Bărbat cu ochelari purtând căști CB3 Hush.

Review căști CB3 Hush – Cele mai bune căști Bluetooth cu noise-cancelling sub 500 RON

CB3 Hush sunt una dintre cele mai bune căști Bluetooth cu noise-cancelling pe care o poți găsi la mai puțin de 500 RON.

Majoritatea căștilor cu noise cancelling costă mai mult de 500 RON, dar CB3 Hush oferă aceleași funcții și eficacitate la un preț mai mic. Ar trebui să le iei în considerare? Citește review-ul pentru CB3 Hush de mai jos pentru a afla mai multe.”

Notă: Aceste căști over-ear sunt aproape la fel ca și TaoTronics TT-BH22 (review complet aici), însă oferă mai multe accesorii.

Tip: Căști Over-ear
Conectare:
 Bluetooth & 3.5mm AUX
Design:
 Closed-back
Frecvența de răspuns:
 20Hz – 20 000Hz
Noise-cancelling:
Peste medie, până la 30dB
Mărimea difuzoarelor:
 40mm
Impedanță:
 32 Ω (Ohm)
Codec Wireless:
 aptX

PRO

 • Raport calitate preț excelent
 • Reducerea sunetului este peste medie
 • Sunt bine construite
 • Confortul este bun chiar și după ce au fost purtate pentru câteva ore
 • Accesoriile sunt bune

CONTRA

 • Căștile cu noise-cancelling mai performante au un avantaj peste acestea

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile cu noise-cancelling CB3 Hush
 • Cablu Micro-USB
 • Cablu AUX de 3.5mm
 • Adaptor de avion
 • O husă închisă la culoare

Căști CB3 Hush.

Noise Cancelling

Noise cancellingul acestor căști se poate compara cu cel al modelelor mai scumpe.

Noise cancellingul activ este destul de eficient. Producătorul susține că va reduce până la 30dB. Nu este cel mai bun, Bose încă tronează aici, dar este destul de bun, având în vedere prețul pe care îl plătești. Nu te poți aștepta la un noise cancelling premium de la un preț atât de ieftin.

Atunci când ești în avion, iar sunetul enervant al zborului îți ruinează sesiunea de ascultare sau filmul, o să fii foarte satisfăcut să apeși pe butonul ANC (Active Noise Cancelling). Imediat vei observa o diferență în gama sunetelor joase ba chiar și a unor sunete medii.

„Tehnologia noise-cancelling funcționează bine când vine vorba să scapi de zgomotul ambiental.”

Durata bateriei este bună și vei avea parte de 10 ore de redare după o încărcare completă. Bateria cu lithium-ion este încorporată și nu poate fi schimbată. Dacă ții volumul mai mic o să ai parte de mai multă baterie.

În timp ce 10 ore sunt destul de mult timp, există căști wireless la un preț asemănător ce au o baterie mai bună. Din acces motiv am vrea să vedem o baterie mai bună la această pereche de căști.

Încărcarea se face cu ajutorul unui cablu Micro-USB și durează mai puțin de 3 ore. Producătorul spune că ar dura între 3 și 4 ore.

Durabilitate

Designul este din plastic și dă o senzație de premium.

Materialele folosite sunt de calitate înaltă. Este imposibil să-ți dai seama că acestea sunt căști cu noise-cancelling accesibile ca preț, ce costă sub 500 RON. Calitatea construcției este bună și aproape că se simte premium.

Plasticul rezistent cu o banda de susținere flexibilă din metal, inspiră multă încredere.

Această pereche de căști se poate pivota și plia pentru a încăpea într-o husă de transport. Sunt destul de bine făcute, iar dacă le tratezi cu puțină atenție te vor ține mult timp.

Căști CB3 Hush.

Confort

Au un confort bun pentru zborurile lungi, însă nu sunt cele mai bune.

Precum multe alte pad-uri din imitație de piele, o să ai nevoie de ceva timp pentru a te acomoda cu ele.

Materialul nu este cel mai moale când îl porți pentru prima dată, dar devin mult mai moi când sunt calde. Le poți purta ore în șir fără a fi inconfortabile.

„După ce se încălzesc, pad-urile devin mult mai moi.”

De asemenea, banda de susținere se extinde pentru a se putea potrivi până și pe cele mai mari capete. Cupele nu sunt cele mai mari, însă acestea se vor potrivi pentru majoritatea persoanelor în stilul over-ear. S-ar putea să simți că pad-urile îți ating loburile urechilor, dar acest lucru nu deranjează prea mult.

Specificații

O să te bucure funcțiile și performanța acestor căști.

Bluetooth-ul funcționează așa cum trebuie. Conectarea este simplă (ții apăsat pe butonul de alimentare atunci când căștile sunt oprite), iar apoi conexiunea este stabilă în aria normală de 10 metri.

Poți conecta două dispozitive în același timp.

De asemenea, ai opțiunea de a le folosi doar în modul wired (cu fir), așa că mai salvezi din baterie. Poți folosi modul noise cancelling chiar și atunci când nu asculți muzică.

Microfonul built-in este decent. Nu este la fel de bun precum un set de căști dedicat pentru apeluri sau precum un telefon, însă este destul de bun încât majoritatea oamenilor te vor înțelege.

Butoanele sunt built-in și sunt destul de bune încât să nu te enerveze. Ai un buton pentru ANC on/off și mai ai 3 butoane pe cupa dreaptă pentru alte funcții (play/pause, selectarea muzicii, controlul de volum, pentru apelare/să închizi un apel, conectarea Bluetooth).

Vezi și: Cele mai bune căști wireless

Căști CB3 Hush văzute din profil.

Sound

Pentru o pereche de căști ANC wireless cu Bluetooth, calitatea sunetului este peste medie.

De asemenea, calitatea sunetului este bună. Nu te poți aștepta la un sunet Hi-Fi pentru audiofili, însă au o balanță a frecvențelor cu puțină atenție pe bass. Cel puțin asta este opinia noastră.

Dacă îți place bass-ul, aceste căști nu vor favoritele tale, însă tot îți vor plăcea destul de mult. Nu o să ai parte de o experiență de ascultare pentru audiofili, însă va fi una plăcută.

Faptul că suportă aptX ajută oarecum cu calitatea sunetului, însă nu este prea observabil. Este bine să îl ai, însă nu este un game changer.

În final, te poți aștepta la o calitate a sunetului peste medie de la această pereche de căști Bluetooth cu noise cancelling.

Pentru un raport calitate-preț excelent de la o pereche de căști cu noise cancelling, CB3 Hush sunt una dintre cele mai bune alegeri la momentul actual.

Verifică preț CB3 Hush Wireless aici!


Citește și: