Fata cu casti albe la gat.

Cele mai bune căști over-ear la un preț mai mic de 500 RON

Ești în căutarea unei perechi de căști over-ear de calitate înaltă, însă nu vrei să cheltuiești prea mulți bani? Aici avem un ghid cu cele mai bune opțiuni la un preț mai mic de 500 RON.

Căștile over-ear sunt populare printre muzicieni. Sunt bune pentru utilizarea în studio, inclusiv pentru înregistrări, mixaj și producție.

Majoritatea producătorilor amatori vor începe cu o pereche de căști over-ear bune, ce nu vor costa o avere.

În plus, nu trebuie să fii muzician pentru a te putea bucura de căștile over-ear. Sunt un mod excelent pentru a te putea bucura de muzică în pace și pentru a bloca zgomotul ambiental.

Reține, 500 RON nu reprezintă o sumă cu care ai putea cumpăra o pereche de căști ce au o fidelitate audio foarte bună, însă poți găsi destule perechi de căști pentru amatori sau mai avansate.

Există diferite opțiuni când vine vorba de modele cu fir sau wireless, cu Noise-Cancelling sau fără. Am pus cele mai bune opțiuni din fiecare categorie mai jos.

Top 8 cele mai bune căști la un preț mai mic de 500 RON

ModelPozăRatingConexiunePliabile
Sennheiser HD280Casti Sennheiser HD280.4.1Cu fir 3.5mmReview
Sennheiser HD 4.40Casti Sennheiser HD 4.40.3.9Bluetooth 4.0
wireless & cu fir 3.5mm
Review
House of Marley Positive Vibtration XLCasti House of Marley Positive Vibtration XL.4.0Bluetooth 5.0
wireless & cu fir 3.5mm
Review
Anker Soundcore VortexCasti Anker Soundcore Vortex.4.4Bluetooth 4.1
wireless
Review
Audio-Technica ATH-M40xCasti Audio-Technica ATH-M40x.4.5Cu fir 3.5mmReview
TaoTronics ANCCasti TaoTronics ANC.4.0Bluetooth 5.0
wireless
Review
iTeknic ANC IK-BH002Casti iTeknic ANC IK-BH0023.9Bluetooth 5.0
wireless
Review
AKG K240Casti AKG K240 Studio.4.5Cu fir 3.5mmReview

Sennheiser HD280

Casti Sennheiser HD280.

„Cele mai bune căști over-ear cu fir la un preț mai mic de 500 RON.”

Acestea sunt o pereche de căști populare și bine făcute de la un brand cu reputație. Căștile HD280 sunt potrivite și pentru a fi folosite în studio.

Citește review-ul întreg al căștilor Sennheiser HD 280.

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Cu fir 3.5mm/6.3mm
 • Se pliază: Da (cupe pliabile)

De ce să cumperi aceste căști?

Căștile Sennheiser HD280 sunt o pereche simplă cu design closed-back, ce le face destul de versatile. Sunt bune pentru utilizatorii normali și sunt excelente pentru a fi folosite în studio.

Aceste căști sunt excelente pentru a salva spațiu datorită cupelor ce se pliază pentru a putea fi depozitate într-o geantă. De asemenea le poți cumpăra cu propria carcasă.

Designul cu fir oferă un sunet de nădejde, iar acesta se poate înlocui, deci dacă se rupe, poți pur și simplu să-l schimbi.

Ce nu ne-a plăcut

Deși HD280 au o căptușeală confortabilă în jurul urechilor, acestea nu sunt la fel de confortabile precum alte căști în timpul sesiunilor lungi de ascultare. Se prind destul de strâmt pe cap, în special dacă ai o mărime mai mare a capului.

Sunet

Au o reacție impresionantă a frecvențelor și un sunet balansat, deci sunt destul de populare pe post de căști pentru studio.

Bass-ul nu este amplificat, precum la multe căști moderne, însă dacă vrei să ai parte de o reproducere precisă a sunetelor mijlocii și a celor înalte, atunci acestea sunt perfecte.

Sennheiser HD280 oferă tot ce ai nevoie de la o pereche de căști de calitate, precum o calitate audio excelentă, durabilitate, confort excelent și un preț competitiv.

Verifică preț Sennheiser HD280 aici!

Sennheiser HD 4.40

Casti Sennheiser HD 4.40.

„Cele mai bune căști wireless over-ear la un preț mai mic de 500 RON”

Funcționalitatea wireless este o prioritate pentru multe persoane, iar Sennheiser HD 4.40 oferă o calitate a sunetului excelentă, precum și a funcționalității wireless.

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Wireless (Bluetooth 4.0, 3.5mm)
 • Se pliază: Da

De ce să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști wireless portabile, ce este de nădejde și funcțională, atunci aceste căști sunt răspunsul.

Au o durată a bateriei impresionantă, de până la 25 de ore, și, dacă dorești, poți asculta și în modul cu fir.

Cei de la Sennheiser au avut ca prioritate funcționalitatea atunci când au proiectat aceste căști. Poți folosi controlul de pe cupe pentru a schimba volumul și pentru a face apeluri cu ajutorul microfonului încorporat.

Ce nu ne-a plăcut

Precum alte modele de la Sennhesier din această listă, multe persoane ce au un cap mai mare și se vor strădui să aibă parte de o potrivire confortabilă. Banda de susținere poate fi puțin cam mică și astfel face ca potrivirea pe capetele mai mari să fie strâmtă.

Unele persoane s-au plâns și de inconveniența controalelor încorporate ce nu pot fi folosite în modul cu fir.

Sunet

După cum am ajuns să ne așteptăm, de la gama Sennhesier HD, reproducerea sunetelor atinge niște standarde înalte.

Dacă vrei să ai parte de un bass mai puternic, atunci le poți conecta la aplicația Sennheiser EQ și să le configurezi cu mai mult bass.

Sennheiser HD 4.40 s-ar putea vinde cu mai mulți bani, și din moment ce le poți lua la mai puțin de 500 RON (căștile over-ear wireless ce se pot compara cu acestea costă mai mult), le face un chilipir.

Verifică preț Sennheiser HD 4.40 aici!

House of Marley Positive Vibration XL

Casti House of Marley Positive Vibtration XL.

„O pereche excelentă de căști wireless și portabile la un preț mai mic de 500 RON.”

Citește review complet House of Marley Positive Vibration XL.

Căștile Positive Vibration XL oferă tot ce te-ai putea aștepta de la o pereche de căști portabile și rezistente. În plus se aud bine.

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Wireless, Bluetooth 5.0 (durata bateriei este de 24 de ore)
 • Se pliază: Da (cupele se pliază și se pivotează

De ce să cumperi aceste căști?

Există multe motive pentru care să cumperi aceste căști din moment ce sunt o pereche de calitate. Materialele sunt de înaltă calitate, cu un finisaj frumos și au și niște lemn.

Balamalele din metal se pliază pentru a-ți oferi o depozitare mai ușoară, așa că le poți lua cu tine.

Deși couple nu sunt cele mai mari, acestea se potrivesc într-un mod confortabile pe urechile adulților timp de ore în șir.

Pe deasupra, conexiunea wireless este foarte puternică, și au o baterie ce rezistă o zi, deci vei rămâne rar fără.

Ce nu ne-a plăcut

S-ar putea să nu ai parte de o potrivire confortabilă dacă ai un cap sau o mărime a urechilor mai mare.

Sunet

Calitatea sunetului este axată pe echilibrul frecvențelor. Vocile sunt vibrante și pline de viață. Sunetele înalte sunt clare și precise, iar bass-ul poate fi puternic cu bubuituri plăcute.

Sincer să fiu, aceste căști au un sunet ce-i va satisface chiar și pe cei mai mofturoși utilizatori.

Pentru o pereche de căști over-ear Bluetooth portabile, cu un design rezistent și cu un sunet excelent, dă-le atenție căștilor House of Marley Positive Vibration XL.

Verifică preț House of Marley Positive Vibration XL aici!

Anker Soundcore Vortex

Casti Anker Soundcore Vortex.

„Cea bună alternativă wireless la un preț mai mic de 500 RON.”

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști wireless ce poate concura cu Sennheiser HD 4.40, atunci Anker Soundcore Vortex sunt mult mai accesibile și au funcții similare.

 • Design: Closed-Back
 • Conexiune: Wireless (Bluetooth 4.1)
 • Se pliază: Da

De ce să cumperi aceste căști?

Gama de căști a celor de la Anker este destul de impresionantă, chiar dacă ai un buget. Ai parte de un raport calitate-preț excelent, iar Soundcore Vortex sunt un exemplu în această categorie.

Durata bateriei de 20 de ore îți oferă sesiuni lungi de ascultare, iar aceste căști wireless sunt și confortabile. Le poți purta cu ușurință ore în șir și să nu vor fi inconfortabile. Banda de susținere din spumă cu memorie are o calitate bună, la fel și pad-urile cupelor.

Se pliază și vin la pachet cu o carcasă pentru transport, perfectă pentru a o lua cu tine când călătorești.

Ce nu ne-a plăcut

Durata bateriei este un punct în plus, însă ar trebui să menționăm că pentru a avea parte de 20 de ore de baterie, trebuie să asculți la 60%. Dacă dai muzica mai tare, bateria se va consuma mai repede.

Sunet

Pot aceste căști să concureze cu cele mai bune căști de pe piață? Nu prea, însă la un preț mai mic de 500 RON, o să ai nevoie de ceva timp să găsești o calitate audio mai bună decât a acestor căști.

Comparate cu alte căști din această arie de preț,  Anker Soundcore Vortex sunt mai bune decât majoritatea.

Căștile Anker Soundcore Vortex sunt una dintre cele mai accesibile căști wireless din acest moment.

Verifică preț Anker Soundcore Vortex aici!

Audio-Technica ATH-M40x

Casti Audio-Technica ATH-M40x.

„O alternativă de căști over-ear cu fir la un preț mai mic de 500 RON”

Sunt un competitor adevărat pentru căștile Sennheiser HD 280. Audio-Technica ATHM40x sunt puternice, portabile și au un sunet excelent, iar toate acestea la un preț mai mic de 500 RON.

Review-ul complet  pentru căștile Audio-Technica ATH-M40x.

 • Design: Closed-Back
 • Conexiune: Cu fir 3.5mm/6.3mm
 • Se pliază: Da

De ce să cumperi aceste căști?

Unul dintre punctele principale de vânzare ale acestor căști sunt difuzoarele  impresionante, făcute din magneți și cupru. Acestea oferă multă putere și o reacție plată a frecvențelor.

Banda de susținere și pad-urile oferă un nivel în plus de confort, ce este mai bun decât confortul opțiunilor celor de la Sennhesier din acest ghid.

De obicei, designul closed-back este mai bun atunci când vine vorba de izolare fonic, însă căștile Audio-Technica ATH-M40x au o performanță mai bună atunci când vine vorba de izolarea fonică pasivă.

În plus, cablul detașabil este mai ușor de înlocuit, în cazul în care este nevoie.

Ce nu ne-a plăcut

Cablul inclus este foarte lung, are 3 metri. Acest lucru nu este potrivit pentru când iei căștile într-o călătorie sau pentru când ești pe fugă. Merită să-ți cumperi un cablu mai mic.

Din moment ce suntem la acest subiect, căștile sunt destul de portabile, însă sunt mai mari decât cele ale competitorilor.

Sunet

Aceste căști sunt din gama celor de la Audio-Technica ce au o reputație a sunetului excelentă la un preț bun.

Reacția frecvențelor este plată, iar difuzoarele oferă destulă putere, făcându-le o opțiune excelentă pentru toate opțiunile de muzică.

Ia-ți Audio-Technica ATH-M40x dacă ții la performanța muzicii într-un design dovedit și profesionist.

Verifică preț Audio-Technica ATH-M40x aici!

TaoTronics ANC

Casti TaoTronics ANC.

 

„Cea mai bună pereche de căști cu ANC la un preț mai mic de 500 RON.”

Nu este ușor să găsești căști cu Noise-Cancelling activ la acest preț, însă TaoTronics ANC demonstrează că există câteva opțiuni la un preț mai mic de 500 RON.

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Wireless (Bluetooth 5.0)
 • Se pliază: Da

De ce să cumperi aceste căști?

Pentru cei ce sunt în căutarea unei baterii de nădejde și a funcției de Noise Cancelling activ, aceste căști wireless pot fi o alegere excelentă, la un preț mai mic de 500 RON. Bateria durează până la 30 de ore.

În mod impresionant, 5 minute de încărcare îți oferă 2 ore de ascultare. Sunt excelente pentru persoanele ce sunt pe fugă.

Versiunea Bluetooth este 5.0, iar conexiunea este foarte solidă atunci când sunt distanțe foarte scurte. Capabilitatea ANC este bună pentru a bloca zgomotul din jurul tău, făcând ca aceste căști să fie populare pentru a fi folosite în timpul exercițiilor sau pentru atunci când mergi cu transportul în comun.

Se pliază într-un mod inteligent, făcându-le compacte. Sunt o pereche fantastică de căști portabile.

Ce nu ne-a plăcut

Multe persoane au criticat aria de acoperire Bluetooth, dacă te îndepărtezi la mai mult de 6-10 metri, atunci o să ai parte de întreruperi.

După cum te-ai putea aștepta de la o pereche de căști de buget, acestea nu au un sunet balansat și s-ar putea să nu fie o opțiune bună pentru folosirea în timpul producerii de muzică.

Sunet

Sunetul este calitativ, fără a fi excepțional. Sunetul este bun pentru majoritatea ascultătorilor, însă pentru unii audiofili acesta s-ar putea să nu fie îndeajuns. Bass-ul este amplificat, însă în momentul în care pornești ANC, sunetele joase vor scădea. Dacă ești în căutarea unei perechi de căști cu Noise Cancelling activ pentru buget, alege căștile TaoTronics ANC.

Verifică preț TaoTronics ANC aici!

iTeknic ANC IK-BH002

Casti iTeknic IK-BH002.

„Cele mai confortabile căști cu ANC la un preț mai mic de 500 RON.”

Dacă ești în căutarea unor căști cu ANC pentru buget, atunci s-ar putea să vrei și confort pentru perioadele lungi de ascultare, iar căștile bluetooth iTeknic ANC sunt soluția pentru problema ta.

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Wireless (Bluetooth 5.0)
 • Se pliază: Da

De ce să cumperi aceste căști?

În timp ce Noise-Cancelling-ul activ este mediu, aceste căști compensează prin confort și prețul mic. Le poți purta ore în șir. Va pătrunde un nivel minim de sunet ambiental însă nu va avea vreun impact asupra plăcerii de ascultare.

Datorită pad-urilor din pluș, acestea se simt moi și confortabile, fiind perfecte pentru zborurile lungi.

În plus, sunt bine făcute și oferă o performanță Bluetooth de nădejde.

Ce nu ne-a plăcut

Dacă asculți muzică fără ANC, durata bateriei va fi de 30 de ore, însă dacă activezi și Noise-Cancelling-ul, atunci bateria se va înjumătăți.

Se rotesc, însă nu se pliază în totalitate, ceea ce nu este ideal pentru persoanele ce vor cele mai portabile căști over-ear.

Sunet

În timp ce calitatea sunetului și ANC-ul nu se pot compara cu căștile mai scumpe, acestea sunt excelente pentru ascultătorii normali. Bass-ul este puțin amplificat, iar sunetele înalte sunt clare.

Una peste alta, iTeknic ANC sunt una dintre cele mai bune căști la un preț mai mic de 500 RON, din cauza confortului și a performanței de nădejde.

Verifică preț iTeknic ANC IK-BH002 aici!

AKG K240

Casti AKG K240 Studio.

„Cele mai bune căști over-ear pentru mixat și produs, la un preț mai mic de 500 RON.”

Vrei să ajungi un producător sau inginer celebru? Dacă nu vrei să dai mulți bani pe o pereche de căști profesionale, cu o reacție plată a sunetului, atunci ia-ți AKG K240, la un preț mai mic de 500 RON.

Citește review-ul complet al căștilor AKG K240.

 • Design: Semi-open
 • Conexiune: Cu fir 3.5mm
 • Se pliază: Nu

Asemănător: Cele mai bune căști pentru mixat

De ce să cumperi aceste căști?

Căștile de nădejde, ce nu îți golesc portofelul, și oferă o reproducere audio balansată sunt greu de găsit.

AKG este un brand pe care cel mai probabil îl vei găsi în studiourile din întreaga lume, iar K240 sunt un model de căști populare și accesibile.

Designul semi-open le oferă un avantaj major peste alte opțiuni din această arie de preț. Le oferă un soundstage briliant, perfect pentru un mix balansat.

În plus, designul robust și de nădejde este făcut să reziste. Au un cablu ce se poate înlocui, în cazul în care se strică. Banda de susținere este rezistentă, dar și confortabilă, iar aceasta poate să se ajusteze singură, în caz că este nevoie.

Ce nu ne-a plăcut

Această pereche este un model simplu și de bază de căști, și nu oferă multe opțiuni. Nu au Bluetooth și nici Noise-Cancelling. Dacă ai nevoie de aceste funcții, ar trebui să te uiți la alte căști.

Sunet

Au o calitate a sunetului balansată și profesională, iar acest lucru este impresionant.

Sunt destul de puternice, însă cu o excepție, reacția frecvențelor este plată. AKG K240 sunt cea mai bună pereche de căști pentru mixaj la un preț mai mic de 500 RON.

Pentru o pereche de căști over-ear profesionale, la un preț mai mic de 500 RON, alege AKG K240.

Verifică preț AKG K240 aici!

Mențiuni onorabile

Philips SHP9500: Dacă ești în căutarea unor căști over-ear excelente al căror preț a mai scăzut, atunci SHP9500 oferă sunet și un raport calitate-preț fantastice, ce sunt imbatabile. O alegere perfectă pentru ascultările de acasă.

Ce sunt căștile over-ear?

Căștie over-ear acoperă toată urechea, în contrast cu căștile ce intră direct în urechi sau cele care stau pe acestea. Oferă un sunet plin, imersiv și pot bloca mai bine sunetul din exterior decât alte design-uri.

Mai sunt cunoscute ca și căști circumaurale. Sunt designul potrivit în cazul în care ai nevoie de o potrivire confortabilă (pentru gaming, ascultările de acasă, munca de studio etc).

Ce design este mai bune, over-ear sau on-ear?

Căștile on-ear sunt de obicei mai compacte și portabile. Au nevoie de mai puține materiale decât căștile cu design over-ear. Datorită acestui lucru sunt mai ieftine.

Există multe dezavantaje ale designului on-ear, ceea ce face ca over-ear să fie o alegere mai bună. De exemplu, căștile on-ear nu blochează sunetul exterior la fel de bine.

Modelele over-ear includ Noise-Cancelling activ sau pasiv ce nu funcționează la fel de bine precum la designul on-ear.

Căștile on-ear au tendința să fie mai mici, cu difuzoare mai puțin puternice decât ale căștilor over-ear, deci nu vor fi la fel de zgomotoase și nici la fel de clare.

De asemenea, căștile over-ear oferă mai mult confort din moment ce au o căptușeală mai bună ce nu stă incomod pe urechi, ci le acoperă în întregime.

Desigur, depinde de ce anume ai nevoie. Căștile in-ear sunt bune când vine vorba să salvezi spațiu, însă calitatea audio nu se poate compara cu majoriatea celor mai bune căști over-ear.

Notă: Nu uita că există mai multe tipuri de căști, precum open/closed-back, iar acest lucru are un impact asupra sunetului.

Citește și: