Microfon Antlion Audio ModMic lângă o pereche de căști și o tastatură.

Review Microfon atașabil wireless Antlion Audio ModMic – Cel mai bun microfon?

Antlion produce unele dintre cele mai bune microfoane atașabile de ceva timp, și acum, poți cumpără microfoane wireless atașabile pentru prima oară.

Au tăiat firele și au făcut microfonul atașabil wireless. Este un upgrade plăcut care face tot procesul de asamblare foarte ușor.

Singura parte negativă a celui mai nou model (în timp ce scriu asta) este prețul. Microfonul are un preț de ~520 RON este substanțial mai scump decât microfonul ModMic 5 (în jur de 300 RON), ceea ce îi creează o valoare mai mică pentru banii dați.

Dar dacă vrei ultima tehnologie, de obicei trebuie să plătești un preț premium, și asta s-ar putea să merite.

Citește review-ul și detalii despre calitatea audio a noului microfon ModMic wireless mai jos.

Pro:

 • Calitate vocală cristalină
 • Performanță garantată
 • Un mic delay (latență mică aptX)
 • Rezistență
 • Cutie de transport frumoasă
 • Instalare ușoară

Contra

 • Scump
 • Viața bateriei, de 12 ore, este scurtă pentru folosire intensă

Specificații

Wireless

Tehnologie wireless: Bluetooth
Viață baterie: 12 ore+
Timp de încărcare:
Izolare fonică activă: Nu
Cablu de încărcare: Micro USB
aptX: Latență mică aptX
Rază wireless: 10m
Bitrate: 16-bit 48khz
(moduri uni și omni)

Microfon

Tip: Microfon wireless atașabil
Design: Uni-direcțional și omni-direcțional
Mute: La apăsarea butonului

Ce vei găsi în cutie?

 • Microfon atașabil Wireless Antlion Audio
 • Receiver/dongle wireless
 • Filtru de microfon din spumă
 • 2 adezivi
 • 2 încuietori magnetice
 • Tampon de tifon umezit cu alcool
 • Ancoră de cablu
 • Carcasă dură de cărat cu fermoar
 • Cablu Micro-USB (pentru încărcat)
 • Cablu de extensie USB
 • Manualul de utilizare

 

Microfon Antlion Audio ModMic wireless cu accesorii.

Instalare

Microfonul atașabil vine într-o carcasă neagră de transport, frumoasă cu fermoar. Este rezistentă, și imediat știi că acesta este un produs de calitate.

O deschizi, și găsești microfonul deja încărcat și gata de uz.

Este compatibil cu Windows, Mac și Playstation 4, dar nu cu Xbox. Lucrul foarte mișto este că nu este nevoie de nici un fel de software sau drivere pentru a fi folosit, merge direct scos din cutie.

Deși s-ar putea să fii nevoit să te joci puțin cu setările sistemului tău în funcție de ce ai deja setat.

Acum, înainte să poți să folosești microfonul cu o pereche de căști, te sfătuiesc să aștepți 24 de ore după ce lipești încuietoarea magnetică.

Motivul este că noii magneți sunt mai puternici decât modelele vechi și s-ar putea să cadă înainte să începi să folosești microfonul. Probabil din cauză că microfonul wireless este mai greu, are nevoie de niște magneți mai puternici pentru a rămâne lipit.

Așa că daca ai încuietori magnetice de la o versiune mai veche, cu fir, nu vor merge la fel de bine cu modelul nou (se vor dezlipi din cauza puterii mai mare a magneților și greutății ridicate). Este cel mai bine să le înlocuiești.

Vezi și: Top 15 căști cu bass puternic 

Cum să instalezi și să conectezi microfonul atașabil wireless Antlion Audio

Introduci dongle-ul USB, apeși butonul de pe microfon să îl pornești.

Dacă indicatorul albastru este solid, microfonul este conectat (out of the box), dacă clipește, nu este conectat.

(pentru a îl conecta) Apasă și ține apăsat pe butonul de pe microfon și dongle-ul USB pentru 5 secunde. Lumina albastră va clipi rapid până microfonul va fi conectat.

Setează microfonul sub default device în setări (dacă nu se face asta automat)

Asta este. Microfonul tău wireless ar trebui să meargă acum.Microfon Antlion Audio ModMic atașat de o pereche de căști albe.

Bluetooth

Deși o grămadă de caști wireless folosesc o tehnologie wireless unică, microfonul wireless atașabil folosește Bluetooth. Și toți știm că Bluetooth-ul este cam încet, așa că au încorporat un codec de latență mică aptX să îl facă mai rapid.

Ar trebui să aibă un timp de răspuns de 34ms, ceea ce este foarte rapid. Nu vei observa nici un delay, ceea ce ar fi, sincer, un impediment.

Per total, merge fără nici o problemă (nici o problemă în timpul testării de aproximativ 8 ore).

Baterie

Antlion susține că bateria ar trebui să țină 12 ore per fiecare încărcare full.

Și din testare acest lucru pare să fie adevărat, ar trebui să ai aproape de 12 ore de vorbit într-o baterie full.

Dar deși 12 ore nu sunt puține, unii oameni (profesioniști) s-ar putea să fie nevoiți să vorbească mai mult. Din fericire, îl poți folosi normal în timp ce se încarcă ceea ce rezolvă această problemă.

Cablul de încărcat poate fi extins cu un cablu USB exact pentru asta, iar cât despre încărcarea în sine, va dura de obicei peste 2 ore, depinzând cât de descărcat este. O lumină galbenă va clipi să arate că se încarcă.

Oricum, din cauză că majoritatea oamenilor lucrează în jurul a 8 ore, este mai mult decât suficient pentru o zi normală de muncă (sau pentru un gamer).

Pentru a îl închide, ține apăsat pe butonul de power pentru 2 secunde. Led-urile de pe microfon și dongle-ul USB se vor stinge.

Durabilitate

Ca și alte microfoane atașabile, și acesta este bine făcut. Core-ul este din plastic dar se simte solid, butoanele de control dau un feedback bun la atingere, și nu este nimic negativ de spus.

Magnetul este mult mai puternic, așa că microfonul stă la locul lui. Dacă nu ar fi făcut acest upgrade, ar fi fost o problemă.

Microfonul este flexibil și își ține forma foarte bine. Îl poți aranja oricum și așa va sta. Așa ar trebui să fie și alte microfoane (într-o lume perfectă).

Dongle wireless și microfon Antlion Audio ModMic atașat de o pereche de căști albe.

Accesorii

Cum am menționat mai devreme, carcasa de cărat este superbă, poți pune totul în ea, și este foarte ușor de depozitat și transportat când este nevoie.

Probabil știi și cum să folosești încuietorile magnetice și cablul de încărcare Micro-USB, dar s-ar putea să fii confuz despre cablul de extensie USB.

Funcția lui primară este să aduci dongle-ul USB mai aproape de microfon în caz că conexiunea ta USB este departe de desktop-ul tău și blocată de mobilă. Având o linie dreaptă și neobstrucționată între receiver (microfon) și dongle ajută la stabilitatea conexiuni.

Vezi și: Cele mai bune căști de gaming

Sunet

Primele impresii sunt destul de bune, vei avea o calitate sonoră clară, asta este o parte fundamentală a microfoanelor Antlion.

Microfonul are un comutator în el prin care poți schimba între sunet omni-direcțional și uni-direcțional.

Unii oameni confundă microfoanele uni-direcționale cu cele izolate fonic, chiar dacă nu au nimic a face cu izolarea fonică activă (deși captează mai puțin zgomot de fundal).

Poți pune microfonul pe mute apăsând pe butonul principal. Un led roșu va indica atunci când microfonul este pe mute. Nu există nici un buton de mute pe cablul de încărcare în caz că te întrebi.

Concluzie

De la prima impresie, microfonul wireless este bun dacă vrei să transformi căștile într-un headset de calitate.

Singurul lucru care s-ar putea să te oprească este prețul mare, lucru care îl face mai potrivit pentru useri mai prof decât pentru cei mai casual.

Dar și așa, dacă ai o pereche de căști bune (de audiofil) care sună mai bine decât cele de gaming, atunci probabil ai dat ceva bani pe ele. În acest caz, mai plătește puțin și fă-ți headset-ul perfect pentru gaming, apeluri Skype și ascultatul de muzică.

Verifică preț Antlion Audio ModMic wireless aici!

Citește și: