Casti Apple AirPods Max in diferite culori.

Review căști Apple AirPods Max

Căști wireless, cu performanță excelentă, cu anulare a zgomotului, de care utilizatorii Apple se vor bucura. Pe Android, nu atât de mult. În ciuda unor practici ciudate anti-consumator, Apple este cunoscut pentru realizarea de produse cu aspect minunat și proiectate excelent.

AirPods Max sunt căști de ultimă generație, cu un design unic din toate punctele de vedere. De exemplu, căștile over-ear sunt realizate dintr-un singur bloc de aluminiu anodizat.

Este revigorant să ții o bucată de metal rece în timp ce alte căști oferă un corp din plastic.

Nici caracteristicile nu dezamăgesc. Cea mai bună caracteristică AirPods Max este anularea activă a zgomotului, care funcționează excepțional de bine. De asemenea, modul Transparency sună la fel de natural ca întotdeauna.

Calitatea sunetului este, de asemenea, peste medie, cel puțin în categoria căști “Over-ear” Bluetooth. O ușoară creștere a subbassului și a înaltelor superioare creează o semnătură în formă de U, care este o plăcere de ascultat.

Cu toate acestea, construcția lor metalică le face puțin grele, iar o „carcasă” de protecție inclusă este enervant de utilizat.

Pe de altă parte, experiența este degradată atunci când este asociată cu un dispozitiv Android, fără sunet spațial, informații despre procentajul bateriei, personalizare butoane, Asistent Google sau chiar un comutator „OFF” pentru anularea zgomotului.

Sunt acestea cele mai bune căști fără fir și valorează cu adevărat peste 3000 RON? Sau plătești în plus pentru marcă și drepturi de lăudare? Să vedem în recenzia de mai jos.

Pro

 • Sunet excelent, neted
 • ANC excelent și performanță realistă în modul Transparency
 • mulțime de funcții (pentru utilizatorii Apple)
 • Construcție premium cu earpads înlocuibile
 • Gamă Bluetooth excepțională
 • Durată bună de viață a bateriei (23 ore cu ANC)

Contra

 • Experiență de utilizator slabă pe dispozitivele Android
 • Forța de strângere neuniformă (ar putea cauza disconfort)
 • Carcasa inteligentă inclusă este inutilă

Ce vei găsi în cutie?

 • Căști Bluetooth Apple AirPods Max
 • Carcasă inteligentă
 • Cablu Lightning la USB-C
 • Manual de utilizare

Specificații

Tip Over-ear
Conexiune Bluetooth 5.0
Design spate Closed back
Drivere 40 mm dinamic
Gama de frecvente n/a
Impedanța n/a
Greutate 384,8 g
Microfon și comenzi Da
Rezistență la apă Nu
Durată de viață a bateriei 24 ore (mod ANC și transparență activat)
Anularea activă a zgomotului Da
Codecuri Bluetooth SBC, AAC
Raza wireless 10m
Microfon Da, în total 9 microfoane

Casti Apple AirPods Max in diferite culori.

Sunet

Evaluare cu 4.5 stele: Aproape perfect

Un sunet foarte fidel originalului, cu un răspuns în frecvență ușor în formă de U pentru o extensie profundă a bassului. Cu toate acestea, pentru preț, ar putea fi mai detaliate.

În timp ce majoritatea căștilor wireless pentru consumatori sună puternic amplificat, AirPods Max utilizează o abordare ușor diferită. Căștile over-ear de la Apple sunt destul de echilibrate pe toată gama sonoră.

Deși există încă o anumită înălțime de ambele părți ale spectrului, este făcut cu mult gust. Și folosind ceea ce Apple numește Adaptive EQ și sunetul computațional, toată lumea poate auzi sunetul pe care inginerii Apple și-au dorit să îl auzi.

AirPods Max utilizează un driver dinamic proiectat de Apple.

Bass

Gama joasă este destul de neutră în cea mai mare parte. Doar subbassul primește un mic impuls, care adaugă mai mult corp chitarelor bass și tobelor. Acestea din urmă sună deosebit de grozav.

De asemenea, ajută la producerea unor zgomote fără a le exagera. Notele de bass se simt controlate și ascuțite. Căștile nu distorsionează, nici chiar la volume mai mari.

Gama medie

Acordul frecvențelor medii este ușor îngroșat, dar totuși foarte natural. Vocea și instrumentele acustice sună minunat și realist.

În plus, nu există nicio sibilanță la vedere și nicio asprime atunci când asculți chitare electrice.

Înaltele

Amplificarea în frecvențe înalte este foarte subtilă și netedă. Căștile au o extensie bună și sună destul de aerisit.

Loviturile de chimbal sunt foarte naturale. AirPods Max sunt minunate pentru o muzică mai relaxantă, dar vor funcționa bine și cu genuri energice precum hip hop.

Scena sonoră este destul de bună, dar nu uimitoare. Sunetele sunt împinse ușor din cap, iar performanța audio generală se simte suficient de încăpătoare pentru a nu părea aglomerată.

În schimb, imaginea este excelentă. Totul sună foarte strâns, fără puncte oarbe.

Singurul lucru care îmi lipsește este o prezentare puțin mai detaliată. În caz contrar, acestea sunt o pereche grozavă pentru a asculta melodiile tale preferate.

Deși au o calitate excelentă a sunetului, simt că aud puțin mai multe detalii chiar și la Sony WF-1000XM4, care sunt căști true wireless. Și acestea costă aproape jumătate.

Apple AirPods Max poate reda fișiere audio fără pierderi?

Chiar dacă aplicația Apple Music acceptă acum redarea fără pierderi, nu poți profita pe deplin de ea folosind vreuna dintre căștile Apple, inclusiv AirPods Max.

Motivul este utilizarea codecului AAC, care nu este fără pierderi. Deoarece Apple nu oferă codecuri cu rate de biți mai mari, cum ar fi aptX HD, Adaptive sau LDAC, acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru redarea muzicii.

Puteți asculta Apple AirPods Max în modul cu fir?

Da, poți, dar trebuie să folosești un cablu audio Lightning la 3,5 mm. Nu vine cu căștile (ceea ce pentru asemenea preț, ar trebui), așa că trebuie să cumpărați cablul separat.

Desigur, veți avea nevoie și de un dongle audio Lightning la 3,5 mm sau un dongle audio USB-C la 3,5 mm dacă doriți să le ascultați pe cele mai noi dispozitive inteligente (din moment ce toate au un port AUX).

În timp ce ascultarea la AirPods Max prin cablu este un haos complet, deschide mai multe posibilități pentru a schimba sunetul și a asculta sunet de înaltă fidelitate la rate de biți mai mari.

Confort și potrivire

Evaluare cu 4.0 stele: Grozav

AirPods Max oferă un confort bun cu earpads mari, de pluș. Cu toate acestea, o forță de strângere neuniformă și greutatea pot deveni ușor supărătoare.

Căștile cu anulare a zgomotului folosesc căști speciale din material textil cu spumă cu memorie pentru a sta peste urechi. Căptușeala nu este foarte generoasă, dar suficientă pentru a vă împiedica urechile să atingă driverele.

Pernele pentru urechi sunt, de asemenea, ușor de schimbat cu ajutorul magneților. Le puteți cumpăra în diferite culori pentru a personaliza gama de culori a căștilor. Cu toate acestea, înlocuirile sunt costisitoare la aproximativ 350 RON pentru o pereche.

O bandă pentru cap cu design unic folosește plasă de țesătură suspendată în loc de spumă pentru a se sprijini pe cap.

Funcționează surprinzător de bine, distribuind greutatea AirPods Max fără a provoca presiune pe partea superioară. De asemenea, bentița din plasă ajută la circulația aerului, lăsându-vă mai puțin transpirați în timpul utilizării.

Deși confortul general este bun, există câteva probleme:

Balamaua căștii se află în partea de sus, astfel încât forța de strângere nu este distribuită uniform pe urechi. Aceasta înseamnă că aceste căști aplică o forță de strângere mai mare chiar acolo unde se află balamaua, în timp ce partea inferioară (lângă falcă) se simte puțin lejeră.

O altă problemă este greutatea. Folosirea materialelor de lux a adăugat greutate suplimentară și cu siguranță puteți simți cele 100 de grame în plus.

Din fericire, dacă intenționați să le folosiți undeva staționar, veți uita încet-încet cât de grele sunt. Dar, dacă le vrei pentru navetă, vei simți greutatea.

Ceea ce mă duce la stabilitate generală. AirPods Max nu vor cădea dacă faci mișcări bruște sau apleci capul înapoi.

Cu toate acestea, să alergi cu ele nu este recomandabil. Greutatea căștilor le va împinge încet de pe cap. Și nu vrei să scapi AirPods Max pe podea.

Husa si casti Apple AirPods Max albastre.

Durabilitate

Evaluare cu 4.0 stele: Grozav

AirPods Max sunt fabricate din materiale premium și se simt foarte rezistente. Cu toate acestea, cupele din aluminiu s-ar putea zgâria ușor, iar bentița de plasă nu pare foarte durabilă.

Apple a fost suficient de curajos pentru a face all-in și a livra primele căști wireless realizate din materiale cu aspect premium.

Cupele pentru urechi sunt realizate dintr-o singură bucată de aluminiu și sunt minunat de reci la atingere. Reglarea benzii pentru cap este realizată din oțel inoxidabil.

Reglarea alunecă ușor în sus și în jos, iar cele două comenzi fizice (una este o coroană rotativă, precum coroana digitală a Apple Watch) sunt suficient de rigide pentru a ști când le-ați apăsat.

Acest tip de atenție la detalii este motivul pentru care produsele Apple ies în evidență față de restul.

Pentru a reduce greutatea, Apple a proiectat o bandă pentru cap cu formă unică din cauciuc rigid, cadru din oțel inoxidabil și o plasă de material suspendată.

Plasa bentiței este probabil cea mai slabă parte a întregii construcții, deoarece s-ar putea rupe destul de ușor.

O altă preocupare sunt căștile din aluminiu.

În primul rând, ambele căști tind să se lovească împreună atunci când le așezi plat sau le scoți din carcasa Smart.

Mai mult, aluminiul nu este cel mai dur metal, iar dacă acestea cad, te poți aștepta la câteva îndoituri.

Sperăm că această construcție uniformă, prelucrată dintr-un singur bloc de aluminiu, va ajuta la prevenirea îndoirii complete a întregii căști în caz de accident.

De asemenea, au existat rapoarte de condens de apă în interiorul căștilor în timpul utilizării prelungite. Deoarece căștile nu sunt rezistente la apă și nu au un rating IPX, acest lucru ar putea fi alarmant.

Carcasă inteligentă

În sfârșit, să vorbim despre husa de transport inclusă. Este de departe cea mai inutilă husă de protecție pentru căști făcută vreodată.

Există două mari probleme cu ea.

În primul rând, acoperă doar parțial căștile și lasă bentița expusă.

În al doilea rând, tăieturi mari de jos și de sus înseamnă că părțile laterale ale căștilor se pot zgâria în continuare în cazul în care cad pe podea.

În plus, plasarea căștilor pentru urechi în husă este enervantă, deoarece simți că ai nevoie de 3 mâini pentru a le pune înăuntru eficient.

Din păcate, folosirea carcasei este esențială. AirPods Max nu au un buton de pornire/oprire, așa că trebuie să le puneți în carcasă pentru a intra în modul Ultra Low Power.

Capacitatea de reparare

Prin design, AirPods Max sunt destul de modulare. Nu numai că puteți înlocui căștile pentru urechi, ci și bentița. Și aveți nevoie doar de un instrument de ejectare SIM pentru a le deconecta de la căști.

Asta înseamnă că ai putea înlocui singur fiecare parte a acestor căști. Cu toate acestea, Apple nu vinde bentițe de schimb, nici comercianții terți, ceea ce este păcat.

Baterie

Evaluare cu 3.5 stele: Aproape grozav

Durata de viață a bateriei durează aproximativ 23 de ore cu atât Spatial Audio, cât și anularea activă a zgomotului activate. Este o durată respectabilă de o zi întreagă, dar concurența se poate descurca mult mai bine.

În ciuda dimensiunii lor, bateria poate dura doar o medie de 24 de ore cu o singură încărcare, care este cantitatea exactă pe care Apple o pretinde. Cu toate acestea, obțineți rezultate mai bune dacă dezactivați complet anularea zgomotului.

Fii atent când iei pauze de la ascultare. Trebuie să puneți AirPods Max în husa de transport inclusă. În caz contrar, nu intră în modul Sleep.

În consecință, ele consumă la nesfârșit. Nu sunt sigur de ce Apple le-a proiectat astfel, mai ales că respectiva carcasă AirPods Max este destul de inutilă pentru protecție.

În plus, puteți vedea procentul bateriei doar pe gadgeturile Apple. Dacă le conectați la Android sau Windows, va trebui să ghiciți câtă durată de viață a bateriei a mai rămas.

Căștile se pot încărca rapid, cu o încărcare de cinci minute rezultând 1,5 ore de redare. Ele folosesc conectorul propriu Lightning de la Apple. Cablul de încărcare vine în cutie.

Bentita casti Apple AirPods Max alba.

Caracteristici

Evaluare cu 4.5 stele: Aproape perfect

Căștile cu anulare a zgomotului sunt dotate cu funcții care funcționează excepțional de bine. Cu toate acestea, majoritatea funcțiilor de pe AirPods Max funcționează numai cu iOS și macOS.

După cum vă așteptați de la un produs premium precum AirPods Max, acestea oferă o mulțime de funcții. Cele mai utile sunt modul ANC și Transparency.

Căștile folosesc și funcția numită Adaptive EQ. Utilizează microfoane orientate spre interior pentru a ajusta răspunsul în frecvență în funcție de forma capului.

Dacă doriți să faceți un EQ personalizat, trebuie să utilizați egalizatoare care sunt încorporate în aplicația dvs. de muzică preferată (sau să descărcați o aplicație EQ dedicată). Chiar și utilizatorilor iOS le lipsește o opțiune EQ, fiind nevoiți să aleagă între diverse presetări în aplicația Apple Music.

Cu toate acestea, rețineți că AirPods Max nu le place să fie egalizate, deoarece pierd multă putere și dinamică în sunet atunci când creșteți o anumită frecvență.

O altă caracteristică interesantă este Spatial Audio, care utilizează semnalul surround virtual Dolby Atmos pentru a mări câmpul sonor atunci când vizionați filme sau ascultați muzică.

De asemenea, prin mișcarea capului, puteți urmări sunetul, creând o experiență mai cinematografică. Aceeași caracteristică este acceptată de Apple AirPods Pro.

Există 2 butoane fizice deasupra cupei drepte: un buton de control al zgomotului și o coroană digitală.

Butonul de control al zgomotului vă permite să comutați între modul ANC și sunet ambiental.

Rețineți că numai cu un dispozitiv Apple puteți dezactiva complet ambele funcții. Dacă dețineți un dispozitiv Android, cereți unui prieten cu un iPhone să adauge opțiunea „Oprit” la AirPods Max.

Prin rotirea coroanei digitale, reglați volumul. Când faceți acest lucru, puteți auzi un clic de la căști, ceea ce este o senzație plăcută.

Pe lângă reglarea volumului, coroana rotativă acționează și ca buton de redare, faceți dublu clic pentru a sări peste melodii și o puteți folosi și pentru a chema asistentul inteligent Siri pentru comenzi vocale.

Lipsa personalizării pe Android

Cu toate acestea, totul despre personalizare și cum să activați Siri nu este accesibil atunci când utilizați telefoane Android, diminuând experiența generală a utilizatorului.

Unele aplicații mobile vor activa funcții individuale, cum ar fi o animație pop-up atunci când sunt asociate cu AirPods Max sau afișând bateria rămasă în căști cu anulare a zgomotului.

Dar asta nu este suficient pentru a folosi aceste căști de lux în întregime. Nu există aplicații înlocuitoare pentru controalele active de anulare a zgomotului, audio spațial sau partajarea sunetului.

Este păcat că Apple își blochează intenționat produsele pentru a funcționa corect numai cu dispozitivele iOS.

Calitate microfon

Calitatea apelurilor într-un mediu liniștit este excelentă. Căștile AirPods Max vă preiau vocea cu o claritate excelentă și nu ar trebui să aveți probleme cu utilizarea lor pentru apeluri video și munca de birou.

Când adăugați ceva zgomot ambiental, căștile doresc să reducă mult zgomotul ambiental. Acest lucru duce la o distorsiune ocazională și atunci vocea dvs. devine ușor înăbușită.

În general, nu este rău, dar pentru 3000 RON și un total de nouă microfoane, performanța ar putea fi mai bună. Cel puțin fac o treabă bună în comparație cu Sony WH-1000XM4, care au probleme cu unele game de sunete.

Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați AirPods Max pentru a efectua și a răspunde la apeluri telefonice, veți fi mai mult decât mulțumit de rezultate.

Izolarea zgomotului

Evaluare cu 3.5 stele: Aproape grozav

Pernele de urechi din material textil nu sunt cele mai bune pentru izolarea pasivă a zgomotului. Poți auzi în continuare majoritatea sunetelor din jur, doar mai înăbușite.

Căștile mari supraear precum AirPods Max sunt destul de bune la izolarea pasivă. În loc să blocheze, ele doar atenuează zgomotul ambiental.

Din fericire, redarea muzicii ajută la mascarea sunetelor din jur în modul pasiv, chiar și la volume scăzute.

Căștile pot face, de asemenea, opusul și pot spori zgomotul ambiental cu modul Transparency. Funcționează splendid, amplificând sunetele cu o claritate excelentă.

Aceasta este probabil cea mai bună performanță în modul ambiental.

Rețineți că, dacă nu dețineți un dispozitiv Apple, puteți utiliza AirPods Max numai în modul ANC sau Transparency. Numai cu iOS sau macOS puteți personaliza butonul NC pentru a dezactiva ambele funcții.

Casti Apple AirPods Max negre.

Anularea zgomotului

Evaluare cu 4.5 stele: Aproape perfect

Performanța ANC pe AirPods Max este de top. Reduce cu succes totul, de la notele inferioare la vorbirea umană. În comparație cu alte căști cu anulare a zgomotului, acestea sunt cele mai bune.

AirPods Max oferă performanțe ANC aproape perfecte. Acestea sunt probabil cele mai bune căști cu anulare activă a zgomotului de pe piață. Cu până la nouă microfoane, majoritatea sunt microfoane orientate spre exterior, nu ne așteptam la nimic mai puțin.

În timp ce Sony WH-1000XM4 sunt și ele excelente, AirPods Max funcționează puțin mai bine.

La apăsarea butonului de anulare a zgomotului, frecvențele inferioare sunt șterse complet. Chiar și vocea se reduce semnificativ, până la punctul în care abia se aud, ceea ce este cu adevărat impresionant.

Purtarea căștilor va atenua vorbirea oamenilor, făcând din AirPods Max un gadget perfect de purtat într-un spațiu de birou zgomotos.

Doar cele mai înalte frecvențe mai trec prin ele, deoarece sunt cel mai greu de blocat. Cu toate acestea, nu multe zgomote care distrag atenția constau din frecvențe mai înalte, așa că nu este cu adevărat un dealbreaker.

Totuși, dacă doriți ceva pentru navetă, serviciul de birou sau călătorii, nu puteți obține nimic mai bun decât AirPods Max.

 

Bluetooth

Evaluare cu 4.5 stele: Aproape perfect

Gama Bluetooth este uimitoare, în ciuda faptului că are căști de urechi din aluminiu. Cu toate acestea, atunci când sunt conectate la un laptop, sunetul începe adesea să se distorsioneze.

Deoarece acestea sunt de la Apple și preferă conectarea la ecosistemul Apple, mi-am folosit cel mai mult iPad Air 2 în timpul testării.

Datorită cipului H1 (același cip ca în AirPods și AirPods Pro), procesul de asociere a fost fără efort. Acest lucru le ajută, de asemenea, să comute cu ușurință între două dispozitive.

De îndată ce scoateți căștile din carcasa Smart, apare o animație, care arată numele căștilor și procentul bateriei. Asta nu se întâmplă pe Android.

Cu toate acestea, se asociază destul de ușor cu Android.

Trebuie doar să țineți apăsat butonul ANC pentru câteva secunde până când un mic LED din partea de jos începe să clipească

AirPods Max va apărea în meniul Bluetooth de pe dispozitiv.

Gama Bluetooth este de departe cea mai impresionantă. Conectat la iPad-ul meu (care folosește Bluetooth 4.0), am reușit să trec de al doilea perete și să merg pe cealaltă parte a casei (aproximativ 20 de metri).

Rețineți că între acești metri există multe obstacole, cum ar fi pereți de cărămidă și alte gadget-uri care folosesc și Bluetooth și WiFi, care pot interfera cu puterea conexiunii.

Audio-ul s-a împotmolit puțin, dar în cele din urmă a continuat să funcționeze impecabil până la sfârșit. Până acum, niciun alt gadget wireless nu are o astfel de rază de acțiune, ceea ce face ca AirPods Max să fie cel mai bun din această categorie.

Probleme ocazionale de conectare

Nu merită o evaluare completă din cauza întreruperilor ciudate atunci când sunt conectate la un laptop.

S-au întrerupt prima dată când am acoperit cu ambele mâini liniile antenei de pe fundul căștii. Totuși, am făcut același lucru când am conectat la iPad, iar căștile au funcționat foarte bine.

A doua oară a fost când am pus căștile pe o platformă MiniDSP și am început să ascult melodii. A trebuit să le reconectăm la laptop pentru a rezolva problema. După aceea, au funcționat bine.

S-ar putea ca laptopul meu să aibă o antenă Bluetooth slabă. Cu toate acestea, alte căști nu s-au comportat astfel înainte.

Multipoint funcționează, dar numai între dispozitive iOS. Puteți comuta automat de la iPhone la Macbook fără a mai umbla la setări.

Pe de altă parte, trebuie să reconectați manual AirPods Max între diferite dispozitive Android sau Windows.

Pentru codecurile Bluetooth, primești doar SBC și AAC, ceea ce nu este prea surprinzător. Dispozitivele Apple funcționează cel mai bine cu un AAC, deoarece au cele mai bune codificatoare și decodoare pentru acesta.

Există vreo întârziere audio?

Există o mică întârziere pe dispozitivele Android când vizionați YouTube. Din fericire, se observă doar dacă te concentrezi cu adevărat pe gura cuiva.

Dacă vi se pare că vă distrage atenția, puteți forța smartphone-ul să folosească codecul SBC, ceea ce ajută la minimizarea decalajului.

Nu există nicio întârziere vizibilă în timpul redării filmelor pe dispozitivele Apple.

Cablu rosu intrand intr-o casca Apple Airpod Max roz.

Ar trebui să cumpărați Apple AirPods Max?

Aceste căști sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai bune, dacă nu cele mai bune, căști Bluetooth cu anulare a zgomotului de pe piață în acest moment.

AirPods Max oferă o anulare activă superbă a zgomotului și o calitate a sunetului, un mod de transparență realist, o calitate și un aspect extraordinar de construcție, precum și confort și potrivire bune.

De asemenea, oferă multe funcții și pot fi personalizate în continuare în interiorul altui dispozitiv iOS, ceea ce ne duce la problema principală.

Asta nu înseamnă că acest produs este rău. Este decizia Apple de a face experiența utilizatorului inferioară dacă utilizați Android.

Dacă preferați să utilizați dispozitive non-Apple, dar doriți AirPods Max, aceleași caracteristici nu sunt disponibile pentru ambele sisteme.

Pentru utilizatori Android:

 • Lipsește personalizarea butoanelor
 • Nu se poate vedea procentul rămas din baterie
 • Nu se poate folosi funcția audio spațială
 • Nu se poate dezactiva modul ANC/Transparență

În timp ce orice altă companie realizează o aplicație care funcționează pe ambele sisteme de operare, Apple este singura care reduce experiența în mod intenționat dacă nu folosești un iPhone.

De asemenea, trebuie să purtați căștile cu husa lor inteligentă nepractică dacă nu doriți să epuizați durata de viață a bateriei până la sfârșitul zilei.

Pe scurt, AirPods Max sunt un produs excelent pentru majoritatea oamenilor care au deja un alt dispozitiv iOS cu care să le asocieze. Desigur, dacă nu vă deranjează să plătiți un preț mai mare.

Cum se compară Apple AirPods Max cu concurența?

Au o reglare a sunetului mai echilibrată decât altele și capacități de imagine mai concentrate.

Sunt fabricate din materiale de calitate superioară, cum ar fi cupe de aluminiu și bentita din oțel inoxidabil, în timp ce celelalte folosesc în principal plastic.

Performanța ANC și modul Transparență sunt de departe cele mai bune din clasă, blocând o mare parte a zgomotului din jur.

Deși oferă multe funcții, acestea se blochează pe dispozitivele Android, ceea ce este un dezavantaj în comparație cu concurența.

Durata de viață a bateriei de aproximativ 20 de ore este în regulă, dar alții pot face mult mai bine.

Alternative Apple AirPods Max

Sony WH-1000XM4

Casti Sony WH-1000XM4 negre.

Căștile Sony au un sunet mai energic, în formă de V, care funcționează mai bine pentru genurile bazate pe bass.

Sunt puțin mai confortabile și mai ușoare. Bateria are și o durată mai mare de viață, ajungând la 29 de ore cu ANC activat.

Modul ANC și modul ambiental funcționează excelent, dar nu poate anula exact aceeași cantitate de zgomot exterior ca AirPods Max.

Cu toate acestea, este încă greu de justificat diferența de preț. Mai ales că toate funcțiile sunt disponibile atât pe Android, cât și pe iOS.

Recenzie Sony WH-1000XM4

Căști Bose Noise Cancelling 700

Casti Bose Noise Cancelling Headphones 700.

În timp ce reglarea este mai aproape de neutru, căștile Bose pot suna puțin plictisitoare în comparație.

Sunt fabricate din plastic și mai ușoare, cu pernițe pentru urechi mai confortabile. Ele folosesc comenzile tactile în loc de cele fizice.

ANC este grozav, dar nu la fel de bun ca AirPods Max de la Apple. Timpul de funcționare de aproximativ 20 de ore per încărcare le plasează în aceeași categorie.

Bowers & Wilkins PX7

Casti Bowers & Wilkins PX7.

PX7 sunt o opțiune mai bună dacă doriți un sunet mai larg și un confort general mai bun.

În caz contrar, sunetul este vizibil în formă de V și este orientat către consumatorii generali, în ciuda prețului lor ridicat.

Calitatea construcției este excelentă, cu cadru din fibră de carbon și cusături din material textil.

ANC este bun și vine în 3 moduri, dar nu este la fel de bun ca pe AirPods Max.

Verifică preț Apple AirPods Max aici!


Citește și: