Căști BuddyPhones Wave albastre.

Review BuddyPhones Wave – Căști wireless și rezistente la apă pentru copii

Dacă ai nevoie de căști rezistente la apă pentru copii, BuddyPhones Wave sunt singura ta opțiune.

Acesta este cel mai nou model – când acest review este scris – de la BuddyPhones (Un brand cunoscut, specializat în căști pentru copii) care vine cu câteva caracteristici noi.

Pentru prima oară, rezistența la apă a fost încorporată în căștile pentru copii.

Este un fapt cunoscut că cei mici pot fi neîndemânatici și pot fi neglijenți cu lucrurile și câteodată apa este un factor în acest întreg chin. Când se întâmplă asta, BuddyPhones Wave te ajută.

Datorită designului rezistent la apă nu trebuie să îți faci griji că ceaiul vărsat poate avaria căștile.

Mai sunt câteva caracteristici, incluzând un preț cam piperat, dar mai mult despre asta mai jos.

În general, aceste căști sunt cel mai potrivite pentru copii care au tendința să verse multe lichide (ceea ce, sincer înseamnă toți) și tineri care nu sunt atenți când vine vorba de a ține căștile încărcate și pregătite.

Pro

 • Rezistente la apă
 • Limitator de volum eficient
 • Culori și design frumos
 • Accesorii utile (funcționează și cu fir)

Contra

 • Scumpe
 • Nu au cea mai bună calitate audio

BuddyPhones Wave sunt unele dintre cele mai bune căști din: Cele mai sigure căști pentru copii.

Specificații:

 • Tip: Căști on-ear
 • Conectare: Wireless – Bluetooth și 3.5mm
 • Back-design: Closed-back

Căști

Mărime difuzor: 40mm
Frecvență de răspuns: 20Hz – 20,000Hz
Impedanță: 32 ohm
Greutate: 150g
Lungime cablu: 0.8m
Microfon și telecomandă: Da (integrate)
Rezistență la apă: Da (IP67 – IPX7)

Wireless

Bluetooth: 4.2.
Durată baterie: Până la 24 de ore
Timp de încărcare: Aproape 2 ore
Izolare fonică activă: Nu
Cablu de încărcare: micro USB
aptX: Nu
Rază wireless: 10m

Microfon

Tip: Integrat
Design: N/A
Buton de mute: Nu

Accesorii și căști BuddyPhones Wave albastre.

Ce vei găsi în cutie?

 • Căști wireless pentru copii BuddyPhones Wave
 • Cablu plat 5 mm (cu adaptor Buddyshare)
 • Cablu de încărcare MicroUSB
 • Pungă de transport din stofă
 • 2 autocolante (pe care poți scrie numele)
 • Ghidul utilizatorului

Confort și potrivire

Căștile sunt foarte ușoare și nu oferă multă forță de strângere. Au făcut banda flexibilă, să nu apese pe capul copiilor.

Pad-urile on-ear sunt moi, din spumă acoperită cu material antialergic. Le poți înlocui dacă este nevoie.

În plus, banda este extensibilă să se poată potrivi aproape și pe capul unui adult. Poți da căștile unui bebeluș sau unui adolescent tânăr. Și, deși material de protecție de pe bandă nu este substanțial, nu  contează asta pentru că aceste căști sunt așa de ușoare.

Mai consideră și că au un design on-ear, așa că unora s-ar putea să le transpire urechile după folosință îndelungată. Per total, sunt destul de confortabile, dar am observat că și BuddyPhones Play sunt la fel de confortabile dacă nu chiar și mai (din cauza design-ului și a cupelor).

Cupele pentru urechea dreaptă și stângă sunt marcate pe interiorul bentiței, dar majoritatea copiilor nu sunt interesați de asta.

Izolare fonică

Când vine vorba de izolare fonică pasivă, căștile Wave nu sunt foarte eficiente.

Acesta este probabil un lucru bun atunci când vrei să te audă copiii dar și reduce din calitatea audio și eliminarea zgomotului din locurile publice zgomotoase, ca un aeroport.

Atenția la mediul înconjurător este crucială pentru copiii mici, așa că izolarea fonică uimitoare în căști nu este importantă pentru ei, dar măcar puțin din ea, în opinia noastră, este bună.

Când zgomotul de fundal este prea tare, oamenii vor să mărească volumul. Copiii sunt la fel, doar că ei nu ar trebui să dea volumul prea tare (pentru că le poate deteriora auzul).

Microfon și telecomandă cu butoane integrate.

Conectarea este simplă, apăsând și ținând apăsat pe butonul de power când sunt închise, va face led-ul să lumineze intermitent, și atunci le poți conecta la telefon.

Au o rază de acoperire standard (aproximativ 10m).

Este aceeași performanță Bluetooth solidă la care ne așteptăm de la BuddyPhones.

Baterie

Aceasta este caracteristica cea mai importantă, după o încărcare completă, vei avea aproximativ 24 de ore, sau o zi întreagă de ascultare. Au destulă energie chiar și pentru cei mai uituci copii (sau părinți).

Cablu de încărcare este cel obișnuit, Micro-USB, pe care îl poți băga în PC, laptop, sau alt încărcător cu USB. Este destul de rapid și ar trebui să ai o încărcare completă în aproape 2 ore.

În caz că moare bateria poți conecta cablul.

Per total, este cam cea mai bună baterie pe care o vei găsi în orice căști pentru copii în acest moment. Așa că, dacă micuțul tău are tendința să uite multe, acestea pot fi o alegere grozavă.

Căști BuddyPhones Wave albastre.

Durabilitate

Bineînțeles, una dintre cele mai importante întrebări pentru orice produs gândit pentru copii este, cât de rezistente sunt? Vor supraviețui în mâinile copiilor mei?

Este o întrebare legitimă, în special pentru că sunt destul de scumpe.

Așa că, impresia inițială asupra căștilor este destul de bună. Sunt complet din plastic, dar flexibile. Când extinzi și pliezi banda (o poți plia pentru portabilitate mai bună), nu vei auzi nici un pârăit – asta este comun la multe căști.

Materialul pare să fie un fel de plastic cauciucat ceea ce este ideal pentru o pereche de căști pentru copii din cauză că au tendința să fie distrugători experți ale multor lucruri.

În plus, rezistența la apă IPX7 le face complet impermeabile. Așa că poți să le speli sub chiuvetă dacă este nevoie. Este tot timpul un lucru util când ajung în farfuria de mâncare.

Și cablurile pe care le primești în pachet sunt plate și cauciucate ceea ce este grozav pentru rezistență. Punctele slabe ca mufa de 3.5 mm sunt întărite în plus cu cauciuc. Și modulele de pe fir par bine făcute.

Per total, acestea sunt căști solide și rezistente pentru copii, cu o rezistență la apă fantastică. Nu sunt multe lucruri de care te poți plânge.

Notă: Cele mai rezistente căști in-ear.

Caracteristici

Cea mai importantă caracteristică a căștilor Wave este limitatorul de volum.

Este un standard pentru toate modele BuddyPhones și este destul de eficient.

Poți alege între 4 setări diferite:

 • Mod Toddler: Volum limitat la 75dB
 • Mod Kids: Volum limitat la 85dB
 • Mod Travel: Volum limitat la 94dB
 • Mod Study: Limitat la 94dB și o claritate vocală sporită.

Poți schimba setările apăsând pe butoanele de volum (mai tare și mai încet) în același timp. Poți vedea indicatorul de lumină cum se schimbă în funcție de mod.

Ține minte, limitatorul merge doar prin Bluetooth. Deși nu pot să mărească foarte tare volumul nici când sunt cu fir din cauza impedanței relativ mare de 32 ohm.

În plus, butoanele sunt ok să le folosești. Nu cele mai ușoare, dar funcționează bine. Poate așa este mai bine, ca tinerii să nu învețe cum să schimbe limitatorul de volum prea repede singuri.

Microfonul integrat merge bine atunci când ai nevoie să vorbești la el folosind un telefon, dar asta nu este probabil o cerință de bază pe care o cauți. Chiar și așa, este acolo dacă ai nevoie.

Accesorii

Căștile prin Bluetooth BuddyPhones Wave nu vin cu un set de autocolante ca modelul Play.

Primești doar un cablu detașabil AUX cu opțiunea Buddyshare. Este practic un adaptor care transformă o mufă 3.5 mm  în două, pentru ca un al doilea copil să se conecteze la același dispozitiv muzical.

Primești o pungă de transport moale, din stofă în aceeași culoare ca și căștile.

De asemenea vei primi și două autocolante cu etichete.

Căști BuddyPhones Wave albastre în săculeț de protecție albastru.

Sunet

Comparativ cu căștile de adult nu se aud foarte bine pentru că nu pot fi date prea tare, și chiar dacă le comparăm cu BuddyPhones PLAY, par puțin fragile.

Motivul este că bass-ul lipsește ceea ce le face mici și puțin plictisitoare. Puțin bass este tot timpul un lucru bun pentru urechile copiilor.

Probabil din cauza designului on-ear, și izolarea fonică sub medie, bass-ul nu se aude așa cum ți-ai dori.

Desigur, toată asta este doar experiența noastră personală, și copii mai mici nu vor fi deranjați de calitatea audio. Cât timp căștile se potrivesc pe capul lor și sunt o culoare frumoasă cu numele lor pe ele, vor fi probabil fericiți.

Rezumat

Acum, considerând prețul, care este destul de mare comparativ cu alte căști de copii, apare întrebarea “merită prețul?”.

Este o întrebare cinstită.

Sigur, acestea sunt cel mai nou și rezistent model de căști de copii  prețul, dar rezistența la apă (fără comparație) și viața bateriei masiv îmbunătățită nu vor fi suficiente să justifice prețul mai mare pentru mulți oameni.

Dacă vrei cel mai bun raport calitate/preț, atunci BuddyPhones Play s-ar putea să fie o opțiune mai bună.

De cealaltă parte, dacă protecția față de lichide, și durata bateriei sunt vitale pentru tine, atunci BuddyPhones Wave sunt cea mai bună alegere pentru tine în acest moment.

Per total, dacă micșorează prețul puțin după un timp, acestea vor deveni mult mai atractive pentru orice părinte care vrea o pereche de căști rezistente și sigure pentru copii.

Verifică preț BuddyPhones Wave aici!

Citește și: