Cele mai bune căști wireless cu Bluetooth la un preț mai mic de 250 RON

“Când vine vorba de căști in-ear wireless, 250 RON nu reprezintă o sumă mare. Este un preț destul de mic, dar din moment ce tehnologia s-a mai ieftinit, poți să-ți cumperi o pereche decentă de căști Bluetooth.

Este adevărat că majoritatea brandurilor mari nu oferă căști in-ear wireless la un preț mai mic de 250 RON, însă există branduri mai puțin cunoscute, ce vând căști ce costă mai puțin de atât.

Reține faptul că nu trebuie să te aștepți la o fidelitate sonică și la o durabilitate foarte bună din moment ce acestea sunt cele mai ieftine căști cu Bluetooth.

Deși, te poți aștepta la un raport calitate-preț excelent când vine vorba de funcționalitate, o durată a bateriei decentă și o calitate audio plăcută.

Am încercat cât de bine am putut să găsim modele de top ce au tehnologie wireless Bluetooth și un sunet plăcut la un preț mai mic de 250 RON. Am găsit unele modele destul de bune pe care le poți găsi mai jos.”

ModelPozăRatingBaterieProtecție împotriva apeiTipMic + controale
Jlab Audio Jbuds AirCarcasa si casti Jlab Audio Jbuds Air.4.05.5 ore
15 ore în carcasă
IPX5
(IP55)
True wirelessReview
Treblab xFitCarcasa si casti Treblab xFit.4.25 ore
25 ore în carcasă
IPX6True wirelessReview
Soundcore Liberty NeoCasti Soundcore Liberty Neo.4.35 ore
15 ore în carcasă
IPX7True wirelessReview
TaoTronic SoundLiberty 77Carcasa si casti TaoTronic SoundLiberty 77.4.45 ore
15 ore în carcasă
IPX7True wirelessReview
Skullcandy SeshCarcasa si casti Skullcandy Sesh.4.03 ore
7 ore în carcasă
IPX5True wirelessReview
Sony MDR-XB50BSCasti Sony MDR-XB50BS.3.98.5 ore
IPX4Earbuds wirelessReview
Aukey Key Series B60Casti Aukey Key Series B60.3.98 oreIPX6Earbuds wirelessReview

 1. Cele mai bune în general: Jlab Audio Jbuds Air

Carcasa si casti Jlab Audio Jbuds Air.

“Cele mai bune căști in-ear wireless la un preț mai mic de 250 RON. Au un design true wireless confortabil și o durată a bateriei lungă.”

 • Durata bateriei: 5.5 ore + 15 ore în carcasa de încărcare
 • Versiunea Bluetooth: 5.0
 • Tip: True Wireless
 • Protecție împotriva apei: IP55 (IPX5)

Funcții principale

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști true wireless la un preț de buget, aceste căști sunt clar pe primul loc. Oferă o calitate a sunetului la un preț mic.

Aceste căști in-ear true wireless vin alături de trei seturi de vârfuri și un set de aripioare pentru a asigura o potrivire confortabilă.

Precum multe alte căști true wireless, acestea se folosesc  de carcasa de încărcare pentru a îmbunătăți durata bateriei. Ai parte de 5.5 ore de folosire continuă și încă 15 ore prin încărcarea în carcasă.

Rezistența împotriva umezelii, IP55, înseamnă că sunt bune pentru exerciții și că vor rezista la un pic de umezeală sau de ploaie. Jbuds Air  se potrivesc cu ușurință unui stil de viață activ.

Aceste căști vin cu un microfon. Deși, apelurile sunt un minus al acestor căști. Uneori, s-ar putea să ai parte de un ecou enervant. De asemenea, volumul scade atunci când faci apeluri.

Sunet

Căștile wireless Jbuds Air oferă un nivel înalt de fidelitate audio atunci când iei în considerare prețul. O să îți fie greu să găsești o reacție a frecvențelor și o claritate mai bune în această arie de preț.

Căștile Jlab Audio Jbuds Air sunt dovada că nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a avea parte de un set bun de căști in-ear true wireless.

Verifică preț Jlab Audio Jbuds Air aici!

2. Pe locul 2: Treblab xFit

Carcasa si casti Treblab xFit.

“Căștile Treblab xFit vin pe locul doi, în spatele căștilor Jbuds Air. Aceste căști au niște funcții similare, cu o carcasă de încărcare pentru a extinde durata bateriei și se axează pe rezistența împotriva apei.”

 • Durata bateriei: 5 ore + 25 în carcasa de încărcare
 • Versiunea Bluetooth: 5.0
 • Tip: True wireless
 • Protecție împotriva apei: IPX6

Funcțiile principale

Aceste căști sunt ușor de confundat cu alegerea noastră de top, Jbuds Air. Au un design true wireless similar, iar la prima vedere, arată la fel.

Căștile Treblab xFit sunt o alegere excelentă pentru sală sau alte exerciții. Au o rezistență împotriva apei clasată IPX 6 și un set de vârfuri din silicon pentru o potrivire confortabilă.

Le poți spăla sub apa de la robinet, însă nu le scufunda.

Difuzorul din neodim oferă destulă putere, iar designul de izolare fonică este excelent pentru ca aceste căști să fie folosite în mediile zgomotoase precum sala. Poți avea parte de 5 ore de folosire și încă cinci încărcări cu ajutorul carcasei.

Una peste alta, stabilitatea potrivirii nu este la fel de bună precum cea a căștilor Jlabs. Trebuie să le ajustezi din când în când.

Sunet

Difuzorul din neodim oferă un sunet zgomotos și clar, cu o cantitate mică de putere atunci când vine vorba de frecvențele de bass, iar sunetele înalte și cele mijlocii sunt clare.

Pentru putere și claritate la un preț de buget, Treblab xFit sunt o pereche de căști destul de bune pentru sală.

Verifică preț Treblab xFit aici!

3. Soundcore Liberty Neo

Carcasa si casti Soundcore Liberty Neo.

“Soundcore este un brand al celor de la Anker, ce se specializează în echipamentul audio de calitate bună la un preț mic. Soundcore Liberty Neo oferă o reacție a bass-ului puternică într-un design true wireless.”

 • Durata Bateriei: 5 ore + 15 în carcasa de încărcare
 • Versiunea Bluetooth: 5.0
 • Tip: True wireless
 • Protecție împotriva apei: IPX7

Funcții  principale

Căștile au un sunet clar și de calitate, cu o oarecare atenție pe bass. Au un design al difuzoarelor unic, din grafen, ce le oferă acestora mai multă putere.

Protecția IPX7 împotriva apei înseamnă că sunt complet impermeabile și le poți purta în condiții de ploaie și de transpirație.

Mai mult, tehnologia brevetată a celor de la Soundcore pentru potrivirea confortabilă se numește Grip Fit. Creează o sigilare solidă atunci când le bagi și le sucești în ureche. Le face sigure pentru antrenamente.

Durata bateriei este bună, oferind 5 ore în căști, plus 3 alte încărcări extra în carcasă, deși acest număr este mai puțin decât ce oferă alte branduri.

Sunet

Tehnologia BassUp este brevetată de Soundcore și se presupune că oferă cu 40% mai mult bass. Deci aceste căști au un bass mai profund, lucru ce face muzica pop mai distractivă, însă îi oferă o tentă nenaturală.

Pentru un bass mai adânc în niște căști wireless premium, aruncă o privire la Beats PowerBeats Pro.

Designul inteligent al difuzoarelor cu grafen al căștilor SoundCore Liberty Neo oferă putere și bass într-un pachet ușor.

Verifică preț Soundcore Liberty Neo aici!

4. TaoTronic SoundLiberty 77

Carcasa si casti TaoTronic SoundLiberty 77.

“O altă pereche de căști ce au un design true wireless excelent, cu o rezistentă bună împotriva apei (IPX7), o potrivire sportivă și o durată a bateriei de 5 ore.”

 • Durata bateriei: 5 ore + 15 ore în carcasa de încărcare
 • Versiune Bluetooth: 5.0
 • Tip: True Wireless
 • Protecție împotriva apei: IPX7

Funcții principale

Căștile TaoTronics SoundLiberty 77 oferă ascultătorilor un set bun de funcții la un preț foarte rezonabil. Sunt niște căști true wireless ce se împerechează instant, având controale rapide și ușor de folosit chiar pe căști. Poți controla volumul și să schimbi melodiile de pe fiecare cască.

Potrivirea este confortabilă. Poți alege între modul singur sau dual. Deci, poți folosi o singură cască, în cazul în care este nevoie. Designul IPX7 rezistentă la apă le protejează împotriva ploii, transpirației și a scufundărilor scurte în apă.

Dacă ai nevoie de căști wireless pentru a face apeluri, acestea s-ar putea să nu fie cele mai bune. Microfonul încorporat este destul de neclar.

Sunet

Sunetul este bune pentru acest preț. Cu difuzoarele dinamice de 6mm PEEK+PU cu fidelitate înaltă, o să ai parte de o calitate a sunetului mai bună decât te-ai aștepta de la acest preț.

Pentru o reacție a frecvențelor clară și amplă, și destulă putere audio într-un pachet ce nu iese în evidență, căștile TaoTronics SoundLiberty 77 sunt o alegere bună.

Verifică preț TaoTronic SoundLiberty 77 aici!

5. Pentru fanii Skullcandy: Skullcandy Sesh

Carcasa si casti Skullcandy Sesh.

“Cea mai ușoară pereche de căști true wireless de la Skullcandy oferă un nivel bun de claritate audio și portabilitate la un preț rezonabil, cu un bass amplificat ce este iubit de fanii Skullcandy.”

 • Durata bateriei: 3 ore + 7 ore în carcasa de încărcare
 • Versiunea Bluetooth: 5.0
 • Tip: True wireless
 • Protecție împotriva apei: IP55

Funcții principale

Căștile Sesh oferă un design true wireless ușor. Sunt destul de confortabile și ușor de folosit.

Poți schimba volumul și melodiile printr-o simplă apăsare a butoanelor încorporate. Clasificare IP55 face ca aceste căști să fie rezistente la transpirație, deci le poți purta la sală sau atunci când alergi.

Însă la un preț mai mic de 250 RON, aceste căști vin cu niște minusuri.

Durata bateriei este cea mai mare dezamăgire, cele 3 ore fiind un timp scurt, atunci când este comparat cu alternativele, deși carcasa de încărcare crește timpul total de folosire la 10 ore.

Sunet

În final, aceste căști ieftine de la Skullcandy au o calitate audio cu bass amplificat și destul volum. Pot fi atât de zgomotoase încât să nu fie sănătoase pentru urechi.

Pentru designul simplu al celor de la Skullcandy și pentru un bass puternic și plăcut, căștile Skullcandy Sesh merită să fie luate în considerare.

Verifică preț Skullcandy Sesh aici!

6. Căști cu bass de la Sony: Sony MDR-XB50BS

Casti Sony MDR-XB50BS.

“Sony este un gigant al electronicelor, iar această pereche de căști wireless este o alegere bună pentru persoanele ce își doresc mai mult bass.”

 • Durata bateriei: 8.5 ore
 • Tip: căști in-ear wireless
 • Protecție împotriva apei: IPX4

Funcții principale

Căștile MDR-XB50BS au un design de bandă de gât wireless. Vin cu funcții Extra Bass, ceea ce înseamnă că sunt reglate pentru ca frecvențele joase să fie puternice și profunde.

Designul este subtil și disponibil în mai multe culori.

Căștile au protecție IPX4 pentru a putea fi folosite afară sau în condiții de ploaie. Acest lucru înseamnă că pot rezista la puțină transpirație și ploaie, însă nu le scufunda.

Mai mult, bateria are o durată de 8.5 ore per încărcare, ceea ce este mai mult decât la majoritatea căștilor true wireless. De asemenea, au și un microfon încorporat pentru apeluri pe fugă.

Sunet

Bass-ul amplificat și reacția amplă a frecvențelor, ce începe de la doar 4 Hz, oferă acestor căști un sunet axat pe bass, excelent pentru muzica dance sau pentru genurile muzicale mai puternice.

Pentru o pereche de căști ce au parte de calitatea celor de la Sony, cu o reacție a frecvențelor amplificată pe partea de bass, MDR-XB50BS sunt o opțiune excelentă la un preț mai mic de 250 RON.

Verifică preț Sony MDR-XB50BS aici!

7. Aukey Key Series B60

Casti Aukey Key Series B60.

B60 sunt o pereche versatilă de căști wireless. Au o oarecare amplificare a bass-ului, o clasificare IPX6 împotriva apei, o durată a bateriei decentă și îți oferă posibilitatea de a fi atent la ce se întâmplă în jurul tău, lucru excelent pentru când alergi.

 • Durata bateriei: 8 ore
 • Versiunea Bluetooth: 5.0
 • Tip: Căști in-ear wireless
 • Protecție împotriva apei: IPX6

Funcții principale

Căștile B60 au un design magnetic isteț. Pentru a porni căștile trebuie să le separi, iar pentru a le închide trebuie să le unești. Au un modul de control in-line, deci poți face apeluri, poți schimba melodiile și controla sunetul.

Rezistența IPX6 este excelentă pentru antrenamente și poate rezista transpirației și ploii puternice. Le poți folosi cu siguranță în afara casei.

Din cauza designului mai mic, nu te izolează de mediul în care te afli, deci ai parte de o atenție mai bună la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Durata bateriei de 8 ore este destul de bună, având funcția de încărcare rapidă, ce-ți oferă 80 de minute de ascultare per 10 minute de încărcare. Conectivitatea USB-C este cel mai nou standard.

Căștile sunt destul de confortabile, cu două pereche de vârfuri cu aripioare. Deși vin doar cu opțiuni mici și medii, deci dacă ai urechile mai mari, s-ar putea să te chinui.

Pe de altă parte, o atenție mai bună a mediului nu este ceva bun când te afli într-o sală zgomotoasă, unde ai vrea să blochezi zgomotul.

Sunet

Modelul B60 oferă o reacție audio bună pentru prețul cerut, cu sunete înalte clare și o oarecare amplificare a frecvențelor joase. Deși o mare parte din acestea sunt pierdute din cauza potrivirii slabe, deci o să ai parte de o semnătură a sunetului mai balansată.

Deși nu au o calitate audio pentru audiofili, căștile Aukey Key Series B60 oferă o calitate audio clară și un sunet în formă de V. Sunt perfecte pentru a asculta muzică pop.

Verifică preț Aukey Key Series B60 aici!

Întrebări frecvente

Sunt bune căștile wireless ieftine?

Comparate cu căștile de înaltă calitate, căștile wireless in-ear ieftine vin de obicei cu o tehnologie învechită, ce este comună, însă nu are parte de funcții brevetate. Cu toate acestea, tehnologia Bluetooth primară este atât de avansată încât vei avea parte de o experiență bună pentru la o sumă mică de bani. Te poți aștepta la o performanță decentă pentru un utilizator normal.

Căștile ce costă 650 RON s-ar putea să vină cu o aplicație, o durată mai bună a bateriei și mai multă atenție la detalii, însă acest lucru nu le face de trei ori mai bune.

Dacă vrei niște căști Bluetooth bune, ce nu sunt de top pentru a putea economisi niște bani, atunci acestea sunt o opțiune bună.

De ce trebuie să ai parte de o sigilare bună? (și cum să ai parte de aceasta)?

Există multe motive pentru care sigilarea fixă este importantă:

 1. O reacție mai bună a bass-ului. Pentru a avea parte de frecvențe joase puternice, o să fie nevoie să ai o sigilare cât mai strânsă, altfel tot acest sunet va ieși din ureche și nu vei putea să-l auzi.
 2. Pentru o experiență audio mai precisă. Pentru a auzi toate sunetele într-un mod clar și detaliat, o să fie nevoie să ai o cantitate cât mai mică de poluanți audio. Poluanți precum zgomotele din jurul tău ce nu sunt create de căști. O să vrei să ai parte de o conexiune directă din difuzor către timpan.
 3. Pentru o izolare fonică mai bună. Acest punct este destul de direct. O sigilare bună blochează mai mult sunet ambiental și face ca mai puțin sunet să se scurgă, ceea ce oferă o experiență mai privată. Nu îi vei deranja pe alții și nici alte persoane nu te vor deranja pe tine.

În momentul în care nu ai parte de o potrivire sigură, te vei plânge de lipsa de bass, volum și de izolare fonică, toate acestea fiind necesare pentru o experiență audio plăcută.

Cum să ai parte de o sigilare ermetică?

Scopul este să găsești vârfurile potrivite pentru canalele urechilor tale. Există multe design-uri și materiale diferite. Vârfurile din silicon sunt cele mai comune și vin de obicei cu toate căștile in-ear.

Căștile din spumă cu memorie, ce sunt mai scumpe și mai bune, oferă confort și izolare fonică mai bune. Din păcate, costă mai mult și vin de obicei la pachet cu căștile (de obicei cele premium).

Găsește aici cele mai bune căști cu izolare fonică.

Ce este important pentru siguranță

Pentru a folosi orice pereche de căști în siguranță este nevoie ca tu să folosești volumul potrivit. Dacă asculți muzică la un volum înalt, îți poți deteriora auzul după un timp. Deteriorarea vine pe parcurs și este aproape imposibil de detectat.

Pentru a evita deteriorarea auzului, ar trebui să asculți la 50% din volum. Dacă depășești, încearcă să o faci pentru puțin timp. Poți citi mai multe despre cum să eviți deteriorarea auzului, aici.

Ce dispozitive suportă căștile mele Bluetooth?

Toate dispozitivele ce au Bluetooth ar trebui să funcționeze cu căștile wireless. Inclusiv:

 • Toate telefoanele și tabletele iOS și Android, precum iPhone, Samsung, LG, HTC, Google Pixel etc
 • Majoritatea laptop-urilor de ultimă generație (ce vin cu suport Bluetooth, asigură-te că al tău are)
 • Player-ele MP3 (MP4) cu Bluetooth

Din păcate, PC-urile nu suportă de obicei, însă îți poți lua un adaptor Bluetooth pe care să-l instalezi.

Desigur, muzica va fi redată doar dacă dispozitivul Bluetooth poate reda cu adevărat audio.

Își pierde bateria din capacitate în timp?

Da, din păcate, tehnologia din interiorul bateriei nu este făcută pentru a funcționa pentru totdeauna. Capacitatea și timpul de redare per încărcare va scădea în timp.

Cu cât sunt mai vechi căștile tale wireless, cu atât bateria și-a pierdut din capacitatea originală și va avea parte de o durată mai mică.

Deși, nu sunt prea multe lucruri de făcut în privința asta. Bucură-te de căștile tale Bluetooth atâta timp cât rezistă, iar când se strică, acceptă acest lucru și cumpără-ți altele.


Citește și: