Casti Turtle Beach Recon 200.

Review căști gaming Turtle Beach Recon 200

Turtle Beach Recon 200 acoperă bine toate elementele de bază, dar caracteristicile sale adăugate ar putea fi ceea ce le reține într-adevăr de la măreția reală.

Turtle Beach Recon 200 acoperă toate bazele pe care doriți să le acopere un set de căști de gaming prietenos cu bugetul, dar combinația de a fi atât cu fir, cât și alimentate de baterie este cu siguranță ciudată.

Pro

  • Confortabile
  • Preț
  • Audio precis

Contra

  • Audio amplificat nu depășește nevoia de a reîncărca căștile
  • Bass amplificat
  • Microfon silențios

La fel ca multe dintre produsele de gaming ale companiei, căștile de gaming Turtle Beach Recon 200 se adresează persoanelor care nu doresc să cheltuiască mult pentru a-și acoperi necesitățile. Această cască oferă aproape doar elementele de bază – sunet stereo, un microfon încorporat, câteva opțiuni de control – dar această parte a pieței este foarte competitivă.

Pentru cine este Turtle Beach Recon 200?

  • Jucătorii de consolă care caută ceva simplu pe care să îl poată folosi pe fiecare platformă.

Casti Turtle Beach Recon 200.

Cum este să folosești Turtle Beach Recon 200

Având în vedere setul de caracteristici, Turtle Beach Recon 200 ar trebui să fie un set de căști de gaming foarte simplu de utilizat. Cu toate acestea, câteva caracteristici destul de derutante complică puțin lucrurile. Acesta este un set de căști stereo pentru jocuri (în primul rând) și folosește o conexiune de 3,5 mm, deci este compatibil cu PlayStation 4, PC, Xbox One, Nintendo Switch și orice altceva va apărea în viitor cu o mufă pentru căști.

Setul de căști are o abordare simplă, iar asta se reflectă în construcția sa. Este fabricat în principal din plastic, cu o bandă de metal care trece prin bandă. Balamalele sport Turtle Beach Recon 200 se rotesc pentru a se aplatiza, precum și se înclină puțin. Pernuțele pentru urechi și căptușeala pentru bentiță sunt realizate în principal din piele, deși o țesătură de plasă căptușește interiorul fiecărei căști, fără îndoială pentru a gestiona căldura.

Turtle Beach Recon 200 este o cască destul de confortabilă, datorită stratului interior de plasă. Căldura nu este o problemă și obținerea unei etanșări decente este, de asemenea, destul de ușoară. Oamenii cu ochelari se vor chinui puțin mai mult din cauza fermității materialului.

Folosirea căștilor nu este complicată. Microfonul atașat se oprește atunci când se ridică și există un comutator de pornire și selector de volum pentru sunetul jocului și al microfonului pe spatele căștilor din stânga. Turtle Beach Recon 200 funcționează așa cum este anunțat și nu necesită timp pentru a te obișnui.

De ce Turtle Beach Recon 200 are un întrerupător de alimentare?

Așa este, în ciuda cerințelor de putere reduse ale unei căști de 3,5 mm, Turtle Beach Recon 200 este o cască de gaming alimentată cu acumulator și nu este imediat clar de ce. Potrivit Turtle Beach, Recon 200 are „audio amplificat” și o funcție permanentă de amplificare a bass-ului .

Totuși, dacă funcția „audio amplificat” v-a derutat, deoarece toată ieșirea audio este prin natura sa amplificată – nu sunteți singurul. Chiar și după ce am folosit setul de căști pentru mai multe sesiuni de jocuri de mai multe ore și l-am rulat prin bateria noastră de teste, încă nu sunt sigur ce rost are această caracteristică. Nu există o modalitate reală de a interacționa cu aceste setări și nu le puteți dezactiva. Nu există nimic despre setul de căști care să se comporte într-adevăr diferit de orice alt produs comparabil de pe piață.

Practic, acesta este un set de căști stereo normal, cu aceeași gamă de caracteristici ca și produsele cu care concurează, doar că trebuie să fie reîncărcat. Nu sunt cu adevărat sigur care sunt beneficiile caracteristicilor care necesită acea putere suplimentară a bateriei, dar vă pot spune că nu depășesc inconvenientul de a avea o căști care se descarcă și de se opresc la mijlocul jocului.

Cum este bateria?

Oricât de ciudat este că Turtle Beach Recon 200 are o baterie, are totuși o viață decentă dintr-o singură încărcare. În testarea noastră, setul de căști a durat doar 16 ore și jumătate de redare consistentă cu o baterie complet încărcată. S-ar putea să obțineți și rezultate mai bune – testarea noastră are loc cu o ieșire constantă de 75 dB, care este mai tare decât ascultă mulți oameni. Nu este o capacitate incredibilă a bateriei, dar nu merită să ne plângem. O mulțime de opțiuni wireless se descurcă mai rău, deși mai multe acceptă sunetul de 3,5 mm când bateria este descărcată.

Casti Turtle Beach Recon 200.

Turtle Beach Recon 200 este bun pentru jocuri?

Jocul cu Turtle Beach Recon 200 a fost cât se poate de simplu. Un set de căști de 3,5 mm nu necesită aproape nicio configurare – doar conectați-l și funcționează. În ciuda acestui fapt, există poziții separate pe comutatorul de pornire pentru PlayStation 4 și Xbox One, probabil legate de suportul căștilor pentru sunetul surround Windows Sonic de la Microsoft. Pe PC este se pot folosi aproape orice căști stereo, dar pe Xbox One necesită puțin mai multă personalizare. Windows Sonic funcționează suficient de bine, deși este un sunet surround mai subtil decât majoritatea celorlalte standarde.

Jocurile precum Risk of Rain 2, Halo 2 Remastered și League of Legends pe PC au funcționat bine. Chiar și cu Windows Sonic dezactivat, Turtle Beach Recon 200 a funcționat bine cu un sunet stereo decent, care oferă suficientă direcționalitate pentru jucătorii mai puțin competitivi. Sunetul surround nu te va face mai bun la un joc, la urma urmei – doar oferă puțin mai multe informații decât ai obține altfel din sunet. Pe PlayStation 4, nu există deloc opțiune de sunet surround și nu am simțit niciodată că experiența a fost în vreun fel deficitară.

Cât de bine blochează sunetul Turtle Beach Recon 200?

Căștile oferă o izolare suficient de decentă pentru o cască de gaming. Nu există nimic care să se apropie de anularea activă a zgomotului aici, dar nu ar trebui să aveți multe de ce să vă faceți griji în ceea ce privește sunetele obișnuite ale casei, cum ar fi colegii de cameră care se uită la televizor în altă cameră sau voci pe fereastră. Nu se vor descurca atât de bine afară, dar oricum nu pentru asta au fost concepute.

Cum sună Turtle Beach Recon 200?

Turtle Beach Recon 200 oferă de fapt un sunet oarecum precis, în ciuda accentului de bass. Există o supraaccentuare foarte semnificativă în gama de bass până la aproximativ 300 Hz, fără îndoială, din cauza amplificării bassului, pe care nu o puteți dezactiva. În afară de aceasta, setul de căști nu are nicio problemă să scoată medii și înalte foarte precise.

Acest tip de bass amplificat pare o capcană în care căștile de gaming cad prea des. În joc, un răspuns în frecvență ca acesta înseamnă că zgomotul exploziilor și al focurilor de armă vor fi de până la de două ori mai puternice, în funcție de frecvența pe care o are sunetul. Ar putea suna frumos, dar jocurile video sunt deja echilibrate pentru o anumită experiență de ascultare.

Turtle Beach Recon 200 reproduce cu acuratețe frecvențele medii până la înalte, dar cade în aceeași capcană ca majoritatea căștilor de gaming cu bassul amplificat.

O explozie va fi aproape întotdeauna partea cea mai tare a unei scene date, așa că creșterea acestuia și mai mult creează riscul de a îneca sunetele pe care ați dori să le auziți. În jocuri precum Fortnite, înseamnă că pașii pot suna puțin mai greu de identificat în timpul luptelor, ceea ce este un lucru destul de important de observat.

Ieșirea audio ca aceasta este excelentă pentru EDM și alte stiluri în care o piesă de bass puternic este partea dominantă a unei melodii. În Crypteque de Danny Baranowsky, toba de conducere și piesa de bass sintetic domină în totalitate melodia și sună grozav cu Turtle Beach Recon 200. Mascarea auditivă este o preocupare în muzică unde sunetele vocii sau ale corzilor sunt accentuate în mod obișnuit, dar dacă nu ești în genul ăsta de muzică, probabil că nu vei observa nimic în neregulă.

Cum este microfonul?

Turtle Beach Recon 200 are un microfon mai precis decât majoritatea, deși încă se luptă cu lucrurile tipice cu care se confruntă majoritatea căștilor de gaming. Există o dezaccentuare foarte puternică în gama de bass până la aproximativ 400 Hz, ceea ce înseamnă că oamenii cu voci mai profunde vor suna puțin distorsionat, dar cu beneficiul că vocile vor fi mult mai clare prin chatul vocal. Totuși, adevărata problemă aici este volumul; acesta este printre cele mai silențioase microfoane pe care le-am folosit. Dacă platforma pe care o utilizați nu are setări automate, aproape sigur va trebui să vă ridicați tonul – cu siguranță eu am făcut-o.

Casti Turtle Beach Recon 200.

Ar trebui să cumpărați Turtle Beach Recon 200?

Poate, dar nevoia de a reîncărca o cască cu fir poate fi o adevărată durere.

Turtle Beach Recon 200 pare că suferă de câteva erori neforțate. Totul funcționează destul de bine – grozav, chiar. Sunetul este destul de precis, la fel ca și microfonul, iar căștile sunt confortabil de purtat pentru sesiuni lungi de joc.

Până la urmă, la asta se rezumă totul. De ce să cumpărați ceva care funcționează aproape tot timpul, când puteți obține ceva care funcționează tot timpul? Nu trebuie să vă faceți griji că uitați să opriți căștile dacă nu au un comutator de on/off pentru început. Deși nu este un deal breaker, este o frustrare pe care o puteți evita folosind doar un set de căști diferit.

Ce ar trebui să obțineți în loc de Turtle Beach Recon 200?

Dacă doriți să economisiți un ban, luați Turtle Beach Recon 70, o cască de gaming cu fir fără baterie, cu un microfon bun și conectivitate multi-platformă. Sigur, are un răspuns de bass sub-accentuat, dar în joc sună ca și cum exploziile sunt încă destul de puternice.

Alternativ, dacă vă place foarte mult Recon 200 și doriți pernițe pentru urechi mai confortabile, luați în considerare Turtle Beach Recon 200 Gen 2. Destul de interesant, totuși, calitatea microfonului sună mai prost prin căștile mai noi, comparativ cu modelul de prima generație. Cel puțin cu Recon 200 Gen 2, puteți continua să utilizați căștile atunci când bateria este descărcată.

Alte căști grozave de gaming la prețuri similare includ Corsair HS60 Pro Surround, HyperX Cloud Alpha și Razer Kraken X, iar niciuna dintre acestea nu necesită reîncărcare. Și, desigur, dacă ești cu adevărat dornic să găsești o soluție audio ieftină pentru jocuri (și nu îți pasă prea mult de microfon), opțiunile in-ear, cum ar fi JBL Quantum 50 sau ROCCAT Syn Buds Core, ar putea fi tocmai soluția.

Verifică preț Turtle Beach Recon 200 aici!


Citește și: