Casti over-ear langa un laptop.

Cele mai bune căști over-ear la un preț mai mic de 250 RON

“Aceste căști over-ear costă mai puțin de 250 RON și pot fi folosite pentru activitățile zilnice. Oferă o experiență de ascultare confortabilă, împreună cu o calitate audio bună și o izolare fonică eficientă.”

Însă reține că acestea sunt modele dintr-o arie de preț joasă, ce vin cu funcții de bază și de obicei nu au cea mai nouă tehnologie Bluetooth.

Nu ar trebui să te aștepți la cele mai nouă și mai bună calitate audio, ci la una bună pentru ascultările de zi cu zi.

ModelaPozaRatingConexiunePliabileMicrofon + controale
Audio-Technica ATH-M20XCasti Audio-Technica ATH-M20x.4.4Cu fir (3.5 mm)Review
Avantree AuditionCasti Avantree Audition.4.4Bluetooth + fir (3.5 mm)Review
Skullcandy CrusherCasti Skullcandy Crusher.4.5Bluetooth + fir (3.5 mm)Review
Panasonic RP-HTX80BECasti Panasonic RP-HTX80BE.3.7BluetoothReview
Mpow H5Casti Mpow H5.4.3Bluetooth + fir (3.5 mm)Review
AKG K240Casti AKG K240.4.4Cu fir (3.5 mm)Review
Bluedio T3Casti Bluedio T3.3.9Bluetooth + fir (3.5 mm)Review
Monoprice 8323Cutie si casti Monoprice 8323.4.0Cu fir (3.5 mm)Review
Koss UR-20Casti Koss UR-20.4.0Cu fir (3.5 mm + 6.3 mm)Review

Cele mai bune căști Over-Ear la un preț mai mic de 250 RON

Audio-Technica ATH-M20X (cele mai bune căști wired)

Casti Audio-Technica ATH-M20x.

ATH-M20x sunt niște căști profesionale de monitorizare și sunt cea mai bună variantă cu fir la un preț mai mic de 250 RON. Acestea sunt cel mai ieftin model din M-Series.

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Cu fir, 3.5mm
 • Se pot plia: Nu

De ce să cumperi aceste căști?

Sunt o alegere excelentă pentru monitorizare și mixare. Dacă ești un producător la început de drum și vrei să cheltuiești exact 250 RON pe niște căști de monitorizare/studio, acestea sunt o alegere excelentă.

Desigur, sunt potrivite și pentru a asculta muzică de plăcere, iar pentru prețul pe care îl cer, fac o treabă bună.

Căștile de monitorizare din aclamata M-Series au un sunet plat și precis, și cu o potrivire confortabilă.

Vin la pachet cu niște cupe conturate ce au o sigilare strâmtă pentru o izolare fonică excelentă, cu “scurgeri” minime ale sunetului.

Ce nu ne-a plăcut

Nu sunt potrivite pentru călătorii, din moment ce nu se pliază și nici nu au o carcasă pentru transport.

Sunet

Per total, calitatea audio a căștilor Audio-Technica ATH-M20X merită banii pe care-i plătești, poate chiar puțin mai mult. Sunt cele mai apropiate de un sunet Hi-Res la un preț mai mic de 250 RON.

Sunt balansate cu o cantitate plăcută de bass, însă nu prea mult. Sunt excelente pentru toate genurile muzicale și pentru a te uita la filme. Calitatea audio este mai bună decât a multor căști din această categorie de preț.

Audio-Technica ATH-M20X sunt o pereche de căști de început, însă au un sunet și o performanță ce sunt mai bune decât competiția.

Verifică preț Audio-Technica ATH-M20X aici!

Avantree Audition (cele mai bune căști wireless)

Casti Avantree Audition.

Avantree Audition sunt una dintre puținele seturi de căști Bluetooth ce oferă Bluetooth 4.0, suport micro-USB, jack de 3.5mm, un microfon integrat și NFC, la un preț de 250 RON.

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Cu fir 3.5mm/Wireless Bluetooth
 • Se pot plia: Nu

De ce să-ți cumperi aceste căști?

Avantree Audition Bluetooth vin cu o calitatea a sunetului decentă și ce va satisface nevoile majorității utilizatorilor. Te poți bucura de o arie a bass-ului bogată, frecvențe înalte clare, iar cele mijlocii sunt bine balansate și se combină perfect pentru a-ți îmbunătăți plăcerea de ascultare.

Cu funcția NFC, îți poți atinge telefonul, iar căștile se vor aprinde și conecta sau deconecta.

Sunt ușoare și au stil. Se pot conecta la două dispozitive, iar bateria pare să reziste foarte mult timp (până la 40 de ore).

Când căștile nu mai au baterie, le poți conecta cu un cablu audio și le poți folosi pe post de căști cu fir.

Ce nu ne-a plăcut

Nu au cea mai nouă tehnologie Bluetooth (4.0 în loc de 5.0), microfonul încorporat și butoanele pentru control nu funcționează în modul cu fir.

Sunet

Căștile Avantree oferă o calitate audio excelentă pentru un set de căști wireless la un preț mai mic de 250 RON.

O să ai parte de un sunet balansat, cu un bass și frecvențe înalte excelente.

Avantree Audition sunt o pereche de căști wireless excelente ce au majoritatea funcțiilor la un preț accesibil.

Vin la pachet cu niște funcții excelente și un suport tehnic excepțional.

Verifică preț Avantree Audition aici!

Skullcandy Crusher (cele mai bune căști cu bass)

Casti Skullcandy Crusher.

“Skullcandy Crusher aduc sunetul și senzația concertelor în ascultările de zi cu zi cu un bass haptic ajustabil și confort. Sunt făcute pentru iubitorii de bass ce vor să simtă vibrațiile.”

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Wired 3.5mm/Wireless Bluetooth
 • Se pot plia: Da

De ce să cumperi aceste căști?

Căștile cu fir Skullcandy Crusher pot fi ale tale la un preț mai mic de 250 RON, însă cele wireless costă mai mult.

Aceste căști sunt proiectate pentru iubitorii de bass, ce apreciază frecvențele joase copleșitoare mai mult decât apreciază claritatea.

Cupele mari over-ear îți acoperă în întregime urechile și sunt confortabile chiar și pentru persoanele cu capetele mai mari. În plus, au un control in-line cu un singur buton cu care poți pune pauză la muzică și cu care poți schimba melodiile.

Un lucru ce iese în evidență este ajustorul haptic pentru bass ce va face aceste căști să vibreze pe cap, literalmente. Acest lucru le face una dintre cele mai distractive căști cu bass.

Ce nu ne-a plăcut

Sună puțin nerafinat, iar bass-ul este puternic, atât de puternic încât copleșește celelalte frecvențe (însă acest lucru este apreciat de iubitorii de bass).

Sunet

După cum este tipic celor de la Skullcandy, atenția este pusă pe bass. Difuzorul Sensation creează un bass vibrant ce îți permite să simți muzica.

Skullcandy Crusher sunt o pereche de căști solide cu fir ce au un bass puternic. Sunt bune pentru iubitorii de bass, însă nu și pentru puritani.

Notă: Noul model de Skullcandy Crusher nu se mai încadrează în limita noastră de preț dar specificațiile lor rămân valabile în continuare.

Verifică preț Skullcandy Crusher aici!

Panasonic RP-HTX80BE (Cele mai bune când vine vorba de aspect)

Casti Panasonic RP-HTX80B.

“Acestea sunt o pereche de căști wireless ce au un aspect premium, la un preț accesibil și oferă un sunet de calitate. Sunt potrivite pentru transportul în comun, pentru călătorii sau pentru a asculta acasă.”

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Wireless Bluetooth
 • Se pot plia: Nu

De ce să cumperi aceste căști?

Căștile wireless Panasonic RP-HTX80BE arată bine și oferă majoritatea tehnologiei pe care ți-o dorești.

Semnalul Bluetooth este bun, durata bateriei este superbă (24 de ore), și în plus, aceste căști closed-back, sunt confortabil de purtat.

Căștile retro RP-HTX80BE redau muzica și podcast-urile într-un mod cu stil în timp ce tu mergi cu transportul în comun, călătorești sau lucrezi.

Cupele foarte moi se potrivesc peste urechi pentru un confort îndelungat, iar microfonul și controalele multifuncționale se ocupă și de muzică și de telefon.

Mai mult, din cauza designului closed-back, căștile over-ear blochează majoritatea sunetului ambiental.

Ce nu ne-a plăcut

Sunetele mijlocii sunt rezonante și dure. Căștile nu au opțiunea de a fi folosite cu fir în cazul în care rămâi fără baterie. De asemenea, nu sunt pliabile.

Sunet

Precum cu multe alte căști mari, Panasonic RP-HTX80BE folosesc difuzoare dinamice de 40mm.

În timp ce calitatea sunetului este perfectă, aceasta are o problemă enervantă și generică:  sunetele mijlocii sunt oarecum încastrate și amorfe. Deci, sunetul audio este peste medie, lucru de așteptat la un asemenea preț.

Căștile wireless Panasonic RP-HTX80BE au stil și oferă un sunet decent, la un preț mai mic de 250 RON.

Verifică preț Panasonic RP-HTX80BE aici!

Mpow H5 (cele mai bune căști cu Noise-Cancelling)

Casti Mpow H5.

Mpow H5 sunt o pereche ieftină de căști cu Noise-Cancelling activ (ANC). Acestea sunt niște căști decente, ce pot fi folosite în mai multe scopuri și au un sunet peste medie pentru un preț de buget.

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Wired 3.5mm/Wireless Bluetooth
 • Se pot plia: Da

Da ce să cumperi aceste căști?

Căștile Bluetooth Mpow H5 cu Noise-Cancelling pot reduce într-un mod eficient zgomotul traficului, al avionului sau gălăgia generală. Te lasă să te bucuri de experiența auditorie imersivă chiar și într-un mediu zgomotos.

Mpow H5 au un design over-ear decent și simplu cu o carcasă a cupelor clasică, ce le face să iasă în evidență.

Au niște pad-uri proteice profesionale, cu cupe ce se pivotează la 90o și o bandă de susținere ajustabilă ce oferă o durabilitate și un confort mai bune.

Cu o calitatea a construcției peste medie, aceste căști se simt destul de rezistente și arată mult mai scumpe decât ar sugera-o prețul. De asemenea, au niște controale ușor de folosit.

Ce nu ne-a plăcut

Din păcate, banda de susținere și cupele pun presiune pe urechi și chiar dacă par mari, cupele sunt destul de strâmte. Noise-Cancelling-ul este sub medie, atunci când este comparat cu modelele mai scumpe.

Sunet

Căștile Bluetooth Mpow H5 cu ANC folosesc niște difuzoare duble de 40mm și un cip CSR Bluetooth avansat pentru a balansa sunetele mijlocii și bass-ul, și pentru a lumina sunetele înalte. Microfonul încorporat cu CVC 6.0 face ca apelurile să fie clare.

Calitatea sunetului este peste medie, ceea ce este peste așteptări atunci când vine vorba de o pereche ieftină de căști cu noise-cancelling.

Mpow H5 sunt o pereche de căști Bluetooth cu ANC de buget ce oferă multe tehnologii pentru prețul pe care îl cer. Sunt excelente pentru ocazionalele călătorii sau pentru a fi purtate la birou.

Verifică preț Mpow H5 aici!

AKG K240 (cele mai bune căști pentru studio/monitorizare)

Casti AKG K240.

K240 Studio sunt o pereche de căști confortabile ce au un sunet excelent și detaliat la un preț accesibil.”

 • Design: Semi-open
 • Conexiune: Cu fir 3.5mm
 • Se pot plia: Nu

De ce să cumperi aceste căști?

Căștile semi-open over-ear AKG K240 Studio sunt proiectate pentru folosirea profesională, precum mixaj, masterizare și redare.

Căștile au o bandă de susținere ce se ajustează singură. De asemenea cupele din jurul urechilor sunt groase pentru a oferi confort îndelungat. Cablul detașabil este rezistent la încâlciri și se poate înlocui cu ușurință.

Cablul are un conector de 3.5mm placat cu aur cu un adaptor de 6.35mm pentru a oferi o compatibilitate mai amplă cu dispozitivele audio normale și profesionale.

Au niște traducătoare XXL avansate, de 30mm, diafragme brevetate Varimotion, ce oferă o arie dinamică amplă, sensitivitate mărită și nivele de sunet înalte, în timp ce designul semi-open oferă o arie a bass-ului solidă și niște frecvențe înalte extrem de clare.

Ce nu ne-a plăcut

K240 nu beneficiază de control pe cablu, ce este atât de popular în ultimul timp.

Sunet

Vocile sunt excelente. Sunetele de chitară sunt perfecte. Talgerele și instrumentele de suflat se aud pline de viață. Viteza și detaliile de rezoluție ale notelor înalte sunt excepționale, copiind performanța la care te-ai aștepta de la produse mai scumpe.

Imagistica este excelentă și aeroasă datorită designului semi-open, iar soundstage-ul plutește ușor în jurul capului.

AKG K240 Studio sunt o unealtă puternică pentru mediile de producere. Au o precizie impresionantă, iar muzicienii, producătorii și inginerii se bazează pe ele pentru a auzi detaliile din mix, acest lucru făcând ca aceste căști să fie un standard când vine vorba de mediile de înregistrare.

Notă: Noul model de AKG K240 Studio nu se mai încadrează în limita noastră de preț dar specificațiile lor rămân valabile în continuare.

Verifică preț AKG K240 aici!

Bluedio T3 (o alternativă wireless excelentă)

Casti Bluedio T3.

 

“T3 sunt ultimul model Bluetooth din Turbine Series. Sunt proiectate și create de profesioniștii din echipa Bluedio. Comparate cu T2 Plus, are câteva îmbunătățiri semnificative. În plus, sunt foarte ieftine. “

 • Design: Semi-open
 • Conexiune: Wired 3.5mm/Wireless Bluetooth
 • Se pot plia: Da

De ce să cumperi aceste căști?

Sunt una dintre cele mai bune perechi de căști pentru buget de la cei de la Turbine Series și îți vor oferi o experiență a sunetului ce este plăcută.

Diafragma din titan de 57mm asigură o reacție tranzitorie rapidă la semnalele electrice și îmbunătățește performanța generală a sunetului, oferind un sunet dinamic și un bass mai puternic. Poți auzi ritmul și fiecare cuvânt.

Doar pornește sunetul 3D pentru a avea parte de imersivitatea sunetului stereo surround, ce te face să te bucuri de agitația concertelor rock.

Pentru modul wireless: bateria oferă 20 de ore de ascultare/vorbire per încărcare. De asemenea, le poți folosi cu fir cu un cablu audio, așa că aceste căști nu se vor opri niciodată.

Ce nu ne-a plăcut

T3 Plus sunt destul de grele, luând în vedere aspectul și mărimea, mai ales dacă sunt comparate cu alte căști ce sunt asemănătoare.

Sunet

T3 Plus sunt o pereche de căști bass-heavy.

Deși, bass-ul nu este elementul central al sunetului lor. De asemenea, au un sunet înalt ascuțit și sunt foarte bine balansate. Au un bass puternic, însă clar și un sunet în formă de V bine balansat pentru a le face mai captivante.

Pe scurt, Bluedio T3  sunt niște căști bine construite, sunt rezistente și pentru buget. Oferă o calitate a sunetului excelentă, cu bass puternic și modul 3D.

Verifică preț Bluedio T3 aici!

Cele mai ieftine căști Over-ear la un preț mai mic de 150 RON

Monoprice 8323 (cele mai bune căști la un preț mai mic de 150 RON)

Cutie si casti Monoprice 8323.

“Căștile Monoprice 8323 reprezintă o performanță tehnică și economică a ingineriei sunetului.”

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Wired 3.5mm
 • Se pot plia: Da

De ce să cumperi aceste căști?

Căștile Monoprice sunt proiectate pentru profesioniștii din domeniul muzicii și pentru ascultătorii obișnuiți ce vor cea să aibă parte de cea mai bună calitate a sunetului la un preț mic.

Cupele căștilor closed-back au niște pad-uri groase și confortabile ce mențin muzica în interior și zgomotul în exterior. Se pivotează la 90 de grade pentru a se putea folosi pe post de boxe temporare.

Căștile se extind până la 38mm pe fiecare parte și sunt destul de mari pentru a se potrivi peste o șapcă sau peste păr, în timp ce mențin un contact bun peste urechi. De asemenea sunt căptușite pe interior și sunt făcute din cauciuc flexibil pentru a nu se strica.

Ce nu ne-a plăcut

Calitatea construcției este mediocră, cu pad-uri sintetice și soundstage înfundat.

Sunet

Semnătura sunetului este tipică, în formă de V, cu accent pus pe bass și pe sunetele înalte. Sunetele mijlocii sunt încastrate, însă claritatea este fantastică pentru acest preț și mult mai bună decât majoritatea căștilor. Deși nu se pot compara cu cele mai bune căști ce au un preț mai mare.

Monoprice 8323 sunt una dintre cele mai bune perechi de căști over-ear la un preț mai mic de 150 RON. Nu au un sunet detaliat, însă bass-ul este distractiv și sunt mai bune decât majoritatea căștilor.

Verifică preț Monoprice 8323 aici!

Koss UR-20 (cele mai bune căști la un preț mai mic de 100 RON)

Casti Koss UR-20.

“Koss UR20 au un preț de vânzare de 150 RON, însă de obicei le poți găsi pe net la jumătate.”

 • Design: Closed-back
 • Conexiune: Cu fir, 3.5mm & 6.3mm
 • Se pot plia: Nu

De ce să cumperi aceste căști?

Sunt potrivite pentru DJ ce sunt la început de drum și în căutarea unui sunet intens și a bass-ului. Koss UR-20 sunt niște căști mari cu izolare fonică ce sunt potrivite pentru orice iubitor de muzică.

Aceste căști cu fidelitate înaltă de la Koss folosesc un magnet rar din neodim și elemente de 16 microni din folie pentru un bass mai adânc și sunete înalte mai clare.

Banda de susținere flexibilă cu curea îți permite să asculți cu ușurință la o cască în timp ce ai parte de durabilitate. Acestea sunt căștile perfecte de buget pentru DJi.

Ce nu ne-a plăcut

Sunt din plastic și nu se rotesc și nici nu se pliază, așa că nu o să vrei să le porți în jurul gâtului.

Sunet

Reacția bass-ului este fără discuții cea mai bună funcție a semnăturii sunetului a căștilor UR-20. Este bine extinsă, depășind 30hz, pe care Koss îi pretinde în specificații.

Este netedă și precisă fără a avea încurcături printre ariile întregi. Nu încurcă sunetele mijlocii, ce este o problemă comună la echipamentele ieftine.

Koss UR-20 sunt o pereche de căști accesibile, la un preț mai mic de 100 RON. Confortul lor se poate compara cu orice set de căști de pe piață, iar banda de susținere cu suspensie este un lucru rar în această arie de preț.

Verifică preț Koss UR-20 aici!

La ce să te aștepți de la cele mai bune și ieftine căști over-ear?

Este posibil să crezi faptul că aceste căști ieftine se vor deteriora într-o săptămână. S-ar putea să ai impresia că bugetul tău nu este suficient pentru a-ți cumpăra o pereche de căști de calitate.

De obicei acest lucru este adevărat, însă nu mereu. Produsele de pe lista noastră au o calitate decentă și, dacă sunt folosite cum trebuie, o să reziste mult timp.

Dacă ai grijă de ele cum trebuie, căștile ieftine vor rezista cu ușurință câțiva ani. Materialele folosite sunt de obicei ieftine. Deși, tot oferă un confort excelent.

Căștile sub 250 RON nu au de obicei ANC, deoarece tehnologia este mai scumpă. Cele mai ieftine căști cu ANC pornesc de undeva de la 250 RON sau 300 RON.

Există unele căști wireless Bluetooth sub acest preț, însă de obicei sunt modele mai vechi. Trebuie să accepți că cele mai noi căști cu Bluetooth vor costa mai mult de 250 RON. Bluetooth adaugă niște costuri de producție în plus, pe care companiile le includ în preț. Din această cauză există foarte puține opțiuni wireless de calitate.

De ce există așa de puține opțiuni de căști Wireless over-ear la un preț mai mic de 250 RON?

250 RON nu reprezintă o sumă mare de bani pentru o pereche de căști. Este în aria mică de preț, iar majoritatea căștilor wireless sunt făcute de branduri mari ce costă mai mulți bani.

Căștile wireless costă mai mult pentru a fi produse. Au nevoie de hardware în plus și de o tehnologie mai bună. Creșterea costului de producție mărește prețul de vânzare al multor căști wireless.

Cu toate acestea, căștile in-ear sunt mai ieftin de produs, deci poți găsi căști in-ear wireless decente la un preț mai mic de 250 RON.

Citește și: