Cele mai bune căști true wireless la un preț mai mic de 300 RON

Căștile true wireless la un preț sub 300 RON sunt de obicei clasificate ca și produse de calitate scăzută, în principal alternative ieftine ale altor produse populare. Cu toate acestea, căștile din acest articol sunt diferite, iar aria de preț accesibil este plină de opțiuni true wireless adevărate, atâta timp cât cauți suficient de mult.

În ghidul nostru, am colectat cele mai bune căști true wireless la un preț mai mic de 300 RON pe care le poți cumpăra astăzi. Toate reprezintă au valoare fantastică, cu durabilitate, funcții și sunet ce depășesc prețul lor.

Merită sa-ți cumperi o pereche de căști true wireless la un preț mai mic de 300 RON?

Absolut. Desigur, există multe produse proaste în această arie de preț, dar poți găsi căști grozave dacă le cauți. Există câteva opțiuni excelente acolo, oferind confort superb, rezistență la apă și sunet de calitate.

Este frustrant să ai toate firele ce atârnă în jurul tău. De aceea, dacă dai mai mult pentru căști wireless acestea sunt o investiție bună până la urmă. Și toate sună mult mai bine decât căștile care au venit cu telefonul tău.

La ce să te aștepți de la cele mai bune căști true wireless ce au un preț pentru bugete limitate

Calitate excelentă de construcție, în special pentru căștile în sine. Producția modernă a făcut durabilitatea ieftină. Mulți dintre producători folosesc materiale plastice dure care pot supraviețui la tot felul de lovituri. De asemenea, pentru antrenament, aproape toate căștile sunt prevăzute cu protecție IPX pentru apă sau sudoare.

Durată a bateriei, care poate ține mai mult de 50 de ore. În timp ce majoritatea căștilor wireless ce au un preț de buget, oferă în jur de 5 ore de redare per încărcare, carcasele de încărcare pot oferi până la 30 de ore sau mai mult. Uneori, chiar mai mult de 90 de ore. Unele au și funcția de încărcarea rapidă, pe care o găsești de obicei la modelele premium.

Funcții suplimentare, cum ar fi o aplicație mobilă, unde puteți modifica setările de egalzare și comenzile. Unele căști wireless se pot încărca chiar și fără fir, o caracteristică pe care am văzut-o doar în căștile premium.

Calitate excelentă a sunetului, care poate rivaliza cu căștile ce costă de două ori mai mult. Desigur, nu te poți aștepta la o experiență audio de calitate audiofilă, dar te poți aștepta să obții un sunet plăcut pe care să îl asculți ore în șir.

Confort și siguranță, datorită funcțiilor în plus, precum aripioarele pentru urechi și designul ergonomic. Căștile wireless trebuie să își mențină greutatea și să rămână ferm la locul lor. Cu o potrivire bună, puteți clătina energic din cap, fără teama de a pierde una dintre căști.

Top 10 căști true wireless la un preț 300 RON

ModelPozăRatingBaterie
Jlab Audio Jbuds AirCarcasa si casti Jlab Audio Jbuds Air.4.25.5 ore per încărcare
20.5 ore în total
Review
Treblab xFitCarcasa si casti Treblab xFit.4.05 ore per încărcare
30 ore în total
Review
Anker Soundcore Liberty NeoCarcasa si casti Anker Soundcore Liberty Neo4.55 ore per încărcare
100 ore în total
Review
Tribit FlyBuds 3Carcasa si casti Tribit FlyBuds 3.4.46 ore per încărcare
32 ore în total
Review
EarFun FreeCarcasa si casti EarFun Free.4.36 ore per încărcare
32 ore în total
Review
TaoTronics SoundLiberty 77Carcasa si casti TaoTronics SoundLiberty 77.4.26 ore per încărcare
21 ore în total
Review
Skullcandy SeshCarcasa si casti Skullcandy Sesh.4.43 ore per încărcare
10 ore în total
Review
FIIL T1XCarcasa si casti FIIL T1X.4.37 ore per încărcare
24 ore în total
Review
Anker Soundcore Life Dot 2Casti Anker Soundcore Life Dot 2.4.48 ore per încărcare
100 ore în total
Review
TaoTronics SoundLiberty 92Carcasa si casti TaoTronics SoundLiberty 92.4.85 ore per încărcare
25 ore în total
Review

Jlab Audio Jbuds Air

Carcasa si casti Jlab Audio Jbuds Air.

Jbuds Air sunt o pereche versatilă de căști true wireless, gata să vă urmeze în timpul deplasărilor sau antrenamentelor zilnice.

 • Rezistență la apă: IP55
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 5,5 ore, 15 ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Dacă nu ai niște urechi foarte mici, căștile ar trebui să îți ofere un confort destul de bun, cu o carcasă ergonomică care nu iese prea mult în exterior. Pentru a micșora mișcarea în urechi, căștile sunt acoperite cu un înveliș din cauciuc.

Durata bateriei este destul de solidă, cu 5,5 ore și încă 15 ore în interiorul carcasei, oferind doar suficientă energie pentru un exercițiu decent de lung. Apropo, sunt, de asemenea, rezistente la apă IP55, dacă se îmbibă vreodată în transpirație.

Pentru cei care sunt puțin stângaci, Jbuds Air sunt foarte bine construite, cu o carcasă din plastic care se simte rigidă. Le-am scăpat accidental o dată și nu am văzut urme de impact.

Ce nu ne-a plăcut

În momentul în care folosești comenzile fizice vei împinge în mod constant căștile mai adânc în urechi, iar acest lucru devine enervant.

Sunet

Calitatea te va da pe spate, dar este totuși suficient de plăcută pentru ascultarea de zi cu zi. Sunetul are o ușoară formă de V, dar îl poți schimba cu unul dintre cele 3 presetări încorporate.

Jlab Audio Jbuds Air este o achiziție excelentă pentru cei cărora le place să-și utilizeze căștile în situații diferite.

Verifică preț Jlab Audio Jbuds Air aici!

Treblab xFit

Carcasa si casti Treblab xFit.

xFit arată că nu trebuie să plătești mulți bani pentru a avea parte de căști true wireless de calitate la un preț mai mic de 300 RON.

 • Rezistență la apă: IPX6
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 5 ore, 25 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Aceste căști oferă un confort excelent, iar cu designul lor ușor, abia de le vei simți în urechi. De asemenea, au protecție la apă IPX6 pentru o durabilitate mai bună, ceea ce le face potrivite pentru sport.

Conexiunea bluetooth 5.0 rămâne stabilă când pui doi pereți de cărămidă între căști și dispozitivul de redare, astfel încât să nu fie nevoie să iei telefonul cu tine. Aceste căști suportă SBC și AAC, ceea ce le face o alegere bună pentru iOS și Android.

Bateria de 5 ore este destul de decentă, cu alte 25 de ore stocate în carcasa de încărcare. Acesta din urmă este, de asemenea, relativ mică, deci este foarte portabilă.

Ce nu ne-a plăcut

În timp ce potrivirea este bună, vei simți că nu stau foarte sigur atunci când zâmbești sau cânți cu voce tare.

Sunet

Dacă îți place bass-ul puternic, aceste căști te vor mulțumi. În timp ce bass-ul tulbură restul frecvențelor, calitatea generală a sunetului nu este atât de rea pentru un utilizator ce nu are pretenții prea mari.

O soluție ieftină pentru cei care doresc o pereche de căști confortabile, cu o conexiune puternică și un sunet cu bass.

Verifică preț Treblab xFit aici!

Anker Soundcore Liberty Neo

Carcasa si casti Anker Soundcore Liberty Neo.

Căștile au un sunet distractiv, cu o potrivire superbă, chiar și pentru cele mai intense antrenamente.

 • Rezistență la apă: IPX7
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 5 ore, 19 ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Sunt foarte ușoare, cântărind doar 5.5 g per cască. Au o ergonomie bună și o potrivire sigură, deci le poți folosi pentru orice activitate. Datorită aripioarelor pentru urechi, ce se pot înlocui, acestea rămân la locul lor, chiar dacă dai din cap.

Acestea nu sar peste protecția împotriva apei cu o clasificare IPX7, deci sunt complet impermeabil. În acest fel, le poți scufunda complet sau le puteți spăla sub robinet după un antrenament.

Durata bateriei este de fapt mai bună decât ceea ce scrie pe cutie. Am avut parte de 5 ore de redare în timpul testul nostru, cu încă 19 ore în carcasa de încărcare.

Ce nu ne-a plăcut

Comenzile fizice acceptă numai comenzile de bază și nu pot fi configurate.

Sunet

Bass-ul este solid și puternic. Sunetul general este destul de cald și nu te obosește, mai ales în partea sunetelor înalte. Vocile sunt surprinzător de curate și ies în față, în ciuda unei ușoare scăderi la nivel sunetelor înalte.

Dacă ai nevoie de o pereche de căști pentru a face naveta sau pentru a merge la sală, nu poți da greș cu Liberty Neo. Se simt fantastic în urechile tale, oferind o stabilitate excelentă și un sunet distractiv.

Verifică preț Anker Soundcore Liberty Neo aici!

Tribit FlyBuds 3

Carcasa si casti Tribit FlyBuds 3.

Căști true wireless cu o baterie enormă de 2.600mAh care pot încărca și alte dispozitive.

 • Rezistență la apă: IPX7
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 5 ore, 95 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Principalul punct de vânzare al acestor căști este carcasa lor de încărcare. Deși este destul de grea și nu intră ușor în buzunar, poate înlocui cu ușurință bateria ta externă. Această carcasă poate să-ți reîncarce căștile de 95 de ori sau o poți folosi pentru a încărca alte dispozitive, cum ar fi telefonul.

Datorită aripilor pentru urechi și a unei game largi de vârfuri, vei avea parte de o potrivire bună în scurt timp. Mult mai multe căști vin cu o protecție excelentă împotriva apei, iar FlyBuds 3 nu diferă. Au o clasificare IPX7, deci le poți scufunda până la un metru adâncime.

USB-C și-a găsit drumul pe piața căștilor de buget, oferind o încărcare mai rapidă. De asemenea au și bluetooth 5.0 și un buton MFB pentru o conectare mai rapidă.

Ce nu ne-a plăcut

Nu poți modifica sunetul, deoarece nu există un egalizator.

Sunet

Te vei bucura de aceste căști dacă îți place sunetul în formă de V. În ciuda bass-ului puternic, sunetele înalte strălucitoare scot la iveală mai multe detalii decât te vei aștepta de la căștile true wireless din această arie de preț.

Dacă nu vrei să îți încarci des căștile, acestea sunt o alegere extraordinară. Pe lângă sunetul energic, ai parte și de o baterie uriașă ce este capabilă să îți încarce căștile de 95 de ori.

Verifică preț Tribit FlyBuds 3 aici!

EarFun Free

Carcasa si casti EarFun Free.

Căști premiate cu CES au confort excepțional, sunt impermeabilitate și se încarcă wireless Qi.

 • Rezistență la apă: IPX7
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 6 ore, 24 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

În ciuda aspectului destul de similar cu alte modele, confortul acestor căști este mult mai bun datorită designului în formă de lacrimă. Nu există aripioare pentru urechi incluse în cutie, dar tot se potrivesc în mod rezonabil, făcându-le bune pentru activități sportive.

Acestea au o clasificare IPX7, așa că, iar dacă se murdăresc sau se udă de transpirație, le poți spăla în chiuvetă. Construcția lor din plastic este, de asemenea, destul de rezistentă, ceea ce înseamnă că pot supraviețui dacă le scapi de câteva ori.

Bateria este la egalitate cu alte căști din această arie de preț, oferindu-ți aproximativ 6 ore per încărcare, cu încă 24 de ore în carcasă. Le poți încărca prin cablu USB-C sau pe un suport de încărcare wireless Qi.

Ce nu ne-a plăcut

Nu poți controla volumul de pe căști.

Sunet

Extensia de sub-bass funcționează minunat cu genuri muzicale precum dance și hip hop-ul, adăugând putere fără a distorsiona prea mult. În ciuda puterii de ultimă generație, reacția frecvențelor nu este afectat de acesta. Reacția este caldă și echilibrată.

Pentru aproximativ 300 RON, acestea sunt greu de învins. Nu poți da greș cu EarFun Free.

Verifică preț EarFun Free aici!

TaoTronics SoundLiberty 77

Carcasa si cutie casti TaoTronics SoundLiberty 77.

Fabricate din plastic extrem de rezistent, Soundliberty 77 oferă o calitate audio destul de impresionantă pentru prețul lor.

 • Rezistență la apă: IPX7
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 6 ore, 15 ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Carcasa lor este cam mare, dar în mod surprinzător, se potrivesc bine în urechi, rămânând confortabile pentru o ascultare îndelungată. De asemenea, acestea sunt relativ stabile, rămânând la locul lor chiar dacă alergi în timp ce le porți.

Durabilitatea nu este o problemă aici. Căștile pot supraviețui chiar dacă le mestecă un câine, ceea ce spune multe. Le poți lăsa în apă datorită clasificării IPX7 de rezistență la apă.

Durata bateriei este de 6 ore și pare suficient de rezonabilă pentru majoritatea utilizatorilor, deci le poți folosi o zi întreagă fără probleme. Chiar și cu un volum de 50%, acestea sunt destul de puternice, deci nu trebuie să le dai prea tare. Mai oferă încă 15 ore de încărcare în carcasa de încărcare.

Ce nu ne-a plăcut

Datorită vârfurilor mici, obținerea unei potriviri perfecte poate necesita mult timp.

Sunet

Calitatea este excelentă la un volum moderat. Cu toate acestea, sunetele mijlocii ies puțin mai mult în evidență, ceea ce scoate la iveală o mulțime de detalii și asprimea vocii. Bass-ul este puternic și controlat într-un mod rezonabil, cu o cantitate decentă de sunete înalte.

Atâta timp cât îți vei da seama cum să ai parte de o potrivire adecvată, aceste căști sunt excelente.

Verifică preț TaoTronics SoundLiberty 77 aici!

Skullcandy Sesh

Carcasa si casti Skullcandy Sesh.

Se știe că cei de la Skullcandy oferă un bass foarte bun, iar Sesh nu dezamăgește.

 • Rezistență la apă: IP55
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 3 ore, 7 ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Acestea sunt foarte ușoare și nu provoacă presiune în urechi, ceea ce înseamnă că abia le simțiți în timpul utilizării. Potrivirea lor este, de asemenea, destul de bună, dar este nevoie de ceva timp pentru a găsi poziția corectă.

Deși nu le poți scufunda pe deplin, acestea o clasificare IP55, ceea ce este mai mult decât oferă unele căști premium. Chiar dacă sunt puțin plastice, designul lor arată solid și nu este deloc ieftin.

Acestea vin cu o selecție bună de funcții, cum ar fi oprirea automată atunci când sunt puse în carcasă. Dacă îți place muzica tare, acestea pot atinge volume înalte. Cu toate acestea, ai grijă să nu le dai mult prea mult.

Ce nu ne-a plăcut

Durata bateriei de 3 ore pe^r încărcare este scurtă.

Unele probleme de stabilitate bluetooth. Utilizarea controalelor poate provoca iritații.

Sunet

Așa cum am menționat, acestea pot atinge un volum incredibil de zgomotos. Acest lucru este minunat atunci când este asociat cu cantitatea de bass pe care o oferă aceste căști. Dacă îți place să ai subwoofere puternice în urechi, atunci acestea sunt perfecte pentru tine.

Skullcandy Sesh are câteva ciudățenii, dar, pentru prețul lor, nu poți fi prea supărat. Treaba lor este să ofere un bass exploziv fac asta cu brio.

Verifică preț Skullcandy Sesh aici!

FIIL T1X

Carcasa si casti FIIL T1X.

Cele mai bune căști true wireless ieftine pentru puritanii audio ce au un buget.

 • Rezistență la apă: rezistentă la transpirație
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 7 ore, 17 ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Deși nu sunt cele mai atractive, căștile au forma unui bob care se potrivește frumos în urechi. Deoarece nu ies prea mult, le poți purta cu ușurință afară atunci când alergi sau mergi cu bicicleta. În afară de zgomotul redus al vântului, acestea sunt și rezistente la transpirație.

Deși au un preț accesibil, căștile vin cu o aplicație mobilă. Poți modifica sensibilitatea comenzilor tactile și să alegi din cele 15 presetări de egalizare pentru sunet. Dacă îți place să te joci pe telefon, există un modul Low Latency.

Vei avea parte de o baterie destul de bună de 7 ore per încărcare, cu încă 17 ore în interiorul carcasei. O încărcare rapidă de 10 minute îți oferă 2 ore de redare.

Ce nu ne-a plăcut

Nu oferă multipoint.

Din cauza calității slabe a microfonului, acestea nu sunt potrivite pentru apeluri telefonice importante.

Sunet

Deși există o ușoară amplificare a bass-ului, aceste căști nu sunt pentru iubitorii de bass. Te poți aștepta la o performanță echilibrată cu niște sunete mijlocii ce se aud natural. Ai multe detalii acolo, mai ales din partea instrumentelor.

Este posibil ca FIIL să nu fie cel mai recunoscut brand, dar T1X este destul de impresionant. Calitatea audio strălucitoare este însoțită de o potrivire confortabilă și o durată bună a bateriei. Când adaugi o aplicație în mix, acestea oferă un raport calitate-preț excelent.

Verifică preț FIIL T1X aici!

Anker Soundcore Life Dot 2

Casti Anker Soundcore Life Dot 2.

O altă pereche de căști cu o performanță excelentă a bateriei, cu un total de 100 de ore, deci nu trebuie să căutați un încărcător timp de săptămâni întregi.

 • Rezistență la apă: IPX5
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 8 ore, 92 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să facă excursii foarte lungi, aceste căști ar trebui să ți se potrivească bine. Au un timp de redare peste medie, de 8 ore per încărcare și stochează încă 92 de ore în carcasa de încărcare.

Aceste căști sunt relativ confortabile pentru sesiuni lungi de ascultare, cu o potrivire excelentă datorită aripioarelor special concepute. Acest lucru este util atunci când ieși afară pentru a alerga. Și cu ajutorul clasificării IPX5, le protejezi de transpirație.

Vei avea parte de o gamă largă de accesorii în interiorul cutiei, cu 4 perechi de vârfuri și la fel de multe aripioare pentru urechi.

Ce nu ne-a plăcut

Nu există nicio aplicație mobilă pentru a personaliza sunetului.

Le lipsește suportul pentru codecuri bluetooth mai rapide, ceea ce înseamnă că există un ușor decalaj atunci când te uiți la videoclipuri.

Sunet

Bass-ul căștilor Spirit Dot 2 va atrage mai ales persoanele ce merg la sală și alergătorii care au nevoie de acea putere suplimentară pentru a le face să își continue antrenamentul. Sunetul este interesant, cu sunete mijlocii curate și sunete înalte ușoare.

Anker Soundcore Spirit Dot 2 este o alegere excelentă pentru sportivii cărora le place muzica cu mai mult bass.

Verifică preț Anker Soundcore Life Dot 2 aici!

TaoTronics SoundLiberty 92

Carcasa si casti TaoTronics SoundLiberty 92.

Dacă preferați un design clasic, de modă veche, care nu iese din urechi, SoundLiberty 92 este una dintre cele mai bune perechi de căști accesibile, la un preț mai mic de 300 RON.

 • Rezistență la apă: IPX8
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: 5 ore, 20 de ore în carcasă
 • Conexiune: Bluetooth 5.0

De ce să le cumperi?

Aceste căști sunt foarte ușoare și, deoarece nu intră în canalul urechii, rămân confortabile pentru perioade mai lungi. Au chiar o mică zonă la capătul tulpinii pentru a se prinde mai bine lobul urechii.

Acestea au o baterie de 5 ore și încă 20 de ore de redare în carcasa de încărcare. Carcasa este concepută pentru a imita carcasa AirPods, făcând-o suficient de mic pentru a o ține în buzunar.

TaoTronics a fost integrat cu protecție împotriva apei, oferind acestor căști un rating IPX8. Poți să fii prins de o furtună și să rămâi încrezător că 92 poate supraviețui unei ploi.

Ce nu ne-a plăcut

După cum era de așteptat, izolarea zgomotului nu există.

Sunet

Sunetul este surprinzător de plin pentru o pereche de căști clasice. Ele pot scoate un bass decent, cu o tonalitate caldă și sunete înalte netede, non-sibilante.

Unii oameni preferă în continuare o abordare clasică a căștilor, iar SoundLiberty 92 este o alternativă minunată pentru căștile true wireless. Pot chiar să sune mai bine decât căștile pe care încearcă să le imite.

Verifică preț TaoTronics SoundLiberty 92 aici!


Citește și: