Cutie si i12 TWS wireless.

Review căști i12 TWS wireless

Noua sosie a Airpods ce are o performanță impresionantă și costă o treime din preț.

Din momentul în care cei Apple au lansat căștile lor true wireless, am văzut o mulțime de așa zice alternative ieftine ce au inundat piața.

În timp ce am încercat și am făcut review-uri pentru o parte din căștile true wireless, nici una nu a oferit aceeași experiență precum căștile din seria TWS. Din acest motiv suntem entuziasmați să aruncăm o privire la noile căști true wireless din seria TWS – căștile bluetooth i12 TWS true wireless.

Ce sunt căștile true wireless?

În cazul în care este prima dată când auzi de acest termen, căștile true wireless sunt un tip de căști in-ear ce nu au deloc fire – nici pentru a fi conectate la dispozitivul de redare, nici pentru a se conecta între ele. Fiecare cască este o piesă de echipament independentă ce comunică cu cealaltă fără ajutorul firelor.

Specificații

În primul rând hai să aruncăm o privire la principalele funcții ale căștilor i12 TWS true wireless.

Funcții MP3

Portabile

Microfon

Suport pentru muzică

Suport vocal

Căști in-ear

Anulare a sunetului

Timp de încărcare 1-2 ore
Sunt compatibile cu Android, IOS, Microsoft
Conexiune Wireless
Aria wireless 10-15m
Durata de redare 2 – 3 ore
Tip audio Stereo
Durata de așteptare 100 de ore pentru o cască, 60 de ore pentru ambele
Versiunea bluetooth 5.0
Capacitatea bateriei 35mAh(o singură cască)
Mărimea produsului 5.40 x 4.40 x 1.50 cm
Greutatea produsului 80 de grame
Conținutul pachetului O pereche de căști bluetooth, un cablu de încărcare tip-C, o cutie pentru încărcare, manualul utilizatorului

Căștile i12 TWS au un design foarte asemănător cu cel al Apple Airpods 2 – și sunt mai compacte decât modelul precedent – i10 TWS. Căștile noi măsoară doar 5.40 x 4.40 x 1.50 cm și au o greutate de 80 de grame.

Datorită mărimii mai mici și a greutății ușoare, căștile sunt mai confortabile în urechi și reprezintă o opțiune mai bună pentru antrenamente. De asemenea, căștile nu îți pun chiar așa de multă presiune pe urechi și nu te vor face să transpiri așa de mult dacă le folosești pentru o perioadă lungă de timp. Căștile i12 TWS au o certificare IPX6.

Casti i12 TWS wireless.

Căștile i12 TWS true wireless: performanța și calitatea sunetului

Una dintre principalele îngrijorări a sosiilor Apple este performanța acestora. Căștile true wireless bluetooth i12 TWS au o performanță destul de bună: ai parte de o arie de volum bună și de o balanță între bass și sunetele înalte.

Acestea fiind spuse, nu ar trebui să te aștepți la o calitate profesională a sunetului de la o pereche așa de mică de căști. De fapt, tehnologia true wireless nu poate, deocamdată, să concureze cu cele mai bune căști cu fir de pe piață. Deși, dacă nu te consideri un audiofil, probabil că nu vei observa diferența, iar convenabilitatea de a folosi căști fără fire probabil că va conta mai mult pentru tine decât contează un sunet mai puțin decât perfect.

i12 TWS folosește noul chip Raychem 5.0 ce are un senzor de atingere foarte sensibil pentru a putea concura cât mai bine cu feedback-ul la atingere al Apple Airpods.

Același senzor este responsabil și pentru amplificarea ariei Bluetooth și pentru îmbunătățirea bateriei.

Vorbind de baterie, fiecare cască i12 TWS are o baterie de 35mAh ce poate reda între 2 și 3 ore de muzică. Când este momentul să încarci căștile, trebuie să le pui în carcasa de încărcare, ce are un acumulator de 350mAh. Durează o oră sau două să încarci căștile. Timpul de așteptare al unei căști este de 100 de ore, iar pentru ambele este de 60 de ore.

Distanța conexiunii wireless a acestor căști este de la 10 până la 15 metri și poți să controlezi cu ușurință muzica și celelalte funcții prin controalele cu atingere. De exemplu, dacă atingi de două ori casca dreaptă, atunci vei ajusta volumul, iar o atingere pe casca stângă te va lăsa să schimbi melodia (precedenta sau următoarea).

Căștile wireless i12 TWS: Ar trebui să-ți cumperi o pereche?

O pereche de căști Apple AirPods originale costă în jur de 800 RON. Chiar și un înlocuitor pentru carcasă costă în jur de 400 lei.

Pentru 150 RON poți să-ți cumperi cel mai nou model de căști wireless i12 TWS, ce vin cu o carcasă de încărcare și rezistență IPX6 împotriva apei – și, nu contează în ce mod analizezi oferta, aceasta este una bună.

Nu există diferențe semnificative atunci când vine vorba de design, controlul cu atingere sau chiar de calitatea sunetului. Credem că i12 TWS oferă o alternativă foarte bună la o pereche de căști de brand cu preț mare – sunt o opțiune bună de luat în considerare atunci când vrei să încerci o pereche de căști true wireless.

Verifică preț i12 TWS wireless aici!


Citește și: