Căști Denon AHGC20 Globe Cruiser, husa de transport și cutie.

Review căști Denon AHGC20 Globe Cruiser

Denon AH-GC20 Globe Cruiser sunt o pereche de căști wireless bune, cu sunet decent și cu anulare a zgomotului, însă s-ar putea să fie puțin cam scumpe pentru buzunarul unora.”

Pro

  • Noise Cancelling foarte bun
  • Calitatea construcției este bună, sunt făcute pentru a le lua cu tine când călătorești
  • Sunt confortabile pentru călătoriile lungi
  • Controlul butoanelor este bun în modul Bluetooth
  • Sunt pliabile, iar accesoriile incluse sunt calitative
  • Funcționează fără a fi nevoie să activezi ANC-ul
  • Pentru o pereche de căști cu Noise Cancelling au un sunet excelent

Contra

  • Chiar și pentru o pereche de căști wireless cu ANC, sunt scumpe
  • Când vine vorba de sunet, nu se pot compara cu modelele reale pentru audiofili

Aceste căști nu au ajuns pe o listă cu “cele mai bune…” din cauza tehnologiei depășite și a prețului mare. Cu toate acestea, căștile sunt solide.

Combinația dintre o calitate excelentă a construcției, confort, conexiune wireless, noise cancellation bun și o calitate a sunetului ce este plăcută, iar în momentul actual nu există prea multe căști Bluetooth cu ANC ce oferă atât de multe. Le poți găsi pe celelalte aici.

Prețul este cam piperat, chiar mai scumpe decât Bose QuietComfort 35, ce au un ANC mai bun și funcții similare.

 

Căști Denon AHGC20 Globe Cruiser în husa de transport și accesorii.Noise Cancelling

Comparând noise cancellingul cu cel al căștilor Bose QuietComfort, putem spune că Denon se descurcă destul de bine. Desigur, Bose câștigă, dar la milimetru.

Noise cancelling-ul acestor căști este foarte eficient și le poți folosi în mediile zgomotoase. Eficacitatea lor poate fi comparată cu Audio-Technica sau Sennheiser. Nu îi înving pe cei de la Bose, dar sunt aproape.

Tehnologia ANC este alimentată de o baterie reîncărcabilă. O poți încărca doar cu un cablu micro USB, dar primești unul în pachet.

La o încărcare de 3 ore, o să ai parte de 20 de ore de durată a bateriei în modul wireless. Este un timp destul de decent.

Durabilitate

Când vine vorba de Denon, calitatea construcției este de vârf. Aceste căști nu sunt o diferență.

Au un design foarte plăcut, cu părți interne din plastic calitativ și metale puternice. Aceste căști sunt concepute pentru călătorit.

Te poți aștepta să te țină câțiva ani dacă nu abuzezi de ele.

Căștile se pliază, așa că le poți împacheta în husa de transport, alături de toate accesoriile și ești gata de drum. Acestea au fost concepute pentru călătorii. De aici și numele.

Confort

Designul over-ear cu paduri din pluș este foarte confortabil. Acest lucru este, mai mult sau mai puțin, un standard pentru căștile high-end cu noise cancelling, Dar este bine de știut că le poți purta timp de câteva ore.

Chiar dacă par mari și grele, nu sunt. Din cauza plasticelor, sunt mai ușoare decât arată și au o potrivire foarte confortabilă.

Cu aceste căști, zborurile lungi nu vor fi o problemă.

Căști Denon AHGC20 Globe Cruiser.

Specificații

Bluetooth 4.0 se asigură că poți conecta aceste căști la orice dispozitiv ce are Bluetooth. Funcționează bine, fără probleme de conexiune, până la 9 metri.

Din cauză că au aptX, vei avea parte de cea mai bună calitate a sunetului pe care o poate oferi  o conexiune wireless. Doar să te asiguri că și dispozitivul tău o suportă.

De asemenea, au CVC (Clear Voice Capture), ceea ce este o tehnologie nouă ce ajută cu calitatea sunetului în timpul apelurilor. De multe ori, poate fi problematic să vorbești prin căști din cauza sunetelor externe ce pot fi preluate de microfon.

Le poți conecta cu cablul pe care îl primești în pachet în cazul în care vrei să le folosești pe post de căști cu fir, dar reține că butoanele de play/pause, ANC on/off nu funcționează în acest mod.

În plus, precum cu multe alte căști, sunetul este puțin mai bun când este pornit ANC. Este doar una dintre limitările tehnologiei.

Calitatea sunetului

Pentru niște căști Bluetooth cu noise cancelling, calitatea sunetului este foarte bună. Trebuie să înțelegi că nu poți avea parte de o fidelitate sonică perfectă cu căștile ce au Bluetooth și ANC, momentan nimeni nu a ajuns să atingă acest lucru la un nivel satisfăcător.

De fapt, Denon AH-GC20 Globe Cruiser au ajuns cel mai aproape de acest standard înalt.

Comparate cu majoritatea căștilor cu noise cancelling, acestea se aud excelent, poate că nu mai bun decât Bose QuietComfort 35, dar faptul că suportă aptX face o diferență.

Este fun să asculți cu aceste căști. Sunetul nu este plat și are bass suficient. Unii ar spune că este un bass puternic, însă un iubitor de bass adevărat nu ar fi fericit cu acestea.

Frecvențele înalte sunt clare și detaliate, cele mijlocii apar de unde nu te aștepți, iar bass-ul oferă sunetului acel factor fun.

Acestea nu sunt căști pentru audiofilii ce caută o reacție neutră, ci sunt niște căști ce se aud grozav și cu care te poți distra indiferent de unde te duci.

Dacă vrei o pereche de căști Bluetooth cu noise-cancelling și un sunet grozav, de la un brand cu reputație, atunci AH-GC20 Globe Cruiser sunt o alegere perfectă.

Verifică preț Denon AHGC20 Globe Cruiser aici!

Citește și: