Castti Jaybird Vista 2 vs. Jabra Elite Active 75t.

Review căști Jaybird Vista 2 vs. Jabra Elite Active 75t

Aceste două căști sunt foarte asemănătoare. Acestea vizează utilizatorii cu stil de viață activ care doresc o soluție fiabilă și stabilă pentru antrenamente. Jabra Elite Active 75t are un design „mai simplu”, bazându-se pe ergonomie pentru a le ține la urechi în timpul sportului.

Pe de altă parte, Jaybird Vista 2 sunt mai atrăgătoare și, de asemenea, vin cu aripioare lungi pentru urechi care le împiedică să cadă.

În afară de asta, ambele căști true wireless sunt pline de funcții și oferă controale și EQ complet personalizabile. Cu toate acestea, în timp ce Vista 2 face lucrurile mai bine decât Elite Active 75t, se confruntă și cu probleme tehnice. Să aprofundăm mai multe detalii și să vedem pe care ar trebui să le alegeți.

Comparație rapidă

Ambele modele

 • Sunt confortabile pentru sesiuni lungi de ascultare
 • Gamă similară Bluetooth 5.0
 • Aveți aplicații însoțitoare cu o mulțime de funcții și personalizare
 • Oferă rezistență completă la apă
 • Acceptă modul ambiental și anularea activă a zgomotului
 • Utiliziează codecuri Bluetooth SBC și AAC
 • Vin cu butoane fizice în loc de comenzi tactile

Jaybird Vista 2

Casti căști Jaybird Vista 2.

 • Oferă o potrivire mai sigură datorită aripioarelor pentru urechi.
 • Asigură o performanță mai bună.
 • Asigură o experiență de vizionare video cu zero lag
 • 8 ore/încărcare + 16 ore în carcasă IP68
 • Rezistente la apă (căști) / IP54; rezistență la transpirație (carcasă)
 • Suportă încărcare Qi și încărcare rapidă mai bună
 • Sunet în formă de V cu un sunet mai fin la medii și înalte

Jabra Elite Active 75t

Carcasa si casti Jabra Elite Active 75t.

 • Oferă o izolare pasivă mai bună datorită unei potriviri mai profunde.
 • Modul de zgomot ambiental este mai realist.
 • Suport multipoint pentru conectarea mai multor dispozitive
 • 7,5 ore/încărcare + 20 ore în carcasă IP57
 • Rezistente la apă.
 • Calitate superioară a microfonului pentru efectuarea de apeluri telefonice.
 • Sunet în formă de V, cu bass mai bun și medii mai calde.

Specificații

  Jaybird Vista 2 Jabra Elite Active 75t
Tip: In-ear In-ear
Conexiune: Wireless Wireless
Design spate: Closed-back Closed-back
Dimensiune driver: 6mm 6mm
Gama de frecvente: 20Hz – 20.000Hz 20Hz – 20.000Hz
Impedanță: 23 Ohm n/a
Greutate: 12 g ambele căști 12 g ambele căști, cutie de 35 g
Microfon și comenzi: încorporat încorporat
Protecție la apă: IP68 (impermeabil) IP57 (impermeabil)
Bluetooth: versiunea 5.0 versiunea 5.0
Durata de viață a bateriei: 8 ore per încărcare 7,5 ore pe încărcare
Timp de încărcare: 2h încărcare completă

– 5 min pentru 1h

2h 20 min încărcare completă

– 15 min pentru 1h

Anularea activă a zgomotului: Da Da
Cablu de încărcare: USB-C la USB USB-C la USB
Codecuri Bluetooth: SBC, AAC SBC, AAC
Raza wireless: 10m 10m
Tip: MEMS MEMS digitale
Design microfon: omnidirecțional n/a
Mod silențios: Nu Nu

Ce vei găsi în cutie?

Ambele vin cu conținut similar:

 • Căști true wireless
 • Carcasă de încărcare
 • Vista 2: 3 perechi de capete din silicon (1, 2, 3), Elite Active 75t: 3 perechi de capete din silicon (S, M, L)
 • Ambele: cablu de încărcare USB-C
 • Manual de utilizare

Confort și potrivire

Ambele căști oferă o potrivire confortabilă pentru sesiuni lungi de ascultare, dar Jaybird Vista 2 se lipește mai bine de urechi. Vista 2 are o carcasă puțin mai mare decât cea a lui Jabra, cu geluri pentru urechi (o combinație de vârf pentru ureche și aripioare) care acoperă aproape în întregime căștile.

Acest lucru le face moi la atingere și vă asigură că nu vă zgârie lobii urechilor. Vârfurile pentru urechi au o singură dimensiune și sunt prea mari pentru a se potrivi canalului urechii.

În schimb, ele se sprijină în fața acestuia, ceea ce previne acumularea de presiune în interiorul urechilor. Aripioarele urechilor sunt de 3 lungimi și se blochează între lobii urechii. Acest lucru oprește căștile să se miște atunci când faceți exerciții. Elite Active 75t nu are accesorii care să le țină mai ferm pe loc.

În schimb, se bazează pe o ergonomie excelentă și pe vârfuri de bază pentru urechi pentru a le menține în loc. Apropo de vârfuri, Jabras își pierd aderența dacă zâmbești larg sau faci expresii faciale exagerate. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să le reajustați pentru a recâștiga etanșarea.

În general, ambele căști oferă confort și potrivire excelente și sunt mai mult decât potrivite pentru antrenament. Cu toate acestea, Jaybird Vista 2 are un ușor avantaj cu aripioarele lor pentru urechi. Ele suportă mișcări mai riguroase în timpul sportului.

Casti căști Jaybird Vista 2.

Izolarea zgomotului

Ambele sunt excelente la izolarea pasivă și vin cu moduri ambientale pentru a vă amplifica zgomotul împrejurimilor. Nu există câștigători clari în această categorie. Ambele fac o treabă excelentă în a bloca pasiv zgomotul extern.

Folosind o plasă textilă, Jaybird Vista 2 blochează zgomotul vântului cu mai mult succes decât Elite Active 75t.

Puteți folosi oricare dintre căștile ca dop de urechi pentru a ascunde zgomotele precum mașinile care trec și vorbirea umană. Odată ce începeți să redați muzică, puțin zgomot de fundal interferează cu experiența dvs. de ascultare. Dacă doriți cu adevărat să analizați în profunzime, Jabra Elite Active 75t izolează puțin mai bine datorită inserției mai profunde.

Ambele modele au un mod de sunet ambiental care amplifică sunetele ambientale pentru o mai mare conștientizare. Deci sunt potrivite pentru sporturi care necesită conștientizare, cum ar fi ciclismul. Implementarea lui Jaybird crește doar frecvențele medii, ceea ce face vorbirea umană mai inteligibilă. Cu toate acestea, poate suna puțin nenatural. Modul Hearthrough de la Jabra este puțin mai bun în această privință, captând o gamă mai largă de frecvențe.

În timp ce modul de zgomot ambiental este util atunci când nu doriți să scoateți căștile, puteți percepe mai mult zgomotul vântului. Aproape toate căștile suferă de acest lucru, iar acestea două nu fac excepție. Cu toate acestea, este mai bine să fiți în siguranță, așa că puțin șuierat de vânt este un compromis bun.

Anularea zgomotului

Nici performanțele ANC nu sunt de top, dar Jaybird Vista 2 este în general mai bun la blocarea zumzetului low-end.

Elite Active 75t a primit anulare activă a zgomotului prin actualizarea firmware-ului. Cu toate acestea, deoarece implementarea a fost în mod clar o gândire ulterioară, nu funcționează atât de bine. Abia poți face diferența dintre ANC pornit și oprit.

Pe de altă parte, Vista 2 poate bloca o cantitate rezonabilă de low-end. Ele fac o treabă satisfăcătoare reducând zgomotele motorului sau ale aerului condiționat. Din păcate, niciunul nu poate bloca frecvențele mai înalte, cum ar fi vorbirea umană.

Acest lucru le face inutile pentru a fi folosite în birouri zgomotoase. Cu toate acestea, dacă doriți căști sport care elimină și zgomotele autobuzului în drum spre sală, Jaybird Vista 2 este cea mai bună alegere.

Bluetooth

Raza wireless este aproximativ medie la ambele. Cu toate acestea, Jaybird Vista 2 are unele probleme cu întreruperile aleatorii. În testul nostru, conectivitatea Bluetooth pe ambele căști a reușit să ajungă la al doilea zid de cărămidă. După aceea, semnalul a început să se întrerupă, făcând sunetul de neînțeles.

Aceasta este o gamă medie de Bluetooth 5.0, deși am văzut performanțe mai bune la alte căști, chiar mai ieftine. Desigur, asta contează doar dacă intenționați să vă plimbați prin casă fără să purtați telefonul după dvs..

Cu toate acestea, Vista 2 are și alte probleme. Ocazional se întrerupe când iei un telefon în buzunar. Nu am experimentat asta pe Elite Active 75t.

Jabra Elite Active 75t sunt în general mai stabile decât Vista 2.

Ambele folosesc codecuri Bluetooth SBC și AAC pentru comunicare. În ciuda acestui fapt, Elite Active 75t pare să funcționeze puțin mai rău în ceea ce privește întârzierea audio la vizionarea videoclipurilor. Jaybird Vista 2 nu împărtășește aceeași problemă. Pe de altă parte, Jabra au multipoint, ceea ce Jaybirds nu acceptă.

Baterie

Veți obține o durată de viață mai mare a bateriei pe Vista 2, cu 6 ore per încărcare (cu ANC) comparativ cu 5,5 ore în Elite Active 75t. Cele două căști sunt foarte apropiate în această categorie, mai ales când activați anularea activă a zgomotului.

Elite Active 75t poate duce 7,5 ore per încărcare (5,5 ore cu ANC), cu 20,5 ore suplimentare de viață a bateriei în carcasă.

Pe de altă parte, Vista 2 are 8 ore de viață a bateriei la o singură încărcare (6 ore cu ANC) și alte 16 ore în interiorul carcasei de încărcare. Acestea acceptă și încărcarea wireless Qi, pe care Jabra nu o fac și au o încărcare mai rapidă în general. O oră de încărcare în doar 5 minute, comparativ cu 15 minute.

Ambele modele arată procentele de viață ale bateriei pe telefonul dvs.

Durabilitate

Căștile Jaybird câștigă cu ușurință în această categorie, oferind specificații de durabilitate mai bune. Chiar și carcasa lor de încărcare este protejată împotriva stropilor de apă. „Active” din Elite Active 75t înseamnă un rating IP mai mare decât versiunea non-Active. Cu toate acestea, clasificarea lor IP57 încă nu este suficientă pentru a depăși Vista 2 cu un design mai durabil.

Deși ambele sunt complet rezistente la apă, Vista 2 poate rezista mai mult timp sub apă.

Vista au un rating IP68 pe căști, ceea ce le face submersibile pentru perioade mai lungi. Ele îndeplinesc, de asemenea, standardul militar de durabilitate; MIL-STD-810G.

Diferența este și în carcasele lor de încărcare. Cea de la Vista 2 are un rating IP54, ceea ce înseamnă că este rezistentă la praf și respinge stropii de apă. Carcasa Jabra este lăsată neprotejată.

Cu toate acestea, ambele căști wireless sunt complet submersibile și ar trebui să supraviețuiască unei căderi accidentale sau două. Și, deși nu puteți înota cu niciuna dintre ele, puteți cel puțin să spălați murdăria după un antrenament transpirat fără a deteriora elementele interne.

Casti Jabra Elite Active 75t.

Caracteristici

Lista de funcții este practic aceeași pentru ambele, dar aplicația însoțitoare Jaybird are o personalizare mai aprofundată. Este grozav să vezi căștile sport care oferă un repertoriu bogat de funcții suplimentare. Vista 2 și Elite Active 75t sunt cele care oferă cea mai convingătoare listă.

Iată toate caracteristicile similare pe care le oferă:

 • Au microfoane încorporate pentru a efectua apeluri telefonice
 • Utilizează butoane fizice cu o gamă largă de comenzi posibile, de la redare la controlul volumului
 • Au o funcție de întrerupere automată pe care o puteți dezactiva
 • Acceptă modul mono pentru utilizarea doar a unei căști la un moment dat

Aplicațiile lor mobile sunt, de asemenea, pline de funcții.

Iată ce au în comun:

 • Egalizator complet personalizabil
 • Presetări EQ (Vista 2 are și presetări făcute de comunitate)
 • Funcția „Find My Earbuds”.
 • Comenzi personalizabile

Jaybird Vista 2 vine într-o carcasă mai prietenoasă cu buzunarul.

De parcă butoanele fizice nu ar fi suficiente, Vista 2 folosește accelerometre pentru a înregistra comenzile de dublu-apăsare. Le folosești atingând de două ori deasupra căștii.

Calitatea apelului este locul în care găsești cele mai semnificative diferențe, Jabra Elite Active 75t captând vocea cu mai multă claritate.

Sunet

Elite Active 75t are o semnătură sonoră distinctă în formă de V, cu bass puternic și înalte vii. Prin comparație, Vista 2 are o calitate audio mult mai echilibrată și mai fluidă.

În timp ce ambele au o semnătură sonoră în formă de V, Vista 2 adoptă o abordare mai lină și sunt mai potrivite pentru o ascultare obișnuită. Nu sunt la fel de încastrate în medii, ceea ce adaugă mai mult sens instrumentelor.

Bass-ul este puternic și controlat, dar niciodată copleșitor. Nu exagerează prea mult în medii, adăugând o căldură plăcută sunetului. Înaltele au o calitate strălucitoare fără a vă străpunge urechile cu sibil. Puteți asculta Vista 2 ore întregi și nu obosiți. Pe partea Jabra Elite Active 75t, calitatea sunetului este mai energică.

Există o creștere vizibilă a bass-ului, care îl face puternic până la punctul de a vă deranja urechile. Din fericire, căștile wireless mențin controlul general asupra performanței audio și se potrivesc frumos cu majoritatea genurilor muzicale. Sunetul este puțin mai bun pe Vista 2, deși nu este excepțional de variat. Dacă nu sunteți mulțumit de reglarea implicită, ambele căști wireless vin cu EQ personalizat. Cu ajutorul lui, le puteți face să sune așa cum doriți.

Ar trebui să cumpărați Jaybird Vista 2 sau Jabra Elite Active 75t?

Cele două căști true wireless au multe asemănări. Chiar și prețul este oarecum similar, Jabra cerând aproximativ 1000 RON, în timp ce Jaybird vrea mai mult cu aproximativ 100 RON. Cu toate acestea, Jaybird Vista 2 este întotdeauna în avans la aproape toate categoriile, de la confort mai bun, ANC, durabilitate mai bună a bateriei, durabilitate, calitate a sunetului și acceptarea încărcării wireless.

În acest sens, merită să plătești puțin mai mult pentru a obține o experiență puțin mai bună. Singurul lucru care te-ar putea îndepărta este dacă nu-ți plac vârfurile aripilor. În timp ce majoritatea oamenilor nu au probleme cu ele, unii utilizatori se plâng că își rănesc urechile.

Verifică preț Jaybird Vista 2 aici!

Verifică preț Jabra Elite Active 75t aici!


Citește și: