Casti Turtle Beach Stealth 700 Gen 2.

Review căști gaming Turtle Beach Stealth 700 Gen 2

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 oferă opțiuni Bluetooth și cea mai bună durată de viață a bateriei din clasă, dar se simt totuși puțin subperformante într-un pre-PlayStation 5.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 este un set de căști de gaming bine realizat, care se alătură unui număr tot mai mare de produse care se simt un pic reținute la lansare din cauza suportului pentru ceva care nu a fost încă lansat. Cu toate acestea, dacă doriți doar ceva la preț rezonabil, cu o durată bună de viață a bateriei, nu veți fi dezamăgiți.

Pro

  • Calitate microfon
  • Durata de viață a bateriei
  • Compatibilitate Bluetooth

Contra

  • Izolare slabă
  • Fără codecuri de înaltă calitate

Turtle Beach Stealth 700 a fost una dintre cele mai de succes căști de gaming pe care compania le-a lansat vreodată. Acum Turtle Beach a lansat o nouă versiune pentru a se pregăti pentru următoarea generație de jocuri. Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 pretinde îmbunătățiri la nivel general, precum și suport pentru console de generația următoare.

Pentru cine este Turtle Beach Stealth 700 Gen 2?

  • Jucătorii care caută ceva pregătit pentru consolele noi.
  • Lucrătorii la domiciliu care caută o opțiune confortabilă, pentru toată ziua, care funcționează și pe platformele mobile.

Cum este Turtle Beach Stealth 700 Gen 2?

La fel ca Stealth 600 Gen 2, dacă ați folosit o cască de gaming Turtle Beach în ultimii doi ani, Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 vor părea destul de familiare. Setul de căști are multe în comun vizual cu populara linie Recon a companiei, ceea ce nu este neapărat un lucru rău.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 este o cască de gaming wireless construită pentru PlayStation 4, 5 și PC. Din păcate, deși a sosit noua generație de console, aceasta nu a adus o nouă formă de compatibilitate între platforme, așa că va trebui să obțineți versiunea Xbox dacă jucați pe Xbox One și Xbox Series X.

Setul de căști este construit în principal din plastic (cu o bandă metalică care trece prin bandă) și este destul de ușor. Turtle Beach a proiectat un sistem frumos de balamale duble care permite o gamă decentă de înclinare și permite căștilor să stea la plat atunci când nu trebuie să le porți. Pernuțele pentru urechi sunt realizate din spumă cu memorie cu un strat de gel răcoritor acoperit cu piele și material textil. În total, asta înseamnă că majoritatea formelor capului nu vor avea nicio problemă să găsească o poziție confortabilă cu acest set de căști, iar asta include jucătorii cu ochelari – există canale sculptate în pernițele pentru urechi menite să reducă presiunea asupra ramelor. Nu te va duce la fel de departe ca pernițele din velur, dar cu siguranță face ca obținerea unei etanșări confortabile să fie mai aproape de realitate.

Căștile sunt destul de ușor de folosit. Microfonul atașat se pliază din căștile din stânga și se activează când îl trageți în jos. Căștile din stânga au, de asemenea, o serie de comenzi integrate – există butoane pentru alimentare, moduri audio presetate și asociere Bluetooth, precum și cadrane pentru volumul căștilor și volumul pentru ton lateral/monitor. Acest aspect funcționează suficient de bine – deși modul audio și butoanele Bluetooth au, practic, aceeași dimensiune și formă, la fel ca și cele două cadrane de volum, ceea ce le face destul de ușor de confundat atunci când sunteți într-un joc și bâjbâiți pentru a modifica ceva.

Casti Turtle Beach Stealth 700 Gen 2.

Este utilă aplicația Turtle Beach Audio Hub?

Turtle Beach oferă o aplicație software însoțitoare prin intermediul dispozitivelor mobile, numită Audio Hub, iar Stealth 700 Gen 2 o acceptă. Este o aplicație care poate fi un lucru bun, în funcție de cum vă simțiți despre acest tip de software. Versiunea desktop acceptă doar actualizări de firmware pentru căști, așa că veți avea nevoie de cea mobilă dacă doriți acces la o gamă de presetări EQ și la setarea Superhuman Hearing și opțiunea de a remapa câteva comenzi. O mulțime de căști de gaming folosesc aplicații pentru a-și îmbunătăți funcțiile, dar aplicația mobilă Turtle Beach este cu siguranță puțin mai puțin convenabilă decât majoritatea.

Cum conectezi Turtle Beach Stealth 700 Gen 2?

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 este în mare parte o afacere plug-and-play, dar are și o mulțime de opțiuni. Pentru jocuri, setul de căști se conectează la platforma pe care o alegeți folosind un dongle RF USB wireless de 2,4 GHz. În plus, această căști de gaming acceptă și conexiuni Bluetooth simultane la dispozitivul tău mobil. Oferă doar Bluetooth 4.2 și suport pentru codecul SBC implicit, dar nu sunt făcute intenționat să aibă un dispozitiv audio de înaltă rezoluție.

Această funcție este creată pentru a vă permite să răspundeți la un apel telefonic sau să ascultați ceva pe telefon fără a fi nevoie să întrerupeți jocul sau să vă scoateți căștile. Din păcate, nu există o opțiune reală cu fir, deși puteți asculta în timp ce se încarcă (prin USB-C), dacă sunt conectate folosind Bluetooth sau dongle-ul.

Cum este bateria?

Turtle Beach susține că Stealth 700 Gen 2 poate dura până la 20 de ore cu o singură încărcare, iar în testele noastre am constatat că depășește cu mult acest timp. La o ieșire constantă de ~75dB, setul de căști a funcționat 35 de ore, 24 de minute de redare cu o singură încărcare. Nu numai că timpul este, în esență, cu 75% mai lung decât este anunțat, dar a obținut și unul dintre cele mai bune rezultate ale bateriei pentru un set de căști de gaming pe care le-am revizuit.

Jocurile cu Turtle Beach Stealth 700 Gen 2

Jocul cu Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 este o experiență destul de ușor de plăcut. Sunt simplu de configurat, suficient de confortabile pentru sesiuni lungi, iar durata de viață a bateriei înseamnă că puteți înghesui aproape o zi și jumătate de joc înainte de a fi nevoie să le încărcați. Experiența de joc reală este destul de standard, chiar dacă este un pic subdezvoltată. Deoarece căștile sunt construite pentru PlayStation 5, nu oferă nimic în ceea ce privește sunetul surround virtual în sine. Consola are propriul standard audio spațial încorporat și funcționează bine cu căștile și cu aproape orice alte căști care se pot conecta la el.

Jocurile precum Hades și League of Legends au funcționat grozav pe PC, iar experiența stereo de a juca jocuri precum Pokemon Sword pe Nintendo Switch și Persona 5 Royal pe PlayStation 4 a fost la fel de bună. Lipsa unui sunet surround în acest moment este un pic neplăcută dacă vă plac cu adevărat jocuri precum Fortnite sau Call of Duty, dar chiar și atunci sunetul stereo nu este un handicap semnificativ.

Casti Turtle Beach Stealth 700 Gen 2.

Cum sună Turtle Beach Stealth 700 Gen 2?

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 oferă un sunet destul de precis pentru o cască de gaming, dar se confruntă cu câteva capcane comune. Audio la frecvențe medii și înalte este relativ precis, dar bassul primește un impuls pe toate planurile. Până la aproximativ 250 Hz, ieșirea audio este de aproximativ două ori mai puternică decât ar trebui să fie.

În muzică, un profil de sunet ca acesta este excelent pentru EDM și alte genuri în care este de dorit să auzi sunete de bass cu adevărat intense și dominante. De exemplu, ieșirea de bass foarte crescută și mediile ușor amplificate fac instrumentele precum chitara ritmică și combo-ul tobă bass/hi hat care stabilesc tonul și ritmul Nightcall de Kavinsky să fie cu adevărat clare.

Sunetul ca acesta este excelent pentru EDM și alte genuri în care este de dorit să auzi sunete de bass cu adevărat intense.

Totuși, aceasta nu este tot ce oferă sunetul Turtle Beach Stealth 700 Gen 2. Setul de căști are și o funcție disponibilă în aplicația mobilă Audio Hub numită Superhuman hearing. Acest mod schimbă destul de dramatic răspunsul în frecvență al căștilor și este menit să facă semnalele din joc să apară mai clare.

Ceea ce face acest mod de fapt, în afară doar de creșterea volumului total al căștilor, este reducerea ieșirii la notele de bass sub 100 Hz și sunetele de înaltă frecvență peste 10 kHz aproape până la capăt. În joc, înseamnă că zgomotul exploziilor și focurilor de armă nu va împiedica semnale audio mai subtile în jocurile multiplayer sau orice altceva, pentru că probabil că nu veți auzi deloc părțile profunde ale acelor sunete. Aceasta este o setare audio menită pentru utilitate competitivă, mai degrabă decât acuratețe sau plăcere generală de ascultare. Dacă nu ești foarte interesat de jocurile competitive (sau îți place să asculți muzică), aș lăsa-o oprită.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 oferă o izolare destul de medie pentru o cască de gaming. Cu o astfel de atenuare nu ar trebui să întâmpinați probleme cu sunetele normale ale casei, dar în aer liber este o altă poveste. Un rezultat ca acesta nu este neapărat rău – căștile de gaming nu sunt cu adevărat concepute pentru utilizare în aer liber – dar este puțin dezamăgitor, având în vedere funcționalitatea Bluetooth a lui Stealth 700 Gen 2. În teorie, acestea sunt genul de căști de gaming pe care ai putea să le folosești la o cafenea. Probabil că nici măcar nu ai avea un aspect ciudat, având în vedere estetica sa sobră. Este păcat că performanța de izolare pur și simplu nu poate ține pasul cu acel potențial.

Cum este microfonul?

Turtle Beach a lansat o mulțime de căști de gaming cu microfoane foarte precise în ultimii ani, iar Stealth 700 Gen 2 nu face excepție. Acest microfon oferă o ieșire audio precisă pe tot spectrul vocal, inclusiv în gama de bass, acolo unde majoritatea căștilor de gaming nu o fac. Aceasta înseamnă că persoanele cu voce profundă nu ar trebui să întâmpine probleme cu sunetul slab sau anormal de silențios din cauza hardware-ului prin Discord, Zoom sau chat-ul vocal din consolă.

Sectiune casca Turtle Beach Stealth 700 Gen 2.

Ar trebui să cumpărați Turtle Beach Stealth 700 Gen 2?

Dacă doriți ceva wireless cu o autonomie bună a bateriei și un microfon precis, ar trebui să luați în considerare Turtle Beach Stealth 700 Gen 2.

Acesta este un set de căști de gaming wireless foarte solid. La fel ca majoritatea căștilor Turtle Beach, au un sunet decent, un microfon foarte precis și un cadru confortabil pentru o lungă perioadă de timp. Caracteristica Superhuman Hearing este destul de ciudată, dar în rest, aceasta este o cască de gaming solidă, deși puțin simplă.

Alternative la Turtle Beach Stealth 700 Gen 2

Dacă sunteți în căutarea unei căști de gaming wireless pentru PC, ceva precum Logitech G Pro X Wireless sau Razer BlackShark V2 Pro sunt cu siguranță puțin mai potrivite nevoilor dumneavoastră.

Dacă sunteți un jucător Xbox, această cască oferă un model vizat de Xbox Series X/S și există o mulțime de alte opțiuni excelente pentru consolă, cum ar fi Razer Thresher Ultimate pentru Xbox One sau SteelSeries Arctis 9X

Oamenii care joacă pe Nintendo Switch ar putea dori să verifice căștile de gaming SteelSeries Arctis 1 Wireless sau Arctis 7p – sunt singurele de pe piață care vin cu un dongle USB-C și, prin urmare, funcționează wireless pe Nintendo Switch atunci când sunt deconectate. Razer Barracuda X folosește și un dongle USB-C și are o construcție ultra-ușoară, o baterie fantastică și un sunet excelent pentru aproximativ 400 RON.

Indiferent, dacă sunteți în căutarea ceva care să asigure viitorul configurației dvs. audio, Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 aduce multe la masă la un preț destul de rezonabil.

Verifică preț Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 aici!


Citește și: