Casti Razer Kaira Wireless.

Review căști gaming Razer Kaira Wireless

Razer Kaira Wireless sunt căștile de gaming mai puțin premium de la Razer, dar ele reușesc să păstreze cele mai bune părți ale Kaira Pro?

Razer Kaira este o versiune simplă a lui Razer Kaira Pro, care păstrează majoritatea punctelor forte, cum ar fi un microfon bun și o construcție confortabilă, și cea mai nefericită slăbiciune.

Pro

  • Xbox Wireless înseamnă că nu există dongle cu consola
  • Microfon bun
  • Durata de viață a bateriei
  • Confortabil

Contra

  • Bass amplificat
  • Xbox Wireless înseamnă că setul de căști este prost pe alte platforme

Razer a folosit Kaira Pro pentru a arăta calea de urmat pentru căștile sale de gaming premium de nouă generație, cu un nucleu solid de funcții și câteva îmbunătățiri semnificative. În mod similar, Razer Kaira Wireless aplică aceeași abordare, dar la un buget redus: și rezultatul este aproape la fel.

Kaira Pro nu este una dintre cele mai bune căști de gaming de pe piață, dar este clar o afacere destul de decentă. Kaira Wireless păstrează lucrurile potrivite pentru a le face o oportunitate de nerefuzat?

Pentru cine este Razer Kaira Wireless?

  • Jucătorii Xbox care doresc ceva ieftin și dedicat consolei preferate.

Cum sunt Razer Kaira Wireless?

Din punct de vedere fizic, Razer Kaira Wireless este aproape identic cu Razer Kaira Pro. De fapt, cu câteva excepții, acest set de căști oferă practic aceeași experiență de utilizator.

La fel ca omologul său Pro, Razer Kaira Wireless este un set de căști wireless pentru jocuri pe Xbox One și Xbox Series S/X. Este realizat în întregime din plastic, cu perne din spumă cu memorie acoperite cu aceeași țesătură din plasă ca modelul Pro, precum și căști precum Razer BlackShark V2 și varianta sa Pro.

Sunt ușoare, iar bentița oferă exact cantitatea potrivită de forță de strângere pentru a vă simți în siguranță. Este ușor să stabiliți un sigiliu decent și ușor. Balamalele căștilor oferă o gamă decentă de înclinare și se rotesc pentru a se întinde, astfel încât sunt adaptate majorității formelor de cap.

Utilizarea căștilor de gaming este destul de simplă și, de fapt, sunt mai puține acțiuni implicate decât cu modelul Pro. Dacă dețineți un Xbox, asociați setul de căști și cele două dispozitive se vor conecta automat de atunci. Nu există nicio opțiune Bluetooth sau cu fir aici, așa că vă puteți conecta doar la un Xbox sau un PC cu un adaptor Xbox Wireless, care nu vine cu căștile.

Setul de căști are o serie de butoane și cadrane pe ureche pentru a vă oferi tot controlul de care aveți nevoie. Pe căștile din stânga, există un buton de pornire, selector de volum și comutator de sunet al microfonului, iar căștile din dreapta au un buton pentru asociere și un cadran pentru a controla echilibrul audio al jocului și al chat-ului. Cu Razer Kaira Pro, adăugarea unui buton Bluetooth face ca toate comenzile să se simtă aglomerate și este ușor să uiți ce buton este amplasat, unde. Chiar și pierderea unui singur buton îmbunătățește dramatic lucrurile în acest sens cu Kaira Wireless obișnuit.

Cutie casti Razer Kaira Wireless.

Kaira Wireless vine cu software?

Deoarece Razer Kaira Wireless este o cască de gaming Xbox Wireless, nu există nicio componentă software de care să vă faceți griji. Razer Synapse nu recunoaște un set de căști conectat cu un adaptor Xbox Wireless (controalele de volum din Windows nici măcar nu funcționează cu acesta), așa că totul este gestionat din partea hardware.

Cum este durata de viață a bateriei Razer Kaira Wireless?

Potrivit Razer, Kaira Wireless poate dura până la 15 ore cu o singură încărcare. În testarea noastră, am constatat că la o ieșire constantă de ~75dB(SPL), setul de căști durează 21 de ore și 39 de minute. Acesta nu este cel mai bun rezultat al bateriei pentru un set de căști de gaming, dar nu este deloc rău și aproape identic cu Razer Kaira Pro.

Cum sunt jocurile cu Razer Kaira Wireless?

Jucatul cu Razer Kaira Wireless este în mare parte aceeași experiență ca și cu Razer Kaira Pro, adică destul de bun. Sunt căști confortabile și suficient de ușoare pentru sesiuni lungi. Pe Xbox și PC, căștile acceptă sunet surround Windows Sonic, care nu este cel mai intens standard de sunet surround, dar își face treaba.

Obținerea accesului la un Xbox Series X/S este încă destul de dificilă, așa că am făcut toate testele noastre în joc pe PC folosind un adaptor Xbox Wireless. Adaptorul wireless face întotdeauna căștile să se comporte puțin ciudat (de obicei, Windows le recunoaște doar ca intrări audio pentru controlerul Xbox), dar chiar și atunci Razer Kaira Wireless au funcționat bine. Setul de căști a gestionat bine amestecul aglomerat de sunet din joc și orchestral din Final Fantasy XIV, precum și sunetele agitate de pe câmpul de luptă din Halo 4.

Casti Razer Kaira Wireless.

Razer Kaira Wireless blochează zgomotul?

Razer Kaira Wireless concurează cu greu cu cei mai buni de pe piață, dar oferă o izolare peste medie pentru o cască de gaming. Acest lucru nu va face mare lucru în medii foarte zgomotoase, cum ar fi o cafenea, dar având în vedere că nu are conectivitatea Bluetooth a fratelui său Pro, aceasta nu este cu adevărat o problemă. Nu ar trebui să întâmpinați nicio problemă cu auzirea sunetelor tipice ale casei, dar probabil că nici nu veți rata nicio sonerie.

Cum se aude cu Razer Kaira Wireless?

Razer Kaira Wireless are un răspuns în frecvență surprinzător de precis pentru un set de căști de gaming și, în mare, urmează curba consumatorilor, cu unele abateri în fiecare interval de frecvență. Ieșirea audio este cu greu reglată pentru audiofili. Nimic nu sună prea îndepărtat, dar dacă preferința ta este exactitatea, acestea nu sunt pentru tine.

Frecvențele joase, medii și înalte

Muzica dominată de bass puternic va suna grozav din Razer Kaira Wireless. În Pirouette de Chiiild, tonurile de bas și tobe preiau complet, ceea ce accentuează cu adevărat tonul de vis al melodiei și sună grozav, dar multe dintre coardele mai subtile din fundal se pierd ca urmare a notelor de bass amplificate și a înaltelor șterse.

În joc, un răspuns în frecvență ca acesta înseamnă că zgomotul câmpului de luptă va suna mult mai haotic. În jocuri precum Fortnite sau Valorant, sunetele exploziilor și focurilor de armă prezintă un risc real de a trece peste sunete mai subtile, cum ar fi cele de pași, care pot fi destul de importante de auzit în anumite circumstanțe.

Razer Kaira Wireless are un microfon bun?

Razer Kaira Wireless are același microfon ca și Razer Kaira Pro, doar că acum este atașat permanent la căști. Tonurile de bass sunt sub evidențiate, dar nu în măsura în care o fac majoritatea microfoanelor de la căștile de gaming. Acest lucru înseamnă că persoanele cu voci profunde nu vor suna la fel de jos  așa cum se întâmplă pe alte căști. De asemenea, Kaira Wireless nu dispune de microfonul intern prostesc al lui Pro, dar asta nu este o mare pierdere – înseamnă doar că ai rămas cu unul dintre cele mai bune microfoane pentru căști de gaming de pe piață.

Casti Razer Kaira Wireless.

Ar trebui să cumpărați Razer Kaira Wireless?

Dacă sunteți în căutarea unei căști de gaming doar pentru Xbox, ar trebui să luați în considerare Razer Kaira Wireless. Dacă aveți nevoie de ele pentru orice altceva, căutați în altă parte.

Razer Kaira Wireless au multe dintre punctele forte ale Razer Kaira Pro. Sunt la fel de confortabile, sună la fel de bine, oferă un microfon la fel de bun și durata de viață a bateriei este aproape la fel de bună. Având în vedere că sunt mai ieftine, acest set de căști este puțin mai ușor de recomandat, dar încă are cea mai flagrantă problemă a lui Kaira Pro.

Pentru confortul pe care îl aduce, Xbox Wireless rămâne o barieră de utilizat pe alte platforme. Evident, acestea nu au Bluetooth, așa că lipsesc conexiunile mobile, la fel și conexiunile prin cablu. Cu toate acestea, nevoia de a cumpăra un adaptor doar pentru a utiliza Kaira Wireless pe PC – într-o manieră inferioară, chiar – face ca acest lucru să fie aproape blocat pe o singură platformă.

Razer Kaira Wireless este un set de căști de gaming bun, desigur, dar este blocat pe Xbox Wireless în același mod în care este oricare set de căști de gaming Xbox Wireless. Poate fi o opțiune solidă, dar dacă aveți nevoie de un set de căști pentru orice altă platformă, pur și simplu nu este foarte bun.

Ce ar trebui să cumpărați în loc de Razer Kaira Wireless?

Între timp, căștile de gaming precum SteelSeries Arctis 7X, versiunea orientată spre Xbox a lui Arctis 7P+, sunt construite pentru Xbox, dar rămân compatibile cu Nintendo Switch, PC și mobil, deoarece includ un dongle. În plus, căștile cu fir precum BlackShark V2 de la Razer sau chiar ceva ieftin precum Fnatic React aduc practic tot ceea ce face Kaira Wireless și trebuie doar să le conectați la controler.

Verifică preț Razer Kaira Wireless aici!


Citește și: