Căști Shure SE535.

Review căști Shure SE535

“Căști in-ear pentru audiofili cu un sunet excelent.

Orice audiofil a auzit măcar de Shure SE535. Pentru mulți sunt primele căști in-ear pentru audiofili. Singura problemă este prețul “serios.”

În timp ce acestea sunt mult mai bune decât modelul SE215, ce are un raport calitate-preț excelent, nu vor fi mai bune pentru majoritatea oamenilor. Acestea sunt doar pentru audiofilii serioși.”

Pro

  • Calitatea sunetului este superbă, pentru audiofili
  • O alegere perfectă pentru audiofilii adevărați
  • Rezistente, confortabile, făcute să reziste
  • Cablurile detașabile oferă opțiuni multiple

Contra

  • Costă, dar dacă îți pasă de calitatea sunetului, banii n-ar trebui să fie o problemă

Durabilitate

Carcasa este din plastic rezistent. Este destul de puternică pentru a face față utilizării zilnice, în timp ce menține căștile in-ear ușoare.

Cablul detașabil întărit cu Kevlar se conectează la căști printr-un conector MMCX placat cu aur, ce se blochează pentru a oferi o rotație de 360°. Această rotație, alături de firul „cu memorie,” îți oferă posibilitatea de a direcționa firul peste sau în spatele urechilor.

Din cauza opțiunii detașabile a cablurilor, viața căștilor este prelungită, din moment ce cablurile se strică primele de obicei. Poți chiar combina diferite tipuri de cabluri. Poți să îți iei cabluri cu microfon in-line și să îl folosești pentru apeluri.

Accesorii și căști Shure SE535.

Confort (Izolare)

Precum alte modele de la Shure, SE535 folosește același design behind-the-neck. Acest design ergonomic are o formă low-profile cu unghiul duzei optimizat pentru confort excepțional, ce a fost dovedit că merge în alte modele de la Shure.

O să dureze ceva până te obișnuiești, însă, după un timp, nu o să vrei să le porți în alte moduri.

Din cauză că aceste căști in-ear sunt ușoare, nu creează prea multă iritație, chiar și după ore întregi de ascultare.

Selecția de vârfuri este destul de bună, deci poți fi sigur că vei găsi o pereche ce ți se va potrivi confortabil.

De asemenea, izolarea fonică este excelentă, precum este normal la căștile in-ear. Doar să te asiguri că alegi vârfurile potrivite pentru mărimea urechii tale. Dacă alegi vârfuri prea mici, sunetul se va “scurge” și vei pierde bass.

Cei de la Shure susțin că poți reduce sunetul ambiental până la 37dB, ceea ce este foarte bine. Acest lucru înseamnă că nu vei auzi ce vorbesc cei din jurul tău, însă acest fapt nu este chiar așa de rău.

Specificații

Căștile se conectează printr-un conector de 3.5mm și de asemenea și unul de 6.3mm și un adaptor de avion ce oferă o gamă variată când vine vorba de compatibilitate cu alte dispozitive audio.

Indiferent dacă vrei să folosești aceste căști la vechiul tău CD-player sau la un MP3 mai nou, ai un mod să le conectezi.

Un control de volum in-line detașabil este inclus pentru a micșora sunetul produs de dispozitivele mai puternice. Acest lucru va fi plăcut, chiar dacă ești un audiofil înrăit.

Reține că nu au microfon in-line. Poți cumpăra un cablu separat și să îl conectezi după.

În plus, alături de căști și de conectori, mai primești și o husă compactă și rezistentă pentru depozitare și transport. O să vrei să ai grijă de echipamentul tău audio.

Căști Shure SE535.

Sunet

Aici se vede experiența celor de la Shure cu căștile in-ear. Fiecare cască are câte un MicroDriver de calitate înaltă. Este mai mult decât au alte căști mai scumpe.

1 tweeter și 2 sub-woofere. Acest lucru creează o nouă gamă de frecvențe pe care nu o poți auzi la căștile in-ear mai ieftine.

Sunetul este superb, chiar și după standardele de audiofili.

Frecvențele înalte sunt clare și detaliate, și nu au aproape nici o urmă de șuierături la volumele înalte, atunci când distorsiunile sunt normale.

Frecvențele mijlocii ies în evidență și o să poți auzi sunete pe care nu le-ai mai auzit înainte.

Bassul este bogat și detaliat. Nu are tulburarea cu care ne-am obișnuit la modelele mai ieftine.

Per total, calitatea sunetului este aproape perfectă. Au o semnătură a sunetului balansată, iar microfonia nu este o problemă.

O să vrei să îți închizi contul de Spotify după ce începi să folosești aceste căști, din cauză că vei auzi toată “compresia” pe care o fac.

Singura problemă este prețul. La 2000 RON o sa trebuiască să sapi puțin în buzunare pentru a-ți permite aceste căști, iar dacă nu ești un audiofil avid, s-ar putea să nu fie pentru tine.

Shure SE535 sunt o pereche de căști in-ear ce sunt ridicate în slăvi de mulți audiofili cu experiență.

Verifică Shure SE535 aici!

Citește și: