Bărbat cu căști în urechi ridicând o halteră cu discuri galbene.

Cele mai bune căști in-ear pentru antrenamente

Căști auriculare, căști in-ear, oricum le numești, acestea sunt cele mai bune pentru antrenament.

Comparația căștilor in-ear pentru sport

Model RatingProtecție împotriva apeiConexiuneBaterie (încărcare)Microfon + controale
Jabra Elite Active 65tCăști Jabra Elite Active 65t3.6IPX6
(IP56)
Bluetooth
wireless
5 ore
(Micro-USB)
Review
Jaybird X4Căști JayBird X42.9IPX7Bluetooth
wireless
8 ore
(Micro-USB)
Review
Aukey Key Series B80Căști Seria Aukey Key B803.9IPX6Bluetooth
wireless
8 ore
(USB-C)
Review
Plantronics BackBeat FIT 350Căști Plantronics BackBeat FIT 3503.8IPX5Bluetooth
wireless
6 ore
(Micro-USB)
Review
Aukey Key Series T10Căști Aukey Key Series T104.1IPX5Bluetooth
wireless
7 ore
(USB-C)
Review
AfterShokz AeropexCăști Aftershokz Aeropex4.3IPX7
(IP67)
Bluetooth
wireless
8 ore
(cablu dedicat)
Review
Aukey Key Series B60Căști Aukey Key Series B604.2IPX6Bluetooth
wireless
8 ore
(USB-C)
Review
Bose SoundSportCăști Bose SoundSport cu fir4.0IPX4Cu fir
3.5 mm
n/aReview
iTeknic BH001Căști iTeknic BH0014.2IPX7Bluetooth
wireless
24 ore
(Micro-USB)
Review
Anker SoundBuds Slim+Căști in-ear Anker Soundbuds Slim +3.8IPX7Bluetooth
wireless
10 ore
(Micro-USB)
Review

Căștile in-ear wireless sunt compacte și utile când vine vorba să fie folosite cât ești în mișcare din cauză că sunt mici. Din această cauză, mulți oameni aleg să le poarte la sală și cât timp fac alte activități sportive.

Am comparat cele mai bune căști in-ear pentru antrenamente în acest ghid. Vei găsi alegeri de top pentru orice, de la ridicatul de greutăți până la alergat.

Toate opțiunile din listă au caracteristici care ar trebui să fie în toate căștile pentru antrenamente, spre exemplu rezistența la apă, o potrivire stabilă și un sunet plăcut.

Fiecare om care se duce la sală, are nevoi diferite, așa că uită-te la cele mai bune 10 opțiuni pe care noi le recomandăm după ce le-am testat la noi în studio. Probabil vei găsi printre ele ceva bun și pentru tine.

Caracteristicile cheie ale căștilor in-ear pentru antrenamente

Atunci când cauți căști in-ear grozave pentru antrenamente, nu este suficient să găsești căștile de top de pe piață.

Trebuie să te gândești la antrenamentul tău, și la stresul la care vor fi supuse căștile.

Caracteristici care nu ar conta dacă ai merge cu metroul sau dacă ai sta acasă, s-ar putea să fie importante pentru antrenamentele pe care le faci.

Stabilitate

Căștile in-ear wireless îți sunt inutile dacă îți tot cad din urechi în timpul antrenamentelor pentru ca asta nu va face decât să te frustreze.

Imaginează-ți că ești pe aparatul eliptic și ai nevoie să îți ții mâinile pe aparat. Dacă îți tot cad căștile, atunci va trebui să oprești exercițiu pentru a le pune înapoi. Asta ar fi teribil de enervant.

Producătorii căștilor de antrenamente știu cât de important este pentru tine să îți stea căștile în urechi până la sfârșitul exercițiilor. Un design cu aripi care se mulează pentru a se potrivi în ureche, sau un design cu cârlig care se pune în jurul urechii ajută foarte mult pentru stabilitatea căștilor în ureche.

Căștile in-ear sunt de obicei mai bune pentru antrenamente decât căștile on-ear din cauza stabilității ridicate.

Durabilitate

Categoric căștile pentru antrenamente trebuie să fie și rezistente și să nu se strice atunci când sunt folosite des.

Când alergi sau te duci la sală, există o șansă ca acestea să fie nevoite să reziste la multă mișcare, la transpirație sau să reziste când le arunci prin ghiozdan în grabă. Nimeni nu vrea căști in-ear care se strică imediat ce sunt mai intens folosite.

 

Impermeabilitatea (sau cel puțin rezistență la transpirație)

Tabel clasificare IP și IPX

Dacă nu transpiri cât te antrenezi, probabil nu o faci cum trebuie. Cele mai bune căști in-ear pentru antrenamente din lume au fost făcute ținând cont de asta. IPX-ul (rating-ul de impermeabilitate) îți va spune cât de impermeabile sunt căștile. IPX4 și mai sus înseamnă că sunt rezistente la transpirație.

Izolare fonică

Izolarea pasivă este importantă pentru cei ce se duc la sală din cauză că îți permite să elimini zgomotul din sală și să te concentrezi pe antrenament.

Nu încurca căștile in-ear cu izolare fonică activă, care blochează undele de sunet activ din a intra în ureche cu cele cu izolare fonică pasivă care fizic blochează sunetele externe.

Dacă planifici să te antrenezi într-o sală sau în alt loc aglomerat, pentru siguranța ta, atunci cumpără căști cu mai puțină izolare fonică.

Prin cablu sau wireless?

Ai nevoie de căști wireless pentru antrenamente? Sau sunt bune și cele prin cablu?

Evident, cablurile pot să îți stea în cale, mai ales când folosești echipamentul din sală, lucru care poate fi foarte enervant. Mulți oameni optează să își pună cablurile sub haine, dar asta poate cauza iritații ale pielii.

În loc de căști in-ear wireless, care nu au nici un cablu între ele și dispozitivul audio, poți opta pentru căști in-ear true wireless (TWS). Acestea nu au cabluri deloc.

Căștile in-ear TWS pot fi utile, dar este mai important să găsești o variantă stabilă care stă bine în urechile tale.

Viața bateriei

Dacă vrei wireless, gândește-te și la viața bateriei. Ăsta este unul dintre dezavantajele funcționalității wireless. Cu cât e mai lungă viața bateriei, cu atât mai bine.

În plus, gândește-te și la alte funcționalități și caracteristici, spre exemplu încărcarea rapidă. Este grozavă pentru oamenii care uită să își încarce căștile.

Cele mai bune căști in-ear pentru antrenamente

Jabra Elite Active 65t (cele mai bune per total)

Căști Jabra Elite Active 65t

Cele mai bune căști in-ear pentru antrenamente per total.

Căștile in-ear true wireless sunt foarte populare pentru antrenamente, și este foarte atrăgător să ai libertatea care vine când nu ai nici un cablu atașat de căștile tale.

Cele mai bune pentru: Toate
Conexiune: True wireless
Rezistență la apă: Impermeabilitate IPX6
Viața bateriei: Până la 5 ore (10 ore cu bateriile de rezervă incluse)

De ce să le cumperi?

Dacă vrei un audio excelent, și flexibilitatea care este oferită de căștile true wireless, atunci ar trebui să iei în considerare modelul Jabra 65t. Nu au cabluri, nu au guler, și stau foarte bine în urechi.

Ca să stea bine în urechi, vin cu multiple dopuri. Sunt făcute să se potrivească perfect urechilor tale, ca să poți să le folosești când ridici greutăți sau când alergi.

Sunt compatibile cu Alexa de la Amazon. Sunt grozave pentru comenzi vocale dacă ai un dispozitiv Alexa setat. Sunt și rezistente la apă cu un rating de IPX6.

Viața bateriei este decentă la 5 ore, dar mai ai încă 2 baterii de rezervă în cutie, pentru a îți oferii 15 ore de muzică per total.

Ce nu ne-a plăcut

Deși au un microfon pentru apeluri, acesta nu are o calitate foarte bună. Dar probabil nu vei face apeluri în timp ce te antrenezi.

Sunetul

Fidelitatea și calitatea sunetului sunt punctele lor forte. Au fost făcute cu o gamă largă de răspunsuri de frecvență. Prin aplicația lor, îți poți personaliza muzica după cum îți place.

Dacă vrei căști in-ear care se aud genial, cu funcționalitate true wireless, atunci ia în considerare căștile Jabra Elite Active 65t.

Verifică preț Jabra Elite Active 65t aici!

Jaybird X4 (cel mai bun sunet cu EQ)

Căști JayBird X4

Căștile in-ear care se aud cel mai bine, care au și EQ.

Căștile in-ear Jaybird X4 sunt o opțiune grozavă pentru oricine vrea un nivel în plus de control printr-o aplicație EQ. Sunetul este o caracteristică cheie a căștilor de antrenamente.

Cele mai bune pentru: A personaliza sunetul
Conexiune: Wireless
Rezistență la apă: Impermeabilitate IPX7
Viața bateriei: Până la 8 ore

De ce să le cumperi?

Modelul Jaybird X4 este mai bun decât Tarah, în opinia noastră. Viața bateriei este mai bună pentru căștile X4 în timp ce sunt doar cu puțin mai scumpe.

Au o izolare fonică excelentă, și ca bonus o aplicație EQ. Asta îți permite să amplifici bass-ul, mediile sau înaltele, după cum preferi. Are și presetări EQ incluse.

8 ore de baterie ar trebui să fie suficiente pentru toate antrenamentele tale. Dar adaptorul de încărcat este special făcut pentru acest model, așa că ai grijă să nu îl pierzi.

Dopurile Comply Ultra sunt făcute din spumă cu memorie, și ar trebui să se potrivească în urechile tale ușor, căldura permițându-le să se muleze după forma urechilor tale.

Protecția IPX7 este perfectă pentru a rezista chiar și la ploaie, așa că pentru căștile X4 nu este o problemă dacă faci antrenamente afară pe timp urât.

Ce nu ne-a plăcut

Unii utilizatori s-au plâns de calitatea căștilor X4. Ei spun că bateria s-ar termina mai repede decât ce declară producătorul dar nouă nu ni s-a întâmplat asta în timpul testării. Cablu de încărcat este brevetat, ceea ce înseamnă că ai un cablu în plus pe care trebuie să îl păstrezi prin casă.

Sunetul

Capacitatea de a ajusta rapid și ușor sunetul cu aplicația EQ este grozavă, și răspunsul de frecvență al căștilor X4 este minunat.

Dacă vrei control și un sunet clar cu o fidelitate mare, uită-te la căștile Jaybird X4.

Verifică preț Jaybird X4 aici!

Aukey Key Series B80 (cele mai bune sub 500 RON)

Căști Seria Aukey Key B80

Cele mai bune căști pentru antrenamente sub 500 RON.

Prețul este de obicei un factor de considerat când alegi căști. Este un mare plus că poți lua căști in-ear atât de bune la mai puțin de 500 RON.

Cele mai bune pentru: Calitatea audio pentru sub 500 RON
Conexiune: Wireless
Rezistență la apă: Impermeabilitate IPX6
Viața bateriei: Până la 8 ore

De ce să le cumperi?

În ciuda prețului relativ scăzut, sunt multe lucruri bune despre căștile B80. Sunt făcute pentru antrenamente, cu un design stabil și compact.

Cârligele de urechi țin aceste căști înăuntru, în timp ce dopurile multiple (inclusiv din spumă cu memorie) care sunt incluse, se potrivesc urechilor mai mici cât și celor mai mari.

Acestea blochează destul de mult zgomot nedorit, lucru care poate fi ideal pentru mersul la sală într-o zi aglomerată.

Viața bateriei de 8 ore este și ea ideală pentru majoritatea oamenilor care se duc la sală sau se antrenează. În plus, 10 minute de încărcare oferă 2 ore de baterie, așa că nu vei aștepta mult ca acestea să se încarce.

Ce nu ne-a plăcut

Când asculți la căștile Aukey B80 cu un volum redus, vei observa un zgomot de fundal enervant care dispare când mărești volumul însă.

Sunetul

Considerând prețul, fidelitatea audio este bună. Un design cu difuzoare duble oferă puțin mai multă putere acestor căști in-ear. Poți asculta melodiile preferate pline de bass, și te vei bucura de fiecare minut.

Dacă vrei căști in-ear solide de antrenament la sub 500 RON, ia în considerare căștile Aukey Key Series B80.

Verifică preț Aukey Key Series B80 aici!

Plantronics BackBeat FIT 350 (cea mai bună valoare)

Căști Plantronics BackBeat FIT 350

Căștile in-ear pentru antrenamente cu cea mai bună valoare.

Căștile BackBeat FIT 350 au o valoare foarte mare. Primești multe la un preț mic, se potrivesc bine și au o calitate audio bună.

Cele mai bune pentru: Valoare
Conexiune: Wireless
Rezistență la apă: Impermeabilitate IPX5
Viața bateriei: Până la 6 ore

De ce să le cumperi?

Acestea au o valoare grozavă pentru banii dați, și au niște caracteristici de top considerând prețul.

Cu aceste căști in-ear, ai încărcare rapidă, cu 15 minute de încărcat pentru o oră de muzică iar bateria per total rezistă 6 ore.

Ca și multe alte căști wireless ieftine, acestea au cârlige care stau în jurul urechilor pentru a ține căștile înăuntru. Primești în plus ca o extra măsura de siguranță, primești și un clip pentru guler care îți ține bine cablul în timpul unei curse sau a unui antrenament.

Nivelul de confort este bun, dar dopurile de ureche sunt special făcute pentru acest model, așa că ai grijă de ele.

Ce nu ne-a plăcut

Cablul care se atinge de pielea ta produce un zgomot de fir enervant.

În plus, nu au cea mai bună conexiune prin Bluetooth. Trebuie să îți ții dispozitivul de muzică aproape pentru o conexiune neîntreruptă.

Sunetul

Deși nu se compară cu alte căști de elită, acestea au un răspuns de frecvență excelent. Au și un bass puțin accentuat și înalte cu o semnătură în formă de V, lucru foarte popular cu sportivii.

Pentru un set de căști in-ear wireless pentru sală, cu o valoare foarte mare, recomandăm Plantronics BackBeat FIT 350.

Verifică preț Plantronics BackBeat FIT 350 aici!

Aukey Key Series T10 (cele mai ieftine căști auricular cu true wireless)

Căști Aukey Key Series T10

Cele mai ieftine căști in-ear true wireless pentru antrenamente.

Căștile in-ear true wireless au tendința să fie foarte scumpe, dar dacă vrei o opțiune care să îți ofere wireless și să nu coste o avere, căștile T10 pot fi soluția ta.

Cele mai bune pentru: TWS-uri ieftine
Conexiune: Wireless
Rezistență la apă: Impermeabilitate IPX5
Viața bateriei: Până la 7 ore (24 în cutia de încărcat)

De ce să le cumperi?

Nu este ușor să găsești căști in-ear true wireless ieftine dar acest model este excepția de la regulă.

Căștile in-ear se încarcă prin cablu USB-C (prin cutie). Alături de cutia de încărcat, primești 24 de ore de baterie. Asta este excepțional pentru prețul cerut.

Aceste căști in-ear wireless sunt și stabile. 3 seturi de dopuri și aripi îți permit să alegi varianta cea mai bună pentru nevoile tale, fie că ai urechi mici sau mari. Poți să le porți cu orele pentru că nu îți vor irita urechile.

Volumul și restul butoanelor sunt pe căști (butoane touch).

Ce nu ne-a plăcut

Butoanele au o mică întârziere și durează ceva până te obișnuiești. Au o întârziere de cam o secundă între apăsare și răspuns.

Sunetul

Fidelitatea audio este mai bună decât te-ai aștepta. Este clară cu un bass puțin accentuat pe care îl poți simții până în timpane. Vocalele par vii și vibrante, iar înaltele nu sunt foarte aspre. Având în vedere că sunt sub 500 RON și sunt true wireless, se aud excelent.

Căștile Aukey Key Series T10 sunt o alegere de top din cauza bass-ului accentuat, a sunetului plăcut, a funcționalității true wireless, și a prețului mic de sub 500 RON.

Citește review-ul complet pentru Aukey T10 aici.

Verifică preț Aukey Key Series T10 aici!

AfterShokz Aeropex (cea mai bună conducție osoasă)

Căști Aftershokz Aeropex

Conducția osoasă îți lasă urechile libere să auzi mediul înconjurător, este grozavă când mergi pe afară, unde trebuie să fii atent.

Cele mai bune pentru: Conducție osoasă
Conexiune: Wireless
Rezistență la apă: Impermeabilitate IP67
Viața bateriei: Până la 8 ore

De ce să le cumperi?

Căștile prin conducție osoasă sunt cea mai bună opțiune pentru cei ce vor să aibă urechile libere.

AfterShokz este un brand de top pentru acest stil de căști pentru sport, și au multiple brevete. Căștile Aeropex cântăresc doar 26g, sunt incredibil de ușoare, dar nu fac compromisuri când vine vorba de caracteristici.

PremiumPitch 2+ este o tehnologie îmbunătățită pentru aceste căști in-ear, care îmbunătățește bass-ul prin vibrațiile osoase. În plus, ușurează senzația de vibrații din obraji, care este enervantă pentru unii oameni.

Bentița învelită în titan este făcută să fie foarte flexibilă și să se potrivească pe tot felul de capete.

Cu un design impermeabil de rating IPX7 și o potrivire foarte stabilă, pot fi folosite pentru toate genurile de antrenamente.

Ce nu ne-a plăcut

Unii oameni nu suportă senzația conducției osoase; le poate vibra fața. În afară de asta, este foarte greu să găsești ceva rău la aceste căști.

Sunetul

Odată ce te convertești la conducția osoasă, s-ar putea să îți placă și să nu mai vrei altceva. Fidelitatea sunetului este genială, cu un răspuns de frecvență mare și un bass accentuat (pentru căști prin conducție osoasă).

Dar nu se aud la fel de bine ca și căștile normale care au un bass mult mai adânc.

Pentru a putea fi atent la mediul înconjurător cât te antrenezi și pentru o calitate audio bună, aruncă un ochi la căștile prin conducție osoasă AfterShokz Aeropex.

Citește review complet aici.

Verifică preț AfterShokz Aeropex aici!

Cele mai ieftine căști in-ear pentru antrenamente

Aukey Key Series B60 (cele mai bune sub 300 RON)

Căști Aukey Key Series B60

Cele mai ieftine căști in-ear wireless de sub 300 RON.

Căștile Aukey Key Series B60 sunt fratele mai mic al modelului B80 de la același brand, dar oferă aproape aceeași calitate.

Cele mai bune pentru: Sub 300 RON
Conexiune: Wireless
Rezistență la apă: Impermeabilitate IPX6
Viața bateriei: Până la 8 ore

De ce să le cumperi?

După cum am menționat, au o calitate asemănătoare cu modelul B80, ceea ce înseamnă că au o valoare mare pentru prețul cerut.

Pot fi încărcate (USB-C) prin încărcare rapidă în doar 10 minute, primind o oră de viață.

Sunt relativ stabile, iar dopurile de urechi vin în două mărimi, lucru care ajută cu diferitele mărimi ale urechilor. Protecția IPX6 înseamnă că sunt apărate de mediul înconjurător (ploaie, umezeală etc).

Au o funcție automată de aprindere/oprire bazată pe magneți. Pentru a le închide și deconecta, lipește căștile împreună, și gata.

Ce nu ne-a plăcut

Din cauză că potrivirea este destul de superficială, îți permit să auzi mult zgomot extern, ceea ce nu este grozav dacă vrei să îți auzi doar muzica.

În plus, deși au dopuri în două mărimi, nu sunt ideale pentru urechile cu forme neobișnuite, iar unii oameni s-ar putea să se chinuie să găsească o potrivire bună.

Sunetul

Singura diferență audio între acestea și modelul B80 este faptul că acestea au un singur difuzor, dar tot oferă destul de multă putere și claritate. Dar bass-ul este mai puțin predominant din cauza potrivirii superficiale și difuzorului slab.

Pentru cele mai bune căști in-ear de sport de sub 300 RON, s-ar putea să vrei să te gândești la căștile Aukey Key Series B60.

Verifică preț Aukey Key Series B60 aici!

Bose SoundSport (cele mai bune prin cablu)

Căști Bose SoundSport cu fir

Cele mai bune căști in-ear prin cablu pentru antrenamente.

Cele mai bune pentru: Căști in-ear prin cablu de antrenamente
Conexiune: Prin cablu, 3.5mm
Rezistență la apă: Impermeabilitate IPX6
Viața baterie: N/A

De ce să le cumperi?

Dacă nu te deranjează căștile in-ear prin cablu când alergi, atunci poți cu siguranță să primești mai mult pentru banii tai. Un exemplu sunt căștile Bose SoundSport.

Au un microfon integrat și telecomandă care îți permite să primești apeluri, să schimbi volumul și să treci peste melodii.

Unul dintre beneficiile principale ale căștilor in-ear Bose sunt dopurile StayHear. Vin în 3 mărimi diferite pentru a permite o potrivire bună, și în același timp îți permit să auzi ce se întâmplă în jurul tău. Așa că izolarea fonică pasivă este rea, dar din această cauză poți fi mai atent la mediul înconjurător.

Totuși, acestea sunt prin cablu, așa că ai nevoie de un telefon sau MP3 player la care să le conectezi.

Ce nu ne-a plăcut

Conexiunile 3.5mm devin din ce în ce mai rare când vine vorba de dispozitivele noi, așa că este aproape imposibil să le folosești cu un dispozitiv modern.

Sunetul

Majoritatea audiofililor nu sunt surprinși când ascultă un audio grozav de la brandul Bose. Deși nu sunt wireless, acestea oferă un răspuns de frecvență excelent, multă putere, și un audio balansat.

Căștile in-ear Bose SoundSport sunt o alegere de top cu o fidelitate mare pentru o opțiune prin cablu ieftină.

Verifică preț Bose SoundSport aici!

iTeknic BH001 (cea mai bună baterie)

Căști iTeknic IK-BH001.

Cea mai bună baterie din căștile in-ear wireless pentru antrenamente.

Cele mai bune pentru: Viața bateriei
Conexiune: Wireless
Rezistență la apă: Impermeabilitate IPX7
Viața bateriei: Până la 24 de ore

De ce să le cumperi?

Este greu de crezut că există căști ieftine cu viața bateriei de 24 de ore.

Acestea stau destul de bine în urechi, și chiar dacă au o carcasă mai mare, căștile nu îți vor cădea iar dopurile de urechi se descurcă minunat să blocheze zgomotul din exterior.

O altă caracteristică impresionantă care le face bune pentru exerciții, este rezistența la apă IPX7.

Așa că, dacă vrei căști in-ear ieftine care au o baterie fantastică pentru antrenamente, ar trebui să le iei în considerare pe acestea.

Ce nu ne-a plăcut

Nu ar trebui să te aștepți la o fidelitate foarte mare din partea unor căști in-ear wireless așa ieftine.

Pentru unii oameni, căștile iTeknic BH001 sunt puțin prea mari și greoaie.

Sunetul

Deși nu au o fidelitate uimitoare, au un audio respectabil, iar răspunsul de frecvență decent aduce câteva puncte în plus acestor căști. Se aud decent, și ar trebui să satisfacă utilizatorii normali pentru muzică, cărți audio și podcasturi.

Dacă vrei căști ieftine cu o baterie fantastică, aruncă un ochi la căștile in-ear wireless iTeknic BH001.

Vezi review-ul complet pentru iTeknic BH001 aici.

Verifică preț iTeknic BH001 aici!

Anker SoundBuds Slim+ (cele mai ieftine)

Căști Anker SoundBuds Slim +

Cele mai ieftine căști in-ear pentru antrenamente.

Unii oameni vor doar căști care merg, la un preț foarte rezonabil fără prea multe „artificii”. Dacă te regăsești în această categorie, aceste căști s-ar putea să îți fie răspunsul.

Cele mai bune pentru: Ieftine, cu performanțe decente
Conexiune: Wireless prin Bluetooth
Rezistență la apă: Impermeabilitate IPX7
Viața bateriei: Până la 10 ore

De ce să le cumperi?

Deși sunt ieftine, aceste căști in-ear au multe caracteristici plăcute. Spre exemplu viața bateriei de 10 ore este genul de caracteristică pe care te-ai aștepta să o găsești în căști in-ear mai scumpe.

Rezistența la apă este excelentă (IPX7), așa că te poți antrena afară. Poți și vorbi la telefon cu un microfon decent.

Pentru stabilitate, aripile de urechi le ajută să stea foarte bine. Se descurcă să păstreze căștile în urechi chiar și în timpul celor mai riguroase mișcări.

Ce nu ne-a plăcut

Cea mai comună problemă a oamenilor cu aceste căști in-ear Anker este conexiunea Bluetooth instabilă.

În plus, deși nu se aud rău, frecvențele de bass sunt cam lipsite de consistență.

Sunetul

Dacă ești realist când te gândești la ce fel de căști audio poți lua la acest preț, aceste căști au destule de oferit, în special dacă nu ai nevoie de mult bass. Pentru ascultătorii ocazionali, sunetul este mai mult decât adecvat.

Dacă vrei căști in-ear per total decente, ieftine, și cu Bluetooth, atunci ia-ți căștile Anker SoundBuds Slim+.

Verifică review-ul complet pentru Anker SoundBuds Slim+ aici.

Verifică preț Anker SoundBuds Slim+ aici!


Citește și: