Căști Vsonic VSD1S.

Review căști Vsonic VSD1S

“Aici este încă o pereche de căști in-ear ce are un raport calitate preț excelent, căștile in-ear Vsonic. Modelul precedent, VSD 1 a fost excelent, iar versiunea nouă, VSD1S este și mai bună.”

Pro

  • Un sunet pentru audiofili, balansat și clar
  • O semnătură a sunetului “elegantă”
  • Sunt foarte confortabile, în special cu vârfurile făcute la comandă
  • Calitatea construcției este bună pentru prețul cerut

Contra

  • Vârfurile cu care vin nu sunt potrivite pentru urechile mici (cel mai bine ar fi să le înlocuiești)

Pentru mulți audiofili, acestea sunt cele mai bune căști de pe piață la momentul actual ce costă sub 250 RON. În timp ce brandul nu este chiar așa de cunoscut, experții vor fi de acord că Vsonic VSD1S sunt una dintre cele mai bune perechi de căști pentru un buget limitat.

De fapt, se pot compara cu căști in-ear cu difuzoare multiple ce costă între 500-1000 RON.

Căști Vsonic VSD1S.

Potrivire (Izolare fonică)

Aceste căști se potrivesc foarte bine cu majoritatea/multe mărimi de urechi, iar majoritatea dintre voi nu ar trebui să aibă probleme în a avea parte de o potrivire bună. Izolarea fonică este medie și precum cu căștile in-ear în general, acest lucru depinde de vârfurile folosite.

Cu cât sunt mai mari vârfurile, cu atât o să fie mai etanșă potrivirea, iar izolarea fonică o să fie mai bună.

Confort

Vsonic VSD1S sunt foarte confortabile, datorită designului oarecum în V și a vârfurilor de calitate. În caz că ai urechile mai mici sau ești obișnuit cu vârfurile făcute la comandă, ar trebui să le folosești pe cele personalizate.

Dacă ai parte de paduri potrivite, atunci acestea vor fi unele dintre cele mai confortabile căști pe care le vei purta vreodată. Poți să uiți că le porți, literalmente.

Rezistență

Calitatea construcției este bună, nu este o rezistență de grad militar, însă sunt destul de bune. Cea mai slabă parte par a fi firele. În timp ce au un finisaj mat ce le face să arate foarte cool, acestea par destul de subțiri. Cu toate acestea, dacă ai grijă de ele într-un mod decent, atunci vor rezista destul de mult timp.

Căști Vsonic VSD1S.

Butoane

Vsonic VSD1S nu au nici un fel de butoane, deci o să trebuiască să folosești dispozitivul de pe care asculți muzică pentru a putea controla melodiile și volumul. În acest pachet primești un săculeț de transport, deși acesta nu oferă prea multă protecție.

Sunet

Calitatea sunetului este ceva la care te-ai aștepta de la niște căști ce costă peste 500 RON, în nici un caz sub 250.

În general, sunetul este foarte balansat și clar.

Nu există nici un sunet asurzitor ce este atât de comun la căștile ieftine. Bassul este strâns, dar nu puternic sau copleșitor. Dacă îți place bassul mai puternic, ar trebui să arunci o privire la cele mai bune modele de căști cu bass.

Acestea produc niște frecvențe mijlocii clare și fine, cu un sunet destul de cald, în timp ce sunt foarte precise. Căștile sunt excelente pentru muzica pop, rock, clasică și simfonică, dar din moment ce sunetul este atât de balansat, poți asculta orice fel de muzică și să ai parte de o calitate audio înaltă.

Dacă ești în căutare de căști in-ear cu o calitate a sunetului balansată și clară pentru audiofili, însă nu vrei să dai mai mult de 500 RON pe ele, atunci Vsonic VSD1S sunt alegerea excelentă ce sigur nu te vor dezamăgi.

Verifică preț Vsonic VSD1S aici!

Citește și: