Casti Corsair HS50 Pro.

Review căști gaming Corsair HS50 Pro

În timp ce HS50 Pro este un set de căști ieftin, s-a străduit să aibă un impact mare în comparație cu unele dintre celelalte opțiuni de pe piață. Aceste căști sunt disponibile în trei versiuni diferite, accentele fiind colorate fie verde, albastru sau carbon.

Confort

Am început prin evaluarea și clasarea a cât de confortabile sunt de purtat HS50 Pro în comparație cu toate celelalte căști. Ne-am uitat la căștile pentru urechi, la banda pentru cap și la câte ore ne-am simțit confortabil purtând căștile atunci când a fost vorba de determinarea scorurilor, HS50 Pro obținând scoruri puțin peste medie.

De la început, am observat că HS50 Pro cu siguranță nu este setul de căști pentru dvs. dacă aveți un cap mai mare decât media sau un cap deosebit de mic, deoarece nu se extinde sau nu se contractă atât de mult. În general, acest lucru a însemnat că majoritatea oamenilor au considerat că este acceptabil să poarte acest set de căști doar câteva ore, cu excepția cazului în care circumferința capului lor se potrivește perfect.

Bentița are căptușeală mai fermă acoperită cu material din piele. Capacele pentru urechi sunt acoperite cu aceeași țesătură din piele, dar căptușeala se simte puțin mai moale. Am descoperit că acestea sunt și ele puțin mai mici.

Cutie si casti Corsair HS50 Pro.

Audio

Ne-am uitat la modul în care sună difuzoarele pe această cască pentru următoarea noastră măsură. Scorurile noastre se bazează pe felul în care sună vocile altor jucători, cum s-a descurcat HS50 Pro în testele noastre de comparație audio și poziționale, cum au apărut coloanele sonore și muzica și cât de bine s-a descurcat la filtrarea zgomotului de fundal. HS50 Pro a oferit din nou o performanță decentă, obținând un scor puțin mai bun decât media.

HS50 Pro a început bine în testul nostru de analiză comparativă audio. A avut doar o cantitate minimă de zumzet parazit în testul de bass. De asemenea, s-a descurcat bine la testul de potrivire a driverului și a facilitat localizarea provenienței unui sunet în testul binaural. Acest lucru a reflectat rezultatele noastre la testul de poziție, arbitrii noștri putând localiza cu exactitate originea unui sunet din joc în cea mai mare parte.

Acest set de căști reduce o cantitate mică de zgomot de fundal, aproximativ 15-20%. Vocile altor jucători sună, de asemenea, destul de clar și plin, făcându-le foarte ușor de înțeles. Muzica a sunat bine prin acest set de căști, deși cu siguranță a pălit în comparație cu modelele de top din mintea noastră.

Microfon

Următorul nostru set de evaluări pentru HS50 Pro a evaluat și comparat cât de bine s-a descurcat microfonul la captarea vocilor noastre și dacă este eficient la filtrarea altor zgomote de fundal. A oferit din nou o performanță acceptabilă, obținând un scor puțin peste medie.

Am descoperit că acest set de căști a făcut ca vocea noastră să sune cu puțin ecou și înfundat pentru alți jucători. Unii dintre colegii noștri chiar au comentat că părea că vorbim printr-o mască, din cauza a cât de înăbușit sunam. Alți jucători au simțit că sună bine, deși slab.

Ne-a plăcut că nu pare a fi prea sibilant sau cu prea mult cu sunete „t” dure. De asemenea, are avantajul de a filtra majoritatea zgomotelor de fundal externe, dar, din păcate, va prelua aproape orice conversație secundară, cu excepția cazului în care se întâmplă la mai mult de 40-50cm distanță de tine.

Casti Corsair HS50 Pro.

Ușurință în utilizare

Ultima noastră măsură a evaluat și comparat cât de convenabil sunt de utilizat HS50 Pro, observând dacă microfonul este detașabil, dacă are o tonalitate laterală, lungimea cablului și comenzile de la bord. Am constatat că acest set de căști este peste medie în acest sens, câștigându-i un punctaj cât de cât bun.

Comenzile de la bord dezactivează microfonul și reglează volumul. Ne place că funcția de dezactivare a sunetului este un buton, mai degrabă decât un comutator glisant, ceea ce face mult mai ușor de utilizat.

Această cască are un cablu mai scurt. Cablul nu este detașabil, dar microfonul este. Cu toate acestea, nu vă oferă opțiunea de sidetone pentru microfon.

Valoare

Această cască este una dintre opțiunile mai ieftine, ceea ce o face o achiziție bună la buget, dar am găsit modele la fel de ieftine pe care le-am recomanda peste aceasta.

Concluzie

Una peste alta, HS50 Pro este un set de căști destul de la mijloc pe scara modelelor în mintea noastră. Nu are niciun defect major, doar performanțe așa-așa pe toate planurile. Are o calitate decentă audio și microfon și este destul de confortabil, dar departe de preferatul nostru.

Verifică preț Corsair HS50 Pro aici!


Citește și: