Bărbat cu căști în urechi la sala de fitness.

Cele mai bune căști cu fir pentru antrenamente

“Cele mai bune căști pentru antrenamente (cu protecție împotriva transpirației și o potrivire sigură) ce se pot compara cu căștile wireless.

Cele mai bune căști cu fir pentru spor sunt, în opinia noastră, căștile in-ear Bose SoundSport.

După ce am verificat mai mult de 37 de perechi noi de căști de sport cu fire, le-am ales pe cele mai bune, pentru ca tu să nu fii nevoit să le încerci.

Dacă urăști să-ți încarci mereu bateria sau nu vrei să plătești un preț premium pentru căști wireless, atunci îți poți lua o pereche de căști cu fir de înaltă calitate, ce va fi perfectă pentru toate tipurile de exerciții.”

ModelRatingRezistență la transpirațieTipControale + microfon
Bose SoundSport cu firCăști Bose SoundSport cu fir4.0DaIn-ear
Closed-back
3.5mm, Mufă în formă de "I"
Review
Sennheiser CX 686G SportsCăști Sennheiser CX 686G Sports verzi.3.8IPX4In-ear
Closed-back
3.5mm, Mufă în formă de "L"
Review
Sony MDR-XB510AS Extra BassCăști Sony MDR-XB510AS Extra Bass.3.8IPX5In-ear
Closed-back
3.5mm, Mufă în formă de "L"
Review
MEE Audio X1Căști MEE Audio X13.8IPX5In-ear
Closed-back
3.5mm, Mufă în formă de "L"
Review
Yurbuds Inspire 200Căști Yurbuds Inspire 200.3.8DaIn-ear
semi-închise
3.5mm, Mufă în formă de "Y"
Review
JVC HA-EBR80Căști JVC HA-EBR803.7Da
In-ear
Clasice
3.5mm, Mufă în formă de "I"
Review
SMS Audio Street by 50Căști JVC HA-EBR803.9IPX4On-ear
Closed-back
3.5mm, Mufă în formă de "L"
Review
Skullcandy Grind cu firCăști Skullcandy Grind.4.2NuOn-ear
Closed-back
3.5mm, Mufă în formă de "L"
Review
Koss SportaProCăști Koss SportaPro.4.2NuOn-ear
Open-back
3.5mm, Mufă în formă de "L"
Review
Soul Combat+Căști Soul Combat+.3.7DaOver-ear
Closed-back
3.5mm, Mufă în formă de "L"
Review

Aici vei găsi mai multe căști pentru antrenamente:

Bose SoundSport in-ear cu fir – Cele mai bune în general

Căști Bose SoundSport cu fir

Bose SoundSport sunt cele mai bune căști cu fir pentru sporturi pe care le poți achiziționa în acest moment.

Dacă ești familiar cu calitatea sunetului a celor de la Bose și crezi că este important confortul, atunci Bose SoundSport sunt alegerea potrivită pentru tine.

Noile căști SoundSport cu fir sunt una dintre cele mai confortabile perechi de căști printre modelele cu fir. De asemenea sunt printre cele mai bune modele de căști cu fir pentru alergat.

Potrivire (Izolare)

Cârligele pentru urechi le țin în loc, însă izolarea sunetului este sub nivelul standard.

Bose SoundSport nu sunt o pereche normală de căști in-ear din cauză că nu intră prea mult în ureche. Designul este o combinație între căștile in-ear și primele căști de la Apple.

Căștile stau puțin în interiorul canalului urechii, însă nu intră prea adânc. Acest lucru este excelent pentru confort, dar nu este prea eficient pentru izolarea fonică.

Poți auzi destul de mult sunet de fundal cu aceste căști, deci ar trebui să te asiguri că nu intenționezi să le folosești într-un mediu zgomotos.

“Scurgerea” de sunet te ajută să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău, deci acesta este un lucru bun dacă te antrenezi în aer liber. Acesta este motivul pentru care căștile sunt considerate una dintre cele mai bune perechi cu fir (ai nevoie de atenție pentru a fi în siguranță).

În același timp, “scurgerea” de sunet este mult mai mare decât la căștile in-ear normale. Dacă asculți la un volum ridicat, atunci cei din jurul tău vor îți vor putea auzi muzica.

Pentru folosirea într-o sală, acestea nu sunt prea zgomotoase, ci destul de bune, dar sunt mult mai bune pentru a face exerciții în aer liber sau pentru a alerga.

Menținerea lor în urechi este un lucru foarte ușor. Din cauza potrivirii sigure, căștile nu vor cădea nici când vine vorba de mișcări rapide.

Confort

Foarte confortabile și ușoare.

După cum am mai spus, acestea sunt niște căști foarte ușoare. De fapt, noi considerăm că SoundSport sunt una dintre cele mai confortabile căști de pe piață, atunci când vine vorba de căștile cu fir pentru antrenamente.

Acest lucru spune multe despre modelul Bose pentru sport. Dacă ai probleme în găsirea unor căști in-ear confortabile pentru antrenamente, ar trebui să le încerci pe acestea.

Abia dacă le simți în urechi, iar din cauză că sunt destul de mici, poți să dormi cu ele în timp ce le porți, chiar dacă te culci cu capul pe o parte.

Sunt ușoare și foarte ergonomice. Nu poți cere mai mult confort de la această pereche de căști.

Durabilitate (Rezistență la transpirație)

Au o durabilitate decentă, însă nu au cel mai bun plastic.

Aici Bose SoundSport nu sunt cele mai bune, însă acest lucru nu înseamnă că durabilitatea lor este teribilă, doar că nu este de top.

Carcasa din plastic este construită destul de bine, dar nu se pot compara cu căștile din metal pe care le poți găsi pe piață.

Firele sunt destul de subțiri, dar au o detensionare bună, cu un conector de 3.5mm în forma de I.

De asemenea, sunt rezistente la transpirație și umezeală, deci pot supraviețui unor antrenamente intense, doar să nu le bagi în apă, deoarece nu sunt impermeabile.

Per total, atâta timp cât nu abuzezi de ele, ar trebui să te țină destul de mult timp, chiar și în mediile de sporturi extreme.

Controale

Mai este un model cu controale in-line și microfon, pe care îl poți cumpăra pentru un preț mai mare.

Există 2 modele, unul care are in-line remote și microfon, iar celălalt, cel mai ieftin, care nu le are.

Asigură-te că alegi modelul potrivit, din moment ce acestea sunt modele diferite pentru dispozitivele Apple și Android. Telecomanda este bine făcută și ușor de folosit cu butoane accesibile.

Calitatea sunetului a microfonului este destul de bună pentru apeluri, însă nu te aștepta la o fidelitate ieșită din comun. Dacă ești obișnuit cu microfoanele in-line ieftine, acesta va fi ceva mai bun decât cele cu care ești obișnuit.

În pachet vei găsi o husă protectoare, o clemă pentru haine și 3 perechi de vârfuri cu aripioare.

 Sunet

Semnătura sunetului este tipică celor de la Bose, cu un bass mai puternic.

Un alt punct de vânzare pentru Bose SoundSport este calitatea sunetului. În timp ce audiofililor nu le va plăcea sunetul neechilibrat, cu frecvențele înalte și cele medii în planul doi și cu bass îmbunătățit, însă oferă un sunet fun și dinamic.

Bass-ul nu este prea puternic, deci acestea nu sunt căști pentru iubitorii de bass, dar pentru utilizatorul obișnuit, ce nu se preocupă prea mult cu echilibrul, căștile vor avea un sunet excelent.

Muzica are un timbru plăcut și nu duce prea mult lipsa frecvențelor mijlocii sau joase. Au o semnătura de sunet ce este tipică celor de la Bose.

Per total, sunetul nu se poate compara cu modelele pentru audiofili, dar sunt mai bune decât căștile normale, deci este ușor să te bucuri de ele în timpul antrenamentelor.

Pentru o combinație de confort și o potrivire excelente pentru sporturi, cu un sunet puțin axat pe bass, ia-ți căștile in-ear Bose SoundSport.

Verifică preț Bose SoundSport in-ear cu fir aici!

Sennheiser CX 686G Sports

Căști Sennheiser CX 686G Sports verzi.

Sennheiser CX 686G Sports sunt o pereche de căști confortabile și care arată bine, de la un brand cu reputație.

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Remote control & mic: Da, in-line
Protecție împotriva apei: Rezistente la transpirație, IPX4

Ar trebui să le cumperi?

Aceste căști in-ear sunt făcute pentru persoanele pe care nu le deranjează un design ce sare în ochi.

Ce ne-a plăcut

Sunt făcute din materiale de calitate, deci o să reziste pentru ceva timp. Pentru a avea parte de o potrivire sigură, primești niște aripioare pentru urechi pentru a putea ține căștile în poziție, chiar și în timpul exercițiilor fizice intense. Din momentul în care le bagi în urechi, nu o să fie nevoie să le ajustezi. De asemenea, din cauza potrivirii in-ear, au o izolare fonică eficientă.

Pe cablu o să găsești un remote in-line cu microfon. Există doar un buton, însă este multifuncțional, deci poți să controlezi melodiile cu acesta. În plus, sunt au o certificare de impermeabilitate, deci transpirația nu le va strica. Un produs solid de la Sennheiser.

Ce nu ne-a plăcut

Chiar dacă designul este atractiv, unele persoane s-ar putea să nu aprecieze culoare de verde neon ce sare în ochi. O altă problemă este controlul remote ce nu este compatibil cu dispozitivele iOS.

Sunet

Aceste căști in-ear au o oarecare atenție la bass. Sunt zgomotoase și puternice însă sunetul este încă natural și nu deformat. Au fix cantitatea de bass de care ai nevoie să te motivezi în timpul unui antrenament mai agresiv. Vocile se aud bine, iar căștile sunt excelente pentru hip-hop sau rock.

Verdict

Sennheiser CX 686G Sports sunt una dintre cele mai bune căști cu fir, ce sunt perfecte pentru a le lua la sală, atunci când alergi sau pentru alte activități.

Verifică preț Sennheiser CX 686G Sports aici!

Sony MDR-XB510AS Extra BassCele mai bune căști sub 300 RON

Căști Sony MDR-XB510AS Extra Bass.

Sony MDR-XB510AS Extra Bass sunt perfecte pentru folosirea de zi cu zi în sală sau atunci când alergi.”

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Control Remote & mic: Da
Protecția împotriva apei: Rezistente la transpirație, IPX5

Ar trebui să le cumperi?

După cum sugerează numele, aceste căști Sony sunt făcute pentru entuziaștii de sporturi cărora le place bass-ul puternic.

Ce ne-a plăcut

Aripioarele pentru urechi ajută să stabilizeze aceste căști în urechi în timpul antrenamentelor. Chiar dacă îți miști capul mult, aceste căști nu vor cădea.

Sunt făcute din materiale solide. Din această cauză vor rezista o perioadă lungă de timp, iar din cauza clasificării IPX5, le poți folosi în orice condiții și în orice vreme. Sunt protejate împotriva apei și a transpirației. Le poți curăța punându-le sub apa de la chiuvetă.

Mai mult, redarea sau pauza muzicii este posibilă printr-un singur buton de pe telecomandă. De asemenea există și un microfon. Are o calitate bună, deci îl poți folosi și pentru apeluri mai importante.

Ce nu ne-a plăcut

Chiar dacă există un control remote, nu poți ajusta volumul.

Sunet

Frecvențele mijlocii și cele înalte sunt clare, iar acestora li se alătură un bass destul de profund. Bass-ul se potrivește destul de bine cu alte frecvențe și îți dă motivația perfectă în sală. Frecvențele mijlocii sunt destul de calde, iar cele înalte sunt suficient de satisfăcătoare pentru un ascultător normal. Sunt ideale pentru muzica ritmată (precum EDM și pop), care sună fantastic.

Verdict

Dacă vrei să ai parte de puțin mai mult bass într-o pereche de căști cu fir pentru antrenamente, atunci  Sony MDR-XB510AS Extra Bass îți pot oferi un plus de motivație pentru a-ți termina rutina zilnică de antrenamente.

Verifică preț Sony MDR-XB510AS Extra Bass aici!

MEE Audio X1 – Cele mai bune căști pentru un buget limitat

Căști MEE Audio X1

MEE Audio X1 sunt o pereche de căști in-ear pentru sport, dar sunetul cu bass și construcția solidă le fac un chilipir.

Tip: In-ear
Design:
 Closed-back
Control Remote & mic: Da
Protecție împotriva apei: Rezistente la transpirație, IPX5

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești în căutare de căști pentru sport de buget, atunci acestea sunt cea mai bună alegere la un preț mic.

Ce ne-a plăcut

Acestea sunt la fel ca popularele MEE Audio M6, însă vin cu un microfon și control remote, la un preț mai mic de 150 RON.

Cu un design ergonomic rotund și cu plastic neted, aceste căști sunt confortabile pentru sesiunile lungi de antrenamente. În plus, firele cu memorie se pliază în cârlige pentru urechi ce oferă stabilitate chiar și atunci când alergi. Alături de vârfurile potrivite, poți avea parte de o izolare fantastică pentru a bloca majoritatea sunetului ambiental.

Mai mult, controlul in-line îți oferă abilitatea de a reda și de a pune pauză melodiilor. De asemenea, au și un microfon pe care îl poți folosi pentru a face apeluri.

Din cauza clasificării IPX5 (impermeabile), căștile pot face față la orice cantitate de transpirație sau ploaie, perfecte pentru exercițiile în interior sau pentru cele în aer liber. Aruncă o privire la alte căști rezistente sau căști pentru înot.

Ce nu ne-a plăcut

Telecomanda ce are doar un buton nu are control pentru volum, ceea ce este puțin dezamăgitor.

Sunet

Sunetul este destul de bun pentru acest preț. Este focusat pe bass, dar o să ai nevoie de o potrivire ermetică. Sunt perfecte pentru orice tip de muzică cu bass puternic, ceea ce este popular printre oamenii cărora le place sportul.

Verdict

MEE Audio X1 sunt una dintre cele mai bune căști cu fir de buget pentru antrenamente. Cu o calitate audio cu bass, confort înalt și stabilitate, o să începi să înțelegi de ce sunt atât de populare.

Verifică preț MEE Audio X1 aici!

Yurbuds Inspire 200 – Cele mai bune pentru a fii atent la ce se întâmplă în jurul tău

Căști Yurbuds Inspire 200.

Yurbuds Inspire 200 sunt o pereche de căști pentru sport cu confort și potrivire fantastice, și atenție la ce se întâmplă în jur.

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Control Remote & mic: Nu
Protecția împotriva apei: Rezistență la apă

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești în căutarea unor perechi de căști pentru sport decente, ce te fac atent la ce se întâmplă în jurul tău, aruncă o privire la acestea.

Ce ne-a plăcut

Designul ergonomic de lungă durată oferă o potrivire excelentă. Aceste căști in-ear nu o să cadă nici măcar în timpul antrenamentelor grele. Vârfurile ultra ușoare ajută cu potrivirea și îți oferă un confort excelent timp de câteva ore.

Chiar dacă au ceva izolare fonică, căștile nu blochează tot sunetul ambiental. Acest lucru ajută în special dacă alergi pe străzi aglomerate. Per total, este un lucru bun pentru a putea fi atent la ce se întâmplă în jurul tău, ceea ce este perfect pentru un alergător.

Ce nu ne-a plăcut

Trebuie să schimbi muzica și să controlezi volumul prin telefon, din moment ce nu au control remote. Pe deasupra, lipsa microfonului nu permite apelurile.

Sunet

Căștile Inspire 200 produc un sunet destul de balansat. Per total, calitatea sunetului este ceea la ce te aștepți de la acest preț. Toate frecvențele sunt clare și destul de detaliate. O să te bucuri de orice gen de muzică.

Verdict

Cel mai mare atu al căștilor Yurbuds Inspire 200 este confortul și potrivirea ce sunt fantastice, alături de opțiunea de a auzi ce se întâmplă în jurul tău. Le face o alegere perfectă pentru alergători.

Verifică preț Yurbuds Inspire 200 aici!

JVC HA-EBR80 – Cele mai bune căști clasice

Căști JVC HA-EBR80

JVC HA-EBR80 sunt cea mai bună pereche de căști clasice ieftine pentru antrenamente.

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Control Remote & mic: Da
Protecție împotriva apei: Rezistente la transpirație

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești în căutare de căști ieftine și confortabile pentru sport, cu un design clasic, atunci citește în continuare.

Ce ne-a plăcut

Căștile JVC au un design clasic. Îți aduci aminte cum arătau primele căști Apple?

Se așează pe urechile tale în loc să intre în interiorul canalului urechii. Da, nu au parte de o izolare fonică bună din acest motiv, dar le ajută când vine vorba de atenția la ce se întâmplă în jurul tău.

Clemele de urechi ajustabile le securizează perfect pe urechile tale. Clemele sunt făcute din cauciuc moale, deci acest lucru le face extrem de confortabile.

Transpirația și apa nu le va distruge. De asemenea, poți folosi telecomanda cu un buton pentru a controla muzica și microfonul pentru apeluri.

Ce nu ne-a plăcut

Telecomanda de control nu oferă opțiunea de a ajusta volumul. Va trebui să folosești telefonul de fiecare dată când vrei să modifici volumul. De asemenea, nu sunt chiar cele mai bune în categoria de sunet.

Sunet

Semnătura sunetului a acestor căști este balansată. Frecvențele mijlocii sunt clare și bine prezentate. Bass-ul nu este puternic, iar unele persoane s-ar putea să se plângă din cauză că nu au frecvențele joase chiar așa de prezente. Cu toate acestea, pentru o pereche de căști clasice de buget, aceste căști se aud destul de bine. Desigur, nu se compară cu căștile in-ear mai scumpe.

Verdict

JVC HA-EBR80 oferă o potrivire foarte sigură și confortabilă, cu o atenție amplă la ce se întâmplă în jur. (perfecte pentru alergători sau cicliști) într-un design clasic și ieftin.

Verifică preț JVC HA-EBR80 aici!

Cele mai bune căști on-ear (cu fir) pentru antrenamente

SMS Audio Street by 50Cele mai bune on-ear

Căști SMS Audio Street by 50

SMS Audio Street by 50 sunt una dintre cele mai bune căști cu fir on-ear pentru antrenamente.

Tip: On-ear
Design: Closed-back
Control Remote & mic: Da
Protecție împotriva apei: Rezistență la transpirație, IPX4

Ar trebui să le cumperi?

Dacă vrei o pereche de căști on-ear pentru sport, rezistentă la apă, atunci ar trebui să le acorzi atenție acestor.

Ce ne-a plăcut

Din cauza designului ușor și pliabil, le poți lua cu tine. În plus, poți da jos acoperitoarele pentru urechi de pe cupe pentru a le spăla alături de șosete. Designul solid le face să poată supraviețui majorității scăpărilor accidentale pe jos, iar cablul este detașabil.

Ai și o telecomandă in-line pentru a putea controla muzica și un microfon pentru apeluri. Căștile vin în trei variante de culori.

De asemenea, ceea ce s-ar putea să-ți atragă atenția este faptul că aceste căști au fost proiectate de către faimosul rapper 50 Cent.

Ce nu ne-a plăcut

Presiunea puternică a cupelor s-ar putea să le facă inconfortabile pentru unele persoane. Din cauza designului clasic on-ear, s-ar putea să nu fie la fel de stabile, comparate cu căștile in-ear când vine vorba de antrenamente mai grele.

Sunetul

Nimic special, dar este de așteptat asta de la niște căști având acest preț. Sunetul este destul de balansat, cu bass-ul la înaintare. Mai mult, frecvențele mijlocii reprezintă vocile bine. Aceste căști sunt potrivite pentru orice tip de muzică.

Verdict

SMS Audio Street by 50 sunt proiectate pentru sport și stau bine pe cap. Cu niște pad-uri ce pot fi spălate și un sunet plăcut (plus un preț accesibil), sunt printre cele mai bune căști on-ear pentru antrenamente când vine vorba de raport calitate-preț.

Verifică preț SMS Audio Street by 50 aici!

Skullcandy Grind cu fir – Cele mai bune căști on-ear când vine vorba de valoare

Căști Skullcandy Grind.

Cele mai bune căști cu fir on-ear pentru antrenament când vine vorba de raportul de calitate-preț sunt Skullcandy Grind.

Cei de la Skullcandy au devenit destul de populari în ultimul timp, iar noi înțelegem de ce.

Noile căști on-ear Skullcandy Grind oferă multe pentru prețul pe care îl cer.

Modelul simplu, negru și gri, costă sub 150 RON, dar va trebui să plătești în jur de 200 RON dacă vrei o altă combinație de culori.

Mai presus de toate, aceste căști on-ear oferă tot ce îți trebuie pentru sală, la un preț mic.

Potrivire (Izolare)

Sunt destul de stabile, dar va fi nevoie să le reajustezi. Nu sunt cele mai bune când vine vorba de izolare fonică.

Din cauză că sunt căști on-ear nu sunt la fel de stabile precum earbud-urile, dar dacă ridici greutăți sau folosești aparatele din sală, atunci căștile o să stea bine.

Sunt bune de folosit și pentru alergări, atâta timp cât nu încerci să faci acrobații, acest lucru ar fi puțin cam mult.

Izolarea fonică este medie, poți auzi niște sunet de fundal, iar alții vor putea să-ți audă muzica dacă vă aflați într-o cameră liniștită. Nu este o problemă dacă te afli într-o sală când este zgomot sau dacă te antrenezi în aer liber.

Confort

Sunt ușoare și confortabile în primele câteva ore.

Padurile on-ear din spumă sunt destul de moi pentru a le face confortabile pentru câteva ore. După ceva timp, urechile tale vor începe să fie puțin iritate.

Căștile on-ear nu sunt niciodată la fel de confortabile precum căștile over-ear sau in-ear, deci aici nu este vina căștilor Skullcandy Grind, ci a designului în general.

Urechile ți se vor încălzi după un timp, în special în timpul exercițiilor, dar nu vei putea evita căldura sau transpirația când ai căști on-ear sau over-ear.

Sunt ușoare, stau pe cap și sunt confortabile pentru a fi purtate destul de mult chiar și pentru cele mai implicate persoane ce merg la sală.

Durabilitate (Rezistente la transpirație)

Durabilitate medie, bandă de susținere flexibilă, însă nu au rezistență la apă.

Nu sunt făcute specific pentru a fi folosite pentru sport, deci nu au nici un fel de protecție împotriva transpirației, dar din moment ce sunt căști on-ear, difuzoarele sunt bine protejate de transpirație.

Banda de susținere din metal este foarte flexibilă și va supraviețui pentru un timp lung. Carcasa din plastic este destul de durabilă pentru a rezista câțiva ani, doar să nu le arunci aiurea, deoarece sunt mai grele decât căștile in-ear.

Firele cu un conector în formă de L de 3.5mm sunt detașabile, ceea ce este excelent pentru atunci când tragi de ele din greșeală. Pot fi înlocuite cu ușurință fără a fi nevoie să arunci căștile.

Pentru prețul pe care îl plătești, durabilitatea este bună, iar cu puțină atenție, o să le poți folosi pentru o perioadă de timp.

Controale

Controale on-board și microfon, însă calitatea microfonului este slabă.

Există un buton pe o parte a cupei, iar acesta controlează muzica și apelurile, însă nu și volumul. Butoanele sunt destul de intuitive și devin ușor de folosit după ce te înveți cu ele.

Microfonul este de asemenea prezent și își face treaba, dar comparativ cu alte microfoane in-line sau încorporate, acesta duce lipsă când vine vorba de calitatea înregistrărilor.

În final, acesta este un model de buget, deci este excelent că poți folosi microfonul.

Sunet

O calitate a sunetului bună pentru acest preț. Au un bass puternic.

Calitatea sunetului este surprinzător de bună, nu precum a altor modele Skullcandy. Acestea sunt destul de bune pentru prețul cerut.

În timp ce semnătura de sunet ce pune accent pe bass nu se poate compara cu claritatea și bogăția modelelor high-end, aceasta produce un sunet satisfăcător ce este perfect pentru antrenamente.

Bass-ul este suficient de puternic pentru a te pune pe treabă, în timp ce încă poți auzi frecvențele înalte și mijlocii cu suficientă claritate.

Singurul lucru pe care l-am observat este că aceste căști au 33 Ohmi, deci o să ai nevoie de puțin mai multă putere pentru a asculta la ele la un volum mai mare, precum alte căști ce au 16 Ohmi.

Aceste căști sunt pentru buget, deci dacă nu ai așteptări prea mari, atunci o să fii plăcut surprins.

Pentru cel mai bun raport calitate-preț atunci când cumperi o pereche de căști on-ear pentru sport, ia-ți Skullcandy Grind cu o combinație bună de confort, durabilitate, stil și sunet. Toate acestea la un preț mic.

Verifică preț Skullcandy Grind cu fir aici!

Koss SportaProCele mai bune căști de buget on-ear

Căști Koss SportaPro.

Cele mai bune căști on-ear ieftine pentru sport sunt Koss SportaPro, perfecte pentru fitness.

Koss SportaPro sunt foarte similare faimoaselor KSC75, dar cu mici diferențe ale semnăturii de sunet.

Potrivire (Izolare)

Din cauză că sunt ușoare, căștile stau pe cap, însă au o izolare fonică proastă.

Este ușor să le menții pe cap din cauza benzii de susținere ușoare și flexibile, făcându-le excelente pentru alergări sau pentru antrenamente.

Pot fi purtate over-ear sau în spatele capului, oricare mod merge, este doar o problemă de preferință personală.

Aceste căști open-back au umplutura cupelor moale. Sunetul de fundal nu prea este izolat, însă sunt destul de zgomotoase pentru a copleși orice zgomot din sală. Din cauza faptului că lasă sunetul ambiental să pătrundă, căștile sunt sigure pentru alergatul în aer liber.

Confort

Sunt foarte confortabile din cauza designului ușor.

Umplutura este bună doar pentru confort, iar SportaPro cu siguranță sunt confortabile. Din cauză că sunt ușoare precum un fulg, le poți purta timp de câteva ore.

Durabilitate (Rezistența la transpirație)

Nu au cea mai bună durabilitate, iar designul este din plastic.

Durabilitatea lasă de dorit. Același design ieftin fără funcții durabile, iar acesta este probabil motivul pentru care sunt așa de ieftine.

Dacă îți strici căștile destul de repede, atunci ia-ți două perechi pentru a te ține o perioadă.

Controale

Nu au controale și nici microfon.

Sunt una dintre cele mai simple și ieftine perechi de căști de pe piață la momentul actual, deci nu te poți aștepta la funcții în plus precum telecomandă sau microfon in-line. Poți uita de acestea când este vorba de Koss SportaPro.

Sunet

Semnătura sunetului este concentrată pe bass. Căștile sunt bune pentru iubitorii de bass.

Calitatea sunetului este destul de “bassy”, până la punctul în care se pot pierde frecvențele înalte.

Bass-ul este profund și accentuat chiar și la volumele înalte. Este o realizare pentru niște căști așa de ieftine.

Multe persoane preferă sunetul bogat în bass pentru activitățile fizice.

Poți să arunci un ochi și la modelul PortaPro, ce costă puțin mai mult, dar are un sunt mai Hi-FI.

În general, acestea au un raport calitate-preț excelent. Sunt niște căști on-ear pentru sport ușoare, confortabile și cu un sunet bogat în bass.

Verifică preț Koss SportaPro aici!

Cele mai bune căști over-ear (cu fir) pentru antrenamente

Soul Combat+ Cele mai bune căști over-ear

Căști Soul Combat+.

Soul Combat+ sunt cea mai bună pereche de căști over-ear cu fir pentru sport.

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Control Remote & mic: Da
Protecție împotriva apei:
Rezistente la transpirație

Ar trebui să le cumperi?

Vrei o pereche stabilă de căști over-ear ce îți va sta pe cap chiar și în timpul antrenamentelor? Atunci continuă să citești.

Ce ne-a plăcut

Notă: Acestea sunt un model mai vechi, dar dacă le poți găsi la un preț mai decent, atunci sunt cea mai bună opțiune de căști over-ear cu fir pentru antrenamente.

Din moment ce sunt mai mari decât alternativa, aceste căști sunt perfecte pentru exerciții.

Designul ușor și cadrul confortabil fac aceste căști agreabile pentru perioade lungi de timp. Cupele au umplutură moale ce poate absorbi transpirația. În plus, poți scoate cupele și le poți arunca în mașina de spălat.

Designul pliabil le face portabile și pot încăpea într-o gentuță mică.

Mai mult, designul over-ear este rezistent la transpirație, deci nu trebuie să te îngrijorezi că le strici din cauza transpirației. Se presupune că sunt rezistente la bacterii.

O să ai parte și de control in-line cu microfon. Poți da play/pause la muzică și să ajustezi volumul. Microfonul este decent pentru apeluri. Din cauza prinderii sigure, o să ai parte de o stabilitate bună și de izolare fonică (comparat cu alte căști over-ear, tot earbud-urile sunt mai bune).

Ce nu ne-a plăcut

Prețul este puțin cam piperat și par să aibă o problemă cu durabilitatea cablului.

Sunet

În timp ce s-ar putea să te aștepți la o calitate audio excelentă, din moment ce sunt căști over-ear, trebuie să înțelegi că au fost concepute pentru sport. Se aud decent pentru zonele de antrenament, dar majoritatea alternativelor probabil că o să sune mai bine.

Verdict

Căștile Soul Combat+ sunt făcute pentru amatorii de sală și pentru alergătorii ce vor să aibă parte de un design cu rezistență la apă, dar nu cu cel mai bun sunet, deci acestea sunt cea mai bună alegere de top în această categorie.

Verifică preț Soul Combat+ aici!

De ce să alegi căști de antrenament cu fir?

Există multe motive pentru care căștile cu cablu câștigă bătălia dintre cu fir vs wireless.

Sunt întotdeauna gata pentru a fi folosite. Nu este nevoie să încarci bateria. Căștile pentru sport sunt de obicei gata, iar tu le poți ține în geanta de sală pentru când ai nevoie de ele din nou.

Sunt mai ieftine. Desigur, poți cumpăra căști wireless ieftine, dar de obicei căștile wireless sunt mai ieftine. Acest lucru joacă un rol vital când vine vorba de buget.

Sună mai bine. În ziua de azi, căștile Bluetooth sunt atât de bune încât este greu să-ți dai seama de diferența calității sunetului. Dar este un lucru știut faptul că Bluetooth-ul distorsionează și diminuează din calitatea audio compresând fișierele. Poate că în viitor vom avea parte de o compresie Bluetooth fără pierderi, însă acesta nu este cazul în ziua de azi.

Rezistă mai mult. După cum probabil știi, bateriile cu lithium-ion ce sunt incluse în căștile wireless nu au o speranță de viață nelimitată. De fapt, cu fiecare ciclu (încărcare și descărcare) și cu fiecare an ce trece peste ele, căștile își pierd din capacitatea bateriei.

Este doar o chestiune de timp până când căștile tale de antrenament vor deveni inutile.

Singurul lucru pe care căștile wireless îl fac mai bine este comoditatea. Poți să arunci un ochi la cele mai bune modele aici.

Dar nu totul este doar lapte și miere pentru căștile cu cablu. Există câteva motive pentru care căștile wireless sunt mai bune.

Firele nu se încurcă. După cum probabil ai aflat pe propria piele, firele încâlcite pot fi enervante. Trebuie mereu să ai grijă să nu tragi prea tare de ele. Cablul este un punct slab major din moment ce tinde să se deterioreze mai repede decât alte părți.

Nu sunt la fel de convenabile. Trebuie să ai dispozitivul cu muzică la tine mereu. Acest lucru adaugă greutate în timpul antrenamentului. Un telefon ce se mișcă în buzunar este enervant și crește posibilitatea accidentelor.

Nu au microfon și nici telecomandă. Multe căști cu fir vin fără microfon sau telecomandă de control. Dacă te-ai obișnuit cu aceste funcții, atunci s-ar putea să nu îți iei ce căști vrei. Însă acest inconvenient este minor.

Ce face o pereche de căști pentru antrenament bună?

Ar trebui să te uiți la următoarele lucruri ce sunt cruciale pentru o pereche de căști:

  • O potrivire sigură. Fără aceasta, căștile nu vor sta locului în timpul antrenamentelor, așadar devin nefolositoare. Aceasta este o problemă pentru căștile over-ear și on-ear mai mari. Cele mai bune căști pentru antrenamente oferă o potrivire stabilă pentru toate sporturile.
  • Rezistență la transpirație și apă. Apa este kryptonita electronicelor. Ar trebui să o ții la depărtare de părțile interioare ale căștilor, dacă vrei ca acestea să reziste. Din fericire, multe modele vin cu o certificare IPX ce îți spune la câtă expunere la umezeală pot supraviețui.
  • Sunet plăcut. Precum cu toate căștile, calitatea audio joacă un rol. În timp ce nu te poți aștepta la o fidelitate sonică în sală, o să vrei să te bucuri de muzică pentru a putea trage mai tare. Există multe semnături de sunet diferite din care poți alege, iar, din fericire, la fel de multe căști.

Este un lucru rău să porți căști în timpul antrenamentelor?

Nu. Căștile sunt complet inofensive, iar tu vei fi satisfăcut pentru câteva ore. Majoritatea atleților le folosesc pentru a se motiva.

Asigură-te doar că nu abuzezi de ele. Volumele înalte îți pot deteriora auzul în timp. Citește mai multe despre acest lucru aici.

Citește și: