Accesorii și căști BudyPhones Play albastre.

Review căști BuddyPhones Play – Căști prin Bluetooth pentru copii

Sunt aceste căști wireless bune pentru copii mici și făcute să reziste?

Dacă vrei căști wireless prin Bluetooth pentru copii (cu limitator de volum), atunci căștile BuddyPhones Play sunt una dintre cele mai bune variante.

Compania a făcut multe feluri de căști pentru copii, iar acestea au mai multe funcții decât majoritatea. Într-un fel, sunt căști premium pentru copii.

Sunt rezistente, colorate, și complet sigure, chiar și pentru copii mici. Uită-te mai jos pentru funcții suplimentare și află dacă sunt sau nu adecvate pentru cei mici.

PRO

 • Sigure pentru copii (limitator de volum eficient)
 • Rezistente, o calitate bună pentru copii
 • Colorate cu autocolante
 • Performanță wireless de încredere

CONTRA

 • Nu sunt cele mai ieftine când vine vorba de căști pentru copii
 • Nu au rezistență la apă

Căștile BuddyPhones Play sunt printre cele mai bune în topul:

Specificații

Tip: Căști on-ear
Conexiune: Bluetooth, Wireless și 3.5mm
Back-design: Closed-back

Căști

Mărime difuzor: N/A
Frecvență de răspuns: N/A
Impedanță: N/A
Greutate: 108g
Lungime cablu: N/A
Microfon și telecomandă: Da (integrată)
Rezistență la apă: Nu

Wireless

Bluetooth: 4.2
Viața baterie: Până la 14 ore
Timp de încărcare: Câteva ore
Izolare fonică activă: Nu
Cablu de încărcare: micro-USB
aptX: Nu
Rază wireless: 10m

Ce vei găsi în cutie?

 • Căști wireless pentru copii BuddyPhones Play
 • Cablu 3.5mm (cablu buddy share)
 • Autocolante cosmetice distractive
 • Geantă de transport moale (în aceeași culoare)
 • Cablu de încărcare Micro-USB
 • Manual de utilizare

Căști BudyPhones Play albastre.

Confort și potrivire

În timpul testelor noastre, le-am dat unei fetițe de 3 ani, iar ea nu a avut nici o plângere când a venit vorba de confort, dar ca să fim cinstiți, nu le-a purtat foarte mult din cauză că de obicei copii sunt distrași ușor.

Și, din cauză că aceste căști sunt foarte flexibile, se potrivesc și pe capul unui adult. Așa că, le-am încercat și noi, și sunt surprinzător de confortabile, mai confortabile decât multe alte căști on-ear pentru adulți.

Forța de strângere nu este prea mare, așa că urechile nu se irită. Iar atunci când copii cresc, poți extinde bentița să se potrivească și pe capul lor crescut mai mare.

În plus, pad-urile pentru urechi sunt moi, nu irită pielea.

Este un produs excelent de la Onanoff. Pare premium, și este surprinzător că un set de căști pentru copii se pot auzi așa bine.

Izolare fonică

Acum, este greu de spus ce fel de izolare fonică este mai bună pentru căștile de copii.

Dacă este proastă, copii s-ar putea să vrea să dea volumul mai tare, lucru care poate duce la afectarea auzului.

Dar dacă este prea bună, va fi greu să audă atunci când părinții îi strigă (lucru care poate crea multe probleme pentru copil).

Oricum, din cauză că aceste căști au limitator de volum pentru a proteja împotriva vătămării auzului, o izolare fonică eficientă nu este foarte importantă (expunerea la zgomot este controlată de limitator).

Și exact asta au făcut cu BuddyPhones Play. Izolarea fonica pasivă nu este foarte eficientă, și asta este ok. Zgomotul de fundal este micșorat, dar doar puțin.

Înseamnă că cei mici vor fi în stare să te audă, chiar și când ascultă muzică, sau urmăresc un video educațional.

Bluetooth

Făcând aceste căști wireless a fost o idee foarte bună. Știm toți cum sunt copii cu firele. Chiar dacă nu vor să strice chestii, au momente de neîndemânare și se întâmplă să strice un lucru foarte ușor.

Acum, conectarea la un dispozitiv Bluetooth (în cazul nostru un telefon), este directă și simplă. Folosește același Bluetooth ca și căștile pentru adulți, așa că primești aceeași funcționalitate.

Raza conexiuni este standard, de 10m, lucru care este normal pentru tehnologia Bluetooth. Este aceeași rază ca și cea a căștilor pentru adulți.

Când vine vorba de conectarea inițială, probabil vei fi nevoit să îți ajuți copilul, chiar dacă tot ce trebuie să faci este să apeși și să ții apăsat pe butonul de pornire până când găsești dispozitivul.

În cazul în care copilul tău este puțin mai mare, poți să îi arăți și cum să facă asta singur.

Oricum, odată ce ai conectat căștile prima oară, cât timp telefonul tău reține căștile, se vor conecta automat când sunt aprinse.

Căști BudyPhones Play albastre.

Baterie

Cu o încărcare completă, bateria rezistă până la 14 ore. Totuși, depinde de când a fost ultima oară încărcată, și la ce volum sunt setate căștile, dar în general, nu vei fi nevoit să le încarci prea des.

Cablu de încărcare micro-USB vine în pachet, și este ușor de conectat.

În caz că rămâi fără baterie, le poți folosi și prin fir (folosind cablul de 3.5 mm inclus), lucru care este tot timpul util.

Rezistență

Doar uitându-te la ele, poți crede că sunt făcute prost, dintr-un plastic colorat slab. Dar nu este așa, de fapt sunt bine făcute și sunt rezistente.

Bentița este flexibilă (și pliabilă), așa că nu se strică ușor în cazul în care copii aruncă căștile. Părțile căștilor sunt bine puse împreună, și per total căștile oferă o impresie pozitivă când vine vorba de rezistență.

Singurul punct slab pe care îl putem vedea este cablul detașabil. Cablurile sunt predispuse la stricăciuni, dar din cauză că acest căști sunt wireless, nu este o problemă foarte mare.

O potențială problemă mai mare este apa. Copii nu sunt atenți cu lucrurile, iar apa este un inamic mare al căștilor, inclusiv al acestor căști BuddyPhones Play care nu sunt impermeabile.

Dar și așa, primești o garanție de 2 ani care spune că aceste căști vor funcționa în mod corespunzător. Asta este destul știind că utilizatorii finali sunt mici copii experți în a strica chestii.

Caracteristici

Cablul detașabil vine cu un microfon integrat și un adaptor audio pentru a împarți muzica. În el mai are loc o mufă de căști, dar dacă toți copii au același tip de cablu, se presupune că până la 4 copii pot asculta în același timp (deși nu am testat asta).

Primești și un microfon integrat (merge în modul wireless) și o telecomandă pentru a schimba melodia sau volumul.

Poți alege între 3 presetări de pe limitatorul de volum.

Acum, cel mai important lucru care face aceste căști diferite, și bune pentru copii mici, limitatorul de volum.

Ai 3 presetări, limitate la 75 dB, 85 dB și 94 dB (decibeli). Diferența în volumul maxim este destul de observabilă, și sunt destul de silențioase pentru un adult, ceea ce este bine.

Le poți seta și pe modul “Study” (numai la 94 dB), lucru care îmbunătățește claritatea vocii și mărește volumul pentru a ajuta copii să audă mai bine. Este o tehnologie brevetată care nu se găsește în alte căști. Este utilă? Poate, în anumite situații specifice.

Au izolare fonică activă?

Nu. Nu există nici un motiv să pui ANC în căști de copii, pentru că asta doar ar mări costurile și nu ar face nici o diferență reală pentru tineri.

Căști BudyPhones Play albastre băgate într-un săculeț albastru.

Accesorii

Căștile vin în diferite culori alături de un set de autocolante. Au o diversificare bună, iar copilul tău își poate personaliza căștile cum dorește.

Le face mai distractive și mai ușor pentru copii să le accepte (sperând că nu își dau seama că cele pentru adulți se aud mai tare).

În plus, primești o geantă de transport moale, în aceeași culoare ca și căștile, pentru o depozitare ușoară. Și un cablu de încărcare micro-USB, dar asta este necesar.

Sunet

Cum este calitatea audio în general?

Nu este la fel de rea cum te-ai aștepta să fie. Au un bass accentuat care poate fi destul de puternic.

Din fericire, volumul nu poate fi dat prea tare să afecteze auzul (ceea ce ar putea duce la pierderea acestuia).

Nu intrăm în detalii despre calitatea audio, soundstage-ul sau timbrul acestora, din cauză că micuții nu le pot aprecia încă.

Dar sunt mai bune decât te-ai aștepta când vine vorba de căști pentru copii. Este perfectă pentru muzică și video-uri clare. Iar copii nu vor avea nevoie vreodată de mai mult.

Concluzie

Dacă ar trebui să facem căști premium pentru copii, exact la fel le-am face. Sunt tot ce și-ar putea dori copii, deși vin alături de un preț cam ridicat (noi considerăm că merită, siguranța fiind pe primul loc).

Așa că, dacă vrei căști wireless rezistente pentru copii (3 ani+) cu un limitator de volum eficient, atunci căștile BuddyPhones Play sunt una dintre cele mai bune variante.

Verifică preț BudyPhones Play aici!

Citește și: