Căști Aukey T10.

Review căști in-ear Aukey T10

Aukey T10 sunt căști in-ear cu true wireless pentru antrenamente și uz zilnic cu cea mai nouă tehnologie și un preț mic de aproape 500 RON.

Concluzia noastră

Căști in-ear confortabile care oferă mai mult decât ar sugera prețul

Aukey T10 sunt căști in-ear cu true wireless ieftine care nu dezamăgesc și în multe feluri, imită căștile mai scumpe. Cu încărcare rapidă prin USB-C, 6 ore de baterie per încărcare, potrivire stabilă și un sunet plăcut, îți va fi greu să găsești căști in-ear mai bune la acest preț.

Dacă îți place ideea de a avea căști in-ear wireless dar nu vrei să dai mulți bani pe un model de lux, atunci căștile Aukey T10 sunt o opțiune grozavă de mijloc.

Costând puțin peste 500 RON, dar cu performanțe similare cu modele mai scumpe, oferă o valoare pentru banii dați care este greu de bătut.

Sunt bune pentru antrenamente (au rezistență la apă) sau pentru ascultat zilnic, dar oamenii pasionați de bass ar trebui să le evite din cauză că au un sunet balansat și nu înclinat către bass.

Pro

 • Confortabile pentru ore întregi
 • Stau bine și sunt bune pentru sporturi
 • Un preț accesibil pentru categoria cu true wireless
 • baterie bună care rezistă cam 6 ore per încărcare (încărcare prin USB-C)

Contra

 • Design scump
 • Telecomanda câteodată este enervantă
 • Nu ai un mod de a egaliza muzica

Per total, pentru a îți lua căști in-ear cu o valoare excelentă pentru prețul lor, aruncă un ochi la Aukey T10.

Aukey T10 mai sunt menționate în:

Specificații

Tip: Căști in-ear – cu true wireless
Conexiune: Wireless prin Bluetooth
Back-design: Closed-back

Căști

Mărime difuzor: 6mm
Rază de frecvență: 20Hz – 20,000Hz
Impedanță: 16 ohm
Greutate: 12g pentru set (6g fiecare)
Lungime cablu: n/a
Microfon și telecomandă: Da (integrate)
Rezistență la apă: IPX5

Wireless

Bluetooth: 5.0
Viața bateriei: Până la 7 ore per încărcare, dar în general în jur de 6 ore (24 de ore în cutie)
Timp de încărcare: Sub 1.5 ore
Izolare fonică activă: Nu
Cablu de încărcare: USB-C
Codec-uri Bluetooth: SBC, AAC
Rază wireless: 10m

Microfon

Tip: Microfon integrat
Design microfon: N/A
Mute: Nu

Ce vei găsi în cutie?

 • Căști in-ear cu true wireless Aukey T10
 • Cutie de transport și încărcat
 • Cablu de încărcat USB-C
 • 3 seturi de aripi de urechi (S,M,L)
 • 3 seturi de dopuri de urechi din silicon (S,M,L)
 • Manual de utilizare

Accesorii și căști Aukey T10.

Confort și potrivire – 4.5/5

Cât de confortabile sunt căștile Aukey T10?

Prima oară când le pui, poate nu vor fi instant confortabile, dar cu câteva ajustări inițiale vei obține un confort aproape perfect. Poți să le porți confortabil ore întregi fără să te irite, și deși câteodată vei avea sentimentul că o să cadă, nu vor face asta.

Inițial, am crezut că vor cădea des, dar nu a fost cazul. Sigur, căștile sunt destul de mari, dar cu aripile de urechi atașate bine, nu au căzut niciodată.

În toate orele cât le-am testat, nu am avut nici o problemă cu potrivirea. Poți alerga ușor, poți face yoga sau poți ridica greutăți. Totuși, acestea sunt căști pentru antrenamente.

Poți alege între 3 mărimi diferite de aripi de urechi și dopuri (din silicon). În afară de asta, design-ul este ergonomic și stă mai bine în urechi decât multe alte căști in-ear cu true wireless testate de noi.

Chiar și după ore de purtat, urechile tale nu se vor irita, cum se întâmplă cu alte modele.

Per total, căștile T10 sunt bune pentru antrenamente, sau pentru uz zilnic. Stau înăuntru și nu îți deranjează urechile.

Izolare fonică – 2.5/5

Cât de eficientă este izolarea fonică a căștilor Aukey T10?

Izolarea fonică pasivă se bazează foarte mult pe ce fel de dopuri folosești, dar, cu dopurile normale primite în cutie, obții o izolare obișnuită pentru căștile in-ear.

Se pare că dopurile și carcasa nu blochează la fel de mult zgomot ambiental ca la alte căști in-ear. Dar și așa, asta poate fi un lucru bun dacă vrei să fii atent în jur.

Este foarte util în oraș să auzi mașinile înainte să le vezi. Dar dacă intenționezi să folosești aceste căști la sală, probabil tot vei auzi muzica de acolo.

Am testat aceste căști in-ear prin Bluetooth în vânt, și deși se auzea puțin zgomot de la el, era un sunet oarecum normal, nu era extrem. Așa că poți folosi aceste căști pentru a merge cu bicicleta sau pe scuter.

Bluetooth – 4.5/5

Conexiunea Bluetooth 5.0 din căștile Aukey T10 este aproape perfectă și mai puternică decât în majoritatea căștilor in-ear wireless. Stă conectată printr-un perete fără nici o distorsiune, și pierde sincronizarea doar după al doilea perete.

Când ai telefonul aproape, nu vei avea distorsiuni decât foarte rar. Ocazional tot se întâmplă pentru un scurt moment, lucru normal pentru orice dispozitiv cu Bluetooth. Dar în general, conexiunea Bluetooth este foarte bună.

Un perete între căști și telefon nu întrerupe conexiunea. Am avut distorsiuni, dar niciodată nu am pierdut semnalul după ce am introdus și al 2-lea perete.

Au raza standard de 10m.

Există o întârziere când te uiți la video-uri?

Precum toate căștile prin Bluetooth care nu au un codec rapid, există o mică întârziere în audio dacă le compari cu căști prin cablu. Dar se observă foarte greu și nu face video-urile imposibil de vizualizat.

Codec-urile de Bluetooth suportate: SBC AAC, dar fără aptX.

Baterie – 4/5

Care este viața bateriei căștilor Aukey T10?

Am ascultat muzică de la 100% baterie până la 0 și a durat puțin sub 6 ore (cu volumul puțin peste jumătate). Este cu puțin mai puțin decât cele 7 ore promise, dar are destulă energie pentru majoritatea oamenilor. În plus, dacă asculți muzică la volume mai mici, o să reziste mai mult.

Cutia de încărcat include 24 de ore de baterie per total. Se încarcă prin cablu USB-C sau prin stația wireless de încărcat Qi și durează cam 2 ore.

Performanța bateriei este excelentă, în special considerând că au un preț accesibil. Dar și așa, căștile PowerBeats Pro sunt tot pe primul loc cu cea mai bună baterie per încărcare.

Căștile Aukey T10 vor rezista pentru câteva antrenamente sau navete, iar din cauză că probabil le vei ține în cutia de încărcat, vor fi gata pentru încă 6 ore de fiecare dată.

Durabilitate – 4/5

Aceste căști in-ear complet făcute din plastic sunt rezistente la apă, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la transpirație dar nu le poți scufunda. Plasticul este de calitate și plăcut la atingere, și dă impresia că este mai scump. Per total, sunt căști bine făcute fără mari probleme de durabilitate.

Încă un lucru frumos la ele este cutia de încărcat. Se deschide prin “deșurubare”. Arată elegant și este ușor de folosit. Vrem să vedem mai multe companii oferind astfel de soluții.

A primit și un premiu iF de design, și nu ne surprinde asta.

Căștile in-ear Aukey arată și par premium deși nu sunt foarte scumpe.

Deși pentru un uz mai intens când faci sport (și pentru o notă mai mare de la noi), ar trebui să aibă o protecție cu un rating mai mare IPX, dar și așa sunt perfect ok pentru majoritatea sportivilor.

Poți învăța mai mult despre IPX aici.

În concluzie, acestea sunt căști in-ear cu true wireless rezistente, pentru antrenamente, făcute dintr-un plastic de calitate și silicon fără probleme evidente.

Căști Aukey T10 în carcasa de încărcare.

Caracteristici – 3.5/5

Căștile se conectează automat când le scoți din cutie, telecomanda merge bine, fără problemele obișnuite, și nu are nici un suport de aplicație, așa că nu are EQ sau personalizări.

În plus, are un indicator de baterie pe iOS sau Android, ca să știi tot timpul câtă baterie mai ai.

Cum este telecomanda?

Pentru început, multe căști cu true wireless vin cu o telecomandă, și este valabil și pentru acestea.

Deși nu suntem fani masivi al designului telecomenzii, este considerată “modernă” și elegantă de către mulți și funcționează bine.

Poți controla volumul, start/pauză , selecția cântecelor și să accepți sau să refuzi apeluri. Poți face toate astea prin combinații de apăsări scurte, duble apăsări și apăsări mai lungi. Manualul de utilizare o explică destul de bine așa că nu rata cititul lui.

Dar problema obișnuită cu telecomanda prin atingere este că nu îți recunoaște tot timpul degetele. Sau le recunoaște prea bine și simte o atingere ca fiind doua. Așa că în loc să pui pauză la melodie, treci la următoarea.

Este enervant dar devine mai ok odată ce te obișnuiești, și realizezi că nu este telefonul tău, și trebuie să o atingi mai atent și mai încet.

Din fericire căștile încă au butoanele de volum integrate, lucru care nu multe căști in-ear TWS mai au. Ține apăsat pe partea dreaptă pentru a mări volumul, și pe partea stângă pentru a îl scade.

Dacă vrei să dai puțin mai tare, trebuie să ții apăsat pentru mai mult timp. Este o soluție mult mai bună decât să nu ai deloc butoane de volum.

Sunt bune pentru apeluri?

Microfoanele integrate sunt destul de bune cât să vorbești în mediile liniștite, dar cel cu care vorbești va știi că nu folosești telefonul. Există puțin ecou, deși claritatea este bună.

Nu este cel mai bun microfon pe care l-am văzut în căști in-ear cu true wireless, dar funcționează ok. Dacă trebuie să faci multe apeluri, nu cumpăra aceste căști.

Accesorii

În afară de cutia de încărcat care funcționează și ca o cutie de transport, mai primești și un cablu de încărcat USB-C, 3 seturi de dopuri de urechi din silicon și 3 seturi de aripi de urechi.

Sunet – 4/5

Căștile Aukey T10 au o semnătură audio balansată, fără un bass accentuat. Este bună pentru toate genurile de muzică, dar nu va satisface oamenii care vor mai mult bass în muzică. Dar și așa este mai bună decât ne-am aștepta să fie la acest preț.

Înaltele nu sunt aspre atunci când volumul este ridicat, dar lipsa bass-ului intens va enerva unii oameni, deși numai utilizatorii exigenți vor observa.

Oferă-le unui ascultător normal, și îți va spune că se aud bine. Nu au o fidelitate mare, dar te poți bucura de orice gen de muzică cât faci naveta.

Înaltele sunt foarte detaliate și ai sentimentul că sunetul se aude din jur, per total au o claritate bună.

Soundstage-ul este normal pentru căști in-ear, există o separare între partea stângă și cea dreaptă, dar spațierea sunetului este un punct slab în majoritatea căștilor in-ear.

Calitatea audio este orientată înspre cei ce preferă sunetul natural și nu sunt prea sensibili când vine vorba de fidelitatea sonică perfectă.

De ce să cumperi căștile Aukey T10?

Per total, au 3.8 puncte.

Dacă vrei să cumperi căști in-ear cu true wireless bune care nu costă foarte mult (nu sunt nici foarte ieftine însă), atunci acestea sunt alegerea ta de top.

Au un design superb care este și confortabil, se potrivesc bine când faci orice sport, și în plus sunt rezistente la transpirație și apă.

Viața bateriei de 6 ore este suficientă pentru majoritatea utilizatorilor, și cu încărcarea rapida prin USB-C, le poți încărca foarte repede.

Sunt foarte bune pentru uz zilnic cât și pentru sală sau muncă. Performanțele de nădejde oferă o experiență de utilizare excelentă, iar acestea asta oferă.

Având în vedere că dai puțin peste 500 RON (în momentul când scriu asta), nu vei găsi căști cu true wireless mai bune.

Verifică preț Aukey T10 aici!


Citește și: