Căști Tweedz roșii.

Review căști Tweedz – Cât de rezistente sunt de fapt?

Căști rezistente cu fir, dar cu înalte foarte accentuate.

Tweedz sunt căști normale, in-ear, cu fir, rezistente, dar cu o calitate sonoră mediocră pentru melodii. Totuși sunt o alegere grozavă dacă vrei căști rezistente pentru a face apeluri hands-free și pentru a asculta cărți audio, dar înaltele accentuate ale sunetului te vor face să vrei mai mult.

P.S. Am făcut review variantei fără microfon și telecomandă din cauză că asta ne-a picat în mână. Modelul mai nou vine cu microfon și telecomandă, dar nu vom comenta asupra lor acum.

Poți vedea noul model de căști Tweedz aici.

Pro

  • Durabilitate
  • Cablu rezistent acoperit cu nailon
  • Ușoare și confortabile
  • Un design estetic frumos

Contra

  • Înalte accentuate ale sunetului și fără prea mult bass
  • Puțin prea scumpe pentru ce oferă

Specificații

Tip: In-Ear
Design: Closed-back
Conectare: 3.5mm (mufă dreaptă)

Frecventă de răspuns: 20Hz – 20,000 Hz
Impedanță: 32 Ohm
Greutate: 12g
Lungime cablu: 1.20m
Microfon și telecomandă: Da (numai la modelul nou)
Rezistența la apă: Nu

Bluetooth: Nu
Viață baterie: N/A
Izolare fonică: Nu
Port de încărcare: N/A
aptX: N/A

Ce vei găsi în cutie?

  • Căști Tweedz
  • 3 perechi de dopuri pentru căști din silicon (S,M,L)

Despărțitor cablu căști Tweedz roșii.

Confort

Imediat ce pui căștile Tweedz, îți dai seama că sunt confortabile, motivul pentru asta fiind greutatea redusă și design-ul non obstructiv. Poate nu sunt cele mai confortabile căști de pe piață, dar sunt sigur destul de confortabile pentru uzul zilnic.

Dimensiunea căștilor este destul de mică cât să încapă și în cele mai mici urechi, cât și în urechi mai mari. În plus, selecția de 3 perechi (mici, medii și mari) de dopuri din silicon pentru căști este destul de generală dar și normală pentru această gamă de preț.

Potrivire

Odată ce le bagi în urechi, acolo rămân, așa că sunt potrivite pentru sporturi, sau orice altă activitate unde trebuie să se potrivească bine.

Nu trebuie să le rearanjezi foarte des, și stau fixate. Ambele căști sunt bine marcate cu litere pentru urechile aferente.

Singurul lucru enervant s-ar putea să fie puțin zgomot pe fir unde se despică cablul. Sub acel punct, zgomotul produs de cablu nu este o problemă. Ține minte asta când alegi cum să le porți.

Izolare fonică

Căștile Tweedz nu au izolare fonică activă, dar reușesc să blocheze destul de bine sunetele și pasiv. Trebuie să pui dopurile care se potrivesc urechilor tale și vei avea o izolare fonică pasivă decentă pentru a te bucura de cărțile tale audio în drum spre muncă.

Vezi și: Top 10 căști în ureche (in-ear) cu funcție de anulare a zgomotului.

Durabilitate

Acesta este punctul forte al căștilor Tweedz, sunt foarte bine făcute.

Căștile sunt complet din plastic, și vin în diferite culori. Componentele sunt lipite bine și par să reziste mult.

În adiție, cablu este acoperit cu un material colorat care îi acordă rezistentă și oprește cablu din a se încâlci prea ușor. Pare rezistent și de o calitate superioară.

În plus, părțile slabe de la capete sunt acoperite de un cauciuc flexibil să le protejeze și mai bine. S-au gândit foarte atent când a venit vorba să facă aceste căști rezistente, și asta se vede în construcția lor.

Tweedz sunt unele dintre cele mai bine făcute căști de pe piață, nu sunt mai rezistente ca un tanc, dar sigur mai rezistente decât este standardul.

Caracteristici

Noile căști Tweedz vin cu un microfon pe fir și o telecomandă, dar noi am primit un model mai vechi care nu le avea, așa că nu le putem face un review încă.

Jack stereo căști Tweedz roșii.

Accesorii

Nu sunt foarte multe accesorii în pachet, singurul accesoriu pe care îl primești sunt 2 perechi de dopuri de urechi (al 3-lea este deja pe căști).

Pachetul în sine este foarte simplu, având practic doar strictul necesar. Pentru prețul la care se vând, te-ai aștepta la puțin mai mult.

Verifică și review-ul nostru pentru cele mai ieftine căști in-ear.

Sunet

În opinia noastră, calitatea sunetului este locul unde lipsește cel mai mult în cazul acestor căști, Înaltele din sunet sunt foarte accentuate, și cu foarte puțin bass.

Dacă nu îți plac înaltele accentuate ține cont de acest aspect. Majoritatea oamenilor nu sunt deranjați de căști cu înalte accentuate, dar căștile Tweedz sunt un exemplu extrem.

Asta le face grozave când vine vorba de a asculta cărți audio, podcasturi, sau când vorbești la telefon. Cât despre muzică, are o calitate cam „ascuțită” a sunetului. Pentru muzică, Tweedz pur și simplu nu are destul bass, dar și așa, te poți bucura de genuri mai puțin bazate pe bass, ca spre exemplu muzică clasică sau altele.

Dacă ai nevie de căști de încredere, cu o calitate sonoră foarte bună pentru cărți audio, pentru a suna și ocazional pentru muzică, Tweedz sunt o alegere bună.

Verifică preț căști Tweedz aici!

Citește și: