Cele mai bune căști wireless pentru televizor

Acest ghid este pentru cele mai bune căști wireless pentru televizor pe care ți le poți lua în acest moment.

Probabil că știi cât de enervant este să nu auzi televizorul din cauză că îl ții la un volum mic pentru a nu deranja celelalte persoane. Căștile wireless dedicate pentru televizor rezolvă însă această problemă.

Poți să asculți cât de tare vrei fără a deranja persoanele din jurul tău. Și, dacă vrei, poți asculta la căști (pe post de aparate auditive), în timp ce ceilalți ascultă la difuzoarele televizorului (pe majoritatea televizoarelor moderne).

Vezi cele mai bune modele mai jos.

ModelPozăRatingRază wirelessBaterie (încărcare)
Sennheiser RS 175Casti Sennheiser RS 175.4.5100 m18 ore
(prin docking station)
Review
Sennheiser RS 195Casti Sennheiser RS 195.4.4100 m18 ore
(prin docking station)
Review
Sony MDR-RF995RKCasti Sony MDR-RF995RK.4.050 m20 ore
(prin docking station)
Review
Sennheiser RS120Casti Sennheiser RS120.4.0100 m20 ore
(prin docking station)
Review
Avantree HT5009Casti Avantree HT5009.4.550 m20 ore
(prin cablu)
Review
Avantree HT280Casti Avantree HT280.4.430 m12 ore
(prin docking station)
Review
Artiste ADH300Casti Artiste ADH300.4.230 m20 ore
(prin docking station)
Review
Avantree HT4186Casti Avantree HT4186.4.330 m20 ore
(prin cablu)
Review
TaoTronics Bluetooth 5.0Transmițător tv-casti TaoTronics Bluetooth 5.0.4.050 mn/aReview

Cele mai bune căști Wireless pentru televizor

Sennheiser RS 175 (cele mai bune pentru TV)

Casti Sennheiser RS 175.

“În opinia noastră, Sennheiser RS 175 sunt cele mai bune căști wireless pentru televizor.”

Cei de la Sennheiser s-au întrecut pe ei cu aceste căști de calitate înaltă. Oferă multe funcții și o potrivire foarte confortabilă.

 • Durata bateriei: 18 ore
 • Design: Closed-back
 • Sunet surround: Da (2 moduri de sunet surround virtual)
 • Conexiune: 3.5mm/optică/Toslink Digital Input/RCA

De ce să cumperi aceste căști?

Căștile Sennheiser RS 175 sunt cea mai bună pereche de căști wireless pentru televizor. Dacă îți oferă plăcere să te uiți la televizor, atunci acestea sunt cele mai bune căști pentru tine.

Căștile Sennheiser RS sunt mai bune decât majoritatea competitorilor. Setul are o baterie reîncărcabilă de 18 ore ce este foarte convenabilă când îți lași căștile pe canapea. De asemenea standul transmițătorului poate fi folosit și ca stație de încărcare (se încarcă atunci când le pui în stand).

Pad-urile mari over-ear din pluș oferă mult confort timp de multe ore, iar cu aria de acoperire de 100m te poți plimba prin casă fără a te îngrijora din cauza întreruperilor de semnal.

De asemenea, mulțumită designului closed-back, căștile blochează majoritatea sunetului de fundal, iar sunetul nu se “scurge”.

Ce nu ne-a plăcut

Nu au ANC, care ar trebui inclus la căștile premium din această arie de preț.

Sunet

Au un sunet foarte natural ce este perfect pentru a te uita la emisiuni sau la filme. Reușesc să mențină sunetul în căști din cauza designului closed back. Ajută atunci când nu vrei să deranjezi celelalte persoane cu care locuiești.

Mai mult, ai parte de 2 moduri de sunet surround virtual pentru a recrea experiența spațială imersivă. De asemenea, au și un mod pentru bass ce ajută să amplifice sunetele joase.

Dacă vrei să te uiți la televizor în timp ce porți o pereche de căști de calitate înaltă, atunci Sennheiser RS 175 sunt cel mai bun model pe care îl poți cumpara astăzi.

Verifică preț Sennheiser RS 175 aici!

Sennheiser RS 195 (cele mai bune căști pentru TV de înaltă calitate)

Casti Sennheiser RS 195.

“Dacă ești în căutarea unor căști de înaltă calitate pentru televizor, ce au niște detalii ale sunetului excelente, atunci ar trebui să iei în considerare modelul Sennheiser RS 195.”

 • Durata Bateriei: 18 ore
 • Design: Open-back
 • Sunet surround: Da
 • Conexiune: 3.5mm/6.3mm/optică/RCA

De ce să cumperi aceste căști?

Uneori vrei să ai parte de cel mai bun produs pe care îl poți cumpăra. RS 195 sunt una dintre căștile wireless premium pentru televizor. Calitatea construcției este superbă, iar finisajul se simte de înaltă calitate.

Se simt confortabile timp de ore în șir din cauza cupelor over-ear mari și a căptușelii groase. În plus, designul closed back le face excelente când vine vorba de izolare fonică pasivă.

De asemenea, aria de acoperire de 45 de metri a acestor căști este perfectă pentru a face treabă prin casă în timp ce asculți muzică. Dacă ai combina aria de acoperire cu latența foarte mică de 73 ms, atunci acestea sunt perfecte pentru treabă.

Ce nu ne-a plăcut

Prețul este mare, însă acesta este mereu cazul cu produsele emblematice. De asemenea, există câteva rapoarte despre pierderea de semnal în momentul în care stai în fața unui cuptor cu microunde, însă este foarte probabil că nu petreci prea mult timp acolo.

Sunet

În primul rând, calitatea sunetului este naturală și mult mai bună decât a căștilor pentru televizor din trecut. Sunt excelente pentru muzică și pentru filme, în special când vine vorba de sunetele mijlocii.

De asemenea, diferitele moduri ale căștilor RS 195 le fac foarte convenabile de folosit. Dacă vrei să asculți audiobooks sau să le folosești pentru a te juca pe televizor, atunci aceste căști de la Sennheiser au un mod pentru acest lucru.

Reține totuși că dacă ai probleme de auz, aceste căști vor oferi destul volum pentru a face ca orice show să se audă zgomotos.

Dacă ești în căutarea unui produs convenabil și ușor de folosit, atunci Sennheiser RS 195 este alegerea potrivită.

Verifică preț Sennheiser RS 195 aici!

Sony MDR-RF995RK (cele mai bune de la Sony pentru TV)

Casti Sony MDR-RF995RK.

“MDR-RF995RK sunt una dintre cele mai bune perechi de căști wireless pentru televizor de la Sony. Dacă ești fan Sony, atunci alege-le pe acestea.”

P.S.: Mai există și alte modele de la Sony, însă acestea sunt cele mai bune când vine vorba de raportul calitate-preț.

 • Durata Bateriei: 20 de ore
 • Design: Closed-Back
 • Sunet Surround: Da
 • Conexiune: 3.5mm/6.3mm/optical/RCA

De ce să cumperi aceste căști?

Aceste căști wireless au stil, iar acest lucru le scoate în evidență. Sunt cele mai bune când vine vorba să te uiți la seriale și filme, însă nu sunt chiar așa de bune când vine vorba de muzică.

Un punct major al acestor căști este tehnologia unică ce îți oferă o conexiune cu zero interferențe pentru a avea parte de un semnal fără întreruperi.

De asemenea, sunt confortabile (cu pad-uri din piele sintetică și o bandă de susținere ajustabilă) și se pot încărca cu ajutorul stației de încărcare (ce poate fi folosită și pe post de stand), bateria durând până la 20 de ore. În plus, nu costă chiar așa de mulți bani, din moment ce le poți cumpăra la un preț mai mic de Ce nu ne-a plăcut (la momentul scrierii acestui articol).

Dacă adaugi o arie decentă de sunete, o izolare fonică bună (deci niște “scurgeri” mici) și o potrivire confortabilă, atunci o să înțelegi de ce sunt așa de populare.

Ce nu ne-a plăcut

Permit ca o cantitate mică de sunet să se “scurgă”. S-ar putea să deranjeze persoanele din cameră, în cazul în care asculți la un volum înalt. Acest lucru nu este o problemă dacă ești singur în cameră.

Sunet

Căștile MDR-RF995RK au un difuzor de 40mm. Acest lucru permite ca muzica și serialele să aibă un sunet precis. Se aud mai bine decât cu majoritatea căștilor wireless pentru televizor.

Un lucru la care Sony excelează este ascultarea audiobook-urilor acasă. Căștile MDR-RF995RK fac o treabă excelentă atunci când vorba de prezentarea vocilor.

Dacă ai încredere și îi apreciezi pe cei de la Sony, atunci MDR-RF995RK sunt cea mai bună pereche de căști wireless pentru tine.

Verifică preț Sony MDR-RF995RK aici!

Sennheiser RS120 (cele mai bune căști pentru TV la un preț mai mic de 500 RON)

Casti Sennheiser RS120.

“RS 120 sunt una dintre cele mai bune perechi de căști wireless pentru televizor, la un preț mai mic de 500 RON. Sunt mai accesibile, însă tot fac o treabă excelentă.”

 • Durata bateriei: 20 de ore
 • Design: Open-back
 • Sunet Surround: Da
 • Conexiune: 3.5mm/optical/RCA

De ce să cumperi aceste căști?

În cazul în care nu vrei să dai mai mult de 500 RON, atunci acestea sunt cea mai bună pereche de căști pentru televizor pe care o poți cumpăra. Știm cu toții că cei de la Sennheiser au o calitate audio excelentă (de obicei). Și, aceste căști, chiar dacă sunt mai ieftine, nu duc lipsă atunci când vine vorba de calitatea audio.

Una dintre funcțiile acestora este că poți sincroniza stația de încărcare cu mai mult de o pereche de căști. De asemenea stația are mai mult stil decât multe alte căști din acest ghid. Un lucru surprinzător, având în vedere cât costă.

Aceste căști de la Sennheiser vor avea parte de 20 de ore de redare per încărcare. Se pot compara cu alte modele mai scumpe și au destulă putere pentru a te putea bucura de serialele și de filmele tale preferate.

Ce nu ne-a plăcut

După 3 minute fără semnal, căștile produc un hâsâit ce poate fi enervant. Designul open-back permite ca mai mult sunet să se “scurgă” atunci când asculți la volume înalte.

Sunet

Amplificatorul intern are destul de multă putere. Calitatea audio a fost optimizată pentru bass cu claritate și detalii ce sunt excelente. Sunt mult mai bune decât te-ai aștepta de la această arie de preț.

Pe lângă asta, designul open-back face ca soundstage-ul să fie mai bune și sunetul mai imersiv, ceea ce este mereu un punct în plus atunci când urmărești filme.

Dacă ai un buget de 500 RON pentru o pereche de căști wireless pentru televizor, atunci Sennheiser RS 120 sunt perfecte pentru tine.

Verifică preț Sennheiser RS120 aici!

Avantree HT5009 (cea mai bună pereche de căşti bluetooth pentru TV la un preț mai mic de 500 RON)

Casti Avantree HT5009.

HT5009 sunt cea mai bună pereche de căști Bluetooth pentru televizor la un preț mai mic de 500 RON.

Au un concept mai diferit, folosindu-se de un transmițător Bluetooth pentru TV în locul stației dedicate prin frecvențe radio, alături de o pereche de căști bluetooth (Avantree Audition Pro).

 • Durata bateriei: 40 de ore
 • Design: Closed-back
 • Sunet surround: Nu
 • Conexiune: transmițător Bluetooth – 3.5mm/RCA/optical

De ce să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști versatile, atunci aceasta este pentru tine. Se conectează la un transmițător Bluetooth, ce se conectează la televizorul tău (se pot conecta la orice dispozitiv audio cu Bluetooth).

Dacă te decizi să pleci de acasă și vrei să asculți departe de transmițătorul Bluetooth, o poți face direct la telefon, PC sau orice alt dispozitiv Bluetooth pe care îl ai. Este o tehnologie mult mai bună decât cea a transmițătorului cu frecvențe radio.

Conexiunea este rapidă și nu vei observa nici o întârziere când vine vorba de sunetul audio scos (codec Fast Stream). De asemenea vei primi și un transmițător TV pe care îl poți folosi cu alte căști Bluetooth pentru a te uita la televizor.

Mai mult, bateria ce durează 40 de ore este fantastică, iar căștile sunt confortabile pentru a fi purtate timp de multe ore. În plus, aria de acoperire de 45 de metri nu este rea. Aceste căști cu design closed-back pot fi folosite pentru a asculta muzică la telefon.

Ce nu ne-a plăcut

Depinzând de modelul televizorului, căștile s-ar putea să-i bună sunetul pe mute. De asemenea nu funcționează ieșiri RCA pe amplificator sau pe receptor.

Sunet

Sunetul este clar, făcând ca aceste căști să fie excelente pentru emisiuni. Acest lucru fiind spus, nu te poți aștepta la o calitate audio pentru audiofili, ci la un sunet plăcut pentru majoritatea oamenilor.

În plus, au niște moduri pentru a ajuta persoanele cu probleme de auz, iar acest lucru este foarte convenabil.

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști cu transmițător la un preț mai mic de 500 RON, atunci aceste căști sunt pentru tine.

Verifică preț Avantree HT5009 aici!

Avantree HT280 (căști pentru TV accesibile)

Casti Avantree HT280.

“O altă opțiune bună și accesibilă o reprezintă căștile Avantree HT280 la un preț mai mic de 500 RON, ce vin cu o stație de încărcare și conectare dedicată.”

 • Durata bateriei: 12 ore
 • Design: Closed-back
 • Sunet surround: Nu
 • Conexiune: 5mm/optical/RCA

De ce să cumperi aceste căști?

Avantree HT 280 sunt o pereche dedicată de căști pentru televizor ce își justifică prețul.

Au rezultate bune în toate categoriile principale. Au o distanță de transmitere de 100 de metri. Durata bateriei este de 12 ore și o funcție simplă de autoconectare între transmițător și căști.

De asemenea, standul este un încărcător, iar bateriile se pot schimba, făcând ca aceste căști să fie convenabile, având în vedere că ar putea avea mereu baterie. În plus, designul closed-back este eficient în a ține sunetele exterioare afară.

Nu sunt cele mai bune în nici o categorie, însă sunt excelente pentru prețul pe care îl plătești.

Ce nu ne-a plăcut

Nu suportă Dolby sau DTS. Nu se pot conecta 2 perechi de căști la aceeași stație (nu au dual link).

Sunet

Dacă îți pasă de calitatea audio, atunci aceste căști nu sunt pentru tine. Oferă un sunet decent pentru prețul cerut.

Însă au o funcție de personalizare a controalelor volumului ce este convenabilă. Acest lucru permite creșterea volumului cu 30%, fiind convenabil pentru persoanele ce au probleme cu auzul.

Dacă ai un buget de 450 RON pentru o pereche de căști pentru televizor, atunci Avantree HT 280 sunt o opțiune excelentă.

Verifică preț Avantree HT280 aici!

Artiste ADH300 (căști pentru TV pentru bugete limitate)

Casti Artiste ADH300.

“Pentru ce mai bună pereche de căști de buget pentru televizor, aruncă o privire la Artiste ADH300. Au o performanță solidă la un preț mic.”

 • Durata bateriei: 20 de ore
 • Design: Closed-back
 • Sunet surround: Da
 • Conexiune: 3.5 mm/RCA

De ce să cumperi aceste căști?

Aceste căști wireless pentru televizor sunt cea mai bună opțiune pe care o poți găsi la un preț mai mic de 400 RON. Funcția noastră preferată este transmițătorul minimalist și stația de încărcare ce se poate ascunde cu ușurință. Căștile se potrivesc bine în interior și nu se leagănă precum o fac cu alte stații.

Se bazează pe tehnologie wireless de 2.4 GHz. Acest lucru le permite să transmită cu ușurință prin pereți. Ai parte de o arie de acoperire de 30 de metri, de o baterie ce durează 20 de ore și de un design over-ear confortabil cu un Noise Cancelling eficient (pentru a menține sunetul de fundal în exterior și sunetul dorit în interior).

Ce nu ne-a plăcut

Au existat incidente în care produsul a venit cu probleme din fabrică. Nu este o problemă, din moment ce le poți returna imediat, însă timpul de așteptare poate fi frustrant.

Sunet

Aceste căști au difuzoare de rezoluție înaltă de 40mm. Sunt o pereche bună de căști la un asemenea preț rezonabil.

Vei avea parte de calitatea audio distractivă ce este potrivită pentru muzică sau pentru filme la un bass puternic.

Aceste căști wireless Artiste pentru televizor sunt perfecte dacă nu vrei să cheltui prea mulți bani.

Verifică preț Artiste ADH300 aici!

Avantree HT4186 (cele mai bune căști in-ear pentru televizor)

Casti Avantree HT4186.

“Acestea sunt cele mai bune căști in-ear cu care te poți uita la televizor. Au din întâmplare și un preț accesibil, la mai puțin de 400 RON.

(Pe scurt, acestea sunt niște căști Bluetooth in-ear ce au un transmițător pentru televizor. Dacă deja ai căștile, ia-ți doar transmițătorul, mai multe detalii mai jos)”

P.S.: De obicei căștile in-ear nu sunt la fel de confortabile precum căștile over-ear, deci nu te aștepta la același confort de lungă durată.

 • Durata bateriei: 20 de ore
 • Design: Căștile closed in-ear
 • Sunet surround: Nu
 • Conexiune: 3.5 mm/6.3 mm/optical/RCA

Dacă ești în căutarea unei perechi versatile de căști in-ear pentru televizor, și nu vrei o pereche over-ear, atunci căștile in-ear Avantree HT4186 sunt o pereche excelentă.

Transmițătorul se conectează rapid cu orice televizor, iar căștile in-ear wireless pot fi folosite cu orice dispozitiv Bluetooth fără a fi nevoie de transmițător.

Pentru a te asigura că nu ai parte de întreruperi când vine vorba de sincronizare, aceste căști folosesc tehnologia Fast Stream. Nu toate căștile in-ear cu Bluetooth sunt bune pentru a te uita la televizor. Ia-ți o pereche ce suportă aptX Low Latency (sau măcar aptX normal).

Ce nu ne-a plăcut

Volumul acestor căști in-ear wireless nu este la fel de bun precum al altor căști din acest ghid.

Sunet

Volumul poate fi ajustat prin telecomanda televizorului. Pentru majoritatea ascultărilor, aceste căști au o performanță adecvată. Deși noi vom recomanda căști over-ear.

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști versatile și portabile, atunci încearcă Avantree HT4186 pentru televizor.

Verifică preț Avantree HT4186 aici!

Transmițător tv-căști TaoTronics Bluetooth 5.0

Transmițător TaoTronics Bluetooth 5.0.

Cea mai bună soluție Bluetooth pentru a te uita la televizor.

Acest transmițător Bluetooth pentru televizor se conectează la orice pereche de căști Bluetooth. Îți poți transforma căștile Bluetooth într-o pereche de căști pentru televizor. Este mult mai accesibil în acest mod.

 • Conexiune: 3.5 mm/optical/RCA

De ce să cumperi acest transmițător?

Dacă vrei să-ți folosești căștile wireless pentru a te uita la televizor, poți face acest lucru cu ajutorul transmițătorului TaoTronics Bluetooth 5.0, acesta fiind mai ieftin decât majoritatea căștilor pentru televizor și este o decizie financiară mai bună.

Are o arie de acoperire excelentă de 50 de metri. De asemenea, poți conecta două dispozitive în același timp, permițând ca două persoane să se uite la televizor în timp ce folosesc căști.

Ce nu ne-a plăcut

Trebuie să împerechezi căștile de fiecare dată când te uiți la televizor.

Sunet

Suportă codecurile aptX, aptX HD și aptX Low Latency ce elimină orice întârzieri audio-vizuale, ceea ce este exact ce ți-ai putea dori atunci când te uiți la televizor și te joci. De asemenea, cu aptx HD, ai parte de o fidelitatea audio înaltă prin rețeaua Bluetooth, deci te poți bucura de muzică la o calitate înaltă.

Reține, căștile trebuie să suporte aceleași codecuri pentru ca acest lucru să funcționeze..

Dacă deja ai o pereche de căști Bluetooth, atunci transmițătorul TaoTronics Bluetooth 5.0 este o soluție ieftină și versatilă.

Verifică preț TaoTronics Bluetooth 5.0 aici!

De ce nu avem căști on-ear în acest ghid?

Deoarece căștile on-ear nu oferă același confort precum căștile over-ear, iar acest lucru este important când te uiți la televizor. Din moment ce le vei folosi acasă, mărimea mare a căștilor over-ear nu va fi o problemă, deci îți recomandăm să-ți iei cea mai mare și mai confortabilă pereche.

Cum funcționează căștile Wireless pentru televizor?

Există două metode principale prin care căștile se conectează la televizor.

Prima metodă este prin unde radio. Există un transmițător ce trimite semnale radio. Semnalele radio sunt ca cele ce ies din router-ul tău wireless.

Căștile se conectează la transmițător prin undele radio. Există unele sesizări cum că acest semnal reduce din aria de acoperire a Wi-Fi-ului. Acest lucru se întâmplă doar dacă transmițătorul tău și router-ul wireless sunt puse unul lângă celălalt.

A doua metodă, mai modernă, este prin Bluetooth. Transmițătorul ce se conectează la televizor transmite semnale Bluetooth. Ca un rezultat, te poți conecta cu orice pereche de căști Bluetooth la televizor. O să auzi orice sunet vine de la televizor folosindu-te de căști.

Cum să folosești căștile Bluetooth în timp ce te uiți la televizor?

Dacă ai deja o pereche de căști Bluetooth, nu este nevoie să-ți cumperi căști dedicate pentru televizor. Poți să folosești aceste căști cu ajutorul unei achiziții mici.

Ai nevoie de un transmițător Bluetooth pentru televizor.

Ceea ce acesta face este să creeze o conexiune wireless Bluetooth pentru căștile tale, cu ajutorul căreia poți să asculți sunetul venit din televizor. Este un dispozitiv simplu și direct. Poți găsi mai multe informații mai sus.

Sunt bune căștile Bluetooth pentru a te uita la televizor?

Tehnologia Bluetooth este metoda modernă de a conecta căștile la televizor, însă există o problemă.

O îngrijorare este că există o mică întârziere atunci când folosești transmițător (versiunile mai vechi). Această întârziere poate fi eliminată dacă perechea ta de căști și transmițătorul suportă codecul aptX Low Latency (sau orice alt codec ce reduce din latență).

Un alt factor de luat în considerare este versiunea Bluetooth. Versiunea 5.0 este mai rapidă decât 4.0 sau oricare altă versiune precedentă.

Folosirea tehnologiei Bluetooth pentru a te conecta la televizor în mod wireless este o opțiune viabilă dacă ai deja o pereche de căști ce se potrivește. De asemenea, poți conecta mai multe căști la un singur transmițător Bluetooth pentru televizor. Este un mod bun de a salva bani.

Citește și: