Casti Apple AirPods Pro vs. Jaybird Vista 2

Review căști Apple AirPods Pro vs. Jaybird Vista 2

Dacă îți cauți următorul partener de antrenament cu o construcție durabilă și o aplicație extrem de personalizabilă, Jaybird Vista 2 este o alegere mai bună. Pe de altă parte, navetiștii frecvenți și utilizatorii Apple care caută un dispozitiv cu excelentă anulare activă a zgomotului ar putea dori să verifice în schimb AirPods Pro.

În timp ce ambele au caracteristici similare, unele funcționează mai bine decât altele. Teoretic Apple AirPods Pro câștigă cu ușurință. Cu toate acestea, dacă utilizați Android, Jaybird Vista 2 oferă mult mai multe. Verificați comparația noastră detaliată de mai jos pentru a afla care este cea mai bună variantă pentru dvs.

Comparație rapidă

Ambele modele:

 • Oferă același nivel de confort
 • Au o rază Bluetooth similară
 • Utilizează un senzor de proximitate pentru a întrerupe automat redarea

Jaybird Vista 2

Carcasa si casti căști Jaybird Vista 2.

 • Sunt mai stabile datorită aripioarelor pentru urechi
 • Aveți o izolare pasivă mai bună
 • Modul ambiental este ok doar 8h / încărcare + 16h în cazul IP68
 • Rezistente la apă (căști) / IP54 – rezistentă la transpirație (carcasă)
 • aplicație complet personalizabilă, care funcționează atât pe iOS, cât și pe Android
 • Controale fizice personalizabile
 • Comenzi de volum la bord
 • Sunet neted, în formă de V, cu un control bun al bassului

Apple AirPods Pro

Carcasa si casti Apple AirPods Pro.

 • Sunt puțin mai confortabile și mai ușoare
 • Au o anulare activă a zgomotului superioară
 • Mod ambiental mai realist
 • 5h / încărcare + 20h în carcasă IPX4
 • Rezistente la transpirație
 • Cip H1 pentru o integrare perfectă cu dispozitivele Apple
 • Sensibile la presiune
 • Suport pentru Dolby Atmos și caracteristica de măsurare a potrivirii
 • Sunet mai echilibrate, sunet clar pentru o voce curată

Specificații

  Jaybird Vista 2                   Apple AirPods Pro
Tip: In-ear In-ear
Conexiune: Wireless Wireless
Design spate: Closed-back Closed-back
Dimensiune driver: 6 mm n/a
Gamă de frecvență: 20Hz – 20.000Hz n/a
Impedanță: 23 Ohm n/a
Greutate: 12 g ambele căști 11 g ambele căști, cutie de 35 g
Microfon și comenzi: Încorporat Încorporat
Protecție la apa: IP68 (rezistență la apă) IPX4 (rezistență la transpirație)
Bluetooth: versiunea 5.0 versiunea 5.0 + cip H1
Durata de viață a bateriei: 8 ore pe încărcare 5 ore pe încărcare
Încărcare: 2h încărcare completă

– 5 min pentru 1h

2h încărcare

– 5 min pentru 1h completă

Anularea activă a zgomotului: Da Da
Cablu de încărcare: USB-C la USB Lightning la USB
Codecuri Bluetooth: SBC, AAC SBC, AAC
Raza wireless: 10m 10m
Tip: MEMS digital încorporat
Design microfon: omnidirecțional n/a
Mod silențios: Nu Nu

Ce vei găsi în cutie?

Ambele vin cu conținut similar:

 • Căști true wireless
 • Carcasă de încărcare
 • Vista 2: 3 perechi de capete din silicon (1, 2, 3), AirPods Pro: 3 perechi de capete din silicon (S, M, L)
 • Vista 2: cablu de încărcare USB-C, AirPods Pro: cablu de încărcare Lightning
 • Manual de utilizare

Confort și potrivire

Jaybird Vista 2 sunt atât confortabile, cât și stabile datorită aripioarelor pentru urechi, în timp ce Apple AirPods Pro excelează doar în ceea ce privește confortul, dar nu au stabilitate. Vista 2 împărtășește un design de carcasă similar cu predecesorul lor, cu geluri detașabile pentru urechi (combo de vârf și aripioare).

Se potrivesc confortabil în urechi și sunt potrivite pentru sesiuni lungi de ascultare. Vârfurile pentru urechi sunt puțin mai mari decât canalul urechii, așa că se sprijină în fața acestuia. Gelurile pentru urechi diferă doar în ceea ce privește dimensiunile aripioarelor, în timp ce vârfurile rămân aceleași. Apropo de aripioare, fac o treabă excelentă fixând căștile în loc în timpul mișcării. Puteți clătina din cap fără să zboare din urechi.

AirPods Pro oferă, de asemenea, un confort impresionant. Sunt super ușoare, așa că abia le simți în urechi. Cu toate acestea, potrivirea, deși mai bună decât la AirPod-urile originale Apple, poate fi problematică. Mai ales dacă intenționați să le folosiți pentru antrenament. Transpirația face ca vârfurile originale de la Apple să alunece. Puteți simți căștile că vă alunecă din urechi, așa că trebuie să le reajustați constant. Vârfurile de spumă sunt o soluție excelentă, dar trebuie să le cumpărați separat.

Carcasa si casti căști Jaybird Vista 2.

Izolarea zgomotului

În ciuda faptului că se bazează pe o inserare mai profundă, AirPods Pro oferă o izolare pasivă puțin mai proastă decât Vista 2. În schimb, căștile Apple oferă un mod ambiental mai bun.

AirPods Pro ies din urechi puțin mai mult decât Vista 2, permițând mai mult zgomot de vânt în acest proces.

Vârfurile pentru urechi din silicon „de mărime universală” ale lui Vista 2 par să funcționeze foarte bine. Ele se odihnesc doar în fața canalului urechii, dar blochează o cantitate semnificativă de zgomot de fundal. Cu toate acestea, AirPods Pro fac o treabă respectabilă cu izolarea pasivă a zgomotului, atâta timp cât alegeți dimensiunea corectă a vârfului.

Dacă nu sunteți sigur dacă se potrivesc, căștile folosesc microfoane externe și codare unică pentru a măsura etanșarea. Ambele căști true wireless au un mod de sunet ambiental: Jaybird are SurroundSense, în timp ce Apple are modul Transparency. Implementarea AirPods Pro a caracteristicii Transparency este cu mult superioară, sporind mai mult zgomotul exterior în mod realist. Jaybird Vista 2 amplifică doar gama medie, ceea ce nu sună la fel de natural.

Anularea zgomotului

Jaybird Vista 2 este cu mult în urmă la performanța excelentă de anulare activă a zgomotului a Apple AirPods Pro. Noile căști Jaybird vin acum cu anulare activă a zgomotului, ceea ce nu este tipic pentru căștile true wireless orientate spre sport.

Fac o treabă bună în eliminarea celor mai multe frecvențe inferioare, cum ar fi zgomotele motorului transportului public. Cu toate acestea, ANC nici măcar nu încearcă să blocheze frecvențele mai înalte, cum ar fi vorbirea umană. Pe de altă parte, AirPods Pro reduc un spectru mult mai larg de frecvențe. Acest lucru le face mai utilizabile în diverse situații, nu doar pentru navetă. Pot chiar să reducă vorbirea, ceea ce este util în cantinele sau birourile zgomotoase.

Te-ar putea interesa și: Review căști Samsung Galaxy Buds Live

Bluetooth

În timp ce ambele oferă o gamă Bluetooth similară, Vista 2 poate experimenta întreruperi aleatorii. Cipul H1 de la Apple oferă AirPods Pro suport pentru multipoint care funcționează numai pe iOS. Gama Bluetooth este aproximativ medie pentru ambele, extinzându-se până la al doilea perete unde semnalul începe să se oprească.

În mod ciudat, Vista 2 poate începe să se împiedice chiar și atunci când purtați smartphone-ul în cameră într-un buzunar. AirPods Pro nu întâmpină această problemă. Ambele căști intră într-un mod de asociere ținând apăsat butonul carcasei de încărcare. Cu toate acestea, Apple are un truc în mânecă. AirPods Pro oferă împerechere instantanee pentru alte dispozitive Apple.

Mulțumită cipului H1, căștile se conectează la iPhone-ul imediat ce deschideți carcasa de încărcare. Același cip H1 este, de asemenea, responsabil pentru tranzițiile fără întreruperi între gadget-urile Apple (comutație rapidă între un iPhone și MacBook. Din păcate, această caracteristică multipoint nu funcționează pe Android. Vista 2 își poate aminti până la 8 dispozitive, dar acestea nu acceptă multipoint. Prin urmare, trebuie să comutați între ele manual.

AirPods Pro poate oferi doar anumite funcții pe gadgeturile Apple, în timp ce Vista 2 funcționează la fel atât pe iOS, cât și pe Android.

Pentru a profita la maximum de Vista, trebuie să le conectați la aplicația Jaybird. Aceasta din urmă poate fi puțin frustrantă la început, aplicația însoțitoare nu recunoaște căștile imediat. Cu toate acestea, odată asociate, nu ar trebui să mai întâmpinați probleme de asociere. Ambele căști acceptă codecuri Bluetooth SBC și AAC, cu rezultate la fel de bune în ceea ce privește întârzierea audio în videoclipuri. Întârzierea este imperceptibilă pentru ochiul uman.

Baterie

Ambele căști au caracteristici de încărcare similare, dar Jaybird Vista 2 oferă încă o oră de viață a bateriei (6 ore față de 5 ore pe AirPods Pro). Dacă vă pasă de fiecare minut, Vista 2 este o alegere mai bună. În testul nostru, au durat 5 ore și 57 de minute la o singură încărcare cu ANC (8 ore cu ANC oprit), cu 16 ore suplimentare de standby în carcasa de încărcare.

AirPods Pro nu rămâne cu mult în urmă, oferindu-ți 5 ore și 10 minute durată de viață a bateriei de câteva minute cu ANC. Carcasa lor de încărcare wireless oferă încă 19 ore de încărcare. Beneficiezi de încărcare wireless Qi și suport pentru încărcare rapidă pentru ambele. O încărcare de 5 minute oferă încă o oră de viață a bateriei.

Cea mai semnificativă diferență este că Vista 2 folosește USB-C, în timp ce AirPods Pro vin cu portul Lightning.

Durabilitate

Cu un rating IP68 pe căști și IP54 pe carcasă, aproape că nu există căști true wireless care ar putea învinge Jaybird Vista 2 ca durabilitate. AirPods Pro au doar un rating IPX4.

În timp ce AirPods Pro pot rezista doar transpirației și ploii ușoare, Vista 2 sunt complet submersibile.

În cazul în care căutați o durabilitate maximă, Jaybird Vista 2 sunt cele mai bune din categorie. Căștile sunt fabricate din plastic rigid îmbrăcat cu geluri cauciucate pentru urechi. Acestea din urmă acționează ca o pernă atunci când cad accidental pe podea. Cu un rating IP68, le puteți scufunda în apă până la 1,5 m adâncime.

Căștile sunt, de asemenea, rezistente la șocuri, respectând standardul militar MIL-STD-810G. Chiar și carcasa de încărcare este protejată de data aceasta. Clasamentul IP54 îl protejează de praf și stropii ușori de apă. În schimb, Apple AirPods Pro sunt mai puțin rezistente împotriva tuturor elementelor. Cel mai bun lucru pe care îl pot face cu un rating IPX4, este protejarea doar împotriva stropilor ușori de apă și ploaie.

Carcasa lor este lăsată neprotejată, cu un capac oarecum ieftin. Desigur, le puteți folosi pe ambele pentru activitățile de zi cu zi, chiar și pentru exerciții fizice. Rezistența completă la apă este plăcută, dar rareori aveți nevoie de ea.

Casti Apple AirPods Pro.

Caracteristici

Depinde ce sistem de operare folosești. AirPods Pro funcționează mai bine pe iOS, în timp ce Vista 2 este un câștigător clar pe Android. Iată câteva dintre caracteristicile prezente pe ambele căști:

 • Microfon încorporat pentru efectuarea de apeluri telefonice sau pentru apelarea asistentului vocal
 • Senzor de proximitate pentru funcția de pauză în redare
 • EQ personalizat, deși adoptă o abordare diferită pentru a-l măsura. (AirPods Pro o face automat, în timp ce trebuie să faceți clic manual pe frecvențele pe care le auziți pe Vista 2)

Apple AirPods Pro oferă o experiență generală mai bună pe iOS. Integrarea lor cu dispozitivele Apple permite unele funcții care nu sunt compatibile pe Android. Una dintre ele este Dolby Atmos, care îmbunătățește percepția sunetului atunci când vizionați videoclipuri sau ascultați muzică. Căștile au chiar și tehnologie de urmărire a capului, oferindu-vă o precizie mai bună a poziției.

Dacă aveți un alt dispozitiv Apple, AirPods Pro oferă o mulțime de funcții interesante care altfel lipsesc pe Android.

În loc să vă forțeze să utilizați un singur sistem de operare, aplicația lui Jaybird Vista 2 funcționează pe ambele sisteme de operare. În aplicația Jaybird, găsiți câteva funcții care le lipsesc AirPods Pro, cum ar fi un egalizator personalizat pentru a ajusta și mai mult răspunsul pe frecvență. Aplicația permite, de asemenea, să personalizați o varietate de comenzi, care sunt cimentate permanent pe AirPods Pro.

Vorbind despre comenzi, Vista 2 folosește un buton fizic pe fiecare parte și o funcție de atingere dublă. Ambele metode sunt confortabil de utilizat, deoarece nu împing căștile mai mult în interiorul urechilor tale.

Pe de altă parte, AirPods Pro au capete sensibile la presiune. Trebuie să le apeși pentru a înregistra o comandă. În mod ciudat, pentru controlul volumului, trebuie să apelezi la Siri, ceea ce poate fi incomod dacă mai sunt oameni în jurul tău.

Calitatea microfonului este bună la AirPod-uri, cu o captare generală mai curată a vocii. Este principalul motiv pentru care mulți oameni de afaceri le folosesc zilnic.

Deși Vista 2 are cea mai flexibilă și personalizabilă experiență, există unele probleme cu actualizările de firmware care nu se instalează. Există un ghid despre cum să remediați aceste probleme în recenzia noastră principală Jaybird Vista 2.

Te-ar putea interesa și: Top 10 cele mai bune căști pentru dormit

Sunetul

Jaybird au un profil de sunet ușor în formă de V, cu medii și înalte netede, în timp ce AirPods Pro optează pentru un reglaj mai echilibrat.

La fel ca multe profiluri de sunet de la căști orientate spre sport, Vista 2 își accentuează bassul. Din fericire, rămâne controlat și nu acoperă în gama medie. Acesta din urmă este ușor înfundată și relativ netedă, ceea ce o face ușor de ascultat. Există o anumită înălțime la 9 kHz, ceea ce face ca vocea să fie mai puternică.

Înaltele au caracteristici strălucitoare și sunt destul de detaliate. AirPods Pro sunt vizibil mai echilibrate în comparație, cu foarte puțin sub bass. O curbă în mediul inferior adaugă un pic de căldură. În general, se aud bine cu toate genurile de muzică.

Vocile sună deosebit de bine cu funcția de pro. Ambele căști oferă presetări EQ și EQ personalizat pentru a le condimenta calitatea audio. Cu toate acestea, doar Vista 2 are un egalizator personalizat. Cu el le poți aduce foarte aproape de neutru. De asemenea, puteți alege dintre presetări EQ realizate de comunitatea Jaybird.

În concluzie, în cazul în care căutați un bass bun și o semnătură sonoră energică, Jaybird Vista 2 este calea de urmat. Au un sunet general superior. În schimb, Apple AirPods Pro sunt o alegere mai bună dacă vă pasă mai mult de precizie. Ele oferă un sunet bun, dar se poate simți puțin fad.

Ar trebui să cumpărați Jaybird Vista 2 față de Apple AirPods Pro?

Ambele căști wireless au multe de oferit. Deși împărtășesc funcții similare, nu se poate nega că Apple AirPods Pro le face mai bine. Sunt campioni clari în ceea ce privește funcția de anulare activă a zgomotului, modul de transparență, calitatea apelurilor și integrarea perfectă pentru utilizatorii Apple.

Cu toate acestea, acesta din urmă este și cel mai important dezavantaj al lor. Experiența utilizatorului pe sistemul de operare Android este inferioară, eliminând funcții precum Dolby Atmos, verificatorul de potrivire securizat și EQ. Jaybird Vista 2 sunt mult mai flexibile.

Aplicația lor mobilă funcționează pe ambele sisteme de operare, astfel încât să nu pierdeți nicio caracteristică. Sunt, de asemenea, mai robuste, rezistente la apă și șocuri și o carcasă de încărcare rezistentă la apă. Să nu uităm și o durată de viață mai bună a bateriei.

În concluzie, ambele sunt căști true wireless excelente, care sunt create pentru diferite scopuri. Apple AirPods Pro sunt pentru navetiștii care apreciază ANC excelent și efectuează apeluri telefonice în medii zgomotoase. Jaybird Vista 2 este mult mai bun însoțitor de antrenament, cu stabilitate excelentă, calitate mai bună a sunetului și personalizare în interiorul aplicației.

Verifică preț Apple AirPods Pro aici!

Verifică preț Jaybird Vista 2 aici!


Citește și: