Casti Skullcandy vazute de aproape.

Cele mai bune căști cu Noise-Cancelling la un preț mai mic de 500 RON

Cele mai bune căști cu Noise-Cancelling pe care le poți cumpăra astăzi la un preț mai mic de 500 RON.

Poți să te oprești din a căuta cea mai bună pereche de căști cu Noise-Cancelling ce costă mai puțin de 500 RON. Am căutat prin toate resursele disponibile pentru a face acest ghid.

S-ar putea să fi căutat pe internet, să fi căzut în gaura neagră de videouri de pe YouTube-ului și să fi mai confuz decat erai la începutul căutărilor.

De asemenea, nu ne place să dăm o sumă ridicolă de bani pe căști, așa că am făcut acest ghid. Aici ai cele mai calitative calitative căști pe care le poți cumpăra – nu contează mereu numele brandului.”

Cele mai bune căști cu Noise-Cancelling la un preț mai mic de 500 RON

ModelPozăRatingBaterieConexiuneMicrofon + controale
TaoTronics TT-BH060Casti TaoTronics TT-BH060.4.3Până la 30 ore
(ANC oprit)
Bluetooth
& 3.5mm
Review
iTeknic IK-BH002Casti iTeknic IK-BH002.4.6Până la 30 ore
(ANC oprit)
Bluetooth
& 3.5mm
Review
Avantree AriaCasti Avantree Aria.4.5Până la 35 ore
(ANC oprit)
Bluetooth
& 3.5mm
Review
Avantree ANC031Casti Avantree ANC031.4.2Până la 28 ore
(ANC oprit)
Bluetooth
& 3.5mm
Review
Audio-Technica ATH-ANC7BCasti Audio-Technica ATH-ANC7B.3.4Până la 40 ore
(baterii AAA)
3.5mmReview
Cowin E7 PROCasti Cowin E7 PRO.4.5Până la 30 ore
(ANC oprit)
Bluetooth
& 3.5mm
Review
Mpow H5Casti Mpow H5.4.4Până la 30 ore
(ANC oprit)
Bluetooth
& 3.5mm
Review

TaoTronics TT-BH060 cu ANC – cele mai bune

Casti TaoTronics TT-BH060.

“Cea mai bună alegere, aceste căști excelează în a fi destul de bune în fiecare categorie.”

 • Durata bateriei: până la 30 de ore
 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Bluetooth & 3.5 mm

De ce să cumperi aceste căști?

Aceste căști wireless sunt pentru persoanele ce țin cont de câți bani cheltuiesc și nu vor neapărat să folosească cele mai noi modele.

Calitatea construcției este decentă, luând în considerare cantitatea de plastic folosită. Dacă ești în căutarea unei perechi de căști cu ANC ce are cel mai bun raport calitate-preț, atunci acest model este alegerea perfectă. Prețul joacă un rol major atunci când iei în considerare aceste căști over-ear. Probabil că știi deja că nu vor fi la fel de bune precum Bose sau Sony, însă își vor face treaba.

Bateria merită menționată din moment ce durează 30 de ore per încărcare. Vor rezista în timpul unui zbor internațional, și sperăm că vor face ca zborul să fie mai plăcut. De asemenea, microfonul încorporat funcționează pentru apeluri în condiții normale (însă nu și în locurile zgomotoase).

Ce nu ne-a plăcut

Alături de prețul ieftin vine și plasticul despre care vorbeam. Designul căștilor face ca acesta să pară neted, însă vei ști mereu că sunt făcute din plastic și îți vor oferi aceeași senzație.

Sunet

Bass-ul te va face să dai din picior, însă poate copleși sunetul general, acestea fiind o pereche perfectă pentru muzica bass-heavy. S-ar putea să fii dezamăgit să afli că sunetele înalte suferă puțin și s-ar putea să nu fie ceea la ce te aștepți când cumperi aceste căști Bluetooth.

Aceasta este o pereche bună de căști, decentă în toate departamentele, însă nu excelează în nici unul. Dacă ești în căutarea unei perechi decente ce nu îți golește portofelul, atunci TaoTronics TT-BH060 este pentru tine.

Verifică preț TaoTronics TT-BH060 aici!

iTeknic IK-BH002

Casti iTeknic IK-BH002.

“O pereche de căști foarte confortabilă, cu ANC, însă cu o performanță medie.”

 • Durata bateriei: Până la 30 de ore (în jur de 15 cu ANC)
 • Design: Closed Back
 • Conexiune: Wireless bluetooth & cu fir, 3.5 mm

Citește aici review-ul complet.

De ce să cumperi aceste căști?

Căștile iTeknic IK-BH002 cu ANC sunt printre alegerile de top pentru clienții cu buget.

Au un confort superb și vin cu o performanță medie, însă decentă atunci când iei în considerare prețul.

În timp ce Noise Cancelling-ul și calitatea sunetului nu vor câștiga nici un premiu, acestea sunt bune pentru ascultătorii normali.

Dacă ai nevoie de o pereche de căști în plus pentru a o folosi când mergi cu transportul în comun și nu vrei să dai mulți bani pe ele, atunci acestea sunt o alegere bună.

Au o durată a bateriei pe care te poți baza, o construcție solidă, ANC decent și un design cu aspect premium.

Ce nu ne-a plăcut

Căștile ieftine vin cu minusuri. Calitatea audio este medie, însă nu îi va satisface pe utilizatorii mai pretențioși. În plus, ANC-ul nu se poate compara cu cel al modelelor mai bune.

Sunet

Fără ANC, sunt bass-heavy, însă atunci când îl pornești, sunetele joase își pierde din putere. Este o problemă a multor căști ieftine cu ANC.

Cu toate acestea, pentru prețul pe care îl plătești nu vei găsi ceva mai bun. Acestea sunt perfecte pe post de căști secundare pentru ascultările normale sau pentru a te uita la videouri.

Pentru una dintre cele mai confortabile perechi de căști dintre cele mai bune căști cu ANC la un preț mai mic de 500 RON, aruncă o privire la iTeknic IK-BH002.

Verifică preț iTeknic IK-BH002 aici!

Avantree Aria

Casti Avantree Aria.

“O pereche bună de căști, cu funcția de a pune microfonul pe mut, la un preț mai mic de 350 RON.”

 • Durata bateriei: până la 35 de ore (10-15 cu ANC)
 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Wireless bluetooth & wired, 3.5 mm

Citește aici review-ul complet.

De ce să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unei de căști cu ANC de calitate ce nu îți vor goli portofelul, atunci Arias sunt o alegere bună.

Ai parte de niște pad-uri foarte confortabile din spumă cu memorie și de o construcție ușoară. Cupele sunt mai groase, deci se vor potrivi și pe capetele mai mari.

În cazul în care vrei să faci apeluri, poți să-ți iei un microfon boom detașabil pentru a avea parte de o calitate mai bună a vocii. Microfonul încorporat este mediu, însă căștile vin la pachet cu un alt microfon ce se poate da pe mute.

De asemenea, durata bateriei de peste 10 ore cu ANC și Bluetooth, în folosire, este bună. Poți avea până la 35 de ore de redare, însă trebuie să renunți la ANC sau la Bluetooth.

Ce nu ne-a plăcut

Se simt puțin cam ieftine din cauza designului din plastic. Și, atunci când pornești ANC-ul, bass-ul scade, iar sunetele înalte sunt scoase în evidență.

Sunet

După cum am spus înainte, problema cu aceste căști este că ANC-ul schimbă calitatea sunetului. Când îl pornești, pierzi din bass.

Altfel, căștile au destul bass. Fidelitatea generală este orientată spre ascultătorii normali și nu spre cei ce sunt mai mofturoși.

Pentru o pereche de căști cu ANC, cu o potrivire confortabilă și o performanță decentă, toate acestea la un preț mai mic de 350 RON, aruncă o privire la Avantree Aria.

Verifică preț Avantree Aria aici!

Avantree ANC031

Casti Avantree ANC031.

“Căști over-ear cu ANC și cu cel mai mult stil la un preț mai mic de 500 RON.”

 • Durata bateriei: Până la 28 de ore
 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Bluetooth și 3.5 mm

De ce să cumperi aceste căști?

Dacă ai mult stil și vrei să arăți bine din cap până în picioare, atunci acestea sunt alegerea potrivită pentru tine.

Sunt plăcute și confortabile în timp ce au un aspect foarte neted. O altă funcție convenabilă este cea de mut pentru microfonul încorporat, deci atunci când vrei să te pui pe mute, o poți face printr-o simplă apăsare de buton.

Bateria nu este la fel de bună precum a altor căști, însă reușesc să ofere 28 de ore per încărcare. Un alt lucru ce trebuie menționat este că dacă folosești aceste căști Bluetooth în timp ce te joci, ele au codecul FastStream pentru latență scăzută.

Ce nu ne-a plăcut

ANC-ul este destul de bun pentru această arie de preț, însă se chinuie să concureze cu brandurile mai mari. Aceste căști over-ear sunt foarte confortabile, însă acest lucru le face mai grele. De asemenea s-ar putea să te încălzească dacă le porți prea mult timp.

Sunet

O mențiune onorabilă atunci când vine vorba de sunet este faptul că bass-ul este redus atunci când ANC-ul este pornit. Aceste căști duc o oarecare lipsă de sunetele înalte și cele mijlocii. Noise-Cancelling-ul face o treabă decentă. Sunt perfecte pentru zborurile lungi și în timpul cărora vrei să elimini din sunetele de fundal ale avionului.

Dacă ai stil, însă ții la portofelul tău, atunci Avantree ANC031 sunt pentru tine.

Verifică preț Avantree ANC031 aici!

Audio-Technica ATH-ANC7B – cele mai bune căști cu fir

 

Casti Audio-Technica ATH-ANC7B.

“S-ar putea să fie puțin mai învechite, însă sunt cea mai bună pereche de căști Noise-Cancelling cu fir, la un preț mai mic de 500 RON.”

 • Durata bateriei: până la 40 de ore – Baterie AAA
 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Bluetooth & 3.5mm

De ce să cumperi aceste căști?

Dacă nu ești fanul căștilor wireless, atunci Audio-Technica ATH-ANC7B este cea mai bună opțiune de căști cu fir.

Se descurcă în anularea unei cantități decente de sunet ambiental. Sunt o opțiune bună dacă nu prea ai grijă de căștile tale, din moment ce sunt mai rezistente decât alte opțiuni din acest ghid.

Izolarea fonică pasivă, atunci când ANC-ul este oprit, se poate compara cu a altor căști over-ear. Fac o treabă excelentă în reducerea sunetului de fundal în ambele moduri.

Căștile folosesc baterii normale, AAA, ce pot fi schimbate cu ușurință și pot fi cumpărate din majoritatea supermarketurilor.

Ce nu ne-a plăcut

Au câteva probleme cu butonul de pornire/oprire, se poate auzi un sâsâit atunci când atingi butonul. Este un lucru de luat în considerare dacă vrei să cumperi aceste căști cu ANC.

Sunet

Audio-Technica ATH-ANC7B excelează în această categorie, având sunete mijlocii detaliate, un bass impresionant și frecvențe înalte extinse. Oferă un sunet bine balansat ce se va potrivi nevoilor tale.

Dacă ești în căutarea unui sunet audio solid, oferit de o pereche de căști cu fir, atunci ia-ți Audio-Technica ATH-ANC7B.

Verifică preț Audio-Technica ATH-ANC7B aici!

Cowin E7 PRO – Cele mai bune căști cu bass

 

Casti Cowin E7 PRO.

“Acestea sunt cele mai bune căști cu Noise-Cancelling și bass la un preț mai mic de 500 RON. Bass-ul este scos în evidență.”

 • Durata bateriei: Până la 30 de ore
 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Bluetooth & 3.5mm

De ce să cumperi aceste căști?

Dacă obișnuiești să te depărtezi de dispozitivul de redare în timp ce porți căști wireless, atunci Cowin E7 PRO sunt pentru tine.

Îți sugerăm să folosești aceste căști dacă alergi sau atunci când ești la sală, din moment ce sunt mai aerisite decât alte modele din această listă. De asemenea, sunt ușoare, lucru ce ajută atunci când ești pe ultima sută de metri, iar orice greutate în plus te-ar fi încurcat.

Carcasa oferită cu această pereche de căști este rezistentă și le va proteja de orice căderi sau de umezeală. Totuși, nu le arunca în ocean și nici de pe o clădire.

De asemenea, ANC-ul este destul de eficient pentru a reduce cantități considerabile de sunet de ambiental.

Ce nu ne-a plăcut

Capacitatea bateriei se presupune că este de 30 de ore, însă aceasta durează în jur de 23 de ore când ANC-ul este pornit. Cupele sunt perfect rotunde, iar banda de susținere extensibilă este limitată. Dacă ai un cap mai mare sau urechi mai lungi, aceste căști over-ear nu sunt pentru tine.

Sunet

Bass-ul este funcția ce iese în evidență a acestor căști cu design closed-back. Difuzoarele de 45mm reușesc să ofere un sunet mai puternic decât majoritatea căștilor de pe piață.

Dacă îți place muzica cu mult bass și ești în căutarea unei perechi de căști Bluetooth cu ANC, atunci Cowin E7 Pro este o opțiune de luat în considerare.

Verifică preț Cowin E7 PRO aici!

Mpow H5 – cele mai ieftine

Casti Mpow H5.

“Dacă ești în căutarea unei perechi de căști cu ANC la un preț mai mic de 350 RON, atunci Mpow H5 sunt alegerea potrivită pentru tine.”

 • Durata bateriei: Până la 30 de ore
 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Bluetooth și 3.5mm

Aruncă o privire aici pentru mai multe căști ieftine cu Noise-Cancelling.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Nu putem nega faptul că aria de preț a acestor căști nu este atrăgătoare. Și nu multe persoane cred că poți avea parte de ANC la un preț mai mic de 350 RON.

S-ar putea să te aștepți să pălăvrăgim despre prețul mic, însă un punct în plus major al acestor căști Bluetooth este că se conectează rapid la orice dispozitiv. Dacă schimbi dispozitivele de redare în continuu, atunci Mpow H5 vor face ca acest lucru să fie mai ușor.

Un avantaj surprinzător este faptul că sunt foarte compacte. Cântăresc doar 225 grame, făcându-le să fie foarte portabile.

Ce nu ne-a plăcut

După cum te-ai aștepta, ANC-ul nu este la fel de bun precum la modelele mai scumpe, însă întrece așteptările pentru un produs ce costă mai puțin de 350 RON. Confortul trebuie luat în considerare, din moment ce cupele sunt mai mici.

Sunet

O altă zonă în care Mpow H5 își depășește așteptările este calitatea excepțională a sunetului. Sunetul poate fi comparat cu al căștilor mai scumpe, având un bass de calitate și fiind clare. Te poți aștepta la o oarecare pierdere a tonurilor înalte atunci când pornești ANC-ul.

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști cu ANC la un preț mai mic de 350 RON, atunci Mpow H5 sunt pentru tine.

Verifică preț Mpow H5 aici!

Cum funcționează un set de căști cu Noise-Cancelling?

O pereche de căști cu ANC are microfoane mici ce măsoară sunetul ambiental (de exemplu: sunetul motorului unui avion), iar acestea produc un sunet ce anulează celelalte sunete.

Este indicat să dormi cu căștile ANC?

Pe scurt, da. Dacă partenerul tău sforăie, poți folosi căștile pentru a scăpa de sunetul enervant de sforăit (nu este un lucru prea confortabil însă). Îți sugerăm să combini ANC-ul cu zgomot alb (sunet de ocean, sunete din natură etc.). Acest lucru te va ajuta să dormi.

Poate ANC-ul să îți deterioreze auzul?

Nu, de fapt, ți-l protejează de zgomotele de avion ce ți-l pot deteriora. În orice caz, dacă asculți muzică la un volum foarte înalt, atunci răspunsul este da, auzul tău poate fi deteriorat.

Citește și: