Cutie și căști FX-Sport VRX roșii.

Review căști FX-Sport VRX

FX-Sport VRX este un MP3 Player impermeabil diferit pentru că nu vine cu monitoare in-ear, ci cu căști on-ear.

Și pentru a îl folosi în apă trebuie să cumperi o pungă de silicon pentru a îl apăra.

Acest MP3 este făcut pentru diverse sporturi, inclusiv înot. Cu un design inteligent și o calitate audio bună, este o alegere decentă pentru orice înotător semi profesionist.

Notă: Au adăugat noi funcționalități pentru înotători: Un antrenor de tempo și un cronometru pentru timpul turelor. Așa că este perfect pentru a face ture într-o piscină.

Pro

  • Potrivire bună pentru orice sport
  • Te poți scufunda sau sări în apă fără să le pierzi
  • Design-ul on-ear este o alternativă plăcută la cel in-ear și prin conducție osoasă.
  • 8GB de spațiu pentru muzica ta și programe FX pentru antrenamente descărcabile
  • Calitate audio bună, clară

Contra

  • Durează să le potrivești, ai nevoie de 2-3 minute
  • Are nevoie de un accesoriu din silicon pentru înot, alături de cască de înot (cumpărate separat)

Durabilitate și rezistență la apă

Pentru înot, FX-Sport VRX nu este pregătit “out of the box”, ai nevoie să cumperi un accesoriu în plus, practic o pungă din silicon pentru MP3.

Poți cumpăra punga de înot din silicon de aici.

Împreună cu casca de înot, poți folosi MP3 player-ul în apă fără probleme.

Una dintre cele mai enervante probleme cu căștile impermeabile este că permite să intre apă în urechile tale. FX-Sport VRX face o treabă bună când vine vorba să țină apa afară.

Odată ce pui accesoriul din silicon pe MP3, apa nu va putea face contact cu el. Accesoriu este practic o pungă din silicon special făcută pentru MP3.

Poți să le pui pe cap și să le porți confortabil, și poți asculta muzică fără probleme.

Nu există specificații care spun cât de adânc te poți scufunda cu ele, dar sunt bune de folosit și în cele mai adânci piscine.

Nu le folosi când te scufunzi în ocean, probabil nu sunt făcute să supraviețuiască presiunii subacvatice adânci, dar când faci snorkeling sunt bune, deși nu este o idee bună nici atunci din cauză că ar trebui să fi atent la ce se întâmplă în jurul tău cât de scufunzi.

Poți să le folosești și în apă sărată din cauză că apa nu face contact cu MP3-ul, doar asigură-te că le speli cu apă proaspătă după.

Calitatea lor este bună, sunt rezistente la transpirație așa că poți să le folosești și când faci alte activități sportive.

Căștile sunt făcute din plastic, dar dintr-un plastic de calitate care nu te va face să te îngrijorezi că s-ar putea rupe.

Butoanele sunt bine făcute și par solide. Bentița este foarte flexibilă și o poți îndoi cum vrei fără să se strice.

Căști FX-Sport VRX

Potrivire

Potrivirea este surprinzător de bună. Din cauză că sunt din plastic, sunt ușoare și odată ce le agăți de urechi nu se mișcă.

Poți foarte ușor să alergi, să faci exerciții sau să faci yoga cu ele fără să fi nevoit să le ajustezi.

Pentru a le face să stea în apă, trebuie să folosești o cască de înot care o cumperi alături de accesoriu din silicon pentru protecție împotriva apei. Odată ce o pui, nu se vor mișca.

Poți sări și în cap în piscină fără să îți faci griji că se vor mișca.

Căștile stau bine în timp ce înoți rapid, chiar și sub apă.

Sunt perfecte pentru atunci când faci ture rapide sau exersezi sărituri.

Poți cumpăra accesoriul din silicon pentru MP3 și cască de înot pe site-ul FX-Sport.

Singura problemă este întreaga procedură prin care trebuie să treci să le pui pentru când vrei să înoți. Este o bătaie de cap, dar merită din cauză că după nu vei avea probleme.

Durează aproximativ 2-3 minute pentru a ajusta totul, așa că nu este o bătaie prea mare de cap pentru un înot de o oră sau mai mult fără nici o problemă.

Dacă ești un înotător mai serios, aceste căști vor reduce timpul necesar pentru ajustări din cauză că odată ce le pui, nu se vor mișca pentru toată durata înotului.

Sunt destul de confortabile pentru antrenamente, dar din cauză că sunt on-ear, lobii urechilor se pot irita dacă le porți o jumătate de zi.

Din fericire, acesta este un MP3 pentru sport pe care probabil îl vei folosi doar câteva ore pentru antrenamente și probabil nu vei sta niciodată jumătate de zi în piscină.

Caracteristici

Cu 8GB de spațiu, ai destul loc pentru toată muzica ta favorită.

Cu noul model VRX primești și câteva ore de ghiduri de antrenament pre-încărcate pe care le poți activa cu telecomanda integrată. Poți alege orice, de la înot sau atletism până la golf. Asta este ceva ce alte MP3-uri nu oferă.

Ghidurile de antrenament acoperă tot ce îți poți imagina, precum să ridici greutăți la antrenamente pentru grăsimea de pe burtă.

Ghidurile de antrenament îți oferă instrucțiuni în legătură cu ce exerciții ar trebui să faci, exact ca un antrenor real. Muzica se oprește automat, ghidul de antrenament îți dă instrucțiunile, și apoi muzica începe din nou, așa că vei ști tot timpul ce ai de făcut.

MP3-ul suportă formatele .mp3 și .wma, dar nu și .vmw sau .wav, lucru care nu este o mare problemă din cauză că ultimele două ocupă mai mult spațiu.

Este compatibil și cu iTunes, îl poți conecta la PC și să îți adaugi melodiile preferate.

Bateria rezistă 5 ore când este încărcată complet, viața bateriei este destul de bună, dar nu grozavă. Oricum, pentru un înotător normal, 5 ore ar trebui să fie destul timp.

Timpul de încărcare este același, conectează-l timp de 5 ore (2 ore pentru VRX) și ești gata de plecare.

Am observat că bateria se descarcă încet când nu îl folosești, așa că dacă nu îți folosești MP3-ul pentru a înota după ce l-ai încărcat complet, ține minte că timpul de folosință se scurtează câte puțin în fiecare zi. Se pare că dispozitivul nu se închide niciodată complet. Pentru a rezolva asta, pur și simplu încarcă-l înainte să îl folosești.

Telecomanda este ușor de folosit odată ce te obișnuiești cu ea. După puțin timp, vei învăța cum să schimbi melodiile chiar și când ești sub apă.

Căști FX-Sport VRX

Sunetul

Sunetul este foarte bun comparativ cu alte MP3-uri impermeabile, asta este din cauză că are un design complet diferit.

Împreună cu punga din silicon pentru MP3 primești și dopuri care sunt făcute pentru a opri apa să nu îți intre în urechi.

Calitatea audio este mult mai bună când urechile tale nu sunt pline de apă, iar dopurile incluse ajută cu asta.

Sunetul nu este complet clar, dat fiind faptul că puțină apă tot intră atunci când te scufunzi, dar este destul de bun cât să poți asculta chiar și cărți audio.

Atunci când intri în apă, volumul va scădea tot timpul, dar asta se întâmplă cu toate căștile și MP3-urile impermeabile, dar din fericire FX-Sport are destulă putere cât să se audă bine chiar și sub apă.

Per total calitatea audio nu este specială dacă este comparată cu cea a căștilor normale, dar considerând că acestea sunt căști de sport cu care poți înota, calitatea audio este mai mult decât ok.

Bass-ul este destul de bun, alături de medii și înalte balansate. Calitatea audio este destul de clară cât să asculți cărți audio în timp ce înoți, este grozav pentru a face două lucruri în același timp.

Poți da volumul la maxim, dar asta va distorsiona calitatea audio așa că nu fi cea mai bună soluție.

Calitatea audio se schimbă puțin sub apă, dar comparativ cu alte alternative impermeabile, sunetul FX-Sport este de top.

Cât timp nu compari sunetul acestor căști cu modele de lux pentru audiofili, vei fi foarte fericit.

Dacă ești serios când vine vorba de înot, și nu îți place să îți ajustezi căștile impermeabile des, cumpără-le, stau mai bine în urechi decât orice alte căști impermeabile de pe piață.

FX-Sport VRX sunt cele mai bune căști cu MP3 pe care le poți cumpăra acum cu un design impermeabil care îți permite să înoți sau să te antrenezi, cu o calitate audio bună și potrivire grozavă chiar și sub apă.

Verifică preț FX-Sport VRX aici!


Citește și: