Cutie si casti Logitech G332.

Review căști gaming Logitech G332

Logitech G332 este un set de căști de gaming foarte confortabil de purtat pentru sesiuni de jocuri maraton, are o calitate puternică a zgomotului și a microfonului, este convenabilă și ușor de utilizat, totul la cele mai ieftine prețuri pe care le-am văzut până acum. Dar nu este chiar cea mai bună afacere pe care am observat-o atunci când cumpărăm un buget limitat.

Din moment ce există unul sau două alte produse care costă doar puțin mai puțin și funcționează la fel. G332 rămâne o valoare superbă și este cea mai bună recomandare a noastră pentru un buget doar dacă era doar puțin mai ieftină, așa că cu siguranță merită să fii cu ochii pe acest produs dacă urmează o reducere majoră.

Pro

  • Decent confortabil de purtat, calitate solidă a sunetului

Contra

  • Cablul scurt
  • Microfonul și cablul nu sunt detașabile

Designul Logitech G332

Colegii noștri au dat verdictul că Logitech G332 este cu ușurință cel mai confortabil set de căști de purtat dar nu poate egala calitatea microfonului și a sunetului Sennheiser. Am stabilit calitatea microfonului Cloud Stinger ca fiind doar puțin mai bună în comparație cu Logitech G332, și, de asemenea, puțin mai potrivit pentru utilizare. Prețul Stinger este, de asemenea, doar ceva mai mic, ceea ce le face prima noastră selecție pentru oricine cu un buget limitat, împreună cu G332 pe al doilea loc în apropiere.

În căutarea noastră pentru a găsi un set de căști de gaming care să depășească toate acestea, am cercetat pe scară largă această zonă de produse, apoi am achiziționat toți concurenții de top pentru a le verifica în mod direct. Am evaluat și notat Logitech G332 într-o mulțime de evaluări și teste diferite, împărțite în patru categorii de scor ponderat.

Cea mai importantă dintre diferitele clase de evaluare, nivelul de confort al fiecărei căști de joc este responsabil pentru 40% din scorul total. Pentru a accelera și a nota fiecare articol, am solicitat unui grup variat de evaluatori să poarte fiecare căști pentru o perioadă de timp substanțială, observând modul în care se potrivesc bentița și căștile pentru urechi, în plus față de a determina câte ore pot purta confortabil fiecare dintre căști.

Casti Logitech G332.

Caracteristicile Logitech G332

Logitech G332 este dimensionat la centru, ceea ce le face o potrivire fantastică pentru oricine are un cap de dimensiuni medii. Toți judecătorii noștri s-au simțit bine purtând această cască pentru o perioadă lungă de timp – nu au fost deranjați când le-au purtat o zi completă de lucru și niciunul nu a avut dificultăți în a le purta timp de cel puțin patru ore.

După relaxare, am trecut la evaluarea și acordarea de puncte în funcție de calitatea audio a fiecărei căști. Cu această măsurătoare, am comparat cât de simplu este să recunoști sursa sunetelor din joc, cum au apărut vocile altor jucători împreună cu coloana sonoră pentru sport și cât de frumos au blocat căștile sunetele externe. În plus, am evaluat funcționalitatea fiecărui produs într-un șir de evaluări de comparație audio.

Logitech G332 sunt foarte potrivite în a direcționa calea unui sunet într-un meci, dar a existat un exemplu ocazional în care am fost dezorientați și incapabili să reperăm originea sunetelor. Vocile altor jucători par în regulă, dar nu întâlnesc atâta profunzime pe cât v-ați aștepta. Sunetul sună oarecum gol și cu ecou, foarte asemănător cu situația în care vorbitorul s-ar afla într-o zonă goală. Acest set de căști include un spate închis, care ajută la reducerea desktopului – cum ar fi un buff sau un televizor – cu aproximativ 15-20%.

Performanță

Mediile și înaltele sunt foarte puternice, totuși bassul este puțin marginalizat și aproape de partea mai silențioasă. Cuprinzând 20% din scorul final, setul de evaluări care compun evaluarea noastră privind calitatea microfonului ar fi următoarea cea mai importantă. Pentru a face acest lucru, alți jucători au evaluat calitatea audio și tonul vocii așa cum sunt preluate de la G332.

Vocile noastre le-au părut frumoase colegilor din chat. Din păcate au remarcat că a existat o cantitate redusă de neclaritate și tonul nostru general părea oarecum mai tulbure în contrast cu acest sunet limpede al versiunilor lor superioare.

Aceste căști fac o treabă fantastică de filtrare a sunetelor externe, cum ar fi o tastatură mecanică de computer sau muzica de pe desktop, dar sunt înclinate să preia orice conversații nedorite care au loc exact în aceeași zonă cu dvs. atunci când sunt la 2-3m de tine.

Cablu si casti Casti Logitech G332.

Calitatea Logitech G332

Dacă vine vorba de echipamente de gaming, se pare că ar putea fi nevoie să-i dedicăm o mulțime de bani. Varietatea largă de accesorii ieftine pentru jucători apare ca urmare a calității lor groaznice sau moderate. Este simplu să descoperi căști foarte scumpe în ofertele Logitech, dar acum ne referim la inspecția Logitech G332, o cască de gaming cu fir care poate fi achiziționată cu mult mai puțin de 150 RON.

Când vorbim despre căști cu buget redus, este adesea dificil să descoperi orice informații cuprinzătoare despre model. Cu toate acestea, în cazul Logitech G332, producătorul a prezentat toate detaliile de bază pe site-ul lor. Singurul lucru pe care mi-ar plăcea să îl includ este că microfonul poate fi oprit ridicându-l (mi-a plăcut acest atribut care se găsește la căștile Sennheiser, de patru ori mai costisitoare).

Nu este greu de imaginat că la acest preț nu ar trebui să te aștepți la multe accesorii. Descoperim Logitech G332 într-o o cutie de carton neagră, folosind o husă la modă standard, de producător.

În plus, există un adaptor care are 1 slot ce leagă microfonul și gadgetul, două stick-uri individuale – prima alegere va fi apreciată de proprietarii de laptopuri și console, iar următoarea va fi probabil crucială pentru proprietarii de PC-uri desktop sau plăci audio.

RGB iluminat din spate

Logitech G332 merită doar laude aici. Combinația de accente purpurii cu argintiu și negru la logo-uri pare grozavă. Unghiurile ascuțite care oferă urechilor un contur asemănător pentagonului nu sunt atât de inovatoare, dar cu siguranță atrăgătoare. Microfonul este flexibil și plat, poate fi înclinat fie spre cap, fie spre exterior.

Căștile mele Logitech G332 au căzut la pământ de multe ori în timpul testării și nu există absolut niciun indiciu de abuz. De asemenea, trebuie remarcat faptul că pot fi rotite în sus și în jos și la dreapta și la stânga.

Referindu-mă la regiunea capului, vreau să privesc atent cablurile pentru o clipă. Nu mi-au pus probleme, dar nu îmi inspiră prea multă încredere deoarece cablul este slab și bastoanele sunt extrem de filigranate. De asemenea, am fost surprins favorabil de materialul folosit pentru producerea pernelor de urechi.

Este comparabil cu epiderma, se potrivește bine capului și, de asemenea, umplutura internă din burete este foarte elastică. În zilele calde de vară, urechile nu mi se încălzeau și nici nu transpirau.

Panou

Logitech G332 este aproape primul set de căști de gaming în buget pe care l-am testat și folosit zilnic timp de mai bine de două luni. Acesta este un indiciu excelent – te obișnuiești cu ele imediat. Chiar dacă funcționează frumos și pare bine construit, oricum nu cred că este necesar.

Un lucru fantastic vreau să-l menționez despre un microfon: standardul de implementare și audio înregistrat fără reclamații, pe lângă mecanismul care dezactivează automat microfonul atunci când este înclinat. Evident, microfonul este foarte bun pentru a vorbi în jocuri, toți colegii mei au știut imediat ce le-am spus.

Și cum rămâne cu confortul? Sunt foarte, foarte surprins deoarece simt că Logitech G322 se numără printre căștile de gaming foarte confortabile cu care am intrat vreodată în contact (având în vedere costul). Cel mai probabil nu vă oferă aventuri exclusive, cum ar fi gadgeturile Alcantara, totuși, stau în siguranță și nu apasă.

Cupele de urechi, indiferent de profilul lor superficial, au spațiu suficient, presiunea este discretă pe toată suprafața înălțimii și, de asemenea, reglarea benzii vă permite să puneți delicat căștile chiar și pe un cap mare. Împreună cu greutatea ușoară, primim acum un grad destul de mare de confort.

Casti Casti Logitech G332.

Componentele Logitech G332

Logitech G332 par corect construite, ceea ce poate fi un avantaj pentru un jucător înrăit. Caracteristici sonore – frecvențe înalte și medii puțin pronunțate, cu fund ușor dezactivat. Aș descrie zgomotul ca fiind universal – audiofilii îl vor descrie probabil ca fiind prietenos sau casual.

Logitech G332 pare un echipament luat la noroc, prin urmare merită menționat și acest aspect. Versiunea nu va oferi emoții superbe în jocuri, deoarece bassul este oarecum nivelat și într-un fel mut. Cu toate acestea, în ceea ce privește poziționarea, funcționează frumos și, deși există oferte mai bune pe piața actuală, cu siguranță majoritatea competitorilor o fac și mai rău.

Am putea spune că obținem o mică scenă plată, deoarece separarea zgomotelor nu este la un grad ridicat. Imaginea este îngustă și, de asemenea, în cazul mai multor surse audio, este strânsă. Dar când mă gândesc la cheltuiala pentru acest dispozitiv, voi spune cu mâna pe inimă că Logitech G332 merită totuși recomandări.

Concluzii finale

Toate aceste căști de gaming Logitech nu ies în evidență în niciun fel, chiar dacă gradul de utilizare ridicat este un atribut obligatoriu. Pe de altă parte, cu greu trebuie să subliniem o serie de deficiențe ale acestora ca fiind cruciale, având în vedere costul. Dacă sunteți în căutarea unor căști de gaming în jur de 150 RON, asigurați-vă că aruncați o privire la această versiune.

Logitech G332 este un dispozitiv mult mai puțin costisitor. Și trebuie să recunosc că experiența mea în urma evaluărilor este surprinzător de excelentă.

Pe de o parte, avem un sunet mediu (nu întotdeauna rău) și funcționalitate, dar, pe de altă parte, avem o confortabilitate excelentă și un aspect atent. Te adaptezi rapid la aceste căști, așa că sunt instinctive, practice și în același timp confortabile, astfel încât să le poți uita cu ușurință pe cap.

Logitech G332 nu este un Rolls-Royce printre căștile de gaming. Cu toate acestea, este egalul unei familii de căști confortabile, care probabil nu ne oferă un sunet nemaiîntâlnit de fiecare dată când le folosim, dar îndeplinesc complet toate cerințele prealabile pentru un gamer.

Verifică preț Logitech G332 aici!


Citește și: