Căști Jlab Epic 2 pe un prosop alb.

Review căști Jlab Epic 2

Jlab Audio Epic 2 sunt populare și ridicate în slăvi de multe siteuri, însă le lipsește fiabilitatea, iar acest lucru ne-a oprit din a le pune pe topul nostru cu ‘cele mai bune…’

În timp ce nu sunt cele mai ieftine și nici nu au cea mai bună protecție împotriva apei, tot oferă mai multe decât un număr mare de alte modele.”

Durabilitate & rezistență la apă

Acestea sunt rezistente la transpirație și sunt impermeabile, cu o clasificare IPX5, sunt puțin mai bune decât modelul precedent. Oferă mai puțin decât alternativele, însă te poți apropia cu încredere de apă în timp ce le porți.

După ce ai terminat să le folosești, le poți spăla cu apă pentru a le pregăti pentru următorul antrenament. Atâta timp cât nu le bagi prea adânc în apă, ar trebui să funcționeze.

În timp ce noi nu am avut probleme cu ele, mulți utilizatori au raportat că s-au stricat imediat după ce au fost cumpărate.

Ține minte că Bluetooth-ul nu funcționează sub apă, deci nu sunt potrivite pentru înot.

Vezi și: Cele mai bune iPod-uri/MP3-uri impermeabile pentru înot

Căștile in-ear sunt din plastic și sunt foarte ușoare, cântărind doar 15 grame, ceea ce înseamnă că abia o să le simți.

Durabilitatea nu este o prioritate cu aceste căști, dar se focusează pe performanța din timpul exercițiilor. Nu este un lucru rău din moment ce o să le folosești pentru antrenamente.

Calitatea construcției este bună. Dacă ai grijă de ele într-un mod decent, atunci o să reziste destul de mult. În caz că îți place să-ți abuzezi căștile, să nu te plângi dacă se strică după câteva luni.

În orice caz, Jlab Audio îți oferă o garanție limitată la un an, deci dacă se strică poți să ceri o înlocuire gratuită.

Diferite culori de căști Jlab Epic 2.

Confort

Modul în care căștile Jlab Audio Epic 2 sunt purtate este behind-the-ear. Cârligele de urechi cu “fir cu memorie” fac o treabă bună în a ține aceste căști în urechi, chiar și atunci când faci mișcare.

Designul este puțin diferit, iar dacă nu ești obișnuit să porți căștile behind-the-ear, atunci o să ai nevoie de ceva timp pentru a te acomoda cu ele. Dacă ești familiar cu acest concept, atunci nu o să fie o problemă.

Per total, confortul este foarte bun și se pot compara cu ușurință cu alte căști pentru sport premium ce au același stil. Depinzând de forma urechii tale, nu o să fie nevoie să le ajustezi, iar dacă într-adevăr va fi, atunci o să fie o ajustare minimă.

Alege vârfurile potrivite și o să ai parte de o izolare a sunetului decentă ce o să te ajute să fii atent la antrenament în loc de mediul înconjurător. Poți să auzi destul sunet din jurul tău, suficient cât să fii atent și să nu ajungi în situații periculoase.

Bluetooth & baterie

Jlab Audio Epic au versiunea de Bluetooth 4.0, ce funcționează precum orice altă pereche de căști wireless de nivel mediu, însă acestea au stabilitatea îmbunătățită prin antena Bluetooth încorporată.

Conexiunea Bluetooth este mult mai stabilă decât la modelele mai vechi, tot mai ai parte de distorsiuni mici sau de deconectări, însă acestea au loc doar atunci când dispozitivul de redare iese din aria de acoperire sau dacă există pereți groși între dispozitiv și căști.

Poți avea parte cu ușurință de o conexiune bună până la 12 metri, dar fără a avea obstacole în cale. În momentul în care semnalul este blocat de un obiect, pierzi din aria de acoperire. Acesta este un dezavantaj al tehnologiei  Bluetooth și nu al acestui model.

Microfonul și telecomanda in-line sunt de asemenea o îmbunătățire. Acum poți face apeluri hands-free fără a suferi de o calitate a vocii proastă… dacă ții microfonul în fața gurii.

Problema este că atunci când le porți behind the ear, microfonul preia un sunet foarte prost, deoarece este prea departe de gura ta. Noi credem că acesta este un defect de design.

Butoanele telecomenzii sunt intuitive și suficient de mari pentru orice mărime de degete, deci ar trebui să funcționeze bine.

De asemenea, bateria a fost îmbunătățită și vei avea parte de 12 ore de redare per încărcare, deși noi de obicei am obținut puțin mai mult de 10 ore.

Durata bateriei depinde de cât de tare asculți la ele, deci o să ai parte de mai puțin timp dacă asculți cu volumul la maxim.

Cu toate acestea, viața bateriei este excelentă și o să te țină câteva antrenamente pe puțin sau un maraton lung.

Pentru a le putea lua peste tot, primești o husă de transport cu fermoar și un cablu micro USB to USB.

Căști Jlab Epic 2 cu diferite doape pentru urechi.

Sunet

Calitatea sunetului este categoria în care Jlab Audio Epic 2 strălucesc. Ajung foarte aproape de o calitate audio pentru audiofili și vor satisface până și cel mai pretențios utilizator.

Știm că Bluetooth nu este la fel de bun pentru transmisia muzicii precum firele, însă o să ai parte de un sunet decent cu aceste căști.

Per total, semnătura sunetului are un oarecare accent pus pe bass, dar fără a copleși frecvențele de mijloc sau pe cele înalte. Toate gamele sunt clare, detaliate și precise.

Bass-ul nu este înăbușitor și nici nu ajunge să fie foarte intens, dar este destul de puternic cu o profunzime peste medie.

Soundstage-ul este de asemenea mai bun decât media având o separare a instrumentelor bună.

Singura problemă sunt frecvențele înalte ce suferă de câteva șuierături cu unele melodii ce sunt bogate în sunete înalte, dar aceasta nu este un impediment.

Per total, aceasta este una dintre cele mai bune perechi de căști in-ear, dar, conform multor rapoarte, au și probleme serioase de durabilitate.

Pentru o pereche de căști impermeabile (IPX5), cu o viață a bateriei bună și un sunet plăcut în această categorie, ia-ți Jlab Audio Epic 2.

Verifică preț Jlab Epic 2 aici!

Citește și: