Telefon si casti Beats Flex.

Review căști Beats Flex

Beats Flex sunt cele mai ieftine căști Beats, cu un sunet echilibrat și un cip W1 pentru asociere fără probleme cu dispozitivele Apple. Marca Beats s-a reproiectat complet după ce le-a preluat Apple.

Noile produse Beats sunt acum mai bine construite, aproape toate vin cu cipuri H1 sau W1 și, cel mai important, nu mai au un bass dezastruos.

Acesta din urmă este valabil și pentru Beats Flex, care au un sunet surprinzător de echilibrat. Desigur, există o creștere a basului, dar nu este potrivit pentru cei care preferă bassul.

Vorbind despre cipuri, în ciuda faptului că are unul, o aplicație însoțitoare pentru Android vă oferă posibilitatea de a verifica procentele de stare a bateriei și vă permite să personalizați funcțiile, la fel ca pe un dispozitiv iOS.

Bateria de 12 ore este suficient de bună pentru o zi întreagă, iar confortul este de asemenea de lungă durată.

Pe de altă parte, designul benzii de gât wireless are câteva dezavantaje. Produce microfonie și vă poate trage căștile dacă este blocată sub haine.

Deoarece cablul tinde să se răsucească, uneori este dificil să localizați comenzile de pe dispozitiv. Căutați în mod constant modulele cu degetele căutând butonul corect.

Cu toate acestea, pentru 300 lei, puteți spune că faceți o afacere. Dar la ce altceva te poți aștepta de la ele? Citiți mai departe și găsiți toate detaliile în recenzie.

Pro

 • Sunet echilibrat
 • Căști Beats accesibile cu un cip W1
 • Aplicația Beats adaugă funcționalități iOS utilizatorilor Android
 • Port USB-C
 • Izolare pasivă de zgomot excelentă
 • Design confortabil

Contra

 • Designul benzii de gât afectează stabilitatea generală
 • Nu este inclusă husă de transport
 • Lipsa rezistenței la transpirație

Ce vei găsi în cutie?

 • Căști wireless Beats Flex
 • Cablu de încărcare USB-C
 • 4 perechi de vârfuri de urechi din silicon (S, M, L și cu flanșă dublă)
 • Ghid rapid și ghid de utilizare
 • Autocolant cu logo-ul Beats

Specificații

Tip: Căști wireless cu bandă pentru gât
Conexiune: Bluetooth 5.0
Design spate: Closed back
Șoferi: 8,2 mm
Gama de frecvență: n / A
Impedanța: 32 ohmi
Greutate: 0,66 oz (18,6 g)
Microfon și comenzi: da
Rezistență la apă: Niciuna
Durata de viață a bateriei: 12h
Timp de încărcare: Încărcare rapidă – USB-C
Anularea activă a zgomotului: Nu
Codecuri Bluetooth: SBC, AAC
Raza wireless: 20 m
Microfon: Încorporat, protecție împotriva vântului

Casti Beats Flex.

Sunet

În mod surprinzător, semnătura sonoră este foarte echilibrată, cu doar o ușoară creștere în toată regiunea de bass. Deși sunetul este plăcut și neted, îi lipsesc detaliile și claritatea.

Se presupune că vremurile căștilor Beats au dispărut. Sigur, Beats Flex au încă un pic de accent pe bass, dar cu greu distrage atenția.

Cu toate acestea, pentru preț, nu totul poate fi perfect, iar calitatea generală decentă a sunetului Flex nu are claritate, detalii și transparență.

Bass

De data aceasta, cantitatea este moderată, ceea ce este o veste bună pentru ascultătorii ocazionali, dar una proastă pentru cei care preferă bassul. Totuși, nu vă așteptați la un bass precis.

În timp ce MiniDSP HEARS a măsurat o creștere considerabilă a bassului, nu este atât de rău. Cu siguranță există un impuls, dar nu atât de grav.

Gama joasă este puternică și relativ controlată, deși poate începe să-și piardă concentrarea pe genuri mai rapide, cum ar fi drum’n’bass.

Se extinde în jos și produce un bubuit blând. Cele mai multe genuri muzicale sună precis și grozav pe Beats Flex, ceea ce este plăcut să auzi de la o pereche care costă 300 lei.

Gama medie

Datorită intensificării bassului, gama medie sună cald, dar natural. Atât instrumentele, cât și vocea sunt redate natural și fără asprime sau sibilanță.

Cu toate acestea, tuningul este excelent, dar detaliile nu. Se simte ca și cum un văl acoperă toate detaliile, înăbușind sunetul și auzi doar părțile esențiale ale muzicii.

Înaltele

Aceeași senzație continuă și în înalte. Sunt netede și fără asprime, dar le lipsește transparența și claritatea.

Loviturile de chimbal sună un pic plictisitor și lipsit de textură, iar sunetul nu este aproape deloc aerisit.

Scena sonoră este bună. Puteți auzi instrumentele și efectele ușor de cap.

Din cauza lipsei de înalte mai puternice, imaginile nu sunt deloc de luat în seamă. Își fac treaba, dar nu vă așteptați la precizie extraordinară.

În general, Beats Flex oferă un răspuns precis care nu este întâlnit la o astfel de marcă și acesta este un lucru bun. Cu toate acestea, performanța tehnică pentru noile drivere acustice este inferioară și lasă mult de dorit.

Desigur, luând în considerare prețul, așteptările tale trebuie să fie relativ scăzute. Deși veți obține căști la preț similar și cu o calitate mai bună a sunetului, Beats Flex merită totuși luate în considerare dacă vă place reglarea naturală.

Casti Beats Flex.

Confort și potrivire

Confortul este grozav și le poți purta toată ziua fără a suferi de oboseală. Cu toate acestea, potrivirea nu este ideală, deoarece căștile ies rapid în afara activităților sportive ușoare.

Beats Flex vine cu 4 perechi de vârfuri pentru urechi. Pe lângă vârfurile mici, medii și mari, obțineți și o pereche cu flanșe duble.

Vârfurile sunt puțin mai largi decât de obicei, formând o cupolă. Simțiți o ușoară presiune în canalele urechii când le introduceți. Cu toate acestea, ele rămân confortabile după aceea și nu provoacă mai mult deranj.

Carcasa este relativ mică și neintruzivă. Suprafața sa netedă împiedică căștile intraauriculare să vă pătrundă în urechi.

Pe de altă parte, stabilitatea nu este deloc grozavă. Acest lucru se datorează în primul rând benzii de gât, care sporește greutatea și poate începe să tragă de căști.

Nu ar trebui să întâmpinați probleme în timpul utilizării regulate, unde banda de gât nu se mișcă prea mult.

Cu toate acestea, de îndată ce începi să sari sau să alergi, și banda de gât sare. În consecință, începe să se miște de la stânga la dreapta, slăbind prinderea căștilor.

În cele din urmă, Beats Flex cad sau, în cel mai bun caz, pierd sigiliul.

Prin urmare, dacă intenționați să le folosiți pentru antrenamente, va trebui să fiți creativ în încercarea de a le fixa pe cămașă și de a preveni căderea lor. Prinderile nu sunt incluse în cutie.

Durabilitate

Construcția pare bine făcută, dar nu are protecție împotriva apei. De asemenea, dispozitivele de reducere a tensiunii sunt de obicei un punct slab al oricăror căști cu fir, iar cele de pe Flex nu par liniștitoare.

Având în vedere marca și prețul, Beats Flex sunt realizate destul de bine. Plasticul se simte dur și de bună calitate, cu toate piesele lipite strâns între ele.

Totuși, acolo se termină toată distracția. Căștile nu au un rating oficial IPX sau rezistență la transpirație, ceea ce înseamnă că până și un antrenament poate pune probleme.

În plus, punctele slabe ale oricăror căști cu fir sunt dispozitivele de reducere a tensiunii. Beats Flex folosește unele destul de rigide, ceea ce poate fi o problemă dacă nu depozitați căștile cu grijă.

Magneții care țin căștile împreună pot reprezenta, de asemenea, o problemă cosmetică minoră. După ce bateți constant căștile una de cealaltă, puteți crea zgârieturi. Desigur, acestea sunt doar probleme cosmetice și nu afectează performanța.

Căștile magnetice servesc și ca o caracteristică, în primul rând pentru întreruperea redării sau pentru a răspunde la apeluri telefonice.

Un alt lucru pe care utilizatorii îl menționează este că bateria tinde să se umfle și să deschidă modulul de control.

Dacă se întâmplă acest lucru, nu mai utilizați căștile și contactați vânzătorul pentru reparații.

 

Baterie

Durata de viață a bateriei durează „doar” 12 ore. Pentru dimensiune, ar putea fi mai bine. Din fericire, acceptă încărcarea rapidă și au un conector de încărcare USB-C.

În timp ce 12 ore de viață a bateriei sună foarte mult pentru căști true wireless de 300 lei, este totuși medie pentru căștile wireless cu bandă pentru gât.

Beats Flex au în total 2 module de control și mult spațiu pentru a stoca o baterie mai mare. De exemplu, iTeknic IK-BH001 reușește să aibă 24 de ore într-un factor de formă similar.

Cu toate acestea, este o durată rezonabilă, suficientă pentru o zi întreagă de utilizare constantă.

Dacă rămâneți brusc fără baterie, Flex acceptă încărcare rapidă.

Cu o încărcare de 10 minute, primești timp de funcționare de 1,5 ore.

În mod ciudat, Beats a optat pentru portul de încărcare USB-C. Aceasta ar putea fi o problemă dacă dețineți un iPhone, deoarece folosește portul Lightning. În acest caz, va trebui să cumpărați un încărcător USB-C.

Casti Beats Flex.

Caracteristici

Obțineți un număr decent de funcții și comenzi. Aplicația adaugă chiar și funcționalități utilizatorilor de Android, care sunt altfel rezervate pentru iOS.

Pentru de 300 lei , nu vă puteți aștepta să vă ofere multe funcții. Cu toate acestea, ele oferă în continuare mai mult decât alte căști wireless la acest interval de preț.

În primul rând, Beats Flex are 3 butoane fizice diferite încorporate în cele 2 module de control. Cel circular controlează redarea și apelează asistentul vocal Siri, butonul de pornire/oprire este pentru alimentare și asociere, iar celălalt pentru a regla volumul.

Diferitele forme te ajută să le deosebești prin atingere, ceea ce este super la îndemână. Trebuie doar să vă amintiți funcțiile și pe ce parte se află butonul pe care doriți să îl apăsați.

Un indicator mic din partea stângă, un grătar pentru un microfon și un buton de redare/pauză/skip. Butonul pentru controlul volumului este deasupra.

Ambele căști se lipesc împreună cu ajutorul magneților. Acest lucru le oferă funcționalități suplimentare pe care le puteți ajusta în setări.

Dacă aveți un telefon Android, trebuie să descărcați aplicația Beats. Acesta din urmă activează un mesaj pop-up care arată procentul rămas de baterie.

De asemenea, vă oferă posibilitatea de a:

 • Redenumi căștile
 • Activa funcția de redare/pauză atunci când atașați/detașați căștile
 • Și chiar răspunde la apeluri efectuând aceeași acțiune

Practic, aplicația vă oferă toate funcțiile și setările de altfel integrate în iOS (pe iOS, nu trebuie să descărcați nicio aplicație, toate setările sunt deja în meniul Bluetooth).

Asta înseamnă că nu beneficiezi de o experiență de utilizator inferioară dacă nu te afli în ecosistemul Apple, ca în cazul căștilor AirPods.

Desigur, există încă unele funcții rezervate doar utilizatorilor Apple, cum ar fi caracteristica de asociere ușoară a Apple și Partajarea audio.

Calitate microfon

Microfonul încorporat Beats Flex funcționează foarte bine într-un mediu liniștit, făcându-vă vocea ușor de înțeles. Deși claritatea nu este grozavă, ceea ce se datorează probabil faptului că microfonul integrat este orientat spre cămașă și nu spre gură.

De asemenea, firul care se freacă de cămașă nu produce prea mult zgomot de cablu în timpul apelurilor, ceea ce este excelent.

Pe de altă parte, microfoanele folosesc prea agresiv anularea zgomotului, pentru a reduce zgomotul de fundal în timpul apelurilor telefonice. Ocazional vă poate înăbuși vocea până la punctul în care nu mai înțelegeți cuvintele.

Aceasta ce face din Beats Flex o alegere discutabilă pentru a efectua apeluri în locuri zgomotoase.

Casti Beats Flex.

Izolarea zgomotului

Dopurile mai voluminoase creează o etanșare etanșă față de lumea exterioară. Atâta timp cât asculți muzică, nu vei rata lipsa anulării active a zgomotului.

Beats Flex se bazează în totalitate pe izolarea pasivă a zgomotului pentru a bloca zgomotul extern, așa că trebuie să fie bun. Din fericire, este mai bine decât media.

Datorită vârfurilor de urechi din silicon cu o cupolă mai largă, acestea etanșează complet canalul urechii. Diferența de zgomot de fundal înainte și după este destul de vizibilă.

Desigur, adăugarea muzicii la ecuație elimină orice zgomot ambiental. Prin urmare, zgomotele autobuzelor, zgomotul oamenilor sau traficul nu ar trebui să vă deranjeze.

Un lucru care merită remarcat este că banda de gât produce un zgomot de cablu. Din fericire, nu este extrem de tare, așa că te obișnuiești rapid.

Bluetooth

Performanța generală a Bluetooth este impresionantă. Nu numai că obțineți o gamă de încredere, dar nu există nici un decalaj audio vizibil atât în videoclipuri, cât și în jocurile mobile, chiar și pe dispozitivele Android.

Conexiunea Bluetooth pe Beats Flex este dovada că putem obține o conectivitate fiabilă, chiar și la căști de 300 lei.

Folosind Bluetooth 5.0, acestea oferă o rază foarte stabilă. Căștile Beats reușesc să treacă de al doilea zid de cărămidă și să continue să redea muzică până la 20 de metri (cealaltă parte a casei).

Când încerc să trec de cei 20 de metri, sunetul începe să se sufoce puțin, dar continuă să fie redat totuși.

Am văzut o performanță la fel de excelentă la Apple AirPods Max. Este bine să știți că Apple folosește antene de calitate în produsele lor.

Există un port de încărcare USB-C expus în stânga și un buton pornit/oprit în dreapta, care servește și ca buton de asociere.

Procesul de asociere este, de asemenea, simplu. Trebuie doar să porniți Beats Flex pentru asocierea inițială, iar acestea apar în meniul Bluetooth.

Pe iOS, puteți vedea o animație pop-up tradițională cu procentul bateriei. Puteți obține o experiență similară pe un dispozitiv Android dacă descărcați aplicația Beats.

A doua asociere este, de asemenea, ușoară. Pur și simplu țineți apăsat butonul de pornire/oprire dedicat timp de 2 secunde până când lumina începe să clipească încet.

Multipoint pentru comutarea fără întreruperi între dispozitive este posibilă datorită cipului W1, dar numai între dispozitivele Apple.

Ce codecuri Bluetooth folosesc?

La fel ca toate căștile Apple, Beats Flex utilizează SBC și AAC, acesta din urmă fiind un codec Bluetooth implicit.

Există un întârziere audio?

În mod surprinzător, nu există nicio întârziere audio vizibilă în videoclipuri. Sigur, există probabil câteva milisecunde de întârziere, dar este greu perceptibilă de un ochi uman.

Aceeași performanță continuă și cu jocurile pe mobil, ceea ce este foarte impresionant. Întârzierea este atât de minimă încât este potrivită chiar și pentru jocuri mai competitive.

Ar trebui să cumpărați Beats Flex?

În cazul în care cauți ceva accesibil, dar cu multe caracteristici și o semnătură sonoră fidelă, Beats Flex este alegerea potrivită pentru tine.

Sunt, de asemenea, unele dintre cele mai bune căști Beats și o pereche grozavă pentru sistemul tău Apple, deși funcționează la fel de bine pe ambele sisteme de operare.

Mai presus de toate, trebuie să înțelegeți avantajele și dezavantajele designului benzii de gât. Deși este mai ușor să-ți purtați căștile, de asemenea înrăutățește potrivirea și produce microfonie.

Căștile wireless Beats Flex sunt greu de comparat cu alte căști Beats, dar pentru preț, sunt una dintre opțiunile mai bune.

În concluzie, dacă puteți obține Beats Flex pentru 300 lei, cumpărați-le deoarece nu veți regreta decizia. Cu toate acestea, nu merită să plătești mai mult, mai ales dacă îți pasă mai ales de calitatea sunetului.

Verifică preț Beats Flex aici!


Citește și: