Cutie casti HyperX Cloud Flight S.

Review căști gaming HyperX Cloud Flight S

HyperX Cloud Flight S oferă sunet surround pe două platforme.

HyperX Cloud Flight S este o cască de gaming wireless confortabilă, care execută toate funcțiile potrivite pentru a fi o opțiune solidă multiplatform.

Pro

  • Wireless
  • Durată de viață a bateriei fantastică
  • Sunet solid
  • Surround pe ambele platforme

Contra

  • Butoanele de pe partea laterală a căștilor sunt puțin incomode
  • Calitate microfon
  • Nicio bază de încărcare Qi inclusă

HyperX a fost un pilon în gama căștilor pentru jocuri de ani de zile, oferind un set de căști în practic fiecare segment de piață și interval de preț. Cel mai recent, HyperX Cloud Flight S nu are sunetul 3D strălucitor al lui Cloud Orbit S, sau valoarea aproape inovatoare a lui Cloud Alpha, dar are multe avantaje.

Cloud Flight S este o ofertă premium cu unele rețineri – are o mulțime de funcții, dar numai dintre acelea pe care oamenii le-ar găsi cu adevărat utile.

Pentru cine sunt HyperX Cloud Flight S?

Jucătorii care doresc ceva cu care să se deplaseze cu ușurință între configurațiile lor de consolă și PC.

Lucrători la domiciliu care nu doresc să părăsească apelul de conferință de fiecare dată când trebuie să facă o nouă ceașcă de cafea.

Ce vei găsi în cutie

HyperX Cloud Flight S nu vine cu multe accesorii în cutie – doar căștile, microfonul său detașabil de 3,5 mm și cablul de încărcare microUSB.

Accesorii si casti HyperX Cloud Flight S.

Cum este să folosești HyperX Cloud Flight S?

Dacă ar exista o trăsătură definitorie a HyperX Cloud Flight S, aceasta ar fi versatilitatea acestora. Este un set de căști de gaming wireless pentru PC și Playstation 4 și încă unul extraordinar de bun la asta. Nu aveți nevoie de niciun software pentru ca funcționalitatea de bază a căștilor să meargă pe oricare dintre platforme, iar echilibrul oferit de caracteristici și confort le fac o opțiune excelentă pentru aproape orice tip de joc video.

Cloud Flight S sunt construite pe un cadru predominant din plastic, cu o singură bandă de metal care trece de-a lungul interiorului benzii. Cu toate acestea, spre deosebire de multe căști de gaming din plastic, nu se simt deloc ieftin.

Reglarea setului de căști nu provoacă zgomote de scârțâit neplăcut și nu este nevoie de multă muncă pentru a se potrivi confortabil pe capul tău. Bentita în sine are, de asemenea, o pernă confortabilă din spumă cu memorie și oferă exact cantitatea potrivită de forță de strângere pentru a vă simți în siguranță, fără a fi prea strânsă.

Pernițele pentru urechi ale căștilor sunt realizate din spumă cu memorie acoperită cu piele, ceea ce face să obțineți o etanșare decentă destul de ușoară. Balamalele căștilor permit o cantitate decentă de înclinare și rotație, așa că fixarea lor pe diferite dimensiuni ale capului nu ar trebui să fie o problemă, deși utilizarea velurului ar fi fost mai confortabilă pentru persoanele cu ochelari.

Pentru ca setul de căști să funcționeze complet este de ajuns să îl conectați. Majoritatea căștilor de gaming care oferă sunet surround necesită software suplimentar, dar toate acestea se fac aici pe partea hardware, deci este aproape un proces plug-and-play. Cu toate acestea, ceea ce este cu adevărat frumos este că acest lucru este la fel de valabil pe Playstation 4 ca și pe PC – sunetul surround funcționează pe ambele platforme fără nicio modificare suplimentară, ceea ce este destul de rar.

De fapt, utilizarea Cloud Flight S este destul de ușoară, deși este nevoie de puțin timp să te obișnuiești. Setul de căști include o mulțime de comenzi, iar designul său economisește spațiu, dar se simte puțin ciudat la început. Dispune de controale pentru volum, sunet surround, mix de jocuri/chat și dezactivarea microfonului.

Selectorul de volum și butonul de sunet surround de profil relativ înalt sunt ușor de găsit. Toate celelalte comenzi se găsesc pe partea stângă a căștilor sub formă de butoane cu gropițe cu profil redus și sunt puțin greu de găsit la început. Odată ce ați înțeles unde se află fiecare, nu este chiar atât de complicat, dar au fost mai multe dăți în care m-am chinuit să aud ce spunea interlocutorul meu de pe Discord, când o explozie rătăcită i-a acoperit complet cuvintele.

Deși nu este neapărat necesar, dacă vă simțiți mai enervat de aceste butoane laterale decât am fost eu, aplicația HyperX Ngenuity permite remaparea acestora. Versiunea compatibilă a aplicației este disponibilă doar prin intermediul magazinului Windows, iar la momentul revizuirii, cea găzduită pe site-ul HyperX nu a recunoscut Cloud Flight S. Aplicația în sine funcționează suficient de bine, dar nu îi vei simți lipsa deosebit de tare dacă nu o ai.

În afară de aceasta, experiența mea de utilizare a căștilor a fost în mare măsură pozitivă. Nu am avut niciodată probleme cu claritatea conversației prin Discord și Skype. Microfonul cu braț detașabil se așază pe un braț de sârmă robust și a fost ușor de poziționat.

Conectivitate

HyperX Cloud Flight S folosește un dongle USB RF de 2,4 GHz pentru a se conecta la platforma dorită. Aceasta este o opțiune mai bună pentru un set de căști de gaming decât Bluetooth, deoarece nu are întârziere și, în general, consumă mai puțină baterie. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că va trebui să renunțați la un port USB, care este un bun important de avut pentru unii.

Potrivit HyperX, setul de căști menține conexiunea până la o rază de acțiune de 20 de metri. Am descoperit că asta reflectă în mare măsură experiența mea, deoarece menținea o conexiune destul de stabilă de la un capăt la altul al apartamentului meu, cu mai multe uși închise între ei.

Casti HyperX Cloud Flight S.

Cum este durata de viață a bateriei?

HyperX susține că Cloud Flight S poate dura până la 30 de ore de redare cu o singură încărcare, iar în testele noastre am constatat că a depășit-o considerabil. Funcționând la o ieșire constantă de ~ 75 dB – ceea ce este mai puternic decât preferința multor oameni – setul de căști a funcționat timp de 35 de ore și 5 minute cu o singură încărcare, învingând aproape fiecare baterie pentru căști de gaming de pe piață.

Acesta este, de asemenea, primul set de căști HyperX care acceptă încărcarea wireless. Puneți-le pe orice bază compatibilă cu Qi și vor începe să se încarce. HyperX lansează, de asemenea, propria sa bază de încărcare Qi pentru a-și susține gama în creștere a produselor de încărcare wireless.

Din cauza sistemului căștilor de indicare cu trei lumini a nivelului bateriei, este greu de spus exact cât timp durează, dar dacă le încarci wireless sau cu cablul miniUSB inclus, încărcarea completă a căștii ar trebui să dureze cel puțin câteva ore – așadar este bine că funcționează atât de mult cu o singură încărcare.

Jocurile cu HyperX Cloud Flight S

HyperX Cloud Flight S oferă o experiență de joc cu adevărat grozavă. Sunt foarte confortabile și chiar și după ședințe de mai multe ore nu am avut niciodată probleme cu căldura sau presiunea pe cap. A juca jocuri precum Dauntless și Halo: The Master Chief Collection multiplayer pe PC a fost ușor, iar sunetul surround încorporat a funcționat bine.

Posibilitatea de a comuta din mers înapoi la sunetul stereo a arătat în mod deosebit de evident cât de mult poate adăuga această caracteristică în special la luptele aprinse. În majoritatea celorlalte situații, diferențele păreau sincer destul de neglijabile, dar este bine să nu fi nevoit să instalezi încă o aplicație doar pentru a încerca funcția.

Experiența mea pe Playstation 4 a fost la fel de solidă. Jocurile precum Fortnite și Star Wars Jedi: Fallen Order, care folosesc sunetul surround foarte diferit, s-au dovedit ilustrative pentru capacitățile căștilor. Cloud Flight S a gestionat fără probleme peisajele sonore ambientale și sunetele offscreen de blaster în Fallen Order, precum și diferitele semnale sonore ale momentelor tensionate din Fortnite.

Rularea jocurilor pentru computer în timp ce am utilizat Discord a funcționat ca unsă. Odată ce am înțeles unde se aflau comenzile de mixare a chat-ului pe căști, obținerea sunetului corect a fost destul de ușoară – deși a realiza un echilibru între chatul vocal dintr-un joc precum Halo și cel din Discord a avut nevoie de puțină îndemânare.

Cum sună HyperX Cloud Flight S?

HyperX Cloud Flight S oferă o ieșire audio decent de precisă pentru un set de căști de gaming, cu un accent plăcut în sunetul de bass. Mediile și înaltele sunt, de asemenea, destul de precise, deși este o dezamăgire să vezi o scădere între 200-500 Hz.

În muzică, acest lucru înseamnă că setul de căști nu ar trebui să se lupte prea mult cu sunete sau genuri specifice. Cu toate acestea, melodiile cu linii de bass deosebit de proeminente pot avea unele probleme cu pierderea sunetelor mai silențioase. În Naima’s Dream de The Mattson 2, linia de bass care trece prin majoritatea cântecului maschează unele dintre părțile mai slabe de chitară ritmică.

În timpul jocului, un răspuns în frecvență ca acesta nu ar trebui să prezinte probleme. Bassul amplificat poate face sunetele exploziilor și focurilor de armă puțin mai puternice decât ar fi altfel, dar vor fi întotdeauna cel mai tare lucru dintr-o scenă. Probabil că nu veți întâmpina probleme cu sunetele jocului care se îneacă reciproc într-o măsură vizibilă.

HyperX Cloud Flight S oferă o izolare destul de bună, adică mai bună decât majoritatea căștilor de gaming. Nu există nimic aici care să se apropie de ANC, dar este destul de rar să vezi că un set de căști face acest lucru bine, blocând sunetele din intervalul mediu și înalt. Cu aceste căști pornite, nu ar trebui să întâmpinați probleme cu zgomotele tipice care vă distrag atenția în casă. Pe afară veți întâlni mai multe probleme, dar metoda de conectare a Cloud Flight S îi limitează portabilitatea, așa că probabil că nu va trebui să vă faceți griji pentru asta.

Cât de bun este microfonul?

Dacă există un lucru care este cu adevărat dezamăgitor la HyperX Cloud Flight S, acesta este microfonul. Claritatea nu este o problemă foarte mare, dar pur și simplu nu este extraordinar de precisă, cu o dezaccentuare semnificativă în gamele de bass și medii. Aceasta înseamnă că oamenii cu voci chiar și puțin mai profunde vor suna puțin distorsionat.

Nu e în totalitate rău, totuși. Oamenii cu voci mai înalte nu ar trebui să aibă probleme, iar accentul sporit în intervalul înalt înseamnă că sunetele sibilante (sunete F, S și Ș) vor suna tare și clar, ceea ce este important pentru inteligibilitatea vorbirii. Acest lucru este bun pentru Discord, dar nu vă faceți iluzii despre a face vreo interpretare vocală sau discursuri de înaltă calitate cu această cască.

Casti HyperX Cloud Flight S.

Ar trebui să cumpărați HyperX Cloud Flight S?

Dacă sunteți în căutarea unei căști de gaming wireless solide, cu o gamă largă de funcții pe consolă și PC, da.

Căștile de gaming care nu au nevoie de software suplimentar pentru sunetul surround sunt destul de rare, iar cele care pot face acest lucru pe consolă și PC practic nu există (exclus compania actuală). Dacă descoperiți că preferați să comutați între PC și Playstation 4 pentru nevoile dvs. de joc, nicio altă cască pentru jocuri nu oferă aceleași caracteristici de bază pe ambele platforme. Dacă înclinați mai mult într-o direcție decât în cealaltă, încep să apară opțiuni potențiale mai viabile.

Este greu de imaginat că ești dezamăgit de HyperX Cloud Flight S. Este o cască de gaming wireless confortabilă și versatilă, cu o durată de viață mai bună a bateriei decât orice altceva de pe piață — ce poate să nu-ți placă?

Ce ar trebui să achiziționezi în schimb?

Jucătorii de PC cărora nu le pasă atât de mult de un set de căști wireless ar putea dori să se uite la Logitech G Pro X, care oferă o experiență de microfon mult mai bună prin software-ul său și costă mai puțin. Dacă prețul este principala ta problemă, Corsair Void RGB Elite oferă o experiență foarte similară pe PC pentru mult mai puțini bani.

Jucătorii Playstation care caută ceva mai specific pentru consolă ar putea fi mulțumiți de căștile wireless Playstation Gold, care oferă o consolă de sunet surround wireless, deși microfonul și durata de viață a bateriei nu sunt aproape la fel de bune.

Dacă sunteți un jucător de consolă care este mai puțin concentrat pe Playstation 4, opțiuni precum SteelSeries Arctis 1 Wireless este o opțiune excelentă multiplatform care vizează Nintendo Switch. Dacă nu vă pasă atât de mult de sunetul surround, HyperX Cloud II Wireless sunt mai ieftine și mai confortabile.

Dacă sunteți în căutarea unui set de căști de gaming care este puțin mai adaptat pentru PlayStation 5, nu trebuie să cumpărați un set de căști ca acesta, cu propria sa funcție de sunet surround. Ceva de genul Razer Barracuda X care sună la fel de bine. Dacă nu vă deranjează să cheltuiți puțin mai mult, SteelSeries Arctis 7+ și Arctis 7P+ sunt considerabil mai confortabile și oferă aproximativ dublul duratei de viață a bateriei.

Verifică preț HyperX Cloud Flight S aici!


Citește și: