Casti Anker Soundcore Life Q35.

Review căști Anker Soundcore Life Q35

Anker Soundcore Life Q35 este un Life Q30 îmbunătățit, cu un codec LDAC suplimentar, căști diferite pentru urechi, husă de transport și o reglare implicită puțin mai bună.

Din punct de vedere vizual, Soundcore Life Q35 și Life Q30 sunt identice. Singura diferență este în pernițele pentru urechi și culoarea ușor diferită. Noul Q35 vine în albastru obsidian în loc de negru.

Chiar și pe plan intern, nu s-a schimbat mare lucru. Ambele împărtășesc aceeași performanță decentă în modul ANC și transparență, o rază excepțională Bluetooth și o durată bună de viață a bateriei.

Acestea fiind spuse, câteva lucruri sunt într-adevăr diferite. Soundcore Life Q35 acceptă atât audio de înaltă rezoluție, cât și codec Bluetooth LDAC și au o reglare puțin mai plată.

Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, sunetul este încă prea slab și puțin prea țipător. Și cel mai rău lucru este că nu îl puteți corecta complet în aplicația Soundcore.

Asta ridică întrebarea: merită să plătiți 650 RON? Găsiți răspunsul în recenzia de mai jos.

Pro

 • Calitate excelentă a sunetului (după EQ)
 • Design confortabil cu stabilitate bună
 • Calitate bună a construcției
 • Conectivitate Bluetooth excelentă
 • Durată de viață impresionantă a bateriei (40h per încărcare)
 • Aplicație însoțitoare cu EQ personalizat
 • Husă dură de transport

Contra

 • Performanță ANC dezamăgitoare pentru preț
 • Concurența oferă o valoare mai bună

Ce vei găsi în cutie?

 • Căști wireless Anker Soundcore Life Q35
 • Geanta de transport
 • Cablu de încărcare USB-C
 • Cablu audio de 3,5 mm cu telecomandă și microfon
 • Adaptor pentru avion
 • Husă mică de transport
 • Manual de utilizare

Specificații

Tip: Over-ear
Conexiune: Bluetooth 5.0
Design spate: Closed-back
Drivere: 40 mm dinamic
Gama de frecvență: 16-40.000 Hz
Impedanța: 16 ohmi
Greutate: 268 g
Microfon și comenzi: Da
Rezistență la apă: Niciuna
Durata de viață a bateriei: 60 de ore (40 de ore cu ANC)
Timp de încărcare: 2h + Încărcare rapidă – USB-C
Anularea activă a zgomotului: Da
Codecuri Bluetooth: SBC, AAC, LDAC
Raza wireless: 20 m
Microfon: 2 microfoane cu reducere a zgomotului uplink îmbunătățită AI

Sunet

Noul model de înaltă rezoluție oferă un sunet foarte precis, dar numai după câteva ajustări EQ. Cu toate acestea, chiar și după aceea, ele pot suna încă puțin aspru pe anumite melodii.

Ideea din spatele Anker Soundcore Life Q35 este că oferă sunet de înaltă rezoluție pentru o calitate impecabilă a sunetului. Cu toate acestea, sunetul de înaltă rezoluție este doar un termen de marketing pentru o gamă de frecvență mai largă și nimic altceva.

Deși au un profil de sunet implicit mai bun decât Anker Soundcore Life Q30, totuși suferă de un bass copleșitor și o scădere de aproximativ 3,2 kHz. Prin urmare, este recomandabil să aplicați propriile setări EQ.

În mod ciudat, în timp ce măsurătorile noastre arată o mare diferență de sub-bass între ANC activat și ANC oprit, în practică, ambele moduri sună aproape la fel.

Bass

Cu setări din fabrică, bassul este pe partea spre copleșitor. Este mai puțin decât Q30, dar încă tulbură gama medie și îi lipsește controlul pentru genuri precum metal sau punk. Tobele sună tare, dar amestecate împreună.

Scăderea bassului la -6dB ajută sunetul să respire și întărește loviturile tobei. Instrumente precum chitarele bass prind viață și încep să sune mai transparent.

Totuși, nu poți să le faci să sune neutru. Cantitatea de bass este încă peste cea ideală, dar cel puțin este mult mai bună decât înainte.

Gama medie

Mediile sunt relativ echilibrate, dar cu câteva vârfuri și scăderi, cele mai semnificative la 3,2.

Deși puteți modifica gama medie pentru a suna oarecum neutru, EQ-ul grafic nu este suficient de precis, așa că acesta crește și alte frecvențe nedorite.

În consecință, există o oarecare asprime atunci când asculți anumite melodii. Am observat-o pe parcursul piesei „Emotion Detector” de la Rush.

Aceeași melodie de pe Life Q30 a sunat mai lin și mai suportabil în comparație.

Înaltele

Redarea high-end este bună și destul de detaliată. Scăderea înaltelor cu -1dB ajută la evitarea asprimii atunci când ascultați la volume mai mari.

Loviturile de cinel sunt drăguțe și curate și au o textură bună. Există un sentiment decent al aerului, deși nu la fel de mult ca la Q30 sau chiar la Anker Soundcore Liberty 3 Pro.

Scena sonoră este deschisă, astfel încât să nu vă simțiți aglomerat, ceea ce este standard pentru căștile închise.

Imaginile sunt decente, dar există câteva puncte neclare între centru și imaginea din stânga/dreapta.

În ansamblu, Anker Soundcore Life Q35 oferă o calitate a sunetului aproape identică cu Life Q30. Cu toate acestea, sună puțin mai dur în comparație, ceea ce ar putea fi deranjant pentru unii utilizatori.

Cu toate acestea, cu excepția cazului în care doriți să le dați la cel mai mare volum, sunt grozave pentru tot felul de genuri muzicale.

De asemenea, datorită amplificării bassului, acestea nu sunt cea mai bună opțiune pentru ascultarea critică sau audiofilii hardcore, dar se adresează unui consumator ocazional căruia îi place ceva mai mult bump.

Există, de asemenea, o diferență între modul wireless și cel cu fir. Acesta din urmă sună mai natural în medii și mai puțin bass.

Husa si casti Anker Soundcore Life Q35.

Confort și potrivire

Pernițele pentru urechi suficient de groase și moi oferă un confort excelent, în timp ce o forță moderată de prindere le împiedică să vă cadă de pe cap.

Noile Anker Soundcore Life Q35 au pernițe de urechi puțin mai groase decât Life Q30.

Căștile căptușite cu spumă cu memorie se simt puțin mai rigide în comparație, dar oferă același nivel de confort.

Datorită designului supra ear, căștile nu vă strâng urechile, ceea ce este esențial pentru un confort de lungă durată.

Partea superioară a benzii este, de asemenea, căptușită frumos cu o bucată groasă de spumă cu memorie.

Deoarece căștile sunt în mare parte din plastic (cu excepția unei benzi de aluminiu), nu simțiți greutatea lor împingându-vă capul.

În plus, forța de prindere este suficient de puternică pentru a menține căștile supra ear la locul lor, dar nu prea puternică pentru a provoca dureri de cap.

Ele îți vor sta pe cap în timpul utilizării regulate și pot îndura chiar unele sprinturi atunci când încerci să prinzi un autobuz.

Durabilitate

Căștile se simt destul de solide în mână, în ciuda faptului că emit ușoare zgomote când sunt scuturate. Vin cu o carcasă tare cu finisaj de piele întoarsă.

Căștile sunt în mare parte din plastic, în afară de bentița de aluminiu. Acesta din urmă este expusă și oferă căștilor premium un aspect strălucitor.

Căștile se pot plia spre interior pentru a economisi spațiu și se pot roti la 90°, astfel încât să le puteți așeza pe piept sau pe birou.

Balamalele sunt, de asemenea, din plastic, dar par întărite, așa că nu ar trebui să se rupă cu îngrijirea adecvată.

Noile căști din piele sunt puțin mai rigide decât cele de la modelul Life Q30. Nu sunt sigur de ce au cusături suplimentare, dar ar trebui să reziste cel puțin câțiva ani. Dacă înveți cum să-ți păstrezi căștile curate.

Din păcate, nu poți înlocui singur pernițele pentru urechi. Pentru un produs care costă mai mult de500 RON, asta ar trebui să fie normal.

Anker Soundcore Life Q35 vine și cu o carcasă dură de transport. Este la fel cu cea pentru Q30, dar cu un finisaj moale care seamănă cu pielea de căprioară.

De asemenea, carcasei „noi” îi lipsește o bucată de spumă pe care să se sprijine bentița.

Baterie

Cu până la 60 de ore la o singură încărcare (35 de ore dacă activați ANC), Anker Soundcore Life Q35 este greu de învins. În plus, funcția de încărcare rapidă este super eficientă.

Dacă aveți nevoie de o baterie fiabilă și de lungă durată, Anker Soundcore Life Q35 o are pe una dintre cele mai bune de pe piață.

Pe cont propriu, rezistă timp de 60 de ore de funcționare, ceea ce înseamnă două zile și jumătate de ascultat constant.

Bineînțeles, anularea activă a zgomotului reduce durata de viață a bateriei la 35 de ore la o singură încărcare (35 de ore și 5 minute în testul nostru).

Acesta din urmă este încă impresionant și mult mai bun decât concurența.

Căștile se încarcă printr-un port USB de tip C și acceptă încărcare rapidă. O încărcare de doar 5 minute adaugă încă 4 ore de viață a bateriei.

Dacă ajungeți cu bateria descărcată, căștile acceptă și o conexiune AUX pentru modul cu fir. Cablul audio cu mufă de 3,5 mm vine în cutie.

Caracteristici

Anker Soundcore Life Q35 oferă o selecție bună de funcții și comenzi de încredere care vă ajută să vă bucurați de experiență. Căștile au, de asemenea, detectarea inteligentă a purtării.

Deoarece este potrivit pentru produse mai scumpe, aveți o selecție bună de funcții, de la anularea zgomotului multimod (cu 3 moduri separate) până la modul de sunet ambiental.

În plus, căștile vin și cu aplicația Soundcore. De acolo, puteți actualiza firmware-ul, puteți modifica EQ personalizat sau puteți selecta dintre setările EQ prestabilite încorporate (modurile de ascultare) sau puteți asculta modul Sleep.

Acesta din urmă este un generator de sunet, unde selectezi sunetul (cântecul păsărilor, valurile mării, vânt, ploaie) și intensitatea acestuia.

Se presupune că te ajută să adormi dacă locuiești într-o zonă zgomotoasă sau vrei să tragi un pui de somn în călătoria ta.

Un senzor încorporat detectează când scoateți căștile și redă/întrerupe automat redarea muzicii.

Trecând la controale, acestea constau în primul rând din cele fizice. Există butoane dedicate de pornire/oprire, ANC, de mai tare și mai încet și de redare/pauză.

O zonă sensibilă la atingere de pe casca dreaptă permite modul Transparency dacă o atingeți timp de 1 secundă. Din păcate, nu puteți remapa comanda; o poți doar dezactiva.

Calitate microfon

În mod surprinzător, Soundcore Life Q35 oferă o calitate mai slabă a apelurilor decât modelul Life Q30, mai ieftin.

Calitatea apelului de la microfoanele de formare a fasciculului este acceptabilă într-o cameră liniștită. Apelurile telefonice sună clar și curat. Există totuși câteva sunete de popping, care afectează claritatea generală.

Adăugarea de zgomote care distrag atenția nu face decât să înrăutățească lucrurile. Vocea ta devine înăbușită până la un punct în care este greu de înțeles. Se pare că aceste căști folosesc ANC prea agresiv, care reduce și vocea.

Prin urmare, nu este recomandabil să utilizați Anker Soundcore Life Q35 pentru altceva decât pentru răspunsuri rapide.

Casti Anker Soundcore Life Q35.

Izolarea zgomotului

Izolarea pasivă a zgomotului este suficient de bună pentru a atenua majoritatea sunetelor enervante care ar interfera cu muzica dvs., dar nu vă așteptați la o diferență prea mare.

Noile căști nu fac mare lucru pentru a îmbunătăți izolarea generală pasivă de zgomotul nedorit. Este practic identic cu Q30.

Desigur, asta înseamnă că este suficient pentru a reduce zgomotul de fundal până la un punct în care nu se mai amestecă cu muzica ta.

Puteți asculta melodiile preferate într-un autobuz fără a fi nevoie să activați anularea activă a zgomotului. Rețineți că există unele scurgeri de sunet atunci când ascultați muzică la un volum ridicat.

Acesta din urmă devine util atunci când vă aflați într-un mediu cu adevărat zgomotos, unde izolarea pasivă pur și simplu nu este suficientă.

Anularea zgomotului

În timp ce căștile pot bloca majoritatea frecvențelor joase, ele lasă să treacă prea mult frecvențele mai înalte. Sunt destul de medii pentru preț.

Ca majoritatea lucrurilor, performanța activă de anulare a zgomotului este aceeași cu a Q30. Face o treabă grozavă cu frecvențe mai joase, blocându-le aproape în întregime.

Cu toate acestea, se luptă cu frecvențele medii și înalte. Reducerea generală a zgomotului din trafic nu este rea, dar încă auziți zgomote venind de la anvelope.

Dintre cele 3 moduri de anulare a zgomotului disponibile (Transport, Indoor, Outdoor), primul este cel mai puternic și, prin urmare, cea mai bună opțiune.

Nu există nicio funcție ANC adaptivă pentru o experiență personalizată de anulare a zgomotului, cum ar fi căștile Anker premium true wireless, Anker Soundcore Liberty 3 Pro.

Chiar și modul de sunet ambiental, care sporește zgomotul din jur, este neconvingător. Se concentrează în primul rând pe voce, dar uită de partea inferioară, făcând sunetul subțire și gol.

Bluetooth

Pur și simplu conexiunea Bluetooth impecabilă, fără întreruperi, chiar și atunci când utilizați codecul LDAC. Nu există nicio întârziere în timpul videoclipurilor, dar este posibil să vedeți unele în jocurile mobile.

Anker Soundcore Life Q35 oferă o experiență completă pentru conectivitate Bluetooth.

De obicei, raza de conexiune a căștilor are de suferit atunci când se utilizează codecul Bluetooth LDAC. Cu toate acestea, nu și cu Soundcore Life Q35.

Ele au menținut o conexiune stabilă în toată casa, adică mai mult de 20 de metri și 2 pereți de cărămidă între ei.

Puteți lăsa cu ușurință smartphone-ul pe un birou și vă puteți plimba prin casă cu căștile puse.

Cum se asociază Soundcore Life Q35?

Prima asociere este ușoară. Țineți apăsat butonul de pornire doar pentru a le porni și ar trebui să apară într-un meniu Bluetooth de pe smartphone-ul dvs.

Pentru a doua asociere, opriți căștile și apoi porniți din nou. Numai că de data aceasta, țineți apăsat butonul timp de 5 secunde sau până când vedeți intermitent o mică lumină albastră.

De asemenea, Anker Soundcore Life Q35 acceptă multipoint. Se pot conecta la 2 dispozitive simultan, astfel încât să puteți comuta fără probleme între ele.

Obțineți suport pentru asociere NFC prin simpla atingere a smartphone-ului dvs. pe casca din dreapta.

Dar, deoarece procesul standard de asociere este atât de simplu, aproape nimeni nu va folosi metoda NFC.

Ce codecuri Bluetooth folosesc?

Căștile folosesc SBC standard, un AAC Apple și un LDAC pentru streaming audio de înaltă rezoluție. De asemenea, acoperă o gamă largă de frecvențe (16-40.000 Hz in loc de 20-20.000 Hz).

Pentru a activa codecul, trebuie să accesați meniul Bluetooth, să găsiți Soundcore Life Q35, să faceți clic pe butonul Setări și să permiteți codecul LDAC. În caz contrar, căștile vor folosi în schimb AAC.

Rețineți că codecul LDAC funcționează numai pe un telefon Android.

Există întârziere audio?

Când vizionați YouTube, sunetul este perfect sincronizat cu videoclipul. Asta chiar și atunci când utilizați LDAC, care este mai greu pe lățimea de bandă și de obicei provoacă o întârziere vizibilă.

Chiar și jocurile mobile pot fi jucate cu LDAC, deși decalajul este vizibil. Prin urmare, aceste căști nu sunt potrivite pentru utilizatorii care solicită sunet cu latență zero.

Casti Anker Soundcore Life Q35.

Ar trebui să cumpărați Anker Soundcore Life Q35?

În timp ce Q30 este o recomandare ușoară, ce costă 100 RON mai puțin, căștile Anker Soundcore Life Q35 cu anulare a zgomotului sunt puțin mai greu de vândut.

Acest lucru se datorează faptului că obțineți un produs aproape identic, dar cu câteva completări precum suport LDAC, husă de transport diferită și reglaj ușor diferit.

În timp ce acesta din urmă este mai frumos din fabrică, este, de asemenea, mai dur atunci când încearcă să obții un sunet neutru în EQ.

Desigur, căștile păstrează aceeași viață strălucitoare a bateriei și capacități Bluetooth, dar împărtășesc și modul de anulare a zgomotului activ mediu și transparență ca ale Q30.

În concluzie, este greu de recomandat Anker Soundcore Life Q35 în timp ce Life Q30 există. Economisiți 100 RON și obțineți-le în schimb pe cele mai ieftine.

Cum se compară Anker Soundcore Life Q35 cu concurența?

Au o calitate a sunetului comparabilă cu alte căști peste pragul de 500 RON.

Durata de viață a bateriei este mai lungă chiar și în comparație cu mai multe modele premium.

Căștile au o putere și o rază Bluetooth excepționale, mult mai bune decât concurența.

Performanța ANC este doar medie și puțin copleșitoare pentru preț.

Calitatea construcției nu este la fel de bună ca la căștile competitive de peste 500 RON.

Verifică preț Anker Soundcore Life Q35 aici!


Citește și: