Casti Razer Nari pe un birou.

Review căşti gaming Razer Nari

Dacă se încadrează în bugetul tău, atunci Razer Nari este o alegere bună pentru persoanele ce sunt în căutarea unui nou set de gaming. Au un design inteligent, atractiv și ce are toate elementele la care te aștepți de la un echipament din această arie de preț.

Ce ne-a plăcut

  • Design inteligent și atractiv
  • Calitatea audio și a microfonului sunt impresionante
  • Poți personaliza multe funcții
  • Bateria este bună pentru sesiunile lungi

Ce nu ne-a plăcut

  • Se pot simți slabe pe cap
  • Microfonul ar putea fi mai rezistent

Specificații

  • 24 de ore de redare (14 ore cu Chroma pornit)
  • Suport Wireless și cu fir pentru PS4/PC
  • Difuzoare audio de 50m

Ce este Razer Nari?

Razer Nari este o pereche de căști pentru gaming ce costă aproximativ 7-800 RON, fiind un periferic premium cu toate elementele estetice la care te aștepți de la acest brand popular. Fiind renumit pentru combinația de negru cu verde venom, acest set de căști va fi o mândrie pentru orice posesor de un setup serios de gaming.

Și nu vorbim doar despre aspect – Razer Nari oferă un sunet și opțiuni de personalizare ce îți vor satisface preferințele specifice. În timp ce nu are parte de vibrația haptică a Nari Ultimate, acest model face față competiției.

Casti Razer Nari.

Design

Precum multe alte produse Razer, Nari este complet negru, cu câteva nuanțe diferite prezente pe tot dispozitivul. Această paletă de culoare nu va fi pentru toată lumea, însă este perfect potrivită pentru luminile RGB fluorescente amplasate pe fiecare cupă.

Acestea pot fi personalizate după bunul plac cu ajutorul Razer Synapse, un program ce se poate instala după ce ai conectat Nari la PC sau laptop. Am fost surprins de gama generoasă de opțiuni de personalizare, echilibru audio, chiar și sensibilitatea microfonului wireless. M-am jucat cu setările până am găsit un preset ce a fost bun.

Este ușor și rapid de folosit, deși trebuie să îți faci un cont înainte de a avea acces la tot. Am avut câteva probleme cu microfonul care nu mergea fără ca Synapse să fie deschis în fundal sau eram auzit mult prea încet în timpul sesiunilor multiplayer. Însă acestea sunt probleme temporare.

Căștile sunt făcute din plastic gol, extinzându-se într-o bandă de susținere solidă, făcută din materiale moi și metal. Se poate ajusta cu ușurință și probabil că este puțin cam subțire atunci când îți stă pe cap, înainte de a găsi o poziție potrivită.

Când stăteam pe spate, în timp ce mă jucam pe PS4, căștile îmi puteau cădea, deci mi-ar fi plăcut să aibă o potrivire mai strâmtă. După ce i le-am dat unui coleg, acesta mi-a spus același lucru, menționând că lipsa unei sigilări decente a dus la o anulare fonică inconsistentă.

Pe lângă aceste probleme mici, mi-a plăcut designul robust și confortabil al Razer Nari. Cel mai mult mi-au plăcut cupele absurd de moi, ce îți oferă confort cu un material moale, asemănător mătăsii, ce se ridică la forma inițială după ce este apăsat. Cei de la Razer au menționat că acest set de căști poate fi folosit pentru gamingul profesional, iar acest lucru se vede.

Audio

Poți folosi Razer nari în modul cu fir, dar și wireless, cu un dongle bluetooth, pe care îl poți depozita în mod sigur în căști, dacă vrei să îl folosești la consolă sau la laptop, atunci când călătorești. Conexiunea se face fără dureri de cap, ceea ce este un lucru bun, și încă nu am avut parte de întârzieri audio pe nici unul dintre dispozitivele pe care am încercat aceste căști.

Calitatea generală a sunetului este bună, oferind un profil ce merită prețul cerut de căști. Au destul bass, însă echilibrul tonal se simte bine distribuit de design. De exemplu, în Call of Duty: Black Ops 4, sunetele zombiilor și exploziile grenadelor s-au simțit natural, deci sunetele joase și cele înalte sunt bine definite.

Au destul bass, acest lucru fiind o semnătură a stilului Razer și în alte căști. Diferitele setări audio sunt dinamice, iar bass-ul se simte necesar și are impact. Am testat cu mai multe jocuri și aplicații și nu am simțit de parcă m-ar dezamăgi calitatea audio a acestor căști. De fapt, a fost chiar opusul.

THX Spatial Audio este un bonus, având niște funcții audio impresionante și oferind o senzație în plus de realism pentru majoritatea jocurilor. Simulând o arie a sunetului de 360 de grade în jurul jucătorului, este foarte ușor să-ți dai seama de unde direcția din care se aud pașii celorlalți jucători în shooterele online sau din ce direcție se trage în tine.

Microfonul, ce stă în interiorul unei dintre cupe și se scoate printr-o simplă tragere, este perfect. Calitatea audio este clară și există și o opțiune de a echilibra sunetul din joc, cu sunetul chat-ului audio, în cazul în care ai probleme să îți auzi coechipierii sau jocul.

Casti Razer Nari.

 

Ar trebui să cumperi Razer Nari?

Dacă intră în bugetul tău, Razer Nari este o alegere bună pentru persoanele ce sunt în căutarea unui set nou de căști pentru gaming. Căștile sunt proiectate inteligent, sunt atractive și au toate elementele la care te aștepți de la o pereche de căști în această arie de preț.

Dacă ai un buget mai mare și vrei o experiență mai bună, cu feedback haptic, atunci îți poți lua Razer Nari Ultimate. Dacă nu, Razer Nari tot este o pereche de căști bună.

Concluzie

Razer Nari este o pereche fantastică de căști pentru PS4 și PC.

Verifică preț Razer Nari aici!


Citește și: