Barbat cu casti in urechi vazut de aproape.

Top 7 căști in-ear la un preț mai mic de 150 RON

Ce fel de căști in-ear îți poți cumpăra astăzi cu 150 RON? Descoperă cele mai bune opțiuni cu fir și wireless.

Nu vrei să dai mai mult de 150 RON pe o pereche nouă de căști in-ear? Am făcut o listă de opțiuni pentru a te ajuta în luarea unei decizii.

Aici vei găsi modele de top de căști cu fir și wireless la un preț mai mic de 150 RON. Poți alege niște căști ce se aud excelent, ce sunt rezistente sau căști pentru antrenamente, toate acestea în aceeași arie de preț.

Piața căștilor in-ear la un preț de buget este mare. Există multe branduri diferite ce își oferă căștile la un preț mic și durează ceva timp să te interesezi să vezi care sunt cele mai bune. Sperăm că acest ghid te va ajuta.

ModelPozăRatingMic + controale
Symphonized NRG 3.0Casti in-ear Symphonized NRG 3.0.4.1Review
Brainwavz DeltaCasti in-ear Brainwavz Delta.3.5Review
Aukey EP-T21Carcas si casti Aukey EP-T21.4.5Review
Sony MDR-XB50APCasti in-ear Sony MDR-XB50AP.4.7Review
Skullcandy MethodCasti in-ear Skullcandy Method albastre.4.3Review
Naztech NX80Casti Naztech NX80 albastre.3.9Review
MEE Audio M9BCasti in-ear MEE Audio M9B.3.6Review

Cele mai bune: Symphonized NRG 3.0

Casti in-ear Symphonized NRG 3.0.

“Niște căști excelente cu carcasă din lemn și un sunet melodic.”

Am pus Symphonized NRG 3.0 la începutul ghidului nostru din cauza stilului, din cauza faptului că funcționează excepțional de bine și sunt cele mai bune căști pe care le poți cumpăra la un preț mai mic de 150 RON.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă nu vrei să cheltuiești mulți bani, însă tot vrei să ai parte de o pereche de căști de calitate, ce se aud bine și are un design cu stil, atunci acestea sunt perfecte pentru tine.

Ce ne-a plăcut

În primul rând, sunetul este detaliat, balansat și plăcut. În plus, arată excelent, fiind făcute din lemn adevărat (de asemenea, lemnul le face mai ușoare). În pachet primești 6 perechi de vârfuri diferite pentru ca tu să poți să-ți găsești mărimea perfectă, ce le face confortabile și le izolează fonic.

Microfonul in-line funcționează bine. Poți face apeluri și să folosești controlul vocal. Doar să nu le folosești într-un birou zgomotos.

Ce nu ne-a plăcut

Sunetele microfonice sunt prezente. În cazul în care cablul se freacă vei auzi acest lucru în căști, iar acest lucru te poate deranja în momentul în care ai o convorbire sau asculți muzică. Trebuie să le pui într-o poziție fixă pentru a rezolva acest lucru. Mai mult, acestea nu sunt impermeabile, deci ține-le departe de apă.

Sunet

Au un sunet excelent pentru prețul cerut. Detaliile sunt bogate, iar carcasa din lemn oferă niște tonuri mai calde. De asemenea, îi oferă bass-ului mai multă calitate. O alegere ușoară la un preț mai mic de 150 RON.

Verdict

Symphonized NRG 3.0 sunt cele mai bune căști la un preț mai mic de 150 RON în acest moment. Au un preț mic, un design excelent și un sunet plăcut, iar acestea te vor face să te îndrăgostești de Symphonized NRG 3.0.

Verifică preț Symphonized NRG 3.0 aici!

Pe locul doi: Brainwavz Delta

Casti Brainwavz Delta.

Căști in-ear cu un sunet excelent la mai puțin de 150 RON.

Căștile Brainwavz Delta sunt extrem de bune, însă rezistența lor nu prea este, iar din acest motiv au ajuns pe locul doi. Cu toate acestea sunt o pereche excelentă de căști in-ear.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

La un preț așa de mic, acestea sunt un chilipir. Dacă ești în căutarea unor căști ieftine cu un sunet de calitate, atunci acestea sunt o alegere excelentă.

Ce ne-a plăcut

Poți alege dintre 4 mărimi de vârfuri din silicon sau poți folosi vârfuri din spumă Comply S400 (ce oferă o performanță mai bună). Cu vârfurile potrivite, aceste căști sunt foarte confortabile pentru utilizarea de zi cu zi.

Mai mult, nu au probleme cu sunetul microfonic, deci calitatea sunetului nu este afectată atunci când te miști. În plus, ai control in-line și microfon pentru apeluri.

Cablul este rezistent. Este gros și cauciucat, deci va rezista un timp îndelungat. În plus, nu arată de parcă ar costa puțin, datorită carcasei din aluminiu ce le oferă un aspect premium.

Ce nu ne-a plăcut

Nu sunt foarte ușoare, deci o să trebuiască să te obișnuiești cu ele. Utilizatorii susțin că au tendința să cadă cu ușurință, în cazul în care nu sunt ajustate cum trebuie. Unii utilizatori au raportat incidente în care căștile s-au desprins. Acestea sunt incidente rare, însă se pot întâmpla.

Sunet

Au un sunet clar și oarecum balansat. De fapt, este puțin accentuat când vine vorba de sunetele înalte și de cele joase, însă bass-ul este controlat, nu bubuitor. Au o semnătură a sunetului plăcută pentru toate genurile muzicale.

Verdict

Căștile in-ear Brainwavz Delta costă mai puțin de 150 RON, însă nu au problemele tipice ale căștilor ieftine, ceea ce le face una dintre cele mai bune căști din această categorie.

Verifică preț Brainwavz Delta aici!

Cele mai bune căști wireless: Aukey EP-T21

Casti Aukey EP-T21.

 

“Cele mai bune căști cu design true wireless la un preț mai mic de 150 RON.”

Căștile Aukey EP-T21 sunt cele mai bune imitații ale Airpod-urilor ce ofer un raport calitate-preț fantastic.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Nu există prea multe variante de căști cu design true wireless în aria de preț mai mică de 150 RON pe care te poți baza și care să meargă bine. Aceste căști Aukey funcționează bine în toate categoriile și se pot compara cu modelele mai scumpe.

Ce ne-a plăcut

Sunt impermeabile (clasate IPX4), au design true wireless, și o baterie ce ține 4.5 ore, cu încă 20 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare.

Alături de o conexiune Bluetooth bună o să ai parte și de o potrivire stabilă și confortabilă pentru antrenamente și folosirea zilnică.

Acestea sunt o pereche excelentă de căști secundare cu care te poți bucura de muzică sau de videouri.

Ce nu ne-a plăcut

Trebuie să le ajustezi din când în când în cazul în care te miști mult.

Sunet

Au o calitate a sunetului balansată și pot fi folosite pentru majoritatea genurilor muzicale, însă nu excelează în nici unul. Până la urmă sunt căști de buget.

Una peste alta, pentru prețul pe care îl cer, căștile pot ajunge la un volum înalt și destul de plăcut pentru un ascultător normal.

Verdict

Căștile Aukey EP-T21 oferă multe tehnologii și funcționalități noi la un preț mai mic de 150 RON, având astfel un raport calitate-preț fantastic.

Verifică preț Aukey EP-T21 aici!

Cele mai bune căști cu bass: Sony MDR-XB50AP

Casti Sony MDR-XB50AP.

“Cele mai bune căști in-ear cu bass pe care le poți lua cu 150 RON.”

Sunt cu siguranță una dintre cele mai bune perechi de căști in-ear la un preț mai mic de 150 RON.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești un fan al bass-ului puternic și îți place să asculți muzică bass-heavy precum EDM, pop sau hip-hop, atunci aruncă o privire la aceste căști.

Ce ne-a plăcut

Au un bass remarcabil, pentru persoanele ce îl apreciază în acest mod. Sunetele joase sunt profunde și copleșitoare, iar acest lucru le face perfecte pentru iubitorii de bass.

De asemenea, MDR-XB50AP vin cu un cablu rezistent la încâlceli, sunt făcute din materiale de calitate, ce le fac să reziste mai mult timp. Pot atinge un volum înalt, chiar dacă asculți la telefon și vin într-un design ușor și confortabil. Deși sunt mari, căștile stau bine în urechi și te vor acompania cu ușurință în activitățile tale zilnice.

Un alt lucru excelent este că izolarea fonică este mai bună decât a multor căști din această arie de preț. Aceste căști au avut un preț mai mare inițial, însă acesta a fost redus și se încadrează în categoria căștilor mai ieftine de 150 RON.

Ce nu ne-a plăcut

Deși, dacă nu ești fanul unui bass puternic, aceste căști vor fi prea puternice pentru tine. Pe deasupra, sunt destul de mari pentru niște căști in-ear și nu intră complet în urechi.

Sunet

Este de notat faptul că au sunet perfect pentru iubitorii de bass. Bass-ul domină și copleșește celelalte frecvențe. Frecvențele mijlocii și cele înalte sunt încastrate. Din aceste motive, căștile sunt o alegere excelentă pentru muzica axată pe bass.

Verdict

Sony MDR-XB50AP sunt cu siguranță cele mai bune căști cu bass din categoria căștilor la un preț mai mic de 150 RON.

Verifică preț Sony MDR-XB50AP aici!

Cele mai bune căști Skullcandy: Skullcandy Method

Casti Skullcandy Method albastre.

“Sunt o pereche de căști zgomotoase pentru antrenamente de la un brand popular. Nu vei fi deazmăgit.”

Skullcandy Method sunt o pereche de căști ieftine și rezistente la transpirație. Acestea pot ajunge la un nivel zgomotos al volumului. Căștile de la Skullcandy sunt cele mai bune când vine vorba să fie zgomotoase.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă îți place să te antrenezi în timp ce asculți sunetul zgomotos al căștilor Skullcandy, atunci aceste căști in-ear sunt o alegere excelentă.

Ce ne-a plăcut

Pe lângă prețul lor mai mic de 150 RON, ai parte de o rezistență bună, o potrivire solidă pentru activități (vârfurile unice StickyGel ajută) și o experiență confortabilă atunci când ești în transportul în comun sau când alergi.

Opțiunea de a le face foarte zgomotoase – în timp ce acest lucru nu este sănătos pentru auzul tău – este un avantaj pentru persoanele ce apreciază muzica la maxim.

Ce nu ne-a plăcut

Nu vin fără probleme. Butonul de control nu este prea bine plasat și este greu să îl folosești în timpul antrenamentelor. În plus, microfonul nu este cel mai bun, din moment ce te face să pari de parcă ai vorbi de la depărtare.

Sunet

Sunetul este clar, cu un bass puternic – și cel mai important – pot ajunge la un nivel înalt de volum. Datorită acestui lucru, le poți folosi în orice mediu și să te bucuri în continuare de muzică (și nu de conversațiile celor din jurul tău), însă reține că volumul înalt poate duce la deteriorarea auzului.

Verdict

Skullcandy Method pot fi încoronate ca cele mai zgomotoase căști ce costă mai puțin de 150 RON. O alegere perfectă dacă îți place acest lucru.

Verifică preț Skullcandy Method aici!

Cel mai bun microfon: Naztech NX80

Casti Naztech NX80 albastre.

„Dacă ai nevoie de un microfon cât mai bun, atunci aceste căști sunt alegerea cea mai bună.”

Naztech NX80 sunt o pereche de căști cu stil ce îți oferă cel mai de calitate microfon la un preț mai mic de 150 RON.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști la un preț mai mic de 150 RON, ce au un microfon decent pentru apeluri și pe care să le poți folosi și pentru a asculta muzică, atunci acestea sunt alegerea perfectă.

Ce ne-a plăcut

Designul arată premium, chiar dacă sunt făcute din plastic. Cablul este lung și rezistent la încâlceli.

Mai mult, microfonul încorporat are o performanță mai bună decât multe căști din aceeași arie de preț. Poți face apeluri într-un mod confortabil, chiar și în condiții ce nu sunt perfecte. De asemenea, izolează majoritatea sunetului din jurul tău, lucru ce ajută atunci când oamenii de lângă tine vorbesc.

Ce nu ne-a plăcut

În mod cert nu sunt cele mai confortabile căști in-ear și au tendința să cadă din ureche. Așa că așteaptă-te să le ajustezi de câteva ori atunci când te miști mult.

Sunet

Chiar dacă sunetul este plat și nu prea are bass, nu ar trebui să le cumperi în special pentru muzică.

Claritatea microfonului este cea mai bună de care poți avea parte în această arie de preț. Chiar dacă te afli într-un loc zgomotos, persoana cu care vorbești te va auzi cum trebuie.

Verdict

Este greu să găsești un microfon bun și chiar dacă acesta nu este minunat, este mai bun decât media atunci când vine vorba de căști ce costă mai puțin de 150 RON. Pentru o calitate decentă a microfonului, ia-ți o pereche de căști Naztech NX80.

Verifică preț Naztech NX80 aici!

Pe locul doi la căștile wireless: MEE Audio M9B

Casti MEE Audio M9B.

“Căști plăcute in-ear cu Bluetooth de la MEE Audio.”

Mee Audio M9B sunt o pereche de căști ieftine, ușoare, pe care le poți folosi în viața cotidiană, în timp ce de duci la sală sau când faci ceea ce îți place.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unor căști Bluetooth ieftine ce încap într-un buzunar mic, atunci acestea sunt perfecte pentru tine.

Ce ne-a plăcut

Designul este simplu, deci căștile sunt potrivite pentru mai multe stiluri diferite. Sunt destul de stabile pentru a fi folosite în sală sau chiar atunci când alergi. Cu o baterie ce durează în jur de 7 ore, un microfon încorporat și o telecomandă pentru control, poți face apeluri sau să-ți controlezi muzica.

Mai mult, izolarea fonică este eficientă în blocarea zgomotul ambiental.

Principalul avantaj al căștilor este prețul mic și performanța de nădejde în toate aspectele. Sunt niște căști in-ear wireless excelente pentru viața cotidiană.

Ce nu ne-a plăcut

Alături de prețul ieftin vine și un design cu aspect de plastic, o selecție de vârfuri de bază și lipsa controlului vocal.

Sunet

Sunetul arată cu adevărat prețul acestor căști. Este mediu, ceea ce nu este un lucru rău, deoarece majoritatea căștilor din această arie de preț sună mai rău. Bass-ul este profund și puternic, cu sunetele mijlocii încastrate, în timp ce cele înalte sunt detaliate. Se aud bine când asculți muzică modernă.

Verdict

Căștile in-ear wireless MEE Audio M9B sunt perfecte dacă vrei o pereche mică de căști care să-ți încapă în buzunar. Potrivirea și rezistența căștilor sunt bune, iar muzica este plăcută.

Verifică preț MEE Audio M9B aici!

– Întrebări frecvente –

Ce căști in-ear poți găsi la 150 RON?

În timp ce 150 RON nu reprezintă o sumă mare pentru căști, te poți aștepta la un produs bun fără puncte slabe prea mari. Majoritatea căștilor in-ear de pe piață costă mai mulți bani, însă există multe opțiuni la un preț mai mic de 150 RON.

Motivul pentru care căștile pot fi așa de ieftine este din cauza costurilor de producție ce au început să scadă de la un timp. Există noi competitori ce încearcă să atace piața vânzându-și produsele la un preț mai mic decât valoarea lor.

Așa ajungi să ai parte de niște căști superbe, de la branduri necunoscute la un preț mic. În timp ce căști ce au aceeași calitate, de la branduri majore, costă dublu.

După cum poți vedea, majoritatea brandurilor pe care le-am recomandat nu sunt cele mai mari și nici cele mai cunoscute.

Cum să găsești căști ieftine și bune?

Vrei să știi cum să-ți alegi cele mai bune căști din selecția curentă care ajunge până la câteva suteˇde modele?

Citește ghidurile noastre. Ei bine, ai putea să te informezi cu privire la sutele de căști ce sunt diferite și pe care să le testezi tu, însă acest lucru este greu.

Acum, nu susținem că suntem autoritatea absolută în acest domeniu, însă ghidurile noastre sunt un start destul de bun.

În caz că vrei să găsești pe cont propriu o pereche bună, o poți compara cu căștile pe care le-am prezentat noi. Așa vei ști la ce să te aștepți și ce să compari, iar când vei găsi o pereche mai bună de căști la un preț mai mic de 150 RON, te rugăm să ne anunți și pe noi și pe ceilalți în comentariile de mai jos.

Ar trebui să îți iei căști cu fir sau Wireless, luând în considerare prețul de 150 RON?

Întrebarea mai importantă este, ar trebui să-ți iei căști cu fir sau wireless?

Din moment ce trebuie să iei în considerare că la un preț mai mic de 150 RON, poți alege doar din spectrul de jos al căștilor wireless. Acest lucru înseamnă că trebuie să renunți la funcții pe care le au modelele mai scumpe.

Poți avea parte de funcționalitățile Bluetooth de bază și de o calitate audio decentă, însă nu te aștepta la o aplicație de egalizare, la Noise Cancelling sau la vârfuri foarte confortabile.

De asemenea, unele din telefoanele noi au renunțat la jack-ul de 3.5mm, deci singura opțiune este wireless. Din fericire, nu toți producătorii de căști vor face această schimbare, deoarece oamenii apreciază căștile cu fir din cauza multor motive justificate.

În cazul în care ai (sau plănuiești să îți cumper) un telefon fără jack pentru căști, atunci Wireless este singura ta opțiune.

Pe de altă parte, căștile cu fir au o calitate audio mai bună și sunt mai puțin predispuse să se strice.

Bateria căștilor Wireless se degradează cu timpul, în special cea a modelelor ieftine. Căștile cu fir nu au această problemă.

De ce ar trebui să-ți iei căști cu fir?

  • Au o calitate a sunetului mai bună
  • Nu este nevoie să le încarci
  • Au o durabilitate mai îndelungată

De ce ar trebui să îți iei căști wireless?

  • Nu trebuie să te încurci în fire
  • Menții pasul cu tehnologia

Cum mă asigur că perechea mea de căști va rezista mult timp?

Există câteva lucruri pe care le poți face pentru a te asigura că noua ta pereche de căști va rezista o perioadă îndelungată.

Pe scurt, ar trebui să ai grijă de ele ca și cum ar fi niște copii.

În primul rând, ține-le îmbrăcate. În cazul acesta, ar trebui să îți cumperi o carcasă pentru transport – de preferabil una tare – pentru a-ți depozita căștile in-ear. Husa le protejează de pericolele fizice, dar și de lichide.

Știu că toți ne-am dori niște căști indestructibile, din cauză că e o durere de cap să ai grijă bine de ele, însă acestea nu există. Cel mai bun mod este de a te disciplina și de a te asigura că le depozitezi în husa pentru transport.

Dacă acest lucru este prea greu pentru tine, ar trebui măcar să le ții în buzunar și să te asiguri că nu se încurcă. Este frustrant să descâlcești firele și există posibilitatea să tragi prea tare. Firele se pot rupe sau se pot crăpa.

O altă idee bună este să ții căștile departe de apă și de umiditate. Desigur, poți să-ți cumperi căști rezistente la apă sau chiar impermeabile, însă nici acestea nu sunt 100% rezistente la umezeală. Este bine să nu le forțezi.

Este cel mai bine să le ții într-un loc uscat.

Cam asta ar fi tot. Trebuie să înțelegi că perechea ta de căști nu va rezista la nesfârșit. Cel mai bine e să ai grijă de ele așa cum trebuie.

Îți mulțumim că ai folosit ghidul nostru. Te rugăm să ne spui ce crezi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Citește și: