Carcasa si casti căști Jaybird Vista 2.

Review căști Jaybird Vista 2

Jaybird Vista 2 reprezintă o mare îmbunătățire față de prima generație de Vista. Sunt cu ușurință cele mai bune căști pentru antrenament în acest moment. Căștile păstrează aceeași rigiditate ca și fratele lor de primă generație, având un rating IP68 și rezistență la șocuri MIL-STD-810G.

În plus, noua carcasă de încărcare poate supraviețui acum stropilor ușoare de apă datorită protecției IP54. În plus, Vista 2 are o calitate mai bună a sunetului, gata din fabricație, acceptă încărcare wireless, senzor de proximitate, anulare activă a zgomotului și modul ambiental. Desigur, nimic nu este perfect și există câteva probleme enervante cu conexiunea Bluetooth și actualizările de firmware. Aflați ce este bun și ce este rău la aceste căști în recenzia de mai jos.

Specificații

Tip: true wireless
Conexiune: Bluetooth 5.0
Design spate: Closed-back
Drivere: 6 mm
Gama de frecvență: 20-20.000 Hz
Impedanța: 23 Ohm
Greutate: 13 g (ambele căști)
Microfon și comenzi: Da
Rezistență la apă: IP68 (IP54 pe carcasa)
Durata de viață a bateriei: 8h + 16h in carcasă
Încărcare: 2 ore + încărcare rapidă – încărcare wireless USB-C și Qi
Anularea activă a zgomotului: Da
Codecuri Bluetooth: SBC, AAC
Raza wireless: 33 ft (10 m)
Microfon: MEMS digital, omnidirecțional.

Pro

 • Confort și stabilitate excelente
 • Extrem de durabile, cu carcasă de încărcare rezistentă la apă
 • Durată bună a bateriei
 • Aplicație însoțitoare bogată în funcții
 • Anulare activă decentă a zgomotului

Contra

 • Conexiunea se împotmolește ocazional
 • Mesaje de eroare în timpul actualizărilor de firmware

Carcasa si casti căști Jaybird Vista 2.

Cum a evoluat Jaybird Vista 2 de la modelul anterior?

Jaybird Vista 2 pornește de la 1000 RON, ceea ce este cu 100 mai mult decât MSRP pentru Vista de prima generație. O creștere a prețului se datorează probabil funcțiilor adăugate.

Obțineți anulare activă a zgomotului și Surround Sense (modul ambiant). Deși este destul de simplu, modelul mai vechi nu îl are deloc.

Durata de viață a bateriei s-a îmbunătățit ușor. Față de cele 6 ore per încărcare anterioare, noul model oferă 8 ore pe încărcare fără ANC (6 ore cu ANC activat). Carcasa include și o capacitate de 16 ore în comparație cu o capacitate mai veche de 10 ore.

Ce vei găsi în cutie?

 • Căști true wireless Jaybird Vista 2
 • Carcasă de încărcare
 • Cablu USB-C pentru încărcare
 • 3 perechi de dopuri de silicon pentru urechi (mărimea 1, 2, 3)
 • Manualul utilizatorului

Confort și potrivire

Evaluare cu 4.5 stele: Aproape perfect

Vista 2 oferă un confort excelent și o potrivire sigură chiar și după o ascultare prelungită. Singurul lucru enervant este folosirea controalelor fizice. Mărimea lor nu este deloc diferită de generația anterioară. Carcasa este relativ mare și iese ușor din urechi. Puneți ușor căștile în urechi și le răsuciți în sus – în acest fel, duza este orientată direct în urechi, în timp ce aripioarele urechii se blochează în lobul urechii.

Combo de dopuri și aripioare sunt puțin mai mari decât canalul urechii, se sprijină în fața acestuia. Nu încercați să le împingeți prea departe, deoarece asta poate duce la durere. Există 3 seturi de geluri, marcate cu numere (1, 2, 3). Între ele, doar lungimea aripioarei se schimbă, în timp ce vârful rămâne același. Indiferent dacă stai, mergi sau alergi, căștile se simt confortabil și în siguranță.

Le puteți purta la sală și efectua mișcări rapide fără ca acestea să zboare din urechi. Cu toate acestea, controalele fizice pot fi enervante. Din fericire, atunci când apăsați butoanele, nu împingeți căștile direct în canalul urechii, ca în cazul multor alte modele. În schimb, apăsați pe pavilion, ceea ce face ca experiența să fie mai puțin dureroasă. Per total, căștile de antrenament trebuie să fie confortabile și sigure, iar Jaybird Vista 2 oferă, indiferent de forma urechii dvs., acest lucru.

Izolarea zgomotului

Evaluare cu 4.5 stele: Aproape perfect

Chiar și fără anularea activă a zgomotului, căștile pot bloca pasiv cantități semnificative de zgomot exterior.

Microfoanele protejate de vânt din material pe carcasa exterioară ajută la reducerea zgomotului vântului în timpul apelurilor telefonice.

În ciuda faptului că au vârfuri pentru urechi care se sprijină în fața canalelor urechii, izolarea pasivă a căștilor este excelentă. Reduce cu succes zgomotul exterior din jurul tău. Împreună cu muzica, nu auzi niciun sunet din jur.

Desigur, poți obține o izolare pasivă mai bună a căștilor cu o inserție mai profundă. Dacă sunteți interesați de protecție pentru auz, atunci căutați în altă parte. Căștile pot, de asemenea, spori zgomotul ambiental cu ceea ce Jaybird numește SurroundSense. Amplifică unele frecvențe mai mult decât celelalte, ceea ce face ca experiența să fie puțin nenaturală.

Este totuși o caracteristică utilă dacă doriți să rămâneți conștient din punct de vedere spațial. Mai ales dacă trebuie să răspunzi cuiva și nu vrei să-ți scoți căștile.

Există zgomot provocat de vânt?

Chiar dacă Jaybird Vista 2 iese din urechi, zgomotul vântului este minim. Chiar și atunci când iei căștile wireless pentru o alergare, nu ar trebui să te distragă prea mult.

Anularea zgomotului

Evaluare cu 3.0 stele: Bine

Anularea activă a zgomotului (ANC “active noise cancellation) pe Vista 2 poate combate cu succes frecvențele inferioare, dar se luptă cu cele mai înalte.

Anularea activă a zgomotului ajunge încet la căștile pentru antrenament, iar aceasta este cea mai bună implementare de până acum. Cel puțin în această categorie. Căștile Jaybird fac o treabă grozavă în reducerea frecvențelor inferioare la un nivel aproape inperceptibil.

Cu toate acestea, nici măcar nu încearcă să reducă frecvențele mai înalte. Drept urmare, puteți înțelege în continuare vorbirea oamenilor, deoarece cea mai înaltă parte a spectrului rămâne intactă. Oricum, Jaybird Vista 2 poate face mai suportabile situațiile din lumea reală, cum ar fi zborurile lungi, blocând lucruri precum motoarele de avioane.

Carcasa si casti căști Jaybird Vista 2.

Bluetooth

Evaluare cu 3.0 stele: Bine

Căștile se împotmolesc ocazional când iei telefonul dintr-un buzunar. Raza de acțiune este, de asemenea, mai scurtă în comparație cu concurența. Raza wireless de pe Jaybird Vista 2 nu ajunge la fel de departe ca la alte căști true wireless. Audio începe să se întrerupă chiar înainte de a trece de al doilea zid de cărămidă. De obicei, căștile cu Bluetooth 5.0 trec de al doilea perete și abia apoi încep să se întrerupă.

Vista 2 suferă, de asemenea, de întreruperi aleatorii. Când merg în aer liber cu un telefon în buzunar, căștile s-au distorsionat de cel puțin două ori în 2 ore. Se pare că atunci când ții telefonul într-un anumit unghi, conexiunea se întrerupe pentru o fracțiune de secundă. Este totuși ceva ce nu doriți să se întâmple cu o pereche de căști care costă aproximativ 1000 RON.

Procesul de asociere necesită o aplicație Jaybird. Au existat unele probleme cu aplicația care nu recunoaște căștile, în ciuda faptului că era deja conectată prin Bluetooth. Cu toate acestea, alți utilizatori nu raportează aceeași problemă, așa că experiența dvs. ar putea fi diferită. Modul mono este, de asemenea, acceptat, dacă doriți să utilizați doar o cască la un moment dat.

Multipoint?

Jaybird Vista 2 nu acceptă multipoint. Asta înseamnă că nu le puteți conecta la mai multe dispozitive în același timp și nu puteți muta între ele fără probleme (vizionați un film pe un laptop și răspundeți la un apel telefonic de pe un smartphone).

Ce codecuri Bluetooth folosesc?

Căștile folosesc SBC și AAC. Este mai mult decât suficient pentru căștile orientate spre sport, unde calitatea audio de vârf nu este o prioritate.

Există întârziere audio?

Vizionarea videoclipului nu arată niciun decalaj vizibil. Pe de altă parte, jocurile mobile pot întârzia ușor. Este în regulă pentru jocuri precum Candy Crush sau Angry Birds, dar diferența este destul de vizibilă în Call of Duty sau Fortnite.

Te-ar putea interesa și: Cele mai bune căști cu design open-back

Baterie

Evaluare cu 4.0 stele: Grozav

Cu până la 8 ore per încărcare (aproximativ 6 ore cu anularea zgomotului) și 16 ore în carcasă, ești asigurat pentru câteva zile. Adăugarea de încărcare rapidă și Qi face experiența și mai bună.

Veți obține o durată de viață a bateriei puțin mai mare decât Jaybird Vista originale. Vista 2 promit 8 ore de joc per încărcare. Deși, în testul nostru, cu anularea activă a zgomotului activată, avem 5 ore și 57 de minute. Carcasa de încărcare mai asigură 16 ore de funcționare. Deși nu este lider în clasă, este totuși suficient pentru 2-3 zile de muzică. Încărcarea rapidă este utilă atunci când vă grăbiți. O încărcare de 5 minute oferă o oră de viață a bateriei.

Și, dacă aveți un suport de încărcare Qi, Jaybird Vista 2 se încarcă și wireless. Când sunt asociate cu telefonul Android, puteți vedea procentul bateriei al ambelor căști și carcasei în bara de notificări. În mod ciudat, nu am putut vedea procentul bateriei în notificări când am asociat Jaybird Vista 2 la iPad-ul meu.

Durabilitate

Evaluare cu 5.0 stele: Perfect

Acestea sunt probabil cele mai dure căști true wireless, cu carcasă impermeabilă și rezistentă la șocuri. Chiar și carcasa de încărcare este rezistentă la apă. Aceste căști sunt construite bine. Dacă vă pasă de durabilitate, atunci nu căutați mai departe.

De data aceasta, ambele căști și carcasa lui Jaybird Vista 2 sunt rezistente la apă.

Când te uiți la căști, ele nu prezintă nicio slăbiciune vizibilă. Vârfurile din silicon acoperă cea mai mare parte a corpului din plastic, ceea ce previne zgârieturile. Sub logo-ul Jaybird, găsești comenzi fizice. Sunt acoperite cu plasă de material textil, ceea ce oferă o atingere plăcută, deși, în timp, poate atrage puțină murdărie sau poate fi ruptă. La fel ca versiunea anterioară, Jaybird Vista 2 are un grad de rezistență la apă și praf IP68.

De asemenea, îndeplinesc același standard de durabilitate militar MIL-STD-810G al modelului anterior. Acest lucru vă asigură că pot supraviețui unei căderi pe podea. De data aceasta, și carcasa de încărcare capătă rezistență la apă. Cu un rating IP54, poate suporta stropii ușori de apă, precum și să devieze praful. O carcasă de încărcare rezistentă la stropire este o caracteristică plăcută, deoarece sunt de obicei lăsate neprotejate.

Gelurile cauciucate protejează Jaybird Vista 2 de deteriorarea la cădere.

UPDATE: Carcasa unității noastre a început să se comporte ciudat, a oprit încărcarea căștilor și nu a reușit să inițieze modul de asociere. În mod interesant, am reușit să inițiem procesul de asociere când carcasa se încărca. Cu toate acestea, aceasta încă nu încărca căști wireless, chiar și după resetarea la setările din fabrică. Din fericire, Jaybird a înlocuit cu amabilitate Vista 2 defectuoase. Dacă întâmpinați aceleași probleme, nu ezitați să contactați asistența Jaybird.

Caracteristici

Evaluare cu 4.5 stele: Aproape perfect

Jaybird Vista 2 le are pe toate: ANC, Surround Sense, EQ personalizabil și comenzi, „find my earbuds” și funcția de dublă atingere. Și le controlați prin aplicația Jaybird. Aplicația oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a personaliza complet noile dvs. Jaybird Vista 2. Cu un egalizator personalizabil, puteți modifica sunetul după bunul plac sau puteți alege dintre presetări realizate de sportivi celebri și alți utilizatori.

La fel ca și în cazul modelului de anul trecut, există presetări EQ realizate de alți utilizatori Jaybird, ceea ce este o caracteristică plăcută. Aplicația vă permite, de asemenea, să vă faceți EQ-ul personal. Redă sunete diferite, iar tu alegi la ce volum le auzi.

Comenzile sunt, de asemenea, personalizabile și oferă o gamă largă de comenzi. În afară de apăsarea butoanelor, poți, de asemenea, să apeși de două ori pe exterior. Căștile au accelerometru pentru a înregistra o comandă. În mod implicit, îl utilizați pentru a comuta între anularea activă a zgomotului, modul ambiental sau pentru a dezactiva ambele funcții.

Aplicația vă face EQ personalizat.

Desigur, aplicația vă ajută și cu actualizările de firmware. Cu toate acestea, uneori, actualizările nu funcționează, afișând un mesaj de eroare. Dacă nu reușiți să actualizați, chiar și după mai multe încercări, încercați să urmați acești pași (pentru telefoanele Android):

 • Accesați Settings și faceți clic pe Applications.
 • Găsiți aplicația Jaybird și faceți clic pe ea.
 • Derulați în jos și deschideți Storage.
 • Selectați Clear data de mai jos.

Acest lucru va șterge toate datele din aplicație, ceea ce înseamnă că va trebui să vă asociați din nou căștile. Cu toate acestea, cel puțin în cazul meu, actualizările de firmware au început să funcționeze din nou. Aceasta pare să fie problema cu toate produsele Jaybird.

Cu toate acestea, trebuie să acordați credit lui Jaybird pentru adăugarea de detalii pentru utilizatorii nevăzători. Pe cutie, scrie „Jaybird” în cod Morse, iar indicatoarele din stânga și din dreapta de pe căști sunt scrise în Braille. Acest lucru le face prietenoase cu persoanele nevăzătoare.

Calitate microfon

Două microfoane pe fiecare parte asigură că vocea dvs. rămâne înțeleasă în toate situațiile. Uneori, calitatea microfonului este ușor înăbușită fără un motiv aparent, iar căștile nici măcar nu încearcă să anuleze zgomotul de fundal. Cu toate acestea, efectul nu este atât de grav, așa că nu ar trebui să distragă prea atenția persoanei de cealaltă parte a convorbirii.

Casti căști Jaybird Vista 2.

Sunet

Evaluare cu 4.5 stele: Aproape perfect

Așa cum ies din cutie, căștile sună neted, dar puternic, cu un control excelent și detalii bune. Jocul cu EQ poate face căștile să strălucească și mai mult. Original Vista are un sunet destul de dur, ceea ce a făcut ca egalizarea să fie o necesitate. În schimb, Jaybird Vista 2 este o versiune mai echilibrată a Sennheiser Momentum True Wireless 2 în ceea ce privește răspunsul în frecvență. Sunetul lor este ușor în formă de V și considerabil mai fin la medii și înalte. Cu un plus de confort deosebit, le puteți asculta ore întregi și vă puteți bucura de fiecare minut.

Te-ar putea interesa și: Review căşti Apple AirPods 2

Bass

Există o ușoară creștere a basului pentru a adăuga căldură. Din fericire, nu devine niciodată prea rezonant sau înăbușit. În schimb, este controlat și puternic. Exact așa cum le place celor mai mulți oameni.

Gama medie

Gama medie este îngropată și se simte puțin la scară mică. Datorită netezirii sale, este, de asemenea, foarte ușor de ascultat. Instrumentele și vocea sunt frumos detaliate, fără a fi sibilante (cel puțin la melodiile bine produse), deși pot fi împinse puțin prea departe în fundal.

Înalte

Frecvența înaltă este, de asemenea, destul de netedă și are caracteristici strălucitoare. Chimvalele ar putea folosi puțin mai multă strălucire pentru a suna mai natural, dar cel puțin nu sunt mici sau artificiale.

Răspuns în frecvență cu EQ presetat „Flat” găsit în aplicația Jaybird.

Sunetul este aproximativ mediu în comparație cu alte căști true wireless. Are mai multă adâncime decât lățime. Redarea este destul de precisă, fără puncte oarbe vizibile. Când se aplică EQ personalizat, scăderea basului și ridicarea gamei medii superioare ajută enorm. Calitatea sunetului devine mai dinamică și mai detaliată, în special la chimvale. Chiar și scena sonoră devine puțin mai proeminentă.

Ar trebui să cumpărați Jaybird Vista 2?

Dacă doriți căști de antrenament durabile, cu cele mai noi funcții și o calitate înaltă a sunetului, Vista 2 se numără în prezent printre cele mai bune alegeri. Jaybird s-a întrecut singur și a adus îmbunătățiri în toate categoriile. Aceste căști sunt construite durabil, cu o carcasă de încărcare care poate rezista în condiții umede. Au o calitate excelentă a sunetului și vin cu o aplicație însoțitoare care poate îmbunătăți și mai mult calitatea audio. Caracteristici precum anularea activă a zgomotului și modul ambiental fac o treabă suficient de bună dacă intenționați să le utilizați pentru călătorie. Sigur, există unele probleme cu Bluetooth, dar asta nu ar trebui să strice întreaga experiență. În general, aceste căști sunt accesorii bune pentru un utilizator activ.

Cum se compară Jaybird Vista 2 cu concurența?

Prețul Vista 2 este mediu pentru categorie: 1000 RON este între prețul Jabra Elite Active 75t și Beats PowerBeats Pro. Deci au un preț similar. Prima mare diferență este calitatea sunetului. În timp ce concurenții nu oferă egalizare (EQ) sau aceasta este limitată, Vista 2 vine cu o aplicație EQ bogată în funcții, care este ușor de utilizat. Așadar, veți găsi varianta sonoră preferată în cel mai scurt timp.

Mai multe caracteristici: Și când vine vorba de alte diferențe, Vista 2 oferă mai multă flexibilitate cu funcții precum ANC. Deși viitoarele modele concurente vor veni probabil și cu ANC de bază, momentan nu o fac. Protecție mai bună: căștile true wireless complet impermeabile, sunt standard, dar Vista 2 vine și cu carcasă de încărcare rezistentă la apă. Dacă ești neîndemânatic, ți-ar putea înclina balanța în favoarea lor.

Alternative la Jaybird Vista 2

Beats PowerBeats Pro

Casti Beats Powerbeats Pro.

PowerBeats Pro sunt puțin mai stabile datorită cârligelor pentru urechi, dar nu la fel de confortabile. Sunt doar rezistente la stropire și nu au protecția carcasei de încărcare. Beats Pro nu are modul ambiental și anularea activă a zgomotului, nici o aplicație cu comenzi personalizabile sau EQ. De asemenea, folosesc un conector Lightning în loc de USB-C și nu se pot încărca fără fir.

Cu toate acestea, datorită chipului H1, PowerBeats Pro acceptă conexiunea multipoint (cel puțin cu dispozitivele Apple). Durata de viață a bateriei este mai mare, la 11 ore de funcționare (Vista 2 pot funcționat doar 8 ore). Ambele produc un sunet grozav potrivit pentru sport, dar Jaybird Vista 2 vă permite să-l modificați în aplicația lor însoțitoare.

Jabra Elite Active 75t

Casti Jabra Elite Active 75t.

Similare din multe puncte de vedere, ambele căști au un design ergonomic și sunt foarte confortabile. Vista 2 are un ușor avantaj cu stabilitate datorită aripioarelor urechii. Obțineți aplicații bogate în funcții și modul ambiental pe ambele.

Cu toate acestea, Vista 2 a adăugat anularea activă a zgomotului. Durabilitatea și rezistența la apă sunt, de asemenea, similare, dar Vista 2 își protejează și carcasa de încărcare (protecție împotriva stropilor).

Durata de viață a bateriei este mai lungă pe Jaybird Vista 2, cu 8 ore per încărcare (fără ANC) în comparație cu cele 7 ore ale lui Elite Active 75t. Jabra Elite Active 75t sunt mai joase din fabrică, în comparație cu o semnătură sonoră mai relaxată de la Vista 2. Puteți modifica sunetul pe ambele folosind aplicațiile lor însoțitoare.

Verifică preț Jaybird Vista 2 aici!


Citește și: