O pereche de casti in-ear vazute de aproape.

Top 10 cele mai confortabile căști in-ear 

Este greu să-ți dai seama ce căști in-ear sunt confortabile în ziua de azi, deoarece ai sute de opțiuni din care să alegi.

După o cercetare amănunțită (luând în considerare părerile oamenilor în timp ce le făceam și noi review), am reușit să facem lista celor mai confortabile căști in-ear de pe piață la momentul actual. 

ModelPozăRatingGreutate
Klipsch X11iCutie si casti klipsch x11i.4.510 grReview
Westone W10Casti Westone W10.4.012.75 grReview
RHA T10iCasti RHA T10i.4.041 grReview
Bose SoundSport WirelessCasti Bose SoundSport Wireless.4.522.7 grReview
1MORE E1001 – Triple DriverCasti 1MORE E1001 Triple Driver.4.517 grReview
Shure SE215Casti Shure SE215.4.430 grReview
Focal SphearCasti Focal Sphear.4.214.2 grReview
HiFiMan RE-400Casti HiFiMan RE-400.4.113.5 grReview
Symphonized NRG 3.0Casti Symphonized NRG 3.0.4.28.5 grReview
Panasonic RP-HJE120Casti Panasonic RP-HJE120.4.35.6 grReview

Cum știm ce căști sunt confortabile?

Nu sunt toți oamenii diferiți, cu urechi diferite? Acest lucru este adevărat, însă este adevărat și faptul că urechile au de obicei aceeași formă, iar majoritatea urechilor se încadrează într-o categorie specifică de mărime.

Este greu să îți dai seama dacă un model specific o să fie confortabil pentru tine, însă modelele care sunt bune pentru majoritatea oamenilor sunt de obicei cele mai confortabile căști.

De asemenea, luăm în calcul anumiți factori precum greutatea, mărimea, designul și materialele folosite.

În final, cea mai bună metodă de a te asigura este să le încerci singur, însă din moment ce nu poți face acest lucru cu toate modelele, poți să citești review-urile noastre pentru a-ți face o idee mai bună.

Cum să-ți faci căștile in-ear și mai confortabile?

La căștile in-ear ai posibilitatea să schimbi vârfurile, iar din moment ce există multe tipuri de vârfuri diferite, poți mereu să le schimbi între ele pentru a le găsi pe cele ce se potrivesc cel mai bine.

În general, cele mai confortabile vârfuri sunt cele Comply cu spumă cu memorie. Le poți găsi pentru majoritatea modelelor de căști in-ear.

Ceea ce le face așa de confortabile este faptul că sunt moi și ușor de modelat, iar în momentul în care sunt în interiorul urechii tale, acestea se expandează pentru a se potrivi perfect.

Cum să-ți cureți vârfurile Comply?

Din moment ce vârfurile Comply au o suprafață puțin lipicioasă, acestea au tendința să se murdărească destul de repede.

Cel mai bun mod pentru a le curăța este cu o cârpă umedă. Nu folosi alcool sau produse chimice pentru curățare. O cârpă și niște apă sunt tot ce ai nevoie. După curățare trebuie doar să aștepți ca earbud-urile să se usuce și vor fi gata pentru a fi folosite din nou.

Ghidul pentru mărimea vârfurilor Comply din spumă

Cel mai bun mod de a găsi perechea potrivită de vârfuri Comply pentru căștile tale in-ear este prin a verifica ghidul de compatibilitate. Îl poți găsi pe site-ul celor de la Comply, uită-te după un buton verde în meniu.

Compatibilitatea vârfurilor Comply din spumă

Vârfurile Comply din spumă sunt compatibile cu majoritatea căștilor in-ear. Poți arunca o privire pe ghidul lor de compatibilitate aici.

Există altă soluție pe lângă vârfurile Comply pentru a avea parte de cel mai bun confort?

Există opțiunea de a-ți comanda vârfuri modelate personal pentru tine. Acest lucru este destul de scump de obicei, însă am găsit niște opțiuni mai ieftine.

Aruncă o privire la cei de la Decibellz. Acestea sunt dopuri de urechi pe care le poți modela singur pentru a ți se potrivi perfect în ureche.

Pentru o opțiune și mai ieftină, acordă-le celor de la Radians atenția ta.

Trebuie să te joci puțin cu ele, însă poți să ai parte de niște earbuds personalizate ți se vor potrivi mult mai bine decât cele generice. Există video-uri pe Youtube despre acest subiect.

Klipsch X11i 

Cutie si casti klipsch x11i.

 

“Acestea sunt cele mai confortabile căști pentru majoritatea persoanelor.”

Căștile Klipsch X11i in-ear oferă o experiență de ascultare balansată într-un pachet foarte ușor, ce asigură, în opinia noastră, cel mai bun confort.

Acestea sunt căști in-ear ce vor deveni rapid alegerea ta atunci când vine vorba de sesiuni lungi de ascultare.

Pro

 • Forma ovală a vârfurilor este foarte confortabilă
 • Sigilarea este ermetică
 • Au o izolare fonică ambientală excelentă
 • Semnătura sunetului este bine balansată
 • Construcția și designul sunt ușoare

Contra

 • Microfonia poate fi o problemă pentru unii utilizatori
 • Calitatea construcției este okay, însă nu este excelentă
 • Nu sunt cele mai bune pentru iubitorii de bass

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile Klipsch X11
 • Săculeț de transport din piele
 • 5 mărimi de vârfuri ovale
 • Adaptor pentru avion
 • Adaptor 5mm la 6.35mm
 • Clemă pentru haine

Confort

În comparație cu majoritatea earbud-urilor in-ear, căștile Klipsch X11i sunt mici. Acest lucru le face una dintre cele mai confortabile perechi de căști la momentul actual.

Există 5 mărimi de vârfuri oferite în pachet pentru a avea parte de cea mai confortabilă potrivire posibilă.

Vârfurile ovale pot fi mai bune decât cele cu design circular deoarece ajută la minimizarea obosirii canalului urechii și a punctelor de presiune.

Designul brevetat oferă un confort superior ce este excelent pentru sesiunile lungi de ascultare.

De asemenea, este posibil să folosești vârfuri terțe, dacă preferi mărimi, forme sau materiale diferite.

Cântărind doar 10 grame, căștile Klipsch X11i abia de se observă atunci când le porți.

Carcasa ușoară din aluminiu este proiectată să se potrivească în ureche și abia de se simte.

Sigilarea potrivită este importantă pentru a avea parte de o reacție de bass excelentă. Din fericire, Klipsch X11i oferă acest lucru, în timp ce menține un confort excelent.

Este greu să găsești o pereche de căști in-ear mai mică sau mai confortabilă ce oferă, în același timp, un sunet excelent la acest preț.

Potrivire (Izolare fonică)

Căștile Klipsch X11i se potrivesc foarte bine și oferă o izolare fonică pasivă superioară.

Din cauza mărimii mici, aceste căști permit o potrivire strânsă și pot fi introduse cu ușurință în canalul urechii.

Aceste căști in-ear sunt excelente pentru antrenamente sau pentru a fi folosite în locurile în care ai nevoie de un set de căști cu o potrivire bună pentru a putea sta în urechi.

Izolarea fonică este excelentă, făcând X11i o alegere grozavă pentru mediile zgomotoase de muncă sau pentru a fi utilizate când folosești transportul în comun.

Controlul zgomotului ambiental este atât de bun încât s-ar putea să fie nevoie să fii mai atent atunci când alergi pe străzi aglomerate sau când lucrezi într-un birou.

Zgomotele microfonice de cablu s-ar putea să fie o problemă pentru unii utilizatori, în special pentru cei activi, ce nu folosesc nici un mod de organizare a cablurilor.

Zgomotul cablului poate fi scăzut foarte bine în momentul în care porți cablurile în sus și peste urechi, în loc de a-l purta direct în jos.

Durabilitate

Construcția de aluminiu a carcasei căștilor este ușoară, atractivă și robustă.

Un cablu ce este rezistent la încâlceli și un conector drept sunt incluse în designul îmbunătățit al ultimului model de căști Klipsch X11.

Pe lângă cele cinci mărimi diferite de căști ovale, mai există și alte accesorii incluse.

O să primești un adaptor de avion și un adaptor de 3.5mm la 6.35 mm cu o clemă pentru haine. De asemenea, primești și o husă de transport ce este destul de la îndemână și pe care vei vrea să o folosești.

Unele funcții de control remote s-ar putea să funcționeze cu dispozitivele Android, însă acest lucru nu este garantat și nici suportat de către producător.

Cel mai slab element de design este detensionarea cablului.

O să vrei să ai grijă să nu îndoi sau să tragi de cabluri.

Carcasa din plastic a jack-ului de 3.5 mm poate aluneca dacă este expusă la căldură excesivă sau se uzează prea mult.

Aceste căști vor rezista un timp lung dacă ai grijă de ele și dacă folosești husa de transport inclusă pentru o depozitare sigură.

Klipsch oferă o garanție de 2 ani atunci când cumperi X11i de la un vânzător autorizat.

Sunet

Folosirea unor difuzoare cu armătură balansată (unul în fiecare cască) permite ca aceste căști in-ear să producă un sunet puternic într-un pachet mic.

Calitatea generală a sunetului este balansată și caldă într-un mod plăcut, și reglată pentru a avea o experiență de ascultare de calitate cu o varietate de genuri muzicale.

Căștile Klipsch X11i produc o gamă întreagă de frecvențe, însă iubitorii de bass nu vor fi dați pe spate de frecvențele joase.

O să ai parte de o reacție excelentă a frecvențelor joase atunci când asculți fișiere de calitate înaltă, având o potrivire strânsă în canalul urechii.

Frecvențele joase spre mijlocii sunt puțin mai accentuate decât alte frecvențe, dar acest lucru nu face ca mix-ul de sunet să fie tulbure. De fapt, poate adăuga puțină putere și profunzime.

Frecvențele înalte sunt clare și articulate, ceva la care te-ai aștepta de la un design calitativ al difuzoarelor cu armătură balansată.

O să observi puțină distorsiune a bass-ului în cazul în care crești volumul în loc să încerci să obții o potrivire mai bună.

Aceste căști nu sunt proiectate pentru iubitorii de bass, nici nu sunt reglate perfect pentru audiofili.

În orice caz, X11i sunt foarte confortabile și este ușor să asculți la ele.

Dacă ești în căutare de căști in-ear confortabile și compacte, ar trebui să încerci căștile Klipsch X11i pentru o potrivire excepțională, un sunet calitativ și o performanță generală excelentă.

Verifică preț Klipsch X11i aici!

Westone W10

Casti Westone W10.

„Căști in-ear de calitate înaltă pentru audiofili ce au un confort excelent.”

De la o companie cu rădăcini adânci în producția căștilor ce au un sunet excelent, căștile in-ear Westone W10 oferă o performanță audio solidă și o potrivire foarte confortabilă.

Aceste căști ies în evidență în fața competitorilor prin faptul că oferă 10 vârfuri diferite și o varietate de accesorii calitative.

Modelul W10 este cel mai ieftin din serie, însă pentru a avea parte de o calitate mai bună, ar trebui să arunci o privire la modelele W20, W30 și W40.

Pro

 • Sunt incluse 10 mărimi de vârfuri, 5 din silicon și 5 din spumă
 • Cablurile sunt detașabile și înlocuibile
 • Husa de depozitare din plastic este solidă
 • Semnătura sunetului poartă calitatea Westone
 • Sunt confortabile pentru sesiunile lungi de ascultare
 • Calitatea construcției și funcțiile de design sunt bune

Contra

 • La început s-ar putea să dureze până când ai parte de o potrivire bună
 • Designul cu o singură armătură înseamnă o reacție a bass-ului mai scăzută

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile in-ear cu potrivire universală Westone W10
 • Mini Monitor Vault (husa de transport din plastic)
 • 5 vârfuri din silicon în formă de stea
 • 5 vârfuri din spumă True-Fit
 • Cablul MFi G2 cu telecomandă multifuncțională
 • Cablu spiralat EPIC înlocuibil
 • Instrument pentru curățare

Confort

Căștile in-ear Westone W10 sunt confortabile ținut pe cap, dar sunt și mai confortabile pentru ascultat.

Primul lucru pe care îl vei observa atunci când deschizi cutia vor fi cele 10 combinații diferite de vârfuri. Acestea îți oferă posibilitatea unei selecții precise când vine vorba de confort și o potrivire flexibilă.

Sunt incluse cinci vârfuri din silicon și cinci din spumă. Fiecare stil este disponibil în următoarele mărimi: S, MS, M, ML, L.

Vârfurile din silicon în formă de stea, patentate de cei de la Westone, au niște canale mici pe partea din spate a flanșei din silicon. Aceste șanțuri mici ajută ca vârfurile să se conformeze exact cu forma urechii tale.

Vârfurile din spumă True-Fit oferă o izolare fonică ambientală mai bună și un confort ce este bun pentru majoritatea formelor de urechi.

Aici vei găsi mai multe căști cu izolare fonică.

Căștile in-ear W10 sunt proiectate pentru a avea o potrivire delicată, fără a fi prea mari.

Cântărind doar 12.75 grame, aceste căști sunt destul de ușoare pentru a putea fi folosite în timpul sesiunilor lungi de ascultare.

Căștile se potrivesc destul de adânc în ureche pentru a oferi o sigilare bună, însă nu prea adânc încât să fie inconfortabile sau iritante.

Potrivire (Izolare fonică)

Potrivirea confortabilă este ușor de atins atunci când ai o asemenea varietate de mărimi de vârfuri.

Unii utilizatori susțin că dacă folosești diferite mărimi de vârfuri în fiecare ureche, vei avea parte de cea mai bună potrivire. Acest lucru depinde de forma urechii de la persoană la persoană.

Ambele varietăți de vârfuri, din spumă și din silicon, oferă o izolare fonică ambientală bună.

Vârfurile din spumă True-Fit o să blocheze mai mult zgomot ambiental și o să ofere o reacție a frecvențelor puțin mai caldă.

Carcasa căștilor iese puțin din ureche, însă te vei obișnui repede.

Cei de la Westone recomandă să porți cablurile în față, iar apoi să le pui în spatele urechilor.

Dacă porți cablurile peste urechi poți mări stabilitatea și să reduci microfonia.

Utilizatorii activi s-ar putea să aibă nevoie să experimenteze cu diferite vârfuri și plasări ale cablului, pentru a atinge cea mai sigură potrivire.

Ideal ar fi să alegi cele mai mari vârfuri, care să fie în același timp confortabile și sigure.

Durabilitate

Căștile in-ear Westone W10 sunt proiectate pentru a asculta ocazional, dar și pentru monitorizare pe scenă. Sunt făcute să reziste.

Carcasa din plastic este proiectată pentru folosirea de zi cu zi și rezistă destul de bine în majoritatea mediilor. Oferă și un nivel modest de rezistență împotriva umezelii.

Designul cablului detașabil îți permite să înlocuiești un cablu care s-a deteriorat sau care a cedat la punctele de detensionare.

Există două tipuri de cabluri oferite la pachet cu căștile W10.

Un cablu MFi (telecomandă multifuncțională cu 3 butoane) poate fi folosit pentru a controla dispozitivele Apple iOS.

Cablul detașabil spiralat EPIC este excelent pentru o calitate de reproducere audio precisă.

Westone oferă un cablu diferit pentru dispozitivele Android ce este disponibil separat. Totuși, cablurile standard încă merg pentru ascultările audio.

Cei de la Weston includ trei culori diferite pentru învelișul căștilor (negru, roșu, albastru), ce te lasă să-ți personalizezi stilul carcasei.

Inclusă este și o garanție de 2 ani pentru toate unitățile cumpărate de al vânzător autorizat.

Sunet

Cei de la Westone produc în mod constant unele dintre cele mai bune căști in-ear în materie de sunet ce sunt disponibile pe piață, iar seria W are o reputație bine clădită.

Există patru modele din care să alegi pentru seria W: W10, W20, W30 și W40.

Fiecare pereche de căști in-ear folosește un design de difuzor balansat cu armătură. Cea mai mare diferență dintre cele patru modele este numărul de difuzoare din fiecare model.

Mai multe difuzoare vor amplifica reacția frecvențelor căștilor in-ear.

Este foarte comun să adaugi mai multe difuzoare pentru a ajuta la amplificarea reacției bass-ului, din moment ce difuzoarele balansate cu armătură pot duce lipsă în această arie.

Deși, dacă mai multe difuzoare sunt adăugate, acest lucru mărește prețul, deci producătorul va oferi mereu o opțiune pentru aria de performanță din care să alegi.

Căștile in-ear W10 includ un difuzor balansat cu armătură pentru fiecare cască. Acest lucru înseamnă că o să percepi o prezență mai scăzută sau mai puțină putere din partea frecvențelor foarte joase.

Pentru niște căști cu design cu un singur difuzor, Westone W10 sunt plăcute când vine vorba de sunet.

Frecvențele bass-ului sunt calde, rotunde, și pot fi chiar puternice dacă ai parte de o sigilare potrivită. Totuși, nu sunt niște căști bune pentru iubitorii de bass.

Puterea frecvențelor mijlocii este locul în care aceste căști strălucesc. Oferă o prezență solidă a vocilor, cu o claritate excelentă.

Sunetele înalte sunt clare și definite, și nu par niciodată aspre sau șuierătoare.

Precum cu multe alte căști, dacă le suprasoliciți, atunci frecvențele de bass vor fi distorsionate.

Este cel mai bine să ai parte de o potrivire mai bună și să aplici nișe egalizatori modești pentru a îmbunătăți reacția frecvențelor joase, dacă îți dorești acest lucru.

Calitatea balansată a sunetului și reproducerea lină a frecvențelor fac ca ascultările la aceste căști să fie ușoare.

Căștile in-ear Westone W10 oferă o calitate a sunetului pentru audiofili și un confort excelent într-un pachet atractiv ce îți merită atenția dacă ești interesat de o pereche calitativă de căști la un preț mai mic de 1000 RON.

Verifică preț Westone W10 aici!

RHA T10i

Casti RHA T10i.

„Cele mai confortabile căști in-ear “grele” (din oțel inoxidabil) cu un bass puternic.”

În cazul în care nu vrei să sacrifici din calitatea construcției pentru confort, aruncă o privire la RHA T10i. Aceste căști in-ear din oțel inoxidabil oferă o durabilitate grozavă în timp ce mențin același confort excelent.

În timp ce sunt puțin mai grele decât majoritatea căștilor, acest lucru nu scade din experiența confortabilă. Designul ergonomic și selecția bogată de vârfuri creează o ascultare confortabilă timp de multe ore.

Telecomanda in-line și microfonul te lasă să faci apeluri în timp ce arăți bine. Finisajul are un aspect premium. Din fericire, prețul a scăzut puțin, iar acum le poți găsi la un preț mai mic de 1000 RON.

Semnătura sunetului în formă de V este plăcută, în special dacă asculți muzică Pop, Hip-hop sau EDM. Dacă adaugi și opțiunea de reglare a semnăturii sunetului cu filtre unice, și vei avea parte de o pereche premium de căști. Le poți folosi și pe post de căști excelente pentru iubitorii de bass.

Verifică preț RHA T10i aici!

Bose SoundSport Wireless

Casti Bose SoundSport Wireless.

“Cele mai confortabile căști Bluetooth pentru sporturi.”

Căștile Bose SoundSport Wireless au o combinație excelentă de confort, calitate a sunetului, stil și raport calitate-preț.

Chiar dacă nu sunt cele mai mici sau cele mai ușoare, este ușor să asculți la aceste căști timp de multe ore.

Pro

 • Vârfuri confortabile StayHear+
 • Sunetul Bose cunoscut pentru bass-ul puternic
 • Sunt excelente pentru sesiunile lungi de ascultare
 • Conectivitate Bluetooth Wireless

Contra

 • Carcasa căștilor este mare și iese în evidență
 • Controlul in-line se poate deteriora
 • Volumul maxim de volum este mic

Bose SoundSport Wireless sunt una dintre cele mai bune căști pentru antrenamente.

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile Wireless Bose SoundSport
 • 3 mărimi de vârfuri StayHear+
 • Cablu de încărcare USB
 • Husă pentru transport
 • Card de garanție

Confort

Căștile Bose primesc în mod constant recenzii bune pentru calitate, iar Bose SoundSport Wireless nu sunt o excepție.

Vârfurile StayHear+ din silicon sunt confortabile și ușor de băgat în urechi.

Nu creează o sigilare foarte strâmtă, însă materialul foarte moale se conformează cu aproape fiecare formă de ureche.

Oboseala urechii este minimă, făcând ca aceste căști să fie excelente pentru sesiunile lungi de ascultare.

Designul difuzorului și al carcase nu este prea greu, dar nici nu este cel mai ușor din această listă.

Cu tot cu baterie și Bluetooth, căștile wireless SoundSport cântăresc doar 22.7 grame.

Designul carcasei este destul de voluminos și poate ieși în evidență. Cei ce au urechile mai mici s-ar putea să simtă puțin disconfort din această cauză, însă în afară de acest lucru, acestea sunt cele mai confortabile căști pentru sport, în opinia noastră.

Potrivire (Izolare fonică)

Trei mărimi diferite de vârfuri StayHear+ sunt oferite pentru a avea o potrivire bună pentru aproape oricare utilizator.

În timp ce mărimea este confortabilă și sigură, izolarea fonică ambientală nu este excelentă. Vârfurile din silicon moale nu oferă prea multă sigilare pentru a bloca sunetele zgomotoase. Acest lucru este folositor atunci când faci exerciții în exterior, din moment ce trebuie să fii alert la ce se întâmplă în jurul tău.

Căștile Bose SoundSport wireless sunt excelente pentru tot felul de antrenamente sau alte folosiri ce presupun o activitate ridicată.

Căștile stau în urechi foarte bine, iar cablul scurt cu telecomandă in-line nu te încurcă.

Durabilitate

Aceste căști sunt în general foarte bine construite și au o rezistență bună împotriva umezelii.

Trebuie să fii atent la carcasa căștilor ce este făcută din plastic și are o îmbinătură ce se poate dezlipi dacă aceste căști sunt lăsate în soare.

Telecomanda in-line și microfonul oferă o funcționalitate bună cu majoritatea dispozitivelor mobile cu Bluetooth. Calitatea sunetului microfonului este de asemenea bună.

Un dezavantaj al telecomenzii este faptul că butoanele au o carcasă din plastic ce se poate sparge dacă aplici prea multă presiune.

Conectivitatea căștilor Bose SoundSport Wireless bluetooth este bună și menține o conexiune puternică.

Durata bateriei este medie în cel mai bun caz, oferind în jur de 6 ore de redare.

Asigură-te că îți vei înregistra căștile Bose, împreună cu cardul de garanție inclus, pentru a te asigura că ai parte de suport după achiziția inițială.

Sunet

Fanii semnăturii sunetului a celor de la bosse vor fi fericiți cu reacția generală a frecvențelor căștilor SoundSport wireless.

Reacția frecvențelor nu este de calitate audiofilă, însă sunt pline de viață, bogate și este ușor să asculți o varietate de genuri muzicale la aceste căști.

Frecvențele de bass sunt calde, însă la fel de egale în putere.

Frecvențele mijlocii sunt solide și le permit vocilor să fie bogate și clare.

Frecvențele înalte sunt destul de strălucitoare, însă volumele înalte pot face ca acestea să sune puțin aspru.

Nivelul maxim de volum pentru aceste căști wireless nu este grozav, însă există un update de firmware ce le va îmbunătăți.

Doar să fii atent că acest update o să facă frecvențele înalte să fie mai distorsionate la nivelele mai mari de volum.

Per total, calitatea sunetului este grozavă pentru un ascultător normal, însă audiofilii și iubitorii de bass s-ar putea să prefere alte opțiuni.

Dacă iubești semnătura de sunet a celor de la Bose și ești în căutarea unui set de căști portabil și foarte confortabil, ce este bun pentru a asculta în timp ce te antrenezi, atunci Bose SoundSport Wireless este cea mai bună alegere a ta.

Verifică preț Bose SoundSport Wireless aici!

1MORE E1001 – Triple Driver (cel mai bun raport calitate-preț)

Casti 1MORE E1001 Triple Driver.

“Cele mai confortabile căști când vine vorba de cel mai bun raport calitate preț.”

Căștile in-ear 1More Triple Driver oferă o calitate audio și un raport calitate-preț remarcabile la un preț în aria de 500 RON.

Nu numai că aceste căști au un sunet excelent, dar se simt bogate și confortabile. Acestea au fost un concurent serios pentru poziția de top.

În opinia noastră, aceste căști au un raport calitate-preț foarte bun, și sunt și foarte confortabile.

Nu numai că primești un confort excelent (nu cu mult mai rău decât Klipsch X11), dar calitatea construcției, funcțiile și accesoriile sunt bune, iar calitatea audio este înaltă.

Pro

 • 9 seturi diferite de vârfuri
 • 5 mărimi de vârfuri
 • Au un finisaj atractiv
 • Au un design cu 3 difuzoare la un preț excelent
 • Calitatea audio generală este excelentă

Contra

 • Tulpinile ce intră în urechi par lungi
 • Cablul spiralat suferă de microfonie

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile in-ear 1MORE Triple Driver
 • 6 seturi de vârfuri din silicon
 • 3 seturi de vârfuri din spumă
 • Husa de transport cu încuietoare magnetică
 • Adaptor audio pentru avion
 • Clemă pentru haine

Confort

În momentul în care deschizi cutia vei fi impresionant de atenția la detalii a acestui pachet, însă acest lucru nu este singurul care îți va atrage privirea. Vei observa imediat și cele nouă seturi de vârfuri cu cinci mărimi diferite.

Cele 6 vârfuri din silicon au protecție împotriva cerii și oferă o gamă excelentă de opțiuni pentru o potrivire ușoară și flexibilă.

Cele 3 seturi de vârfuri din spumă s-ar putea să ofere un nivel de izolare fonică mai mare și o sigilare mai bună, depinzând de forma și mărimea urechilor tale.

Căștile 1MORE Triple Driver au un design al căștilor ce se folosesc de niște tulpini unghiulare pentru a ajuta cu poziționarea mai bună a căștilor.

Tulpina din metal pare mai lungă decât altele cu design similar și s-ar putea să fie inconfortabile pentru persoanele cu  canalele urechilor mici.

Carcasa de aluminiu și cablul spiralat cântăresc doar 17 grame. Sunt foarte ușoare din cauza materialelor folosite.

Aceste căști sunt mai confortabile atunci când le porți cu cablurile în jos, însă le poți folosi cu cablul în sus și peste urechi, dacă dorești.

Le poți combina mereu cu vârfurile din spumă Comply T-600 pentru un confort maxim.

Nu este nici o problemă dacă le porți timp de ore întregi.

Potrivire (Izolare fonică)

Carcasa din aluminiu a căștilor 1MORE Triple Driver este medie când vine vorba de mărime, chiar dacă fiecare cască are câte trei difuzoare. Nu ies prea mult din urechi.

Selectarea mărimii potrivite de vârfuri o să te ajute să ai parte de o potrivire sigură. Acest lucru nu ar trebui să fie o problemă când ai atâtea variante de vârfuri.

Aceste căști in-ear nu sunt perfecte pentru antrenamente, însă se mențin destul de bine în loc pentru o varietate de activități.

Izolarea fonică pasivă este bună pentru acest design. O să auzi puțin zgomot ambiental, însă îți va fi ușor să fii atent la calitatea audio excelentă.

Zgomotul microfonic al cablului poate fi o problemă pentru unii utilizatori, dar dacă experimentezi cu purtarea cablurilor peste urechi, atunci acest lucru ar trebui să ajute.

Durabilitate

Construcția din aluminiu a căștilor și cablul spiralat întărit cu Kevlar arată excelent și par rezistente.

Detensionarea capetelor cablului este modestă, însă își face treaba. Acoperitoarea din metal și capătul drept al jack-ului de 3.5mm se simt solide.

Căștile in-ear 1More E1001 Triple Driver vin cu o telecomandă in-line cu 3 butoane și microfon ce funcționează cu dispozitivele Apple și Android.

Este disponibil și un model cu cablu Lightning ce este compatibil cu iPhone 7.

Calitatea sunetului microfonului este puțin peste medie, iar sunetul este mai bun decât la majoritatea căștilor ieftine.

Cei de la 1More sunt listați ca o companie nouă în spațiul de producție a căștilor și se pare că au niște probleme de QA cu acest produs.

Unii utilizatori au avut parte de tulpini îndoite și de o conexiune proastă a cablului, acestea au fost probleme din fabrică.

Deși, cei de la 1MORE oferă un suport excepțional și răspund rapid la întrebări atunci când le raportezi.

Sunet

În această arie de preț va fi foarte greu să găsești o pereche de căști cu trei difuzoare ce oferă o asemenea calitate a sunetului.

Căștile 1MORE folosesc trei difuzoare în fiecare cască: două difuzoare balansate cu armătură pentru frecvențele înalte și cele mijlocii, și un difuzor dinamic pentru reacția extinsă a frecvențelor joase.

Bass-ul este prezent cu o fundație puternică și concentrat, însă nu este nebalansat.

Prezența vocilor este solidă, iar instrumentarea este bine reprezentată de frecvențele mijlocii. Au destulă energie și putere, însă există și foarte puțină tulburare.

Cele două difuzoare balansate cu armătură oferă destule detalii, spațiu și aer în registrele mai înalte.

Designul cu trei difuzoare al celor de la 1MORE și reglarea gândită permite existența unui soundstage larg ce menține rezoluția balansată.

Se pot lăuda cu o reacție a frecvențelor de la 20Hz la 40 kHz, aceste căști ajung la standardele Hi-Res Audio.

Audiofilii pot considera aceste căști o pereche de căști in-ear respectabilă ce nu le va lăsa o gaură în portofel. Ascultătorul normal va fi rapid impresionat de calitatea audio.

Căștile in-ear 1MORE Triple Driver au un aspect de  lux, un stil atractiv și se clasează printre cele mai accesibile căști cu trei difuzoare. Au un raport calitate-preț excelent.

Verifică preț 1MORE E1001 – Triple Driver aici!

Shure SE215

Casti Shure SE215.

 

“Niște căști in-ear de la cei de la Shure ce au aproape un cult în jurul lor.”

Căștile Shure SE215 sunt un set respectabil de căști in-ear profesionale, folosite de muzicienii profesioniștii din întreaga lume.

Aceste căști de calitate oferă o experiență de ascultare confortabilă și o izolare fonică excelentă pentru majoritatea utilizatorilor.

Pro

 • Izolarea fonică pasivă este excelentă
 • Vârfurile din spumă sunt confortabile
 • Construcția este rezistentă
 • Cablu detașabil
 • Rezistența la umezeală este bună

Contra

 • Carcasa căștilor este voluminoasă
 • O să dureze ceva timp până când vei avea parte de o potrivire bună
 • Nu sunt bune pentru iubitorii de bass

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile izolate fonic Shure SE215
 • Sleeve Fit Kit cu vârfuri moi flexibile
 • Cablu detașabil
 • Ustensilă pentru curățarea vârfurilor
 • Săculeț cu fermoar și clemă
 • Manualul utilizatorului

Confort

Căștile Shure SE215 izolează sunetul și oferă un mix excelent între confort, izolare fonică, performanță audio și raport calitate-preț.

În Fit Kit sunt incluse trei acoperitori din spumă și soft flex. Aceste vârfuri oferă o potrivire sigură și moale ce funcționează excelent pentru majoritatea mărimilor de urechi.

Din moment ce cei de la Shure folosesc un singur micro difuzor dinamic, o să vrei să te asiguri că earbud-urile au o potrivire cât mai sigură și creează o sigilare bună în canalul urechii.

Vârfurile din spumă pot oferi o senzație mai moale, în timp ce acoperitoarele flexibile și moi vor permite o introducere mai adâncă în canalul urechii.

Carcasa și construcția generală a căștilor sunt puțin mai grele decât căștile normale, cântărind în jur de 30 de grame.

Forma căștilor SE215 este diferită de căștile tradiționale, deci s-ar putea să se simtă puțin inconfortabil pentru persoanele cu urechile mai mici.

Potrivire (Izolare Fonică)

Din cauza mărimii mai mari și a formei lungi, o să dureze ceva timp până când vei avea parte de o potrivire bună cu aceste căști in-ear.

O să vrei să îți iei niște timp să experimentezi cu diferite vârfuri și să miști căștile pentru a atinge cea mai bună potrivire pentru urechile tale.

Firul maleabil este perfect pentru a fi purtat peste și în jurul urechilor. Stă bine în loc și oferă o potrivire sigură pentru căști.

Utilizatorii ce caută un set de căști pentru antrenamente, ce sună excelent, vor realiza că SE215 sunt o soluție excelentă, în momentul în care potrivirea bună este atinsă.

Căștile cu izolare a sunetului Shure SE215 sunt foarte bune în blocarea sunetului ambiental, precum o spune și numele.

O să poți bloca până la 37 dB de sunet ambiental, în momentul în care potrivirea perfectă este atinsă. Acest lucru face ca SE215 să fie excelente pentru a mediile de lucru zgomotoase, pentru transportul în comun sau pentru ascultările private.

Durabilitate

Căștile in-ear Shure SE215 au fost proiectate pentru a fi folosite pe scenă și în afara acesteia, însă sunt potrivite și pentru ascultătorii normali.

Carcasa din plastic și designul vârfurilor sunt rezistente la umezeală, deci acestea sunt perfecte pentru antrenamente.

Cablul detașabil oferă un nivel în plus de durabilitate, iar dacă deteriorezi din greșeală cablul, îl poți înlocui cu ușurință.

Pentru depozitarea căștilor, a vârfurilor și a cablului detașabil este oferit un săculeț cu fermoar.

Dacă vrei control in-line și microfon, atunci va trebui să îți cumperi versiunea Shure SE215m+.

Este de notat faptul că au un cablu mai lung și mai gros decât multe alte căști.

Acest lucru face cablul mai rezistent, însă va trebui să te descurci cu lungimea în plus.

Shure oferă o garanție limitată de 2 ani pentru căștile SE215.

Sunet

Un singur micro difuzori dinamic este folosit pentru a alimenta căștile cu izolare a sunetului Shure SE215.

În timp ce difuzorul este destul de mic, acesta produce un sunet robust ce are destul de mult volum.

Reacția bass-ului este caldă și rotundă, însă nu este componenta cea mai puternică a semnăturii sunetului a căștilor SE215.

Probabil că vei avea parte de cea mai bună performanță a bass-ului atunci când folosești vârfurile din spumă și dacă te asiguri că ai parte de o potrivire ermetică.

Frecvențele mijlocii sunt puternice și profunde, oferind tonuri instrumentale bogate și detalii vocale excelente.

Frecvențele înalte sunt clare și articulate. Nivelul de detalii produs de aceste căști ce au un micro difuzor dinamic aproape că rivalizează cu sunetele produse de un difuzor cu armătură balansată.

Beneficiul de a avea un control excelent de sunet ambiental face ca semnătura sunetului a acestor căști să prindă viață.

În final, aceste căști produc o semnătură a sunetului balansată pentru toate genurile muzicale.

Căștile Shure SE215 îți merită atenția dacă vrei calitate și durabilitate profesionale într-un design ce se va potrivi confortabil pe urechile tale și va oferi un sunet excelent la un preț accesibil.

Verifică preț Shure SE215 aici!

Focal Sphear

Casti Focal Sphear.

“Aceste căști au o combinație de sunet bun, greutate ușoară, design confortabil și izolare fonică.”

Căștile in-ear Focal Sphear vin din Franța și au o greutate mică, sunt ușor de folosit toată ziua, și sunt scumpe când vine vorba de reproducerea lor de sunet bogată.

Acestea s-ar putea să nu fie cele mai bune căști pentru iubitorii de bass, însă calitatea sunetului se apropie de căștile ce costă de două sau de trei ori mai mult decât acestea.

Pro

 • Design ușor
 • Carcasa este compactă
 • Au o izolare fonică bună
 • Sunetele sunt naturale și de calitate înaltă

Contra

 • Nu sunt pentru iubitorii de bass
 • Cablurile se pot încâlci rapid
 • Au o detensionare slabă în apropierea căștilor

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile in-ear Focal Sphear
 • 3 perechi de vârfuri cu spumă cu memorie
 • 3 perechi de vârfuri din silicon
 • Adaptor de avion
 • Husă de transport

Confort

Căștile in-ear Focal Sphear se clasează  la fel de sus, când vine vorba de confort, precum o fac și în categoria de calitate a sunetului; au o performanță solidă în ambele categorii.

Sunt perfecte pentru ascultările pe o perioadă extinsă și pentru folosirea de zi cu zi.

Cântărind doar 14.2 grame, aceste căști sunt ușor de purtat și nu îți obosesc urechile prea mult.

Designul compact al căștilor Sphear le permite căștilor să se potrivească în majoritatea urechilor.

Dacă nu se potrivesc perfect la început, dă-le o săptămână sau două pentru a te putea obișnui cu ele.

Sunt oferite trei vârfuri din spumă cu memorie și trei vârfuri din silicon. Majoritatea utilizatorilor au constatat că vârfurile din spumă sunt cele mai bune când vine vorba de sigilare maximă și de izolare fonică.

Designul ergonomic permite cablurilor să fie purtate în sus sau în jos. De obicei, purtarea cablurilor în jos oferă cea mai confortabilă potrivire.

După ce ai parte de o potrivire bună cu vârfurile potrivite, atunci nu va fi o problemă să asculți muzică timp de câteva ore cu căștile in-ear Focal Sphear.

Potrivire (Izolare fonică)

Dacă earbud-urile in-ear au fost bune pentru tine în trecut, atunci și acestea ar trebui să meargă bine.

Din moment ce Focal Sphear folosesc un difuzor dinamic, carcasa este puțin mai mare decât a altor designuri cu armătură balansată.

Acestea fiind spuse, carcasa căștilor este destul de compactă și are un design discret. De asemenea, stau bine în loc, deci sunt bune pentru activitățile zilnice.

Izolarea fonică este rezonabilă, în special când folosești vârfurile din spumă cu memorie.

Sunetul de afară se aude foarte puțin, deși, căștile au un port bass reflex în spate, ce poate cauza niște “scurgeri” minore de sunet.

Durabilitate

Căștile in-ear Focal Sphear sunt perfecte pentru folosirea de zi cu zi, chiar și pentru antrenamente.

Rezistența la umezeală și la transpirație este ok, însă este cel mai bine să nu expui căștile la prea multă umezeală.

Portul de bass din față are o acoperitoare bună, însă umezeala tot poate trece prin acesta în cazul unui contact direct.

Detensionarea conectorului unghiular de 3.5mm este bună, dar punctul de ieșire al cablului, în apropierea căștilor, este predispus la deteriorare.

Căștile Focal Sphear includ un microfon in-line și o telecomandă pentru control ce sunt amplasate la despicătura în formă de Y a cablului.

Cablul nu este cel mai bun când vine vorba de încâlcire, deci nu ar trebui să-l arunci în buzunar.

Este oferită o husă de transport pentru depozitare. Este mică, deci trebuie să ai grijă când îți împachetezi căștile și cablul în această husă.

Construcția generală și durabilitatea produsului sunt bune.

Sunet

Au niște difuzoare dinamice destul de mari, de 10.8 mm, iar acest lucru face ca Focal Sphear să ofere o imagine profundă și un soundstage amplu.

Aceste difuzoare strălucesc în categoria frecvențelor înalte, oferind tonuri bogate ce sunt perfecte pentru ascultările acustice, clasice, jazz și pentru genurile muzicale vocale.

Frecvențele înalte sunt clare și detaliate, deși s-ar putea să pară puțin stridente pentru unii utilizatori.

Sunetele înalte pot fi în special accentuate când sunt în contrast cu frecvențele joase și puternice, ce pot fi auzite în EDM și hip-hop.

Producerea frecvențelor joase de către căștile Focal Sphere nu este copleșitoare. De fapt, frecvențele de bass sunt puțin discrete pentru utilizatorii ce sunt obișnuiți cu căștile normale.

În timp ce acestea nu sunt o referință pentru căștile in-ear adevărate, au tendința să încline spre partea mai naturală a spectrului.

Este foarte recomandat să folosești căștile Focal Sphere o perioadă, deoarece soundstage-ul și reacția frecvențelor se vor deschide în timp.

Focal Sphere oferă o balanță bună a tonurilor, a confortului, a stilului și a performanței, ceea ce este greu de ignorat pentru utilizatorii ce preferă căștile ce sună mai natural și mai balansat.

Verifică preț Focal Sphear aici!

HiFiMan RE-400

Casti HiFiMan RE-400.

„Acestea sunt niște căști in-ear entry-level pentru audiofili, ce au un confort bun.”

Nu te lăsa intimidat de aspectul și senzația simple ale căștilor in-ear RE-400. Aceste căști au o performanță bună în câteva categorii, incluzând confortul general și calitatea sunetului.

Pro

 • Au un design simplu și ușor ce permite o potrivire bună
 • Au vârfuri confortabile
 • Au o izolare fonică bună
 • Reacția frecvențelor este naturală
 • Calitatea construcției este îmbunătățită

Contra

 • Învelitoarea cablului nu este de calitate înaltă
 • Difuzoarele dinamice sunt mai mici, iar reacția bass-ului este scăzută

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile in-ear HiFiMan RE-400
 • 3 vârfuri din silicon
 • 4 vârfuri din spumă
 • Husă pentru transport cu fermoar
 • Clemă pentru haine

Confort

Un mod prin care nivelul de confort al acestor căști este îmbunătățit, este faptul că există posibilitatea de a purta cablurile în jos sau peste urechi.

Multe alte stiluri de căști nu oferă mereu această posibilitate, însă construcția simetrică a căștilor HiFiMan RE-400 permite să te bucuri de acest beneficiu.

În acest pachet sunt oferite trei perechi de vârfuri moi din silicon și patru perechi de vârfuri din spumă.

Pentru cea mai bună potrivire va trebui să experimentezi cu diferitele vârfuri.

Dacă folosești niște vârfuri Comply s-ar putea să ai parte o potrivire mai bună, depinzând de forma și mărimea urechilor tale.

O să știi că ai parte de o potrivire bună în momentul în care auzi reacția frecvențelor într-un mod neted, cu o izloare fonică bună și o potrivire ce te lasă să asculți confortabil timp de câteva ore.

Difuzorul dinamic de 8.5mm și construcția din aluminiu ajută căștile RE-400 să atingă o greutate de doar 13.5 grame.

Potrivire (Izolare fonică)

Forma simplă a acestor căști le permite să se potrivească pe majoritatea urechilor destul de ușor.

Nu există prea multă masă ce ar putea să facă aceste căști să cadă, asta dacă au fost băgate cum trebuie în ureche.

Dacă porți aceste căști cu firele în sus, acest lucru îți va oferi puțin mai multă siguranță atunci când te antrenezi sau atunci când te miști.

Căștile HiFiMan RE-400 au o izolare fonică pasivă bună. Funcționează excelent pentru transportul în comun, călătoria cu avionul sau pentru mediile de muncă zgomotoase.

Zgomotul microfonic se poate observa atunci când cablurile sunt purtate în jos, dar dacă le porți în sus și peste urechi, atunci o să reduci mare parte din acest efect.

Durabilitate

În timp ce este adevărat că versiunile mai vechi ale căștilor RE-400 au avut niște probleme de fiabilitate, noile modele au fost reproiectate pentru a avea o calitate mai bună.

Carcasa din aluminiu este bine construită, iar detensionare cablului a fost îmbunătățită.

Capătul jack-ului de 3.5mm este mai mare și nu se simte de parcă s-ar rupe atunci când tragi de el.

Unii utilizatori s-au plâns de cablurile superioare din cauză că acestea se despică sau din cauza împletiturii din material din partea de jos, deoarece aceasta se desprinde.

Dacă depozitezi căștile și cablul cum trebuie ar trebui să previi majoritatea cauzelor de deteriorare.

Un slider din metal este oferit pentru a ajuta cu cablul de 1.33m.

Unele modele au telecomanda de control și microfon in-line. Pentru compatibilitate cu iPhone ia-ți RE-400i, iar pentru Android RE-400A.

Sunet

Căștile in-ear HiFiMan RE-400 sunt renumite pentru faptul că sunt un set de căști pentru audiofili de entry-level.

Acest lucru înseamnă că o să ai parte de o performanță audio de nădejde la un preț mai mic decât modelele de calitate mai înaltă.

Caracteristica generală a sunetului este neutră, cu puțină atenție la registrii joși.

Frecvențele de bass sunt netede și calde. În orice caz, iubitorilor de bass nu le va păsa de lipsa de putere în aria frecvențelor joase.

Difuzoarele din titanium de 8.5mm ale căștilor HiFiMan RE-400 fac o treabă bună în a oferi un sunet balansat, dar nu oferă prea multe când vine vorba de sub-bass.

Frecvențele mijlocii și cele înalte se combină foarte bine. Frecvențele înalte sunt deschise, însă fără a fi prea aeroase, iar cele mijlocii oferă destulă putere.

Căștile RE-400 sunt excelente pentru a asculta mai multe genuri diferite de muzică, precum rock, acustic, jazz și muzică clasică.

Fanii EDM, pop, hip-hop sau a muzicii cu bass puternic s-ar putea să prefere un set de căști diferite. Aruncă aici o privire la cele mai bune căști cu bass aici.

Căștile HiFiMan RE-400 sunt o pereche de căști entry-level pentru audiofili și sunt perfecte pentru ascultătorii ce vor un sunet simplu într-un pachet simplu.

Verifică preț HiFiMan RE-400 aici!

Symphonized NRG 3.0

Casti Symphonized NRG 3.0.

“Căști din lemn cu confort și sunet excelente la un preț mic.”

În timp ce alți producători oferă căști din metal și din plastic, căștile Symphonized NRG 3.0 au un finisaj frumos din lemn cu un sunet excelent.

Simetria perfectă și vârfurile oferite s-ar putea să nu fie perfecte pentru toată lumea, dar este greu să ignori o performanță excelentă la un preț mai mic de 200 RON.

Pro

 • Finisajul atractiv din lemn
 • Sunt disponibil în mai multe combinații de culori
 • Izolare fonică bună
 • Sunet cald cu puține cerințe de EQ
 • Construcția este foarte ușoară din cauza lemnului

Contra

 • Telecomanda in-line este mică și fragilă
 • Ar fi drăguț dacă ar avea mai multe mărimi de vârfuri incluse

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile Symphonized NRG 3.0
 • 6 perechi de vârfuri din silicon
 • Clemă pentru haine
 • Săculeț de transport prietenos cu mediul

Confort

La prima privire s-ar putea să ai impresia că aceste căști făcute din lemn vor fi foarte grele. Cu siguranță, acest lucru nu este cazul cu căștile Symphonized NRG 3.0.

Cei de la Symphonized au menținut greutatea totală a căștilor la 8.5 grame pentru a oferi o pereche de căști confortabile care arată bine.

Împreună cu căștile sunt oferite șase perechi de vârfuri din silicon ce au potrivirea personalizată. Poți alege între silicon gri sau silicon negru, însă au doar trei mărimi (S/M/L).

Stilul căștilor NRG 3.0 este convenabil pentru majoritatea ascultătorilor, însă unii dintre utilizatori s-ar putea să aibă probleme cu vârfurile circulare, ce nu se potrivesc la fel de bine precum vârfurile ovale.

Dacă folosești clema de haine cu un cablu care este deja ușor, alături de designul telecomenzii in-line, o să ajute la înlăturarea tensiunii căștilor.

În timp ce s-ar putea să ai parte de puțin mai mult confort în momentul în care folosești vârfuri din spumă, aceste căști sunt destul de confortabile încă din momentul în care le scoți din cutie, însă este nevoie de puțină personalizare.

Potrivire (Izolare fonică)

Forma simetrică a acestor căști permite cablurilor să fie purtate în jos sau peste urechi. Aceste căști o să stea cu ușurință în loc, indiferent de ce variantă de purtare alegi.

De asemenea, este posibil să folosești aceste căști sub o șapcă sau sub o cască.

Controlul de zgomot ambiental este mediu pentru acest tip de căști, chiar dacă forma generală a căștilor nu permite introducerea mai strâmtă sau mai adâncă.

Un port de bass din spate permite ca o cantitate mică să se “scurgă”, însă acest lucru nu este prea observabil.

Căștile in-ear Symphonic NRG 3.0 funcționează excelent pentru o varietate de motive în locurile de muncă zgomotoase, în transportul public sau chiar și pentru antrenamentelor.

Durabilitate

Precum numele o sugerează, aceste căști sunt a treia versiune a seriei NRG, iar fiecare versiune devine din ce în ce mai bună.

Cablul are un înveliș din cauciuc foarte flexibil ce ajută cu rezistența împotriva încâlcelilor. Acest înveliș oferă și un control mai bun împotriva microfoniei.

Modelele precedente au avut probleme cu separarea căștilor sau cu detensionarea, însă majoritatea acestora au fost rezolvate la modelul NRG 3.0.

Cea mai slabă componentă pare să fie telecomanda cu control in-line și carcasa microfonului.

În timp ce sunt foarte ușoare, căștile sunt destul de fragile, iar carcasa din plastic se poate separa dacă este aplicată suficientă presiune în părți.

Per total, produsul este potrivit pentru folosirea de zi cu zi, iar compania îl susține prin serviciul cu clienții, ce este prompt.

Sunet

Difuzoarele dinamice de 8mm produc destul bass, iar acesta este plin și dinamic. Frecvențele înalte sunt clare și articulate, însă le lipsește din brilianță în cadrul regiștrilor înalți.

Frecvențele înalte sunt destul de prezente pentru unele genuri muzicale, deși unii ascultători vor dori să regleze mai bine egalizatorul în această zonă pentru a îmbunătăți profunzimea sau bogăția vocilor.

Calitatea sunetului este destul de bună pentru prețul cerut, iar aceste căști in-ear pot concura cu ușurință cu căștile ce costă de patru ori mai mult.

Căștile Symphonic NRG 3.0 sunt alegerea perfectă dacă vrei să cheltuiești mai puțin de 150 RON pentru un set de căști ce au un aspect diferit, un sunet cald și o potrivire confortabilă.

Verifică preț Symphonized NRG 3.0 aici!

Panasonic RP-HJE120 (cel mai bun model de buget)

Casti Panasonic RP-HJE120.

“În opinia noastră, aceste căști sunt cel mai confortabil model de căști de buget.”

Da, acestea sunt niște căști ieftine, dar s-ar putea să fii surprins de cât de confortabile pot fi Panasonic RP-HJE120 și nu sună chiar așa de rău.

Dacă ești în căutarea unui set de căști de rezervă, pe care le poți purta fără grijă, atunci continuă să citești pentru a afla dacă aceste căști își vor face treaba pentru mai puțin de 100 RON.

Acestea sunt foarte populare pentru un motiv.

Dintre toate căștile confortabile de pe această listă, acestea sunt cele mai ieftine și în același timp nu cele mai rele.

Pro

 • Tulpini pentru canalul urechii ce sunt echilibrate
 • Vârfuri foarte moi ErgoFit
 • Designul căștilor este mic
 • Sunt foarte ușoare
 • 9 opțiuni de culori

Contra

 • Jack-ul în formă de L are un capăt pătrățos
 • Șuierăturile sunt observabile la volume înalte

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile in-ear Panasonic RP-HJE120
 • 3 seturi de pad-uri (S/M/L)

Confort

Cel mai remarcabil lucru la aceste căști este cât de confortabile sunt.

Căștile in-ear Panasonic RP-HJE120 sunt un competitor solid în această categorie din cauza ușurimii lor și a tulpinilor echilibrate.

Acestea cântăresc 3.9 grame, fără cablu, iar dacă adaugi și cablul de un metru, acestea ajung la 5.6 grame.

Designul din plastic al căștilor este ieftin, însă, este de asemenea foarte ușor.

Carcasa căștilor are niște vârfuri echilibrate pentru o plasare confortabilă în canalul urechii.

Sunt oferite trei perechi de vârfuri ultra-soft ErgoFit.

Este foarte ușor să-ți pui aceste căști în urechi și să uiți că sunt acolo. De asemenea, căștile sunt excelente pentru ascultările lungi.

Multe carcase de căști apasă pe ureche, însă căștile RP-HJE120 fac o treabă bună când vine vorba de potrivire, scăzând din punctele de presiune.

Acestea sunt niște căști de rezervă excelente.

Cele mai bune căști cu noise cancelling din acest moment.

Potrivire (Izolare fonică)

Potrivirea acestor căști mici în ureche este destul de simplă, iar acestea oferă o sigilare bună.

Unii utilizatori s-ar putea să aibă nevoie să le răsucească ușor în ureche pentru a avea parte de cea mai bună potrivire (aceasta este situația cu multe căști in-ear).

Este posibil să schimbi casca stângă cu cea dreapta și să o folosești pe cea stângă în urechea dreaptă pentru a avea parte de un stil de purtare over-the-ear și de o potrivire mai sigură.

Aceste căști Panasonic sunt perfecte pentru alergători sau pentru cei ce fac antrenamente intense, deoarece stau în loc foarte bine.

Din cauza carcasei ușoare din plastic, aceste căști nu sunt cele mai bune când vine vorba de blocarea sunetelor de nivel înalt, dar sunt eficiente pentru o izolare fonică modestă.

Durabilitate

Experiența ta cu durabilitatea căștilor in-ear Panasonic RP-HJE120 va varia depinzând de mediul în care asculți la ele.

Ai grijă dacă depozitezi aceste căști în buzunar. Cablul este predispus la încâlceli, iar partea din capăt a căștilor poate fi sfărâmată.

Calitatea detensionării este medie pentru acest set ieftin de căști. Dacă nu tragi prea tare de cabluri o să fie în regulă.

Cablul de 1 metru este excelent pentru dispozitivele mobile, dar s-ar putea să fie o provocare să conectezi căștile la un calculator atunci când stai la birou.

Probabil că cel mai mare dezavantaj al căștilor RP-HJE120 este capătul pătrățos al jack-uli de 3.5mm în formă de L. Nu se potrivește foarte bine în multe carcase ale telefoanelor moderne. Dacă folosești o carcasă pentru telefon, atunci acest lucru s-ar putea să fie o problemă.

Dacă vrei microfon sau control in-line poți să-ți cumperi modelul Panasonic TCM125-K.

Sunet

Aceste căști ce costă puțin nu o să producă un sunet de calitate pentru audiofili. În orice caz, căștile Panasonic RP-HJE120 oferă o performanță a sunetului bună pentru acest preț.

Difuzoarele dinamice de 9 mm produc o gamă plină de frecvențe ce încearcă să realizeze o semnătură a sunetului în formă de V curbată.

Chiar dacă aceste căști in-ear nu sunt reglate pentru a scoate bass-ul la maxim, o să ai parte de o performanță decentă dacă folosești vârfuri mari și ai o sigilare ermetică.

Frecvențele mijlocii nu sunt foarte puternice și nici profunde, însă oferă destulă prezență pentru a putea ține mix-ul laolaltă.

Mai mult, frecvențele înalte au parte de o îmbunătățire când sunt mai sus de 4kHz ce adaugă detalii extra și claritate, însă în același timp, șuierăturile pot fi o problemă atunci când căștile ajung la nivele de volum mai înalte.

Experiența de ascultare este în general plăcută și nu există prea multă cantitate ce este pierdută într-un mix tulbure.

Motivul pentru care Panasonic RP-HJE120 sunt cele mai bine vândute căști ieftine este că oferă o potrivire confortabilă într-un pachet mic și prietenos cu bugetul, ce sună mai bine decât majoritatea alternativelor.

Verifică preț Panasonic RP-HJE120 aici!

Citește și: