Fată cu căști în ureche înotând în bazin.

Cele mai bune iPod-uri/MP3-uri impermeabile pentru înot

Care sunt cele mai bune iPod-uri/MP3-uri pentru înot?

Mai jos găsești recenzia celor mai bune iPod-uri și MP3-uri rezistente la apă, concepute pentru înot, care funcționează chiar și sub apă.

Toate aparatele din această recenzie sunt complet impermeabile, cu protecție cel puțin la standard IPX7. Asta înseamnă că le poți folosi cu încredere sub apă, fără să se strice, ore întregi. Acesta este topul celor mai bune iPOD-uri/MP3-uri, la ora actuală.

ModelRatingMemorieTipProtecție apă
Underwater Audio Apple iPod ShuffleUnderwater Audio Apple iPod Shuffle4.52GBiPod +earbuds10mReview
Waterfi Waterproof iPod ShuffleWaterfi Waterproof iPod Shuffle verde.3.52GBiPod +earbuds3mReview
AfterShokz XtrainerzMP3 player AfterShokz Xtrainerz negru.4.44GBConducție prin os3mReview
MP3 Player Tayogo Bone ConductionMP3 Player Tayogo Bone Conduction galben4.18GBConducție prin os3mReview
FX-Sport VRXMP3 player FX-Sport VRX roșu.4.78GBOn-ear MP3Cu protecție din silicon până la 60m.Review
Sony NW-WS623 WalkmanSony NW-WS623 Walkman3.74GB/8GBMP3 in-ear2mReview
SYRYN by Underwater AudioMP3 player SYRYN by Underwater Audio roșu.4.18GBMP3 +earbuds3mReview
MP3 Player SEWOBYEMP3 Player SEWOBYE albastru.4.08GBMP3 +earbuds3mReview

Caracteristicile distinctive ale playerelor MP3 impermeabile

Protecție completă la apă – playerul MP3 trebuie să aibă cel puțin clasă IPX7 de impermeabilitate pentru a putea să fie folosit în apă, fără să existe riscuri. Apa strică obiectele electronice și păstrarea ei departe de ele este obligatorie. Majoritatea MP3-urilor sunt impermeabilizate de un strat invizibil de substanță impermeabilă, care ține apa departe de interior.

Clasele mai scăzute nu oferă suficientă protecție împotriva presiunii apei, atunci când aparatul este sub apă. De aceea, căștile care sunt doar rezistente la apă nu sunt suficient de bune pentru înot. Ai nevoie de cele complet impermeabile. Mai multe informații despre impermeabilizare, în continuare.

Potrivire stabilă în apă – în cazul în care căștile pe care le porți în apă îți tot cad, vei fi foarte enervat. Alege capetele pentru urechi potrivite, care păstrează apa din canalul urechii – de obicei, capetele cu flanșă triplă sunt cele mai bune – pentru ca să ai o experiență excelentă. Asigură-te că utilizezi o cască pentru înot, pentru a ajuta la stabilitate.

Pe de altă parte, poți alege și căști cu conducție prin os, care trimit sunetul prin vibrațiile osoase sau căști pe ureche, care stau lângă urechi (vezi exemple ale acestora, mai jos).

Calitatea și performanța muzicală – Ca să lămurim un aspect, nu vei obține niciodată o calitate foarte ridicată a sunetului în apă, datorită legilor fizicii. Însă, poți să asculți melodiile cu care te vei bucura și te vei distra. De asemenea, este posibil să ai nevoie de mai mult de 2 GB spațiu de stocare pentru melodiile tale, astfel încât un iPod poate să nu fie suficient (din păcate, nu există iPod-uri cu spațiu mai mare de stocare).

Prin ce diferă player-urile MP3 rezistente la apă de alte MP3-uri?

Cu Apple iPod Shuffle, singura diferență este actualizarea suplimentară a protecției împotriva apei. MP3-ul în sine vine cu aceeași stocare de fișiere, calitate muzicală și performanță. Același lucru este valabil și pentru alte playere de muzică rezistente la apă. Ele lucrează la fel, dar pot supraviețui și unei scufundări prelungite în apă.

Underwater Audio Apple iPod Shuffle (cel mai bun, per total)

Underwater Audio Apple iPod Shuffle

Pentru înot, acesta este cel mai bun iPod rezistent la apă de pe piață la ora actuală.

Indiferent dacă faci bazine într-o piscină cu apă dulce sau te bucuri de activități subacvatice într-o mare sărată, Apple iPod Shuffle impermeabil oferit de Underwater Audio este cea mai bună alegere.

Pro

 • Sunt extraordinare pentru înot
 • Protecție împotriva apei, până la 60 de metri sub apă
 • Foarte rezistent și ușor de utilizat
 • 500+ melodii în același dispozitiv compact
 • Accesorii bune (capete pentru urechi, extensii de cablu, geantă …)

Contra

 • S-ar putea să ai unele dificultăți în a menține capetele în urechi

Durabilitate și protecția împotriva apei

Întreaga carcasă cu clemă a Shuffle-ului este impermeabilă până la adâncimea de 60 de metri. Aceasta este o protecție serioasă împotriva apei și este foarte puțin probabil să ai vreodată nevoie să te scufunzi mai mult de atât. Faptul că aceste căști sunt impermeabile înseamnă că acest iPod este, de asemenea, excelent pentru scufundări, ceea ce înseamnă că poți să te distrezi mai mult.

Rezistența pentru utilizarea în afara apei este excelentă, așa cum te aștepți de la Apple iPod. Sunt mici și robuste și nu diferă de varianta standard, care nu este rezistentă la apă. Le poți utiliza facil pentru sport sau doar pentru ascultarea de zi cu zi.

Întregul set are 2 ani de garanție, iar Underwater Audio are un excelent serviciu clienți, dacă ai vreodată nevoie să-l înlocuiești sau să-l repari.

Dacă ai grijă de el, vei putea să-l utilizezi ani de zile. Asigură-te că îl ștergi cu o cârpă și că-l lași să se usuce după utilizare. Acest lucru este important mai ales dacă îl utilizezi în apă sărată. Mulți au raportat că îl folosesc de ani de zile, fără nicio problemă. Calitatea este o caracteristică a Apple, până la urmă.

Fixare

Împreună cu căștile standard Apple, care nu sunt rezistente la apă, primești căști suplimentare în ureche, fabricate special pentru utilizarea în apă. Producătorul oferă și câteva capete pentru urechi, bune pentru înot, precum și un cablu scurt cu extensie, în cazul în care ai avea nevoie. În acest fel poți utiliza iPod-ul în mai multe moduri.

Căștile sunt 100% impermeabile și nu trebuie să-ți faci griji dacă se udă. Singura problemă pe care o face apa este că perturbă ușor sunetul, dacă nu ai realizat cea mai bună fixare. Dar, la majoritatea oamenilor, aceasta nu va fi o problemă mare.

În cazul în care ești unul dintre acei oameni pe care căștile pur și simplu nu stau, poți încerca diferite căști impermeabile, cum sunt aceste căști de înot (Swimbuds).

Poți purta, de asemenea, o cască de înot pentru a ajuta la stabilitatea fixării.

Caracteristici

Dispune de 2 GB de spațiu, ceea ce nu este mult comparativ cu MP3-urile de astăzi, dar este suficient pentru a avea peste 500 de melodii și, având în vedere că acesta este Apple Shuffle (fără ecran), probabil că nici nu vei dori mai multe melodii.

Bateria are aproximativ 15 ore de redare și este încărcată prin cablu USB obișnuit.

Sunet

Calitatea sunetului este destul de bună, mai ales având în vedere că este vorba de un set MP3 pentru înot. Sună la fel ca iPod Shuffle-ul obișnuit. Te poți bucura de un sunet curat, clar și echilibrat.

Acum, sincer, probabil că nu te vei concentra pe calitatea sunetului, în timp ce înoți sau te scufunzi și, dacă da, atunci ți-ar trebui alte căști.

Vezi review pentru cele mai bune căști pentru antrenament aici.

Sunetul poate fi cam înăbușit uneori, în funcție de fixarea pe care ai făcut-o căștilor. Acest lucru înseamnă că sunetul nu este perfect, dar este cel mai bun pe care player-ele impermeabile îl oferă.

Dacă ești în căutarea unui player MP3 mic, trainic, rezistent la apă, cu care poți înota, cumpără iPod Shuffle oferit de Underwater Audio și vei auzi muzică, chiar la 60 de metri sub apă.

Verifică preț Underwater Audio Apple iPod Shuffle aici!

Waterfi Waterproof iPod Shuffle

Waterfi Waterproof iPod Shuffle verde.

Alternativa impermeabilă pentru iPod Shuffle.

Acesta este un alt set foarte popular de iPod Shuffle, foarte similar cu cel realizat de Underwater Audio.

Setul Waterfi iPod este puțin mai greu de obținut și vine cu mai puține accesorii; altfel, este cel puțin la fel de bun.

Pro

 • Impermeabil până la adâncimea de 64 m
 • Mic, compact, trainic
 • Design foarte rezistent, dar totodată simplu
 • Calitatea Apple

Contra

 • Puțin mai scump decât alternativele
 • Căștile ar putea pierde protecția împotriva apei

Durabilitate și protecția împotriva apei

Cu acest iPod poți să te scufunzi până la 64 m sub apă, ceea ce este chiar mai mult decât modelul lui Underwater Audio. Nu credem că va trebui să le utilizezi la adâncimi mai mari de 64 m, dar este bine să știi limita. Problema sunt căștile, clasificate IPX7, așa că nu poți să te scufunzi mai mult de 10 m cu ele.

Arată și se simte ca standardul Apple Shuffle din generația a 4-a, fiind și mic, robust și simplu de utilizat.

Poate fi fixat convenabil pe cureaua ochelarilor de înot sau pe costumul de baie și, fiind atât de mic și ușor, nu te va deranja.

Fixare

Cablul este puțin mai lung, de 30 centimetri, ceea ce ar putea fi o problemă, deoarece va fâlfâi mult sub apă. Dar, pentru unii oameni, cablul este prea scurt, ceea ce provoacă frustrări în timpul înotului.

În plus, vei primi capete de dimensiuni diferite pentru urechi și căști originale Apple, care nu sunt impermeabilizate. Căștile impermeabile pot avea o formă potrivită pentru unii oameni, în acest caz, ar trebui să te uiți la Swimbuds Sport, care sunt cele mai bune căști pentru înot, la ora actuală.

Combinația dintre iPod Shuffle impermeabil și Swimbuds Sport este cea mai fiabilă opțiune, deși vor fi puțin mai scumpe.

Caracteristici

Acest dispozitiv impermeabil are o durată de viață a bateriei de până la 15 ore și poate stoca cel puțin 500 de melodii/podcast-uri în cei 2 GB de stocare ai săi.

IPod-ul Shuffle mic, durabil și testat oferă multă flexibilitate și ușurință în utilizare. Imediat îți vei da seama ce butoane trebuie să apeși pentru a controla volumul sau pentru a sări peste o melodie.

Muzica poate fi pusă pe iPod prin iTunes sau prin alte programe software compatibile cu acesta.

Sunetul

Calitatea sunetului nu este diferită de iPod-ul standard, întrucât, de fapt, este același produs, doar că este și impermeabil. Acest lucru nu înseamnă că are o calitate a sunetului mai slabă, fiind chiar printre cele mai bune pe care le poți cumpăra, pentru înot.

Setul este destul de scump pentru un player MP3 atât de mic dar, când vine vorba de performanțe subacvatice, îți va fi greu să găsești ceva mai bun. Apple este cunoscut pentru calitatea produselor și, pentru ca să nu ai nicio grijă cu privire la utilizarea lui sub apă, Waterfi oferă o garanție de impermeabilizare de 2 ani.

Dacă vrei un iPod durabil și fiabil pentru înot, versiunea Waterfi este una dintre cele mai bune și, cu o întreținere corespunzătoare, te vei bucura ani de zile de ele.

Verifică preț Waterfi Waterproof iPod Shuffle aici!

AfterShokz Xtrainerz (cel mai bun MP3 player cu „conducție prin os”)

MP3 player AfterShokz Xtrainerz negru.

Cel mai bun player MP3 rezistent la apă cu „conducție prin os”.

Acest aparat inteligent oferă căști cu „conducție prin os”, care nu necesită capete speciale dar, în schimb, transmite sunetul prin oase.

Protecție împotriva apei: IP68

Dimensiune memorie: 4 GB

Tip căști: Conducție prin os

De ce să le cumperi?

AfterShokz face multe dintre cele mai bune căști cu conducție prin os, iar Xtrainerz sunt concepute special pentru înotători.

Poate stoca aproximativ 1.200 de melodii și poate oferi 8 ore de redare continuă. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru majoritatea înotătorilor.

Tehnologia cu conducție prin os este inteligentă și trimite vibrațiile prin pomeți, mai degrabă decât direct în ureche, ceea ce ajută la fixarea sub și în apă.

Ratingul IP68 îți permite să folosești aceste căști până la adâncimi de 2 metri. De asemenea, este inclusă o cască de înot. Deși sunt destul de rezistente, dar această cască de înot menține banda căștilor pe cap.

Ce nu ne-a plăcut

Apa poate să interfereze cu vibrațiile și poate să scadă calitatea sunetului. De asemenea, sunt destul de scumpe, datorită designului și tehnologiei.

Sunetul

Sunetul este mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor. Nu au un bass amplificat, dar majoritatea înotătorilor sunt obișnuiți să nu audă melodii cu bass exagerat.

Pentru cea mai bună experiență și zero probleme atunci când înoți cu căști, ia în considerare AfterShokz Xtrainerz.

Verifică preț AfterShokz Xtrainerz aici!

MP3 Player Tayogo Bone Conduction (conducție prin os la buget redus)

MP3 Player Tayogo Bone Conduction galben

MP3 Tayogo Bone Conduction un produs ieftin pentru înot, cu conducție prin os.

Aceasta este o alternativă cu conducție prin os mai accesibilă ca preț, cu o capacitate mare de stocare și un sunet destul de bun, gândită pentru înot.

Protecție împotriva apei: IPX8
Dimensiune memorie: 8 GB

Tip căști: Conducție prin os

De ce să le cumperi?

Cu un preț mai mic decât AfterShokz, acest MP3 are, de asemenea, căști cu conducție prin os și un spațiu de stocare de 8 GB. Poți salva peste 2.000 de melodii. Și poți asculta și radio FM, dacă vrei.

Căștile au o durată de viață a bateriei de 6 ore, suficientă pentru majoritatea sesiunilor de înot. Pe lângă faptul că sunt potrivite pentru utilizare sub apă (IPX 8 le permite să fie scufundate complet), sunt excelente și pentru alergare sau alte antrenamente.

Designul colierului este prevăzut cu cârlige pentru urechi, pentru a le ține în siguranță, în timp ce înoți.

Ce nu ne-a plăcut

Bass-ul lipsește puțin, datorită tehnologiei utilizate De asemenea, sunetul nu este la fel de bun ca la AfterShokz.

Sunetul

Este suficient de clar pentru a asculta muzică sau cărți audio, iar apa nu le perturbă, în timpul înotului.

Nu au cel mai puternic bass, dar aceasta este uzual, având în vedere tehnologia.

Pentru un spațiu mare de stocare și un set minunat de căști subacvatice cu MP3, ia în considerare playerul MP3 Tayogo Bone Conduction.

Verifică preț MP3 Player Tayogo Bone Conduction aici!

FX-Sport VRX (cele mai bune de tip ”pe ureche”)

MP3 player FX-Sport VRX roșu.

Cel mai bun player MP3 pe ureche cu exerciții fizice preîncărcate.

Acest dispozitiv are deja câteva antrenamente pre-încărcate, ceea ce reprezintă o idee foarte bună pentru cei care doresc să folosească playerul MP3 ca pe un trainer personal.

Protecție împotriva apei: nespecificată
Dimensiune memorie: 8 GB
Tip căști: pe ureche

De ce să le cumperi?

Căștile VRX FX-Sport sunt concepute pentru un stil de viață activ. Au antrenamente preîncărcate pentru alergare și moduri care te pot ajuta să-ți testezi capacitățile fizice. Modurile de antrenament și exercițiile pot fi de mare ajutor atunci când nu-ți poți permite un antrenor personal sau ai dificultăți în respectarea planului.

Cele cinci ore de redare vor fi suficiente pentru majoritatea sesiunilor de înot sau a drumețiilor pe munte. Cei 8 GB de stocare înseamnă că poți salva aproximativ 2.000 de melodii.

Designul pe ureche nu este chiar ideal pentru antrenamente riguroase, dar acestea sunt bine fixate, datorită cârligelor pentru urechi.

Ce nu ne-a plăcut

Aceste căști sunt rezistente la apă și rezistente la transpirație, dar trebuie să cumperi o pungă specială din silicon pentru a le putea folosi în apă, pentru înot.

Sunetul

Sunetul este destul de bun. Au un amplificator suplimentar, iar setările EQ îți permit să controlezi bassul și acutele.

Dar, pentru utilizare în apă, punga din silicon va scădea puțin din calitatea audio.

Dacă nu te deranjează să cumperi o pungă impermeabilă sau nu stai foarte mult timp sub apă, FX-Sport VRX sunt o opțiune foarte bună.

Review complet aici.

Verifică preț FX-Sport VRX aici!

Sony NW-WS623 (Walkman cu Bluetooth)

Sony NW-WS623 Walkman

Design Sony Walkman cu Bluetooth și stocare integrată.

Dacă vrei să asculți fără fir, să ai posibilitatea de stocare internă, plus capacitatea de a le folosi în apă sărată și apă dulce, acestea sunt o alegere bună.

Protecție împotriva apei: IPX8 (IP68)
Dimensiune memorie: 4 sau 16 GB
Tip căști: în ureche

De ce să le cumperi?

Brandul Sony Walkman s-a schimbat foarte mult, față de modelele populare în anii 80 și 90. Aceste căști sunt potrivite pentru utilizare sub apă, iar calificativul IPX8 înseamnă că pot fi scufundate până la 1,8 m. Funcționează chiar și în apa sărată.

Cu stocarea încorporată sub forma unui player MP3 de 4 GB sau 16 GB, poți asculta muzică folosind Bluetooth (deși aceasta nu va funcționa în apă).

Designul cu bandă cu căști atașate este foarte stabil. Banda se prinde în jurul urechilor cu cârlige, pentru confort și stabilitate superioară, în timp ce înoți.

Cele 12 ore de viață a bateriei sunt minunate pentru înotătorii de tot felul. În plus, trei minute de încărcare îți pot oferi un timp de redare de 60 de minute, perfect pentru încă o sesiune de înot.

Ce nu ne-a plăcut

Căștile Sony NW-WS623 nu sunt cele mai confortabile. Utilizarea extinsă îți poate cauza o durere în urechi. Capetele pentru urechii sunt, de asemenea, destul de mari.

Sunetul

Răspunsul în frecvență este bun, iar claritatea sunetului este potrivită pentru toate tipurile de muzică și pentru ascultarea de podcast-uri sau alte materiale audio. Totuși, ascultarea de pe spațiul de stocare integrat oferă o claritate audio mai bună.

Pentru capacități fiabile de impermeabilitate în apă dulce și sărată, plus opțiunea de a utiliza Bluetooth atunci când nu înoți, Sony NW-WS623 este cea mai bună alegere.

Verifică preț Sony NW-WS623 Walkman aici!

SYRYN by Underwater Audio (cel mai bun MP3 player ieftin)

MP3 player SYRYN by Underwater Audio roșu.

Cel mai bun player MP3 impermeabil ieftin pentru înot.

Adesea vândut la pachet cu Swimbuds, SYRN este o soluție ieftină și simplă pentru înotătorii care doresc să asculte muzică sub apă.

Protecție împotriva apei: IPX8
Dimensiune memorie: 8 GB
Tip căști: în ureche

De ce să le cumperi?

Cu un rating IPX8, acest MP3 player este excelent pentru utilizarea sub apă. De obicei, se vinde cu Swimbuds (căști) care fac o treabă destul de bună în a reda muzica favorită.

SYRN MP3 funcționează cu USB și poți copia ușor melodiile sau alte fișiere audio. Funcționează pe Mac sau Windows deopotrivă.

8 GB memorie este un spațiu de stocare destul de generos și suficient pentru 2.000 de melodii. Există un mod de shuffle inclus, astfel încât să nu te plictisești de melodiile de la începutul playlist-ului.

Ce nu ne-a plăcut

Chiar dacă butoanele principale sunt destul de simple, modurile avansate, cum ar fi shuffle, nu sunt ușor de activat.

O cască de înot este necesară pentru a ține capetele în interiorul urechilor.

Sunetul

Împerecheat cu swimbuds, sunetul este nesofisticat, dar suficient de bun pentru a asculta ocazional.

Pentru a asculta muzică sub apă și un dispozitiv simplu, durabil și accesibil, îți recomandăm SYRN de la Underwater Audio.

Verifică preț SYRYN by Underwater Audio aici!

MP3 Player SEWOBYE impermeabil

MP3 Player SEWOBYE albastru.

MP3 player impermeabil sub 100 RON.

O soluție accesibilă cu căști și un design convenabil pentru înotători.

Protecție împotriva apei: IPX8
Dimensiune memorie: 8 GB
Tip căști: în ureche

De ce să le cumperi?

Principalul avantaj al acestor căști este faptul că SEWOBYE a fost conceput pentru înotători. Este un brand generic, care copiază alte modele și îl produce mai ieftin.

Acesta este un player MP3 ușor, iar cârligul se fixează pe ochelarii de înot. Butoanele de control sunt simplu de utilizat, cu excrescențe, care fac posibilă controlarea cu degetele umede.

Acestea au căști impermeabile (rating IPX8), cu un cablu scurt, perfect pentru utilizarea la înot.

O memorie de 8 GB este foarte bună, iar bateria de 16 ore este un adevărat bonus. Acest timp de redare este mult mai mare decât multe modele concurente.

Ce nu ne-a plăcut

Capetele de urechi incluse nu sunt cele mai potrivite. Ia în considerare înlocuirea acestora cu unele mai bune, impermeabile.

Sunetul

Căștile incluse au un sunet de calitate medie. Este decent pentru muzică și bine pentru podcast-uri sau cărți audio. Sunetul de înaltă fidelitate nu este chiar punctul forte al acestui aparat, dar simplitatea folosirii MP3-ul compensează acest lucru.

Pentru un player MP3 care este ușor de controlat chiar sub apă și are cea mai nouă tehnologie, ia în considerare playerul de muzică impermeabil de la SEWOBYE.

Verifică preț MP3 Player SEWOBYE aici!

De ce iPod-urile și MP3-urile impermeabile sunt cele mai bune pentru înot?

Dacă dorești să asculți muzica preferată în timpul înotului, cea mai bună și mai fiabilă soluție este un player MP3 rezistent la apă, precum un iPod Shuffle impermeabil și căști impermeabile la urechi.

Această tehnologie este de bază, dar funcționează cel mai bine sub apă. Vezi de ce nu poți utiliza căștile Bluetooth sub apă, mai jos.

Principalele motive pentru care ar trebui să obții un set cu cască iPod sau MP3 pentru înot sunt:

 • Tehnologie dovedită, care funcționează
 • Designul cu fir, mai mic, acestea fiind mai ușor de făcut impermeabil chiar și pentru apă mai adâncă
 • Designul mic este mai ușor de menținut în timpul înotului (imaginează-ți cum ar fi să înoți cu telefoane lângă urechilor …)
 • Impermeabilizarea căștilor mici și a playerelor de muzică este mai ieftină decât la căștile mai mari sau la telefoane.

Ce ar trebui să eviți la playerele MP3 rezistente la apă?

Bărbat cu căști înotând în bazin.

Deoarece MP3-urile impermeabile nu sunt cele mai ieftine, asigură-te că alegi un brand de încredere, care a verificat de mai mult timp. Există mărci precum Underwater Audio, Waterfi … care sunt specializate în fabricarea de echipamente impermeabile.

Desigur, vei avea mai multă încredere într-un produs testat, cu feedback pozitiv al utilizatorilor, decât să alegi o companie nouă.

De asemenea, evită produsele cu caracteristici prea promițătoare. Unii producători își vând produsele ca fiind impermeabile și potrivite pentru înot dar, de fapt, nu sunt verificate pentru aceasta. Alege un produs dovedit, chiar dacă ar trebui să plătești puțin mai mult.

Cât de adânc pot să mă scufund cu playerele MP3 impermeabile din această listă?

Toate seturile de iPod/MP3 din această listă sunt sigure pentru a fi utilizate la înot în piscine, iar unele sunt protejate chiar până la adâncimi mari.

De fapt, noul iPod Shuffle este considerat a fi complet rezistent la apă până la 60 de metri adâncime, ceea ce este util chiar și pentru scufundări. Citește recenziile pentru fiecare model, pentru a afla mai multe despre el.

Reține să îți cureți iPod-ul impermeabil cu apă proaspătă, după ce îl utilizezi în mare. Apa sărată este un pic mai agresivă cu aparatele electronice, față de apa dulce.

Care sunt cele mai bune căști impermeabile pentru înot?

Există multe căști impermeabile, potrivite pentru înot dar, când vine vorba de absolutul absolut, trebuie alese Swimbud.

Când îți cumperi propriul player MP3 rezistent la apă, probabil că vei primi căști suplimentare, dar acestea, de obicei, nu sunt cele mai bune.

Nu este neobișnuit să ai o mulțime de probleme pentru a le ține în urechi, mai ales în timpul mișcării rapide sub apă, cum ar fi să faci o întoarcere. Dacă nu folosești o cască de înot și nici nu ai vreun alt mod de a-ți ține căștile în urechi, probabil că vei întâmpina probleme frecvente.

„Tine minte că purtarea unei căști de înot este cea mai bună variantă pentru a crește stabilitatea, chiar dacă utilizezi swimbuds.”

O altă opțiune este să obții un player MP3 cu conducție prin os, care nu necesită căști în ureche, precum AfterShokz Xtrainerz.

De ce căștile Bluetooth nu sunt bune pentru înot?

Căștile Bluetooth nu funcționează sub apă, deoarece semnalul nu se transmite în același mod sub apă. Acest lucru face căștile wireless Bluetooth inutile pentru înot, deoarece conexiunea nu va funcționa.

În momentul în care căștile vor atinge apa, vei observa interferențe ale semnalului. Aceasta înseamnă că, în cele din urmă, vei pierde conexiunea Bluetooth și semnalul va înceta.

În momentul de față, încă nu avem o tehnologie wireless ieftină, bună, care ar putea fi folosită pentru redarea sunetului într-un mediu subacvatic.

Cu toate acestea, pentru sporturile nautice de deasupra apei, precum kayak-ul și placa cu vâslă, poți folosi căști wireless impermeabile, în continuare.