Casti Beats by Dr. Dre EP albe.

Review căști Beats by Dr. Dre EP

Noile Beats EP sunt o alegere elegantă de căști cu fir over-ear. Acestea oferă un sunet echilibrat și funcționalitate hands-free. Beats EP sunt disponibile pe negru, albastru, alb și roșu.

Construcția ușoară stă în siguranță pe cap, cu ajustări de dimensiune, o bandă de susținere căptușită și cupe rotative, toate adăugând confort la purtare. Numai învelișurile din piele artificială sunt o problemă, făcându-ți pielea să transpire atunci când sunt purtate pentru perioade lungi de timp.

Beats EP pot fi folosite cu toate telefoanele și dispozitivele mobile obișnuite prin conexiune mini-jack, cu cablul extra-larg special conceput pentru a preveni nodurile și încurcările. O funcție hands-free este, de asemenea, integrată în tehnologia interioară a acestor căști, cu o telecomandă cu un singur buton care permite accesul la funcții precum acceptarea apelurilor și controlul de redare. De asemenea, sunt compatibile cu Siri. Singura problemă majoră este că nu poți schimba înainte sau înapoi muzica.

Sunet

Prima impresie a EP este una destul de rezervată, căștile nu reușesc să emită un sunet puternic. După ce ne-am obișnuit cu acest sunet mai slab, dispozitivul se dovedește a oferi un sunet echilibrat. Aici nu există o accentuare pronunțată a bass-ului.

În loc de o creștere a bass-ului, aceste căști oferă un sunte mai armonios de bass scăzut, sunete medii și frecvențe înalte. De asemenea, nu există nicio problemă cu duritatea aici, volumul de redare servind doar la creșterea plăcerii de ascultare atunci când este ridicat.

Sunetul spațial și montarea stereo nu sunt funcții superficiale aici, ci reproduc în schimb adevăratele caracteristici ale înregistrării. Izolarea zgomotului extern este suficientă aici, dar ecranarea volumului dispozitivului nu este la fel de adecvată. Ca atare, așteaptă-te ca EP să atragă privirile enervate ale colegilor de transportul în comun dacă îți place să asculți la un volum înalt în timpul deplasării de dimineață.

Din păcate, calitatea microfonului nu reușește să convingă și ar fi trebuit să fie mult mai bună având în vedere aria de preț.

De asemenea, este dezamăgitor să vedem că producătorul nu oferă prea multe informații tehnice. Acest lucru este tipic pentru cei de la Beats, dar rămâne întrebarea de ce producătorul continuă să ascundă astfel de date de consumatorii săi.

Verifică preț Beats by Dr. Dre EP aici!


Citește și: