Casti Vava Moov 28

Review căşti VAVA Moov 28

VAVA Moov 28 sunt una dintre cele mai bune și ieftine perechi de căști wireless pentru antrenamente ce au și protecție împotriva apei. Sunt o pereche excelentă de căști pentru antrenamente sau pentru orice alte activități sportive.

VAVA Moov 28 este una dintre cele mai bune alegeri când vine vorba de căști Bluetooth pentru sport atunci când ai puțini bani. Acestea sunt căști Bluetooth, impermeabile (IPX6) cu o potrivire stabilă și un sunet decent, toate acestea la un preț foarte mic.”

Pro

 • Un preț foarte mic
 • Calitatea construcției este excelentă
 • Impermeabilitate (IPX6)
 • Confortabile (potrivite pentru sporturi)
 • Durata de viață a bateriei este excelentă (9 ore)
 • Au un sunet excelent și o semnătură a sunetului destul de balansată

Contra

 • Un model de buget cu o calitate a sunetului peste medie, însă nu la un nivel de audiofil.

Specificații

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Reacția frecvenței: /
Impedanță: /
Greutate: /
Lungimea cablului: /
Microfon și controale: Da
Protecție împotriva apei: IPX6
Bluetooth: V4.2
Durata de viață a bateriei: 9h
Noise-cancelling: Nu
Port de încărcare: Micro USB
aptX: Da

Căștile wireless VAVA Moov 28 au ajuns pe cel mai bun loc în următoarele liste:

Ce vei primi în cutie?

 • Căștile Bluetooth VAVA Moov 28
 • 3 perechi de vârfuri din silicon (S,M,L)
 • 3 mărimi de aripioare pentru urechi (cârlige pentru urechi)
 • Fir cu clemă
 • Un săculeț mic de transport
 • Un cablu scurt Micro-USB
 • Manualul utilizatorului

Accesorii si casti Vava Moov 28

Potrivire (Izolare)

Au o potrivire stabilă pentru orice tip de sport.

Toate vin într-un pachet foarte mic, dar din cauză că earbud-urile sunt mici și ușoare, acest lucru nu este surprinzător.

Pentru a avea parte de o potrivire bună, trebuie să găsești combinația perfectă de vârfuri și aripioare pentru urechi, pentru mărimea urechilor tale.

Cele 3 mărimi standard se vor potrivi în majoritatea tipurilor de urechi. Poți folosi căștile cu ușurință pentru orice sporturi sau antrenamente, acestea nu vor cădea.

Design-ul aripioarelor pentru urechi a fost testat și funcționează excelent pentru sporturi.

Izolarea fonică pasivă este și ea bună, din momentul în care ai parte de o potrivire ermetică. S-ar putea să fie nevoie să folosești niște vârfuri mai mici, ce nu sunt chiar așa de fixe în cazul în care ai nevoie să fii atent la ce se petrece în jurul tău. Este un lucru folositor atunci când alergi pe stradă și trebuie să fii atent la trafic.

Confort

Au un confort bun pentru sesiunile lungi de antrenamente.

Căștile sunt destul de mari și o să-ți iasă din urechi într-un mod amuzant, însă acest lucru este normal pentru căștile wireless de sport. Nu o să poți dormi în timp ce le porți, însă sunt confortabile.

Este important faptul că abia le simți în momentul în care le porți. Sunt foarte ușoare și nu au nici o problemă iritantă.

Atâta timp cât te vei obișnui cu aripioarele pentru urechi, (pe care nu trebuie să le folosești dacă nu vrei), poți purta aceste căști pentru ore în șir fără a fi inconfortabile.

Pentru a le face și mai confortabile, ai posibilitatea de a schimba vârfurile din silicon cu vârfuri Comply din spumă. Le poți folosi timp de câteva ore, fără a fi inconfortabile.

Durabilitate (Rezistență la transpirație)

Durabilitate excelentă, materiale calitative și design IPX6.

Imediat ce scoți aceste căști din cutie vei fi surprins că acestea sunt căști de buget. Nu arată ieftin.

Materialele arată și se simt de calitate înaltă. Au o telecomanda rezistentă in-line și butoanele solide, cablu plat cauciucat și o carcasă ușoară din aluminiu.

Casca dreaptă și cea stângă sunt marcate. Le poți folosi pe post de “colier” prin conectarea celor două căști cu ajutorul magneților. Multe căști in-ear oferă acest lucru în zilele acestea. Este un lucru folositor.

Acum, să vorbim despre rezistența la transpirație… VAVA Moov 28 sunt clasificate IPX6, ceea ce înseamnă că pot supraviețui stropilor de apă. Posibil să reziste și sub duș, însă nu am încercat acest lucru.

Totuși, le-am ținut sub apa de la robinet și tot arată ca noi. În orice caz, ar trebui să ai încredere că sunt rezistente la transpirație și că le vei putea folosi cu ușurință când plouă sau în timpul altor condiții extreme de vreme.

Doar să nu le ții prea mult sub apă, cel mai probabil că se vor strica.

Per total, au o durabilitate foarte bună cu o protecție împotriva apei bună. Sunt perfecte pentru orice sporturi sau activități ce includ apropierea de apă.

Controale

Telecomanda și microfonul in-line sunt foarte bine proiectate. Butoanele ușor de folosit controlează funcțiile obișnuite de play/pause, on/off, selectarea melodiilor, apeluri și volum. Butoanele au o rezistență bună, pentru a putea da seama atunci când apeși pe ele.

Microfonul merge foarte bine și este foarte ușor de folosit pentru apeluri. Nu apar distorsiuni sau zgomote neplăcute, din moment ce folosesc tehnologia CVC 6.0 pentru noise cancelling pentru apeluri.

Bluetooth (Baterie)

Au o durată a bateriei bună cu o tehnologie Bluetooth medie..

Conectarea căștilor Moov 28 este foarte simplă, la fel ca la alte dispozitive moderne ce folosesc Bluetooth 4.2.

Din momentul în care dispozitivul tău de redare (telefon, tabletă, MP3…) reține căștile, conectarea automată se produce în momentul în care pornești căștile.

Poți conecta 2 dispozitive în același timp.

Aria de acoperire este cea standard, de 10 metri în spațiile deschise. În momentul în care zidurile mai groase intră la mijloc, o să ai parte de distorsiuni ale sunetului. Este o problemă a tehnologiei Bluetooth și nu a căștilor Moov 28.

Este bine să ai dispozitivul de redare aproape sau în aceeași cameră și vei avea parte de o conexiune Bluetooth pe care te poți baza.

Bateria este surprinzător de bună. Nu îmi pot da seama unde au ascuns o baterie ce este capabilă să reziste 8-9 ore într-un pachet așa de mic, însă aceasta este convenabilitatea tehnologiei moderne.

Bateria se încarcă repede. 2 ore de încărcare îți oferă 9 ore de redare.

Dacă ești puțin mai leneș, precum sunt eu, le poți încărca peste noapte, iar așa te asiguri că ai o baterie încărcată a doua zi. Încărcarea se face prin cablul micro-USB ce vine la pachet. Din păcate, când le încarci, nu poți folosi aceste căști wireless. Nu se pornesc în momentul în care se încarcă.

Sunetul și indicatorii LED îți arată la ce stadiu sunt căștile.

Calitatea microfonului este bună, iar oamenii nu se vor plânge atunci când vorbesc cu tine.

Casti Vava Moov 28.

Sunet

Calitatea audio este bună pentru aceste căști de sport pentru buget.

VAVA Moov 28 suportă codecul aptx, ceea ce înseamnă că o să ai parte de o calitatea a sunetului mai bună, dacă dispozitivul tău de redare suportă și el acest codec. Din păcate, nu suportă AAC (Codec audio avansat), în caz că folosești iPhone.

Acum, înainte să mai spunem ceva, reține că acestea sunt căști ieftine cu Bluetooth pentru antrenamente, deci nu te aștepta la un sunet de top.

Comparativ cu alte căști wireless ieftine, acestea se aud destul de bine. Majoritatea utilizatorilor vor fi fericiți, în special din cauza prețului mic.

Pot fi destul de gălăgioase, frecvențele înalte sunt clare la volum mic și au niște frecvențe mijlocii decente și puțin bass.

Acum, lucrurile pe care le-am observat sunt următoarele…

La volum mare, frecvențele înalte sunt aspre și se pot observa niște șuierături. Din fericire, probabil că nu vei asculta la asemenea volume în alte majoritatea timpului, deoarece nu este sănătos.

Al doilea lucru este bass-ul. În general, au o semnătură a sunetului mai balansată. Pentru a avea parte de un bass bun, o să trebuiască să ai o potrivire ermetică. Fără o potrivire bună, vei avea părerea că aceste căști nu au foarte mult bass.

Cel mai probabil o să observi microfonii. În acest caz, asigură-te că folosești clema pentru a scăpa de problema cu aceste sunete.

Poți slăbi potrivirea pentru a scăpa de sunetele de cablu, însă în același timp vei pierde puțin din bass.

Dacă ești un iubitor de bass și apreciezi bass-ul bun, acestea nu sunt pentru tine.

Soundstage-ul este destul de mediu, ceea ce este de așteptat de la o pereche de căști ieftine.

Per total, calitatea sunetului este bună pentru acest preț, deși nu se pot compara cu modelele de calitate mai înaltă.

Durabilitatea, confortul, potrivirea și sunetul bun fac din VAVA Moov 28 una dintre cele mai bune perechi de căști in-ear ieftine de pe piață la momentul actual.

Verifică preț VAVA Moov 28 aici!


Citește și: