O pereche de casti Beats pe un macbook.

Cele mai bune căști Beats

Alege-ți cele mai bune căști Beats, potrivite stilului tău.

În întreaga lume există foarte puține branduri care beneficiază de aceeași popularitate (sau cel puțin recunoaștere) ca Beats. Acest brand de căști, creat de rapperul Dr. Dre, a devenit rapid unul dintre cele mai de succes firme din industria audio.

Marketingul agresiv, cu superstaruri care poartă căști Beats, a fost un succes. Toată lumea recunoaște logo-ul cu litera „b”, chiar și cei care, de obicei, nu sunt interesați de echipamentele audio.

Cum evoluează Brandul Beats?

Calitatea sunetului devine din ce în ce mai bună.

Chiar dacă produsele Beats nu sunt prima alegere a audiofililor, căștile lor s-au îmbunătățit permanent, mai ales în privința calității sunetului.

Produsele lor sunt renumite, în special, pentru bass, iar caracteristicile produselor se îmbunătățesc permanent. Căștile au un sunet de o calitate care va fi remarcată chiar și de către cei mai exigenți utilizatori.

Perfect pentru utilizatorii Apple

De când Apple a achiziționat brandul Beats, toate căștile lor sunt echipate cu cipuri W1 și H1. Dacă ești utilizator iOS, aceste cipuri sunt excelente, deoarece oferă o asociere instantanee, mai multe conexiuni, calitate audio superioară și trecere facilă de la iPhone la iPad sau MacBook.

Au prețuri pentru orice buzunar

Căștile Beats sunt considerate scumpe, însă acest lucru nu mai este adevărat. Chiar dacă cele mai scumpe modele ajung la prețuri de peste 1500 RON, cele mai ieftine se încadrează într-o gamă de prețuri de 2-300 RON.

În acest ghid, vei găsi cele mai bune și mai recente căști Beats, pe care ar trebui să le iei în considerare. Dar, să nu mai pierdem timpul și să ne uităm la lista pregătită.

Cele mai bune căști Beats

ModelPozăRatingBaterieMic + controaleRezistente la apă
Beats Studio3 WirelessCasti Beats Studio3 Wireless.4.622 oreReview
Beats PowerBeats ProCăști Beats PowerBeats Pro4.111 oreReview
Beats Solo ProCasti Beats Solo Pro.4.622 ore cu ANC (40 ore fără ANC)Review
Beats PowerBeatsCasti Beats PowerBeats.4.515 oreReview
Beats Solo3 WirelessCasti Beats Solo3 Wireless.4.740 oreReview
Beats EPCasti Beats EP albe.4.5Fără baterieReview
Beats Flex WirelessCasti Beats Flex Wireless.4.612 oreReview

Beats Studio3 Wireless

Casti Beats Studio3 Wireless.

Căști Beats pentru anularea zgomotului, cu un bass semnificativ și un design confortabil.

 • Conexiune: Bluetooth + W1 chip
 • Durata de viață a bateriei: 24 de ore (cu anularea activă a zgomotului)

Ce ne-a plăcut

Studio3 Wireless sunt singurele căști over-ear pe care compania le vinde în prezent. Aceste căști voluminoase oferă un confort și o izolare fonică de excepție.

Căștile, realizate din plastic rezistent, sunt disponibile într-o varietate de culori. Toate comenzile fizice se află pe casca din stângă, butonul fiind  sub logo-ul Beats. Utilizatorii Apple vor fi foarte mulțumiți de faptul că există chip-ul Apple W1.

Anularea activă a zgomotului funcționează destul de bine, în special la frecvențe joase. Beats Studio 3 Wireless ar trebui să ofere o redare de aproximativ 40 de ore, fără funcția de anulare a zgomotului. Cu această funcție, durata de viață a bateriei este de aproximativ 24 de ore (cu volum 50%).

Ce nu ne-a plăcut

Materialele ar fi putut să fie de o calitate mai bună, având în vedere prețul solicitat.

Sunetul

Perechea de căști au un timbru sonor Beats clasic, în care domină sunetele grave. Sunt un fel de discotecă portabilă, ceea ce este ideal pentru fanii bass-ului. Cu toate acestea, claritatea generală a sunetului nu este ideală pentru toți, tocmai întrucât domină bass-ul.

Studio3 Wireless nu sunt tocmai niște căști de studio, dar îți vor satisface plăcerea de a asculta melodiile cu un bass puternic.

Verifică preț Beats Studio3 Wireless aici!

Beats PowerBeats Pro

Carcasa si casti Beats PowerBeats Pro.

Unul dintre cele mai bune căști wireless ale Beats, speciale pentru cei care practică sportul.

 • Conexiune: Bluetooth + chip H1
 • Durata de viață a bateriei: 11 ore; 15 ore în carcasa de încărcare

Ce ne-a plăcut

Beats a dat lovitura cu aceste căști true wireless cu cârlige pentru urechi, întrucât au fost un succes încă de la lansare. Sunt cunoscute pentru stabilitatea generală. Datorită cârligelor, căștile se lipesc de urechi și nu cad, indiferent de cât de tare ți-ai scutura capul.

Un alt aspect important este bateria acestora, care oferă o autonomie mai mare decât cea scrisă pe cutie: în loc de 9, te poți aștepta la 11 ore de redare per încărcare, cu încă 15 ore în interiorul carcasei.

PowerBeats Pro sunt bine făcute și par destul de durabile, fiind rezistente la transpirație (IPX4). Ca și în cazul tuturor produselor Beats mai noi, acestea au, de asemenea, un cip H1 pentru asociere mai rapidă și fără probleme cu dispozitivele Apple.

Ce nu ne-a plăcut

Deși, în linii mari, căștile sunt destul de confortabile, pot să te irite, după câteva ore de utilizare.

Nu au Transparency mode.

Sunetul

Timbrul sonor în formă de V este completat de o calitate bună la toate registrele, ceea ce este o surpriză plăcută. Bass-ul este puternic, dar nu în măsura în care să acopere complet tonalitățile medii și înalte, care rămân destul de clare. Sunt ideale pentru muzica modernă.

PowerBeats Pro sunt cele mai bune căști Beats pentru sport, pe care le poți achiziționa la ora actuală.

Verifică preț Beats PowerBeats Pro aici!

Beats Solo Pro

Casti Beats Solo Pro.

Căști wireless on-ear cu aspect elegant, ideale pentru cei care călătoresc mult.

 • Conexiune: Bluetooth + H1 chip
 • Durata de viață a bateriei: 40 de ore (fără anularea activă a zgomotului)

Ce ne-a plăcut

Aceste căști Beats vor atrage atenția multora, datorită designului atractiv on-ear. Ca majoritatea produselor Beats, și acestea sunt disponibile în diverse culori, pentru a se potrivi ușor oricărui stil.

Cupele on-ear sunt căptușite cu suficientă spumă de memorie, așa că sunt confortabile. Beats Solo Pro sunt perfecte pentru cei care călătoresc mult, având o funcție foarte performantă de anulare activă a zgomotului, oferind și modul Transparență.

Căștile au o durată de redare impresionantă de 40 de ore per încărcare (fără anularea zgomotului) sau 22 de ore atunci când este activată anularea zgomotului. Desigur, nu trebuie să uiți de cipul Apple H1 și de suportul multipunct.

Ce nu ne-a plăcut

Ar putea fi incomode pentru cei care au capul mare.

Folosesc un conector Lightning în locul unuia USB-C.

Sunetul

Bass-ul puternic este caracteristica oricărui produs Beats, iar Solo Pro oferă nu este o excepție. Din fericire, sunetul este clar la toate registrele, ceea ce înseamnă că aceste căști fără fir sunt potrivite pentru toate genurile muzicale.

Beats Solo Pro sunt cele mai bună alegere pentru tinerii care doresc să poarte ceva care să atragă atenția. În plus, vei obține o performanță audio foarte bună.

Verifică preț Beats Solo Pro aici!

Beats PowerBeats

Casti Beats PowerBeats.

Sunt similare cu PowerBeats Pro, dar transmisia este printr-un cablu, iar prețul acestora este mai redus.

 • Conexiune: Bluetooth
 • Durata de funcționare a bateriei: 15 ore

Ce ne-a plăcut

Din multe puncte de vedere, PowerBeats sunt o versiune mai ieftină a modelului Pro. În loc de a fi true wireless, există un fir care conectează cele două căști. În general, stabilitatea este aceeași, cu cârlige pentru urechi, care oferă o fixare foarte bună.

Căștile nu au un senzor de proximitate pentru funcția „auto-pauză”. În schimb, dispozitivul oferă o baterie excelentă. Poți să le utilizezi timp de 15 ore per încărcare.

Așa cum era de așteptat, există un cip H1 încorporat, pentru comunicarea cu dispozitivele Apple, precum și un cablu Lightning pentru încărcare. Butoanele fizice de sub logo-urile Beats oferă o gamă completă de comenzi, de la controlul volumului până la saltul peste piese.

Ce nu ne-a plăcut

Cei care poartă ochelari ar putea avea probleme cu designul cârligului urechii.

Sunetul

Similar cu Beats PowerBeats Pro, acestea amplifică bass-ul, însă fără să distorsioneze timbrul sonor. Sunetul rămâne destul de clar, cu un soundstage bun.

Beats PowerBeats sunt niște alternative excelente atunci când îți dorești căști wireless și când modelul Pro îți pare prea scump.

Verifică preț Beats PowerBeats aici!

Beats Solo3 Wireless

Casti Beats Solo3 Wireless.

Deși sunt puțin mai vechi, sunt căști wireless excelente, dacă-ți place bass-ul puternic.

 • Conexiune: Bluetooth
 • Durata de viață a bateriei: 40 de ore

Ce ne-a plăcut

Dacă-ți place aspectul clasic al căștilor Beats wireless, atunci vei găsi că acest model este ideal. Căștile au o construcție minimalistă din plastic, cu un finisaj lucios.

Chiar dacă căștile over-ear sunt, de obicei, mai puțin confortabile pentru perioade lungi de ascultare, Solo3 Wireless sunt exact opusul. Căptușeala este consistentă și foarte confortabilă. Și, mai important, fiind aderentă, previne căderea accidentală a căștilor de pe cap.

Butonul pentru funcțiile de bază este sub sigla Beats. Există, de asemenea, un jack audio de 3,5 mm în cazul în care te lasă bateria. Dacă tot vorbim despre ea, aceasta oferă 40 de ore de redare per încărcare, ceea ce ar trebui să ajungă chiar timp de mai multe zile.

Ce nu ne-a plăcut

Au un port de încărcare Micro-USB, mai vechi, în loc de un conector USB-C sau Lightning.

Sunetele nu sunt extrem de clare.

Sunetul

Întrucât timbrul sonor predominant este cel de bass, ceea ce conferă energie, totuși, claritatea generală a sunetelor ar putea fi afectată. Acestea fiind spuse, timbrele medii și maxime sunt prezente, însă într-o măsură mai mică. Cu toate acestea, dacă asculți o piesă în care predomină bass-ul, sunetele ar putea fi greu de distins.

Beats Solo3 Wireless sunt un model mai vechi de căști, lansate odată cu iPhone 7, însă sunt încă un produs foarte atractiv.

Verifică preț Beats Solo3 Wireless aici!

Beats EP

Casti Beats EP albe.

Căști Beats on-ear cu fir, ușoare și cu un design elegant.

 • Conexiune: cu fir, 3.5mm
 • Durata de viață a bateriei: nu au baterie.

Ce ne-a plăcut

Dacă încă folosești un jack sau dacă nu te deranjează să folosești fir pentru căști, EP-urile sunt o alegere foarte bună pentru entry-level. Sunt făcute dintr-un amestec de plastic și oțel inoxidabil, ceea ce le face mai rezistente. Întrucât lipsesc bateriile și circuitele Bluetooth, căștile sunt, de asemenea, foarte ușoare.

În plus, căștile au un strat generos de spumă, așadar sunt foarte confortabile. Aceste căști on-ear nu se pliază, dar ocupă foarte puțin spațiu, datorită designului redus, tip on-ear.

Cablul fix are un buton de comandă pe fir, pentru a sări peste piese și a prelua apeluri telefonice. Cablul este destul de lung, astfel că pot fi folosite, cu ușurință, la domiciliu.

Ce nu ne-a plăcut

Un cablu lung poate fi enervant, atunci când ești pe drum.

Controalele încorporate pot funcționa complet numai pe iOS.

Sunetul

Sunetul este mult mai echilibrat decât la multe alte căști Beats. Deși sunetul este dominat de bass, acutele sunt suficient de clare.

Beats EP reprezintă o alternativă excelentă pentru cei care preferă căștile pe cablu, față de cele wireless.

Verifică preț Beats EP aici!

Beats Flex Wireless

Casti Beats Flex Wireless.

Una dintre cele mai ieftine căști Beats wireless, care au un microfon de calitate.

 • Conexiune: Bluetooth
 • Durata de viață a bateriei: 12 ore

Ce ne-a plăcut

Acestea sunt căștile recomandate, dacă dorești un produs la un preț accesibil. Căștile mici se potrivesc bine în urechi, iar logo-ul Beats este foarte vizibil, pe exterior. Capetele Flex sunt prevăzute cu un cip Apple W1, pentru o conexiune wireless instantanee.

Confortul, stabilitatea și izolarea fonică sunt excelente la aceste căști in-ear, atâta timp cât reușești să obții o izolare fonică bună, cu ajutorul capetelor. Fantele sunt ușor înclinate, pentru a trimite sunetul direct în canalul urechii.

Chiar dacă sunt ieftine, au o baterie de nota zece. Beats Flex oferă 12 ore de redare, oferind și încărcare rapidă prin USB-C. În partea stângă există un panou de control, cu mai multe butoane.

Ce nu ne-a plăcut

Zgomotul produs de cablu ar putea fi o problemă.

Sunetul

Beats Flex Wireless au un sunet interesant, dar echilibrat, cu bass moderat. Cu toate acestea, claritatea nu este punctul lor forte. Chiar dacă aceste căști sunt potrivite pentru a asculta ocazional muzică, nu te vor lăsa să descoperi noi nuanțe în muzica ta favorită.

O alternativă foarte bună la modele Beats mai scumpe, care oferă tot ceea ce este necesar pentru o sesiune audio de calitate. Sunt ideale mai ales dacă ești utilizator de iPhone.

Verifică preț Beats Flex Wireless aici!

Mențiuni

Beats X – Căști bune fără fir, care au fost înlocuite de Flex Wireless, dar care încă pot să ocupe un loc în lista ta de priorități. Beats X are un design similar pentru gât, având un cip Apple W1.

Întrebări frecvente (FAQ)

Care căști Beats sunt cele mai bune?

Aceasta este o întrebare dificilă, întrucât majoritatea produselor Beats au caracteristici similare. Cu toate acestea, vedem o tendință de diversificare în cadrul produselor Beats, modelele mai noi fiind la prețuri foarte diverse, oferind sonorități și design-uri diferite.

Prin urmare, cel mai bine este să te concentrezi pe ceea ce vrei să obții de la căștile Beats. De aceea, am grupat modelele în funcție de utilitatea lor.

Ascultare ocazională – Dacă ai nevoie de căști pentru ascultare ocazională și dorești ceva cu mult bass, poți alege oricare dintre modelele Beats de mai sus. Singurul care s-ar putea să nu se potrivească nevoilor tale de bass în exces ar putea fi Beats Flex Wireless. Ultimele reprezintă o alegere bună, dar ar putea să aibă un bass care să ți se pară insuficient.

Sport – Pentru antrenament, recomandăm PowerBeats Pro și PowerBeats. Cele 2 căști wireless au un design cu cârlig pentru urechi, care oferă stabilitate, având o carcasă solidă, care este rezistentă și la transpirație. Aceste căști pot oferi, de asemenea, un bass puternic, ceea ce poate fi un impuls atât de necesar în timpul antrenamentelor.

Călătorii lungi sau frecvente (navetă) – Este foarte important să ai căști elegante, atunci când mergi pe jos, prin oraș. Din fericire, Beats știe acest aspect. Totuși, doar unele modele oferă și anularea activă a zgomotului. Prin urmare, dacă nu dorești ca muzica ta să fie întreruptă de zgomotele din exterior, optează pentru căștile over-ear Beats Solo Pro și Beats Studio3 Wireless.

Care sunt cele mai noi căști Beats?

Beats încearcă, în fiecare an, să ne surprindă cu cel puțin o pereche nouă de căști. În 2019 au fost lansate PowerBeats Pro și Solo Pro, ambele fiind modele extrem de reușite ale firmei Beats.

De asemenea, în 2020 au fost lansate PowerBeats și Flex Wireless. Primele sunt doar o versiune puțin mai ieftină a modelului Pro, în timp ce Flex Wireless sunt niște căști entry-level, cu un design în jurul gâtului.

Sunt prea scumpe căștile Beats?

O opinie sinceră este că, în multe cazuri, căștile Beats ar putea fi supra-evaluate. Cu toate acestea, dacă-ți place design-ul brandului și preferi muzica cu un bass mai puternic, atunci aceste căști sunt foarte potrivite pentru tine.

În ultimii ani, Beats a început să-și îmbunătățească calitatea sunetului. Chiar dacă firma investește extrem de mult în marketing, produsele lor se îmbunătățesc, de la an la an, atât în ce privește calitatea, cât și în privința valorii oferite de produse.

Citește și: