Cutie, casti si accesorii Pump Audio V2.

Review căşti Pump Audio V2

„Cineva a denumit aceste căști “ucigașii de bestii” și înțelegem de ce. Scopul principal al acestor căști a fost de a crea un bass foarte puternic, special pentru iubitorii de bass.”

La un preț aproximativ de 300 RON (au fost 500 RON), ai parte de o pereche de earbuds cu mult „boom” în urechi.

Pro

  • Au un bass profund și excelent 
  • Au o durabilitate excelentă, cu o carcasă din aluminiu și un cablu plat
  • Sunt foarte confortabile cu vârfurile din spumă cu memorie
  • Oferă un raport calitate-preț excelent

Contra

  • Bass-ul foarte profund nu le face bune pentru cei ce nu sunt iubitori de bass
  • Vârfurile din spumă se deteriorează foarte repede.

Potrivire (Izolare)

Vârfurile din silicon din pachet stau foarte bine în interiorul urechii, dar trebuie să le reajustezi din când în când. În cazul în care vrei să ai parte de cea mai bună potrivire posibilă, o să ai nevoie de o pereche de vârfuri din spumă cu memorie. Le ai în pachet cu modelul V2 sau le poți cumpăra de pe site-ul celor de la PUMPS.

Izolarea pasivă a sunetului este bună cu vârfurile din silicon, însă devine și mai bună cu ajutorul vârfurilor din spumă.

Casti Pump Audio V2.

Confort

Confortul este bun cu vârfurile originale din silicon, dar din nou, devine foarte bun cu ajutorul vârfurilor din spumă cu memorie. O să uiți, literalmente , că le porți. Le poți purta întreaga zi fără a avea parte de iritări.

Recomandăm să vă luați vârfurile din spumă deoarece transformă complet experiența potrivirii și a confortului  căștilor PumpAudio “Pumps”.

Durabilitate

Stilul plat al cablului are o capabilitate împotriva încâlcirii și nu creează microfonie în momentul în care se atinge de haină. Cauciucul este gros și destul de flexibil pentru a promite o durabilitate bună.

„Carcasa este făcută din aluminiu, ceva cu care nici căștile mai scumpe de pe această listă nu se pot mândri. De asemenea sunt rezistente la apă, deci puțină ploaie sau transpirație nu le va strica.”

Conectorul de 3.5mm din aur este în forma de L ceea ce nu este ideal, însă punctele slabe par foarte bine protejate împotriva smuciturilor accidentale. Per total, sunt foarte bine construite și te poți aștepta la o durabilitate lungă din partea lor.

De asemenea, vei avea parte de o garanție de 5 ani, ce ți le va înlocui în cazul în care nu mai funcționează. Așa de multă încredere într-un produs spune multe.

Funcții

Telecomanda in-line și microfonul funcționează bine. Poți da play/pune pauză, poți accepta apeluri și poți schimba melodiile. Trebuie doar să înveți combinația pentru fiecare funcție.

În versiunea V2 vei primi o husă pentru transport și 3 perechi de vârfuri din spumă cu memorie.

Casti Pump Audio V2.

Sunet

Cum sună bass-ul?

Ei bine, este plin, detaliat și profund. S-au focusat pe crearea unor frecvențe joase foarte puternice, iar acest lucru se vede.

Fiecare melodie pe care ai ascultat-o înainte se va auzi diferit cu aceste căști. Pe scurt, sunt foarte puternice când vine vorba de bass.

Dacă ești un purist, ar trebui să le eviți. Dacă ești un iubitor de bass, ia-le.

Frecvențele mijlocii sunt încastrate. Cele înalte sunt clare, fără șuierături. Împreună formează o semnătură a sunetului în formă de V.

Dacă ești în căutare de căști premium pentru iubitorii de bass, alege Pump Audio. Cu vârfuri din spumă cu memorie, bass puternic și o durabilitate excelentă, au tot ceea ce ai nevoie. Toate acestea la un preț accesibil, în jur de 300 RON.

Verifică preț Pump Audio V2 aici!


Citește și: