Cele mai bune căști cu Bluetooth sub 300 RON

“Cele mai noi și cele mai bune căști cu Bluetooth la un preț mai mic de 300 RON (accesibile și rezistente).”

ModelPozaRatingBaterieTipMicrofon + controale
Avantree AuditionCasti Avantree Audition.4.640 oreOver-earReview
MEE Audio N1Casti MEE Audio N1.4.2Până la 8 oreIn-earReview
Mpow H5Casti Mpow H5.4.4Până la 18 oreOver-earReview
MEE Audio RunawaysCasti MEE Audio Runaways albe.4.3Până la 15 oreOn-earReview
Anker Soundcore Spirit ProCasti Anker Soundcore Spirit Pro.4.410 oreReview

În acest review îți vom prezenta căști wireless Bluetooth de top pe care le poți cumpăra la un preț mai mic de 300 RON în acest moment.

În timp ce 300 RON nu înseamnă mult pentru căștile Bluetooth, este destul pentru a avea parte de o calitate satisfăcătoare (un raport calitate-preț masiv.)

Dacă vrei o pereche de căști fără cablu pentru folosirea zilnică, atunci acestea sunt pentru tine. Poți alege între modele over-ear, on-ear și in-ear. Am găsit chiar un model cu noise cancelling ce este sub acest preț.

Notă: 300 RON este un preț mic pentru căștile Bluetooth și nu ar trebui să te aștepți la prea multe de la ele.

Cele mai populare branduri oferă căști similare, însă pentru un preț mai mare. În această arie de preț poți găsi niște modele bune de la companii mai puțin cunoscute.

De asemenea, funcțiile sunt destul de fundamentale. Nu te poți aștepta la cea mai nouă versiune Bluetooth sau la un microfon ce este foarte clar. Lasă-ți așteptările acasă și vei fi surprins de ce raport calitate-preț o să ai parte.

Cele mai bune în general: Avantree Audition

Casti Avantree Audition.

“Avantree Audition sunt cele mai bune căști over-ear wireless la un preț mai mic de 300 RON, iar aici vei găsi motivul pentru acest lucru.”

Tip: Over-ear

Design: Closed-back

Noise-cancelling: Nu

Conexiune:  Wireless, Bluetooth

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unei baterii ce are o viață fantastică și a unei calități a sunetului captivante de la niște căști over-ear, atunci ia-le pe acestea.

Ce ne-a plăcut

Greutatea ușoară și pad-urile moi fac ca aceste căști să fie extrem de ușoare. Sunt făcute să reziste. Cu toate că aceste căști sunt făcute din plastic, doar banda de susținere este făcută din metal, pentru a nu se rupe ușor.

Aceste căști cu design closed-back funcționează cu orice dispozitiv cu Bluetooth. Conexiunea este solidă (cu suport NFC). Faptul că poți conecta 2 dispozitive în același timp le face și mai bune.

Durata bateriei este impresionantă. Ai parte de 40 de ore de durată a bateriei, plus un cablu ce îți oferă opțiunea de a folosi căștile în modul cu fir. De asemenea, primești un microfon încorporat și butoane de control pentru a putea controla cu ușurință melodiile.

Ce nu ne-a plăcut

Cupele acoperite cu piele se pot încinge după un timp. Microfonul încorporat și butoanele de control nu funcționează în modul cu fir.

Sunet

Calitatea audio este motivul pentru care aceste căști sunt mai bune. Este oarecum balansată, cu bass profund, sunete înalte precise, iar frecvențele mijlocii sunt clare. În timp ce aceste căști nu au fost făcute pentru iubitorii de bass, ele vor fi îndrăgite de fanii rock și hip-hop.

Verdict

Conexiunea puternică, opțiunea modului cu fir și durata bateriei extreme sunt avantajele pe care le aduc căștile Avantree Audition. Au un confort și o durabilitate excelentă, combinate cu un sunet de calitate înaltă, iar aceste lucruri le fac mai bune decât alte căști wireless ce costă mai puțin de 300 RON.

Verifică preț Avantree Audition aici!

Cele mai bune căști in-ear: MEE Audio N1

Casti MEE Audio N1.

“MEE Audio N1 sunt căști in-ear wireless, potrivite pentru folosirea de zi cu zi, din cauza confortului înalt și a sunetului plăcut.”

Tip: In-ear

Design: Closed-back

Noise-cancelling: Nu

Conexiune: Wireless, Bluetooth

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutare de căști in-ear cu Bluetooth solide la un preț mai mic de 300 RON (care nu este mult pentru căștile wireless), atunci aruncă o privire la acestea.

Ce ne-a plăcut

Căștile sunt ușoare și se potrivesc într-un mod plăcut în ureche, deci nu trebuie să te îngrijorezi că  o să ai urechile iritate după ce le dai jos. De asemenea, au o izolare fonică eficientă.

Mai mult, bateria căștilor MEE Audio N1 are o durată de până la 8 ore. Pe deasupra, poți conecta 2 dispozitive în același timp. Au o telecomandă pentru control in-line și un microfon.

Ce nu ne-a plăcut

Dacă nu le cureți regulat, nu o să reziste prea mult timp. Butoanele de pe telecomandă sunt mici. Trebuie să fii atent pentru a nu apăsa pe ceea ce nu vrei.

Sunet

Pun accent pe bass și, deși este îmbunătățit, acesta nu este tulbure. Alte frecvențe sunt reproduse într-un mod plăcut. Poți asculta toate genurile muzicale și vor avea o performanță bună în toate cazurile (luând în considerare prețul, desigur).

Verdict

Căștile MEE Audio N1 sunt perfecte pentru persoanele ce apreciază calitatea, confortul și căștile wireless cu bass pentru folosirea de zi cu zi, la un preț de 300 RON.

Verifică preț MEE Audio N1 aici!

Cele mai bune căști cu noise cancelling: Mpow H5

Casti Mpow H5.

“Mpow H5 sunt cele mai bune căști cu noise cancelling la un preț mai mic de 300 RON (sau în jur de 300 RON).”

Tip: Over-ear

Design: Closed-back

Noise-cancelling: Da

Conexiune: Wireless, Bluetooth

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă vrei să îndepărtezi mare parte zgomotul ambiental din jurul tău, la un preț de buget (cu tehnologie noise cancelling), atunci aruncă o privire la acestea

Ce ne-a plăcut

Designul lor neted le face să pară mai scumpe. De asemenea, calitatea construcției este peste medie în această arie de preț, din cauză că sunt făcute să reziste. Banda de susținere este ușoară și are o căptușeală groasă ce oferă confort pe o perioadă lungă. Mai mult, le poți plia într-o formă mai compactă pentru atunci când călătorești. Acest lucru este vital pentru căștile cu noise-cancelling.

Poți folosi butoanele de control încorporate de pe cupe și microfonul pentru apeluri. Bateria este solidă, oferind o folosire de până la 18 ore (sau nelimitată folosind modul cu fir).

Acest lucru le face să iasă în evidență în această arie de preț mică, asta și faptul că au noise-cancelling activ.

Ce nu ne-a plăcut

Aceste căști cu design closed-back oferă o potrivire strânsă. Din această cauză nu sunt recomandate pentru persoanele ce au capul sau urechile puțin mai mari. Spre deosebire de alte căști din acest ghid, Mpow H5 se conectează doar la un singur dispozitiv.

Sunet

Căștile produc o semnătură în V. Din acest motiv, până și unii iubitori de bass le apreciază. În momentul în care ANC-ul este activat, sunetul se schimbă puțin. Este o problemă a tehnologiei ANC și nu a acestor căști.

Verdict

Pentru cel mai bun raport calitate-preț, căștile Mpow H5 sunt cea mai bună alegere când vine vorba de căști cu ANC la un preț mai mic de 300 RON. 

Verifică preț Mpow H5 aici!

Cele mai bune căști on-ear: MEE Audio Runaways

Casti MEE Audio Runaways albe.

“MEE Audio Runaways sunt cele mai bune căști on-ear la un preț mai mic de 300 RON.”

Tip: On-ear

Design: Closed-back

Noise-cancelling: Nu

Conexiune: Wireless, Bluetooth

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Vrei o pereche de căști wireless ce îți va satisface nevoile când vine vorba de design atractiv, calitate audio înaltă și de confort remarcabil? Atunci citește mai jos.

Ce ne-a plăcut

În ciuda faptului că sunt căști in-ear, pe care unele persoane le găsesc inconfortabile, aceste căști sunt potrivite pentru ascultările lungi din cauza căptușelii moi. De asemenea, sunt destul de rezistente, deși sunt construite din plastic.

Conexiunea Bluetooth este în general mai stabilă, ceea ce este important. În plus, ai parte de o telecomandă pentru control și de un microfon destul de clar. Mai mult, bateria poate rezista până la 15 ore, iar când acest lucru nu este destul, căștile vin cu un cablu audio pentru a te putea bucura de ele în modul wireless.

Ce nu ne-a plăcut

Cablul de încărcare este USB la jack 3.5mm. Din cauză că majoritatea oamenilor nu au un asemenea cablu acasă, trebuie să-ți cumperi un cablu nou dacă îl pierzi.

Sunet

Bass-ul este puțin îmbunătățit, nu este tulbure și nici nu copleșește alte frecvențe. Aceste căști sunt perfecte pentru a asculta muzică bass-heavy, precum EDM sau rap. Luând în considerare prețul, aceste căști se aud mai bine decât te-ai aștepta.

Verdict

Căștile MEE Audio Runaway au un design modern, confort excelent și o calitate audio îmbunătățită, iar la un preț mai mic de 300 RON, acestea sunt o alegere de top.

Verifică preț MEE Audio Runaways aici!

Cele mai bune căști pentru antrenamente: Anker Soundcore Spirit Pro

Casti Anker Soundcore Spirit Pro.

“Anker Soundcore Spirit Pro sunt unele dintre cele mai bune căști pentru antrenamente la un preț mai mic de 300 RON, iar aici vei afla de ce.”

Tip: In-ear

Design: Closed-back

Noise-cancelling: Nu

Conexiune: Wireless, Bluetooth

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești un alergător hardcore sau te duci la sală în mod regulat și te-ai săturat de căștile care se strică din cauza transpirației, atunci Anker Soundcore Spirit Pro sunt soluția perfectă pentru tine.

Ce ne-a plăcut

Au o potrivire bună (cu vârfurile bune), iar aripioarele pentru urechi îmbunătățesc stabilitatea pe care o au în ureche. Din acest motiv nu o să fie nevoie să te îngrijorezi atunci când alergi. O să uiți că le porți din cauza greutății ușoare. De asemenea, au o telecomandă in-line pentru control și un microfon.

Mai mult, căștile au o certificare IPX8 pentru impermeabilitate. Le poți folosi cu ușurință în sală sau când alergi afară în timp ce plouă torențial. Din cauza ultimii tehnologii pentru baterie, acestea o să ofere o redare de 10 ore per încărcare. Este destul de bine pentru niște căști wireless.

Ce nu ne-a plăcut

Chiar dacă sunt confortabile, trebuie să te obișnuiești cu potrivirea lor ciudată (sunt puțin mai mari).

Sunet

Sunetul este bogat și clar, iar bass-ul este puțin îmbunătățit. Aceste căști sunt ideale pentru toate tipurile de muzică, însă în special pentru muzica cu bass ce este preferată de persoanele care fac sport. Sunt orientate către o audiență generală și oferă multe, dacă iei în considerare prețul.

Verdict

Căștile Anker Soundcore Spirit Pro au un confort extraordinar, tehnologie wireless Bluetooth și sunt rezistente la apă și transpirație, făcând din ele una dintre cele mai bune perechi de căști wireless pentru antrenamente la un preț mai mic de 300 RON.

Verifică preț Anker Soundcore Spirit Pro aici!

Întrebări frecvente

De ce să alegi căști wireless (Bluetooth) în locul căștilor cu fir (la un preț mai mic de 300 RON)?

Căștile wireless nu sunt întotdeauna mai bune decât căștile cu fir. Depinde de nevoile tale.

Aici sunt avantajele căștilor wireless Bluetooth:

  • Conexiunea wireless oferă mai multă libertate (firele îți pot sta în cale)
  • Funcționează cu toate dispozitivele Bluetooth (iPhone-urile și telefoanele noi nu suportă jack-ul de 3.5mm)
  • Majoritatea au microfon și telecomandă pentru control pentru o experiență mai bună a utilizatorului

Însă vin cu unele dezavantaje:

  • De obicei au un preț mai mare (căștile cu fir sunt mai ieftine)
  • Este nevoie să încarci bateria, ce poate fi o bătaie de cap
  • Capacitatea bateriei se deteriorează în timp (nu există o limită la căștile cu fir)
  • Calitatea sunetului poate fi mai proastă (din cauză că transmisiunea datelor este limitată de Bluetooth)

Depinde de nevoile tale când vine vorba ce tip de căști să alegi. Poți arunca o privire la cele mai bune căști la un preț mai mic de 300 RON (căștile cu fir incluse).

Pot căștile Bluetooth să funcționeze pe post de căști cu fir?

Majoritatea căștilor Bluetooth over-ear și on-ear pot funcționa și pe post de căști cu fir. Aceasta este o funcție standard pentru majoritatea căștilor Bluetooth low-end și high-end. Majoritatea nu înseamnă toate. În cazul în care acest lucru este important pentru tine, verifică înainte să cumperi.

Însă căștile in-ear mici (earbuds cu Bluetooth) funcționează doar wireless, din moment ce este important să fie mici. Dacă adaugi un circuit de 3.5 mm, atunci trebuiesc construite mai mari și mai voluminoase.

Așa sunt făcute în general căștile Bluetooth. Pot exista unele excepții însă astfel că îți recomandăm să te uiți atent la specificații.

Citește și: