Carcasa, cabluri si casti Skullcandy.

Cele mai bune 10 căști Skullcandy

De ce sunt unice căștile Skullcandy?

Skullcandy este o companie audio fondată relativ recent, în 2003. Piața țintă este reprezentată de tineri, care au un stil de viață activ și doresc să arate diferit.

Skullcandy își alege cu grijă promoterii. Căștile acestea sunt purtate, deseori, de patinatori profesioniști, snowboarderi, și chiar jucători din campionatul de baschet profesionist NBA.

Produsele Skullcandy sunt foarte diverse, de la căști in-ear, on-ear, până la cele over-ear și chiar căști clasice, unele pentru activități de zi cu zi sau altele speciale pentru sport. Recent, firma a lansat o interesantă aplicație pentru mobil.

Designul inovator și culorile țipătoare sunt distinctive pentru marca Skullcandy. De asemenea, logo-ul lor este bine-cunoscut, la fel ca Apple sau Beats.

În privința sunetului, Skullcandy se distinge prin bass-ul puternic, care vibrează. Deși mulți pot fi interesați de produsele Skullcandy, fanii bass-ului sunt cei care le adoră.

Prețul accesibil este un alt aspect important. Produsele Skullcandy sunt foarte diverse, de la cele care costă doar 200 RON la cele premium, de 1500 RON. Valoarea medie a căștilor Skullcandy este de 100 dolari.

Fanii brandului Skullcandy apreciază, în special, următoarele caracteristici: inovația și calitatea. În plus, produsele lor arata cool și sunt la modă.

Cele mai bune 10 căști Skullcandy

Model PozăRatingTipBaterie/Cablu
Skullcandy Crusher ANCCasti Skullcandy Crusher ANC.4.5Over-ear24 ore/USB-CReview
Skullcandy Crusher Evo WirelessCasti Skullcandy Crusher Evo Wireless.4.8Over-ear41 ore/USB-CReview
Skullcandy Indy Evo True WirelessCarcasa si casti Skullcandy Indy Evo True wireless.4.1True wireless6 ore + 24 ore din carcasă/USB-CReview
Skullcandy Push UltraCarcasa si casti Skullcandy Push Ultra.3.9True wireless6 ore + 34 ore din carcasă/USB-CReview
Skullcandy Hesh 3Casti Skullcandy Hesh 3.4.0Over-ear22 ore/Micro-USBReview
Skullcandy Riff WirelessCasti Skullcandy Riff Wireless.4.4On-ear12 ore/Micro-USBReview
Skullcandy VenueCasti Skullcandy Venue albe.4.5Over-ear24 ore/Micro-USBReview
Skullcandy Sesh EvoCarcasa si casti Skullcandy Sesh Evo.4.3True wireless5 ore + 19 ore din carcasă/USB-CReview
Skullcandy Method WirelessCasti Skullcandy Method Wireless.4.4Neckband in-ear9 ore/Micro-USBReview
Skullcandy Grind WirelessCasti Skullcandy Grind Wireless.4.6On-ear12 ore/Micro-USBReview

Skullcandy Crusher ANC – cele mai bune, per total

Casti Skullcandy Crusher ANC.

Una dintre cele mai bune căști Skullcandy în 2020, cu bass puternic, sunet excepțional și o funcționalitate importantă de anulare activă a zgomotului.

Ce ne-a plăcut

Căștile Crusher au cupe mari over-ear, cu spumă de memorie. Căștile sunt confecționate din plastic rigid, care conferă rezistență în activitățile zilnică. În același timp, datorită acestui material, căștile sunt ușoare. În general, căștile sunt făcute să reziste.

Skullcandy a optat pentru butoane fizice, în loc de controale tactile, ceea ce conferă o senzație mai plăcută, la apăsare. Există un potențiometru sub cupa de la urechea stângă, cu ajutorul căruia poți crește sau micșora bassul.

După cum sugerează și numele, aceste căști au funcția de anulare activă a zgomotului. Deși funcționalitatea este bună, nu se poate compara cu rezultatele căștilor concurente de la Sony sau Bose. Cu toate acestea, căștile acestea pot elimina, în mod eficient, zgomotele de joasă frecvență.

Ce nu ne-a plăcut

 • Nu poți ajusta setările EQ
 • Scumpe

Sunetul

Așa cum era de așteptat, au un bass foarte puternic. O experiență cu adevărat excepțională pentru iubitorii de bass, dar un coșmar pentru audiofili. Skullcandy Crusher au un bass extrem de puternic, care te va face să dai din cap, pe ritmul melodiilor.

Căștile Skullcandy Crusher sunt una dintre cele mai bune căști cu anulare activă a zgomotului ale Skullcandy, fiind ideale pentru cei care petrec mult timp în trafic.

Verifică preț Skullcandy Crusher ANC aici!

Skullcandy Crusher Evo Wireless – pe locul doi

Casti Skullcandy Crusher Evo Wireless.

Aceste căști sunt o versiune mai simplă a Skullcandy Crusher ANC, care însă nu oferă și funcția de anulare a zgomotului. Oricum, și prețul este cu 100 de dolari mai redus.

Ce ne-a plăcut

Au un design similar cu cel de la Crusher. Cupele căștilor sunt umplute cu spumă de memorie, pentru un confort sporit. Iată de ce aceste căști oferă un confort deosebit și pot fi folosite chiar și pentru sesiuni lungi de ascultare.

Există, de asemenea, un reglaj pentru bass, sub cupa din stânga, care-ți permite să crești frecvențe joase, atunci când este necesar. Controalele fizice sunt așezate în așa fel încât să prevină apăsările accidentale, ceea ce reprezintă o problemă comună la alte căști care au controale tactile.

Căștile acestea sunt foarte bune pentru cei care călătoresc frecvent, întrucât oferă și o husă pentru transport. Bateria are una dintre cele mai bune autonomii, cu aproximativ 40 de ore pe încărcare. Încărcarea rapidă poate oferi până la 4 ore de redare, în doar 10 minute.

Ce nu ne-a plăcut

 • Aplicația mobilă nu are suficiente funcționalități

Sunetul

Dacă rotești complet potențiometrul, căștile Crusher vor reda un sunet de bass foarte puternic. Cu toate acestea, dacă fixezi potențiometrul la minim, atunci vei obține un sunet echilibrat.

Skullcandy Crusher sunt niște căști foarte populare și căutate.

Verifică preț Skullcandy Crusher Evo Wireless aici!

Skullcandy Indy Evo True Wireless – cel mai bun true wireless

Carcasa si casti Skullcandy Indy Evo True Wireless.

Cele mai bune căști Skullcandy cu true wireless. Aceste căști sunt mult superioare față de primele modele Indy.

Ce ne-a plăcut

Căștile wireless Indy Evo sunt vândute împreună cu o carcasă mică, ușor de ținut în buzunare, similară cu cea a AirPods Pro. Chiar și vârfurile pentru urechi sunt similare cu cele ale produselor Apple. Totuși, căștile Indy Evo conțin și niște gelatine pentru urechi, care cresc stabilitatea căștilor, în urechi.

Într-adevăr, stabilitatea este mult îmbunătățită, atunci când faci mișcări mai rapide. Din fericire, vârfurile pentru urechi se pot separa de gelatine, deci poți folosi și piese de la alți furnizori. Încă un aspect important pentru rezistență este rating-ul IP55, ceea ce înseamnă că Indy Evo sunt rezistente la praf și la apă.

Vei obține aproximativ 6 ore de utilizare a bateriei per încărcare, plus alte 24 de ore în carcasa de încărcare. Încărcarea rapidă în 10 minute oferă 2 ore de redare. De asemenea, vei avea și câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi Tile support și modul Ambient.

Ce nu ne-a plăcut

 • Microfoanele abia reușesc să reducă zgomotul de fundal

Sunetul

Căștile sună foarte bine, mai ales având în vedere prețul cerut. Tonalitățile medii și cele înalte sunt curate și plăcute, în timp ce bass-ul este foarte puternic. Din această cauză, unele genuri muzicale mai complicate, cum ar fi metal-ul, nu se vor auzi impecabil.

Dacă ai un buget redus, atunci Skullcandy Indy Evo reprezintă o alternativă la AirPods Pro.

Verifică preț Skullcandy Indy Evo True Wireless aici!

Skullcandy Push Ultra – cele mai bune pentru activități sportive

Carcasa si casti Skullcandy Push Ultra.

Cele mai bune căști Skullcandy pentru activități sportive extreme, cu design în formă de cârlig pentru urechi.

Ce ne-a plăcut

Capetele sunt realizate din plastic dur și cauciuc de înaltă calitate. În plus, sunt certificate IP67. Căștile au o cutie de încărcare care arată foarte bine și care se deschide cu un fermoar. În plus, cu ajutorul cutiei poți și încărca căștile wireless. Bateria poate dura 6 ore per încărcare, plus încă 34 de ore în cutia acestuia.

Cârligele pentru urechi sunt reglabile, în funcție de forma urechii. Odată ce le-ai fixat pe urechi, nu există vreun risc să cadă.

De reținut că Push Ultra stau agățate în fața canalului urechii, la fel ca niște căști clasice. Deși izolarea este deficitară, acest lucru ar putea să nu fie ceva neapărat rău. De exemplu, când alergi pe stradă este bine să știi ce se întâmplă în jur.

Ce nu ne-a plăcut

 • După un timp s-ar putea să te jeneze, întrucât căștile se freacă de urechi

Sunetul

Este de bună calitate și destul de tare. Bass-ul, în schimb, nu este foarte clar și nici prea puternic. În general, sunetul este clar și nu apar distorsionări, nici măcar la volume mai mari.

Recomandăm Skullcandy Push Ultra dacă ai nevoie de căști cu adevărat wireless, pentru sport.

Verifică preț Skullcandy Push Ultra aici!

Skullcandy Hesh 3

Casti Skullcandy Hesh 3.

Căști wireless over-ear cu aspect plăcut și bass fabulos.

Ce ne-a plăcut

La fel ca Skullcandy Hesh 2, Hesh 3 sunt făcute din plastic, așadar sunt foarte ușoare. Având doar 200 de grame, abia le vei simți pe cap. Cupele mari, căptușite cu pluș, oferă un confort special.

Căștile au, de asemenea, proprietăți excelente de izolare pasivă, blocând zgomotul ambiental. Cupele se pot roti în toate direcțiile și se pot plia, așadar sunt ideale pentru călătorii.

Oferă 22 de ore de redare per încărcare, cu o opțiune de încărcare rapidă în doar 10 minute, ceea ce permite 4 ore de funcționare. De asemenea, există opțiunea de a le conecta printr-un jack audio de 3,5 mm.

Ce nu ne-a plăcut

 • Funcționalități simple
 • Plastic fragil în jurul bandei

Sunetul

Tonalitățile medii și acute sunt destul de echilibrate. Cu toate acestea, bass-ul este vizibil amplificat, ceea ce poate afecta claritatea generală a sunetelor. Tonalitățile sunt calde, plăcute.

Skullcandy Hesh 3 sunt niște căști wireless over-ear excelente, destinate iubitorilor de bass care aleg și portabilitatea.

Verifică preț Skullcandy Hesh 3 aici!

Skullcandy Riff Wireless – cele mai bune căști on-ear

Casti Skullcandy Riff Wireless.

Cele mai bune căști Skullcandy on-ear cu capete speciale pentru urechi și carcasă foarte ușoară.

Ce ne-a plăcut

Căștile sunt foarte rezistente, întrucât sunt realizate dintr-un plastic gros. Fiind atât de ușoare, aproape că nu le simți pe cap, în ciuda formei on-ear.

Cupele sunt căptușite generos și se pliază, pentru o portabilitate mai bună. Vârfurile sunt în culori diferite, ceea ce le face să arate special. Există, de asemenea, mici găuri în căptușeală, aspectul fiind similar cu cel al difuzoarelor de la telefoanele mai vechi.

Poți controla funcțiile esențiale, cum ar fi volumul, preluarea apelurilor telefonice și pornirea asistentului inteligent, direct de la căști. Skullcandy Riff au o baterie cu autonomie de 12 ore. Suportul pentru încărcare rapidă oferă 2 ore de funcționare după doar 10 minute de încărcare.

Ce nu ne-a plăcut

 • Nu există opțiunea de ascultare cu fir
 • Port micro-USB pentru încărcare

Sunetul

Este în formă de V, cu un accent clar pe bass și acute, în timp ce tonalitățile mediile sunt puțin mai șterse. O astfel de sonoritate este bună pentru genuri de muzică cum ar fi hip hop sau muzică electronică de dans (EDM), dar poate să nu fie indicată pentru genuri cum ar fi rock-ul.

Sunt cele mai bune căști Skullcandy cu design on-ear, oferind un plus de confort și portabilitate.

Verifică preț Skullcandy Riff Wireless aici!

Skullcandy Venue

Casti Skullcandy Venue albe.

Căștile Skullcandy au un sunet de calitate și oferă tehnologia de anulare activă a zgomotului.

Ce ne-a plăcut

La fel ca alte căști Skullcandy, și acestea sunt incredibil de ușoare, fiind făcute din plastic și aluminiu. Căptușeala de pe căști este din piele sintetică și, fiind groasă, nu te vor deranja, chiar dacă le porți pentru un timp mai îndelungat.

Deși Venue sunt primele căști Bluetooth cu tehnologia de anulare activă a zgomotului oferite de Skullcandy, sunt o reușită. Căștile sunt excelente pentru blocarea zgomotului din oraș, fiind ideale pentru cei care călătoresc frecvent. Poți activa modul Monitor printr-o simplă apăsare a butonului ANC, iar această funcționalitate va amplifica sunetele din jur.

Dacă le rătăcești, poți să le găsi rapid datorită funcției Tile support. Durata de viață a bateriei este de aproximativ 24 de ore. O încărcare rapidă durează 10 minute și-ți oferă 5 ore de redare.

Ce nu ne-a plăcut

 • Microfoanele sunt de o calitate mediocră și par a avea o tehnologie învechită

Sunetul

Aceste căști wireless over-ear au o semnătură sonoră în formă de V, cu un sunet surprinzător de clar, în ciuda bass-ului puternic. Utilizatorii se vor bucura de un sunet clar și puternic, indiferent de genul muzical pe care-l ascultă.

Skullcandy Venue oferă tehnologia de anulare activă a zgomotului și sunt, de asemenea, foarte confortabile și au un sunet surprinzător de curat și de plăcut.

Verifică preț Skullcandy Venue aici!

Skullcandy Sesh Evo – cele mai ieftine

Carcasa si casti Skullcandy Sesh Evo.

Cele mai bune căști skullcandy true wireless, care oferă un sunet de calitate.

Ce ne-a plăcut

Sesh Evo au foarte multe caracteristici interesante, având în vedere că discutăm despre o pereche de căști cu preț mediu. În primul rând, au funcția Tile support, care este perfectă pentru cazurile în care nu-ți găsești căștile.

Sesh Evo au, de asemenea, standardul IP55 pentru rezistență împotriva prafului și picăturilor de apă. Chiar dacă asta nu înseamnă că sunt complet protejate într-un jet de apă, sunt excelente pentru cazul în care s-ar umezi cu broboane de transpirație, în timpul unui antrenament.

Durata de viață a bateriei este mult mai mare, față de generația anterioară. Timpul de redare este de 5 ore per încărcare, cu 19 ore suplimentare în interiorul carcasei de încărcare. Acesta din urmă acceptă USB-C și încărcare rapidă, ceea ce înseamnă 2 ore de redare pentru 10 minute de încărcare.

Sesh Evo se distinge printr-un design subțire, ergonomic, ideal pentru activitățile din exterior.

Ce nu ne-a plăcut

 • Microfoanele pentru apeluri telefonice nu redau suficient de clar sunetele

Sunetul

Poți comuta între modul Podcast, Muzică și Filme prin atingerea butoanelor fizice. Modul Film este, de departe, cel mai bun dintre cele 3 moduri de redare, pentru că oferă un plus de energie și claritate, în orice gen muzical.

Skullcandy Sesh Evo sunt un upgrade foarte important față de primul model.

Verifică preț Skullcandy Sesh Evo aici!

Skullcandy Method Wireless – cele mai bune căști cu neckband

Casti Skullcandy Method Wireless.

Dacă-ți place să porți o bandă cu căști la gât, atunci Method Wireless sunt cea mai bună opțiune oferită de Skullcandy.

Ce ne-a plăcut

Aceste căști Skullcandy sunt excelente pentru exerciții fizice și alergare. Căștile stau bine în urechi și nu-ți vor irita pielea. Skullcandy oferă o fixare tip Dual Lock, pentru urechi, ceea ce înseamnă că au o stabilitate foarte bună.

Carcasa este făcută dintr-un material de calitate. Banda de la gât, care este din plastic, se poate îndoi și răsuci în orice direcție. Așadar, ar trebui să reziste chiar dacă le îndeși în rucsac, după un antrenament.

Banda pentru gât oferă, de asemenea, unele controale fizice esențiale: trecere peste piese și răspuns la apeluri. Lângă ele se află portul Micro-USB pentru încărcare. Durata de redare a bateriei este de 9 ore per încărcare.

Ce nu ne-a plăcut

 • Banda de la gât are muchii ascuțite

Sunetul

Un sunet frumos și curat, cu un bass puternic. Chiar dacă registrul grav este amplificat, nu va perturba celelalte sunete. Căștile vor reda foarte clar orice gen muzical.

Method Wireless sunt căști care rezistă la transpirație, oferă o fixare excelentă și un sunet clar și puternic.

Verifică preț Skullcandy Method Wireless aici!

Skullcandy Grind Wireless

Casti Skullcandy Grind Wireless.

Căști Bluetooth wireless on-ear oferite de Skullcandy.

Ce ne-a plăcut

Căștile Grind sunt destul de apropiate de modelul Skullcandy Uproar. Dacă-ți plac căștile discrete on-ear, atunci aceste căști te vor cuceri. Au culori vii, cu un finisaj foarte atrăgător.

Chiar dacă sunt puțin mai grele decât versiunea cu fir, Skullcandy Grind Wireless sunt oricum foarte confortabile. Căștile au spumă de memorie în interiorul cupelor și al banderolei pentru cap.

Având în vedere dimensiunea, vei rămâne uimit de timpul de redare de aproximativ 12 ore al acestor căști. Chiar dacă nu reprezintă cea mai bună performanță în privința duratei bateriei, totuși, ar trebui să fie suficient pentru o zi sau două de utilizare. De asemenea, n-ar trebui să-ți faci griji despre sunetele din jur: vei auzi melodiile clar, chiar și atunci când ești în autobuz.

Ce nu ne-a plăcut

 • Model simplu, cu caracteristici de bază

Sunetul

Surprinzător de bogat și echilibrat, mai ales în gama medie și înalte. Desigur, bass-ul este puternic și profund, dar este suficient de bine gândit pentru a nu interfera cu restul spectrului sonor. Grind Wireless sunt un bun exemplu că nu toate căștile de la Skullcandy sunt pentru iubitorii de bass.

Skullcandy Grind Wireless sunt căști care arată foarte bine, cu o baterie decentă și o calitate excelentă a sunetului.

Verifică preț Skullcandy Grind Wireless aici!

Întrebări frecvente

Cât de bune sunt căștile Skullcandy?

Depinde de ceea ce cauți. În ceea ce privește calitatea sunetului, acestea nu sunt printre cele mai bune. Deși căștile Skullcandy nu sunt făcute pentru audiofili, în general, au un sunet de calitate.

De obicei, căștile Skullcandy au un bass puternic, care te poate determina să te ridici în picioare și să dansezi sau să alergi mai repede. Acest lucru este util atunci când ai, de exemplu, un antrenament.

Din fericire, nu ne putem plânge de nimic altceva. Chiar dacă, de obicei, sunt realizate din plastic, căștile sunt întotdeauna suficient de robuste pentru a rezista la utilizarea de zi cu zi. Confortul este, de asemenea, ridicat. Skullcandy au, de obicei, o căptușeală bogată la cupele de la urechi.

Cât costă căștile Skullcandy?

Din fericire, produsele lor sunt pentru orice buzunare: de la modele super ieftine, la cele premium. Opțiunile pentru buget redus sunt de aproximativ 100 lei, în timp ce căștile mai scumpe pot ajunge până la 1500 lei.

Cum identific produsele din gama Skullcandy?

Ca și în cazul multor mărci, Skullcandy folosește produse diferite pentru segmente diferite de clienți. Mai jos sunt unele dintre cele mai populare căști ale lor:

Crusher: Căști premium over-ear. Acestea sunt ideale pentru iubitorii de bass, însă pot avea și o rotiță pentru reglarea bass-ului.

Hesh: Căști over-ear puțin mai compacte, cu funcții de bază, ușor de utilizat, iar sunetul este de calitate.

Push: Căști true wireless care se adresează persoanelor active, cu factori IP mai mari și stabilitate excelentă. Unele dintre aceste căști sunt însoțite de cârlige pentru urechi.

Supreme Sound: Căști Skullcandy care oferă cea mai bună calitate a sunetului.

Citește și: