Casti in-ear albastru cu galben pe un telefon.

Cele mai bune căști true wireless la un preț mai mic de 500 RON

Nu cu mult timp în urmă, singurele căști true wireless demne de luat în considerare erau modelele premium de top. Dacă îți luai un model ieftin însemna să trăiești cu o alternativă ce avea un sunet inferior, cu o durată a bateriei și mai slabă. Din fericire, multe lucruri s-au schimbat în ultimii ani. Acum poți cumpăra o pereche de căști TWS excelente sub prețul de 500 RON, care se pot compara cu ușurință cu alternativele cu fir.

De ce ar trebui să îți iei căști true wireless?

Nu trebuie să te mai încurci niciodată cu cablurile, cu excepția cazului în care le încarci. Mersul fără firele ce atârnă îți oferă o libertate perfectă. Deodată, ești liber să faci atât de multe lucruri fără să te îngrijorezi din cauza cablurilor enervante. Nu îți vei dori să te întorci la ele.

Căștile true wireless vin adesea cu funcții noi, cum ar fi atenția ambientală, anularea activă a zgomotului și senzori de proximitate. Există mult mai multe avantaje decât dezavantaje în comparativ cu căștile cu fire

Și nu în ultimul rând, calitatea sunetului a crescut exponențial în ultimii ani. În timp ce multe căști true wireless sub 500 RON nu oferă anulare activă a zgomotului și alte funcții complexe precum o fac cele mai bune modele premium, uneori pot depăși calitatea audio a produselor ce costă de două ori mai mult.

Am făcut o listă cu cele mai bune 8 căști true wireless sub 500 RON pe care le poți cumpăra chiar acum. Toate oferă funcții unice, astfel încât să poți găsi căștile TWS perfecte pentru nevoile tale.

Ce să cauți la o pereche de căști true wireless?

Conexiune fiabilă

Deoarece te bazezi pe unde radio pentru a transmite semnalul de la un dispozitiv de transmisie la căștile tale, conexiunea trebuie să fie fiabilă. În timp ce versiunea Bluetooth 4.2 este încă destul de bună, pentru o stabilitate și o autonomie mai bune, încearcă să alegi căști cu versiunea 5.0. Mai bine să fii sigur decât să ai parte de întreruperi.

Confort

Încearcă să căuți căști cu design ergonomic. De asemenea, poți verifica, recenzii și forumuri pentru a vedea ce spun alții despre căștile true wireless. Deoarece toată tehnologia (cipul, baterie, difuzoare) este înghesuită în interiorul carcasei, este de obicei mai mare și mai grea. Prin urmare, confortul în căștile in-ear este crucial.

Durabilitate

Din moment ce faci schimbarea la căști wireless, poți face mult mai multe lucruri decât înainte, cum ar fi să te antrenezi sau să alergi. Îți vei dori să ai niște căști care să fie cel puțin rezistente la transpirație. Cu cât este mai mare clasificarea IPX, cu atât poți fi mai liniștit că apa nu va provoca daune.

Sunet

Nu trebuie să renunți la sunet doar pentru că ești în căutarea unor căști ce costă mai puțin de 500 RON. Poți obține performanțe audio de calitate la acest preț. Unele căști pot depăși chiar și modelele ce au prețuri mai mari  oferindu-ți un sunet mai plăcut și, în unele cazuri, mai detaliat.

Te-ar putea interesa și: Top 10 cele mai confortabile căști in-ear 

Cele mai bune căști true wireless la un preț mai mic de 500 RON

ModelPozăRatingBaterie
Cambridge Audio Melomania 1Carcasa si casti Cambridge Audio Melomania 1.4.19 ore per încărcare
45 ore în total
Review
1MORE StylishCarcasa si casti 1MORE Stylish.4.16 ore per încărcare
30 ore în total
Review
Aukey Key Series T10Casti Aukey Key Series T10.4.06 ore per încărcare
24 ore în total
Review
Creative Outlier GoldCarcasa si casti Creative Outlier Gold.3.914 ore per încărcare
39 ore în total
Review
Anker Soundcore Liberty Air 2Carcasa si casti Anker Soundcore Liberty Air 2.4.37 ore per încărcare
28 ore în total
Review
Aukey EP-N5Carcasa si casti Aukey EP-N5.4.27.5 per încărcare
35 ore în total
Review
Lypertek TEVICarcasa si casti Lypertek TEVI.4.110 ore per încărcare
70 ore în total
Review
1MORE ColorBudsCarcasa si casti 1MORE ColorBuds.4.46 ore per încărcare
22 ore în total
Review

Cambridge Audio Melomania 1

Carcasa si casti Cambridge Audio Melomania 1.

Având o lungă tradiție de producere a echipamentelor audio grozave, Cambridge Audio oferă cele mai bune căști true wireless la un preț mai mic de 500 RON.

 • Tip: True wireless
 • Rezistență la apă: IPX5
 • Durata bateriei: 9 ore, 36 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Melomania 1 vine într-o carcasă elegantă. Căștile sunt făcute din plastic dur și au un design în formă de glonț. În ciuda acestui fapt, sunt foarte confortabile de purtat, fără a provoca puncte de presiune care să îți irite urechile.

Dacă ai nevoie de căști fără fir atât pentru muzică, cât și pentru antrenament, acestea sunt potrivite. Cu o clasificare IPX5, nu trebuie să îți faci griji cu privire la deteriorarea provocată de transpirație și chiar le poți folosi afară într-o zi ploioasă.

Căștile se au cu o durată a bateriei impresionantă de 9 ore per încărcare, cu încă 36 de ore în interiorul carcasei. De asemenea, suportă aptX pentru o transmisie audio mai bună.

Ce nu ne-a plăcut

Micro-USB-ul este deja învechit iar potrivirea în urechi nu este cea mai stabilă în timpul mișcării.

Sunetul

Ai un sunet foarte natural. Toate frecvențele sunt bine echilibrate pentru ca muzica să fie reprodusă foarte bine. Căștile se aud excelent pentru toate genurile muzicale, însă iubitorii de bass s-ar putea să fie un pic dezamăgiți.

Pentru mai puțin de 500 RON, aceștia fac o treabă fantastică când vine vorba de sunet. Dacă ai nevoie de o calitate excelentă a sunetului, de o baterie foarte bună și de rezistență la apă, acestea sunt cea mai bună alegere când vine vorba de căști true wireless.

Verifică preț Cambridge Audio Melomania 1 aici!

1MORE Stylish

Carcasa si casti 1MORE Stylish.

Căști cu aspect minunat finisate de un inginer de sunet premiat.

 • Tip: True wireless
 • Rezistență la apă: n / a
 • Durata de viață a bateriei: 6 ore, 24 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să cumperi aceste căști?

Acestea vin cu AAC și aptX, ceea ce reprezintă o veste excelentă atât pentru utilizatorii iOS, cât și pentru cei de Android. Așa cum era de așteptat, nu există un decalaj video vizibil, cu o conexiune Bluetooth 5.0 stabilă. De asemenea, ai parte de o aplicație 1MORE în care poți actualiza firmware-ul și regla egalizarea.

Aceste căști au stil și oferă un confort excelent, în timp ce se vor prinde de urechi într-un mod sigur, datorită aripioarelor in-ear. De asemenea, le poți folosi pentru antrenamente. 1MORE susțin că pot supraviețui transpirației excesive, în ciuda faptului că nu au clasificare IPX oficială pentru rezistența la apă.

Vei avea parte de o baterie ce îți oferă 6 ore per încărcare, cu 24 de ore în plus cu carcasa. Deoarece carcasa este foarte compactă, o poți băga cu ușurință în buzunar.

Ce nu ne-a plăcut

Izolarea pasivă a zgomotului ar putea fi mai bună, deoarece acestea sunt căști in-ear.

Calitatea microfonului este inferioară.

Sunet

Difuzoarele din titan, reglate de Luca Bignardi, produc un sunet foarte plăcut, care va mulțumi majoritatea ascultătorilor obișnuiți. Bass-ul este foarte accentuat, cu sunete înalte ușor reduse. Poți schimba puțin sunetul din aplicația mobilă.

1MORE Stylish este demn de luat în considerare dacă apreciezi bass-ul și ai nevoie de căști in-ear confortabile pentru utilizare zilnică.

Verifică preț 1MORE Stylish aici!

Aukey Key Series T10

Casti Aukey Key Series T10.

Cele mai bune căști true wireless pentru activități sportive cu design premiat.

 • Tip: True wireless
 • Rezistență la apă: IPX5
 • Durata bateriei: 6 ore, 18 ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

În timp ce majoritatea celorlalte carcase de încărcare se deschid, aici trebuie să răsuciți capacul pentru a avea acces la căști. Finisajul de culoare mată se completează bine cu inelul metalic din jurul butonului fizic. T10 oferă într-adevăr o experiență premium pentru utilizator.

Le poți purta timp de ore întregi fără te simți obosit. Chiar dacă acestea sunt destul de mari, nu cad ușor, datorită designului cu aripioare. Poți alege dintre 3 dimensiuni diferite de aripioare și vârfuri.

Durata bateriei este, de asemenea, destul de bună, oferindu-ți aproximativ 6 ore de redare, cu alte 18 ore stocate în interiorul carcasei. Le poți încărca fie prin USB-C, fie pe o stație de încărcare wireless.

Ce nu ne-a plăcut

Nu există egalizator, deci trebuie să te mulțumești cu sunetul de care ai parte atunci când le scoți din cutie.

Sunetul

Din fericire, calitatea sunetului este mai bună decât era de așteptat de la o pereche de căști la un asemenea preț. Acestea oferă o semnătură a sunetului echilibrată, fără a avea un bass amplificat. Deși acest lucru este bun pentru ascultarea acasă, sportivii probabil că și-ar dori puțin mai mult.

Prețul a scăzut destul de mult, făcând din Aukey T10 o alegere excelentă.

Verifică preț Aukey Key Series T10 aici!

Creative Outlier Gold

Carcasa si casti Creative Outlier Gold.

Performanța remarcabilă a bateriei și calitatea construcției fac ca aceste căști true wireless să iasă în evidență.

 • Tip: True wireless
 • Rezistență la apă: IPX5
 • Durata de viață a bateriei: 14 ore, 25 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Cel mai impresionant aspect al acestor căști este durata bateriei. Le poți folosi timp de 14 ore per încărcare, deci au o performanță de top în această arie de preț. Vei avea parte și de alte 25 de ore alături de carcasa de încărcare groasă din aluminiu.

Au o clasificare IPX5, ceea ce înseamnă că le poți purta fără probleme la sală. Creative Outlier Gold funcționează bine și pe dispozitivele Android dar și pe cele  iOS (suport pentru codecuri AAC și aptX).

Căștile sunt foarte confortabile și stau sigure în urechi, indiferent de ceea ce faci. Pentru a amplifica experiența audio, există o aplicație Super X-Fi de unde poți activa sunetul surround virtual.

Ce nu ne-a plăcut

Opțiunile audio Super X-Fi sunt oarecum limitate.

Sunet

Difuzoarele mici de 5.6 mm pot oferi un sunet foarte echilibrat, fără diferențe de frecvență sau sibilanță care ar putea să te enerveze. Cu toate acestea, dacă îți place sunetul energic, atunci ar trebui să-l cauți în altă parte. Acestea sunt în general netede și mai bune pentru ascultare ocazională, decât pentru dans.

Dacă vrei o calitate a sunetului plăcută, o baterie excelentă și durabilitate, ar trebui să arunci o privire la căștile in-ear Creative Outlier Gold.

Verifică preț Creative Outlier Gold aici!

Anker Soundcore Liberty Air 2

Carcasa si casti Anker Soundcore Liberty Air 2.

O alegere fantastică pentru utilizatorii care primesc multe apeluri telefonice.

 • Tip: True wireless
 • Rezistență la apă: IPX5
 • Durata de viață a bateriei: 7 ore, 21 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Dacă ești în căutarea unor microfoane excelente, atunci Soundcore Liberty Air 2 ar trebui să fie pe o poziție superioară. Aceste căști au 4 microfoane, care te pot surprinde vocile redate foarte clar, reducând în același timp o mulțime de zgomot de fundal.

De asemenea, primești o mulțime de alte funcții utile cu ajutorul aplicației mobile. De exemplu, un senzor pentru pauză automată, 22 presetări de egalizare și HearID. Acestea din urmă îți măsoară urechile și creează o reglare personalizată doar pentru tine.

De asemenea, nu poți fi prea dezamăgit de bateria lor, oferindu-ți aproximativ 7 ore de redare. Vei mai avea parte de încă 21 de ore în carcasă, iar aceasta poate fi încărcată rapid și wireless, dacă ai nevoie nevoie de baterie pe fugă.

Ce nu ne-a plăcut

Nu există suport multipoint pentru cei care doresc să conecteze Soundcore Liberty Air 2 la mai multe dispozitive.

Sunet

Nu este cel mai precis, dar din fericire poți modifica sunetul din aplicație. După cum am menționat, poți alege unul dintre cele 22 de presetări de egalizare, precum și să activezi HearID. În acest fel, poți face ca aceste căști să funcționeze exact așa cum îți dorești.

În timp ce Anker Soundcore Liberty Air 2 sunt excelente când vine vorba de calitatea microfonului, poți aprecia și aplicația lor plină de funcții și durata de viață excelentă a bateriei.

Verifică preț Anker Soundcore Liberty Air 2 aici!

Aukey EP-N5

Casti Aukey EP-N5.

Au un aspect asemănător cu AirPods Pro, cu un confort excelent și un bass puternic, la un preț mai mic.

 • Tip: True wireless
 • Rezistență la apă: IPX5
 • Durata de viață a bateriei: 7,5 ore, 27,5 ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Acestea sunt construite bine, cu un design care este izbitor de similar cu Apple AirPods Pro. Chiar și potrivirea este aceeași, căștile care abia împing în interiorul canalului urechii. Deși acest lucru le face extrem de confortabile, acestor căști le lipsește izolarea fonică.

Din fericire, pentru a compensa ajustarea superficială, EP-N5 vine cu anulare activă a zgomotului. Funcționează decent pentru a elimina zgomotele constante, dar acestea nu sunt cel mai bun instrument pentru a bloca vocile oamenilor oamenilor.

Poți trece printr-o zi cu o baterie de 7,5 ore fără ANC. Dacă activezi ANC, timpul de redare se reduce la 5 ore, ceea ce este încă foarte respectabil.

Ce nu ne-a plăcut

Calitatea microfonului este destul de proastă, nu este potrivită pentru cei care vorbesc des la telefon.

Sunetul

Aceste căști te vor surprinde cu cantitatea lor de bass. Ele pot oferi un bass puternic, făcând sunetul cald și plin. Interesant este că restul frecvențelor nu suferă atât de mult, rămânând curate și netede.

Indiferent de cât de asemănătoare sunt cu alte căști in-ear, acestea sunt destul de impresionante pentru prețul lor. Aukey EP-N5 au toate caracteristicile necesare pentru a le face demne de luat în considerare.

Verifică preț Aukey EP-N5 aici!

Lypertek TEVI

Carcasa si casti Lypertek TEVI.

Calitate incredibilă a sunetului într-un design premium.

 • Tip: True wireless
 • Rezistență la apă: IPX7
 • Durata de viață a bateriei: 10 ore, 60 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Carcasa lor de încărcare arată foarte asemănătoare cu ceea ce oferă Sennheiser pentru Momentum True Wireless. Aceasta are o țesătură familiară care înconjoară carcasa, dar într-o formă ușor diferită. Când adăugați căști din plastic rigid și protecție împotriva apei IPX7, calitatea lor de construcție depășește prețul lor.

Durata bateriei de 10 ore este uimitoare, cu 60 de ore în carcasa de încărcare. De asemenea, oferă încărcare rapidă (15 minute pentru încă 2 ore de redare).

Pentru a asigura o conexiune stabilă, au Bluetooth 5.0, aptX și AAC. De asemenea, poți descărca o aplicație mobilă pentru actualizări de firmware.

Ce nu ne-a plăcut

Ai parte de șuierături ușoare atunci când muzica este redată.

Sunet

Dacă îți place sunetul neutru, aceste căști sunt printre cele mai bune alegeri din această arie de preț. Vei obține o definiție excelentă a sunetului peste tot, cu o înălțime ușor mai strălucitoare pentru a amplifica percepția clarității. Dacă „sunetul din cutie” nu este pe placul tău, îl poți schimba în aplicația mobilă.

Lypertek s-a inspiră în mod clar de la Sennheiser atunci când a realizează aceste căști in-ear și au făcut o treabă fantastică. Nu au toate funcțiile modelelelor mai scumpe, dar oferă cea mai bună calitate a sunetului.

Verifică preț Lypertek TEVI aici!

1MORE ColorBuds

Carcasa si casti 1MORE ColorBuds.

Una dintre cele mai ușoare căști true wireless pentru cel mai bun confort.

 • Tip: True wireless
 • Rezistență la apă: IPX5
 • Durata de viață a bateriei: 6 ore, 16 ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Veți avea parte de o grămadă de vârfuri și aripioare pentru a îți găsi o potrivire perfectă. Acesta din urmă este vital, deoarece carcasa este atât de ușoară (4,1 g) încât abia le simțiți în urechi.

Deoarece oferă o potrivire atât de confortabilă, le puteți folosi și pentru alergare sau sală. Aceste căști au o clasificare IPX5, deci nu trebuie să îți faci griji dacă transpiri mult.

De asemenea căștile vin în multe culori atractive și au funcții utile. În afară de suportul aptX și AAC, există și o funcție de redare / pauză și încărcare rapidă. Vorbind despre baterie, te poți aștepta la aproximativ 6 ore per încărcare, cu 16 ore suplimentare într-o carcasă elegantă.

Ce nu ne-a plăcut

Carcasa de încărcare se simte cam ieftină și slabă.

Sunet

Aceste căști au fost reglate și de Luca Bignardi, un inginer de sunet premiat. Asta înseamnă că ceea ce vei obține este un sunet echilibrat, cu un bass decent. Se înclină mai mult către sunetul HiFi. Dacă ai nevoie de ceva energic, mai bine cauți în altă parte.

1MORE ColorBuds sunt o pereche căști true wireless cu un aspect modern, care oferă un confort excelent, o reglare echilibrată la un preț accesibil.

Verifică preț 1MORE ColorBuds aici!

Întrebări frecvente (FAQ)

Suportă toate căștile modul Ambient?

Din păcate nu. Trebuie să căutați un model specific pentru a obține această funcție, deoarece se bazează pe software pentru a funcționa. Cu toate acestea, producătorul îl poate adăuga printr-o actualizare de firmware. Dar nu ar trebui să te bazezi pe asta, mai ales dacă ai căști mai vechi de un an.

Producătorii folosesc multe nume diferite pentru aceasta, de la „Transparency Mode” la „Stay Aware”. Toate funcționează în mod similar prin amplificarea sunetelor din jurul tău. În acest fel, nu este nevoie să scoți căști din urechi atunci când vorbești cu cineva.

Îți pot cădea căștile true wireless?

Căștile true wireless sunt surprinzător de stabile. Cu majoritatea modelelor poți da din cap fără ca acestea să cadă. De obicei, producătorii decid să le facă foarte ergonomice, cu duze mai extinse care intră mai adânc în ureche.

O mulțime de căști true wireless au, de asemenea, diferite aripioare pentru urechi incluse în cutie. Acele aripioare se blochează în urechea exterioară, împiedicând căștile să alunece.

Citește și: