Căști Panasonic RP-HC56-K.

Review căști Panasonic RP-HC56-K

Pro

  • Au un design compact și un stil atractiv
  • Sunt alimentate de o baterie AAA
  • Performanța noise cancelling-ului este bună
  • Clema de haine este inclusă pe tubul in-line

Contra

  • Cablurile se pot încâlci cu ușurință
  • Produsele care se defectează pot produce un zgomot precum șoaptele
  • Controlul pentru volum pare ieftin

Panasonic oferă o experiență ANC îmbunătățită cu căștile lor cu noise cancelling RP-HC56-K.

Compacte și cu stil, aceste căști oferă o performanță bună într-un pachet numai bun pentru călătorii.

Noise Cancelling

Pentru un preț în jur de 250 RON sau mai puțin, aceste căști au o performanță bună când sunt comparate cu alte branduri ce costă de două sau de trei ori mai mult.

RP-HC56-K oferă ANC de nădejde ce este perfect pentru transportul în comun sau pentru călătorii. Fac o treabă bună eliminând zgomotul de motor, de cabină sau de drum.

Există o cantitate de sunet ce se „scurge” din cauza designului open drive, ce este comun cu multe căști cu ANC. Acest lucru poate fi o problemă dacă le folosești într-o cameră liniștită sau într-o zonă de birouri.

Durabilitate

Componentele și asamblarea acestor căști sunt de o calitate decentă, iar un săculeț de transport este inclus pentru a te ajuta să previi deteriorările minore ce pot apărea în timpul călătoriilor.

Cablurile sunt predispuse la încâlceli, însă acest detaliu este doar o simplă pacoste și nu o problemă de durabilitate a produsului.

Când aceste căști își fac treaba, o fac foarte bine, dar se pare că unii utilizatori au avut parte de sunete foarte ascuțite atunci când circuitul ANC este activat .

Această problemă este probabil din cauza unei defecțiuni electronice sau a unei componente, iar în cazul în care ai parte de această problemă, ar trebui să fie acoperită de garanția standard de 3 luni.

O altă componentă mai slabă și despre care trebuie să discutăm, este slider-ul de volum in-line. Este posibil să deteriorezi controlul prin presiune excesivă sau dacă îl folosești greșit.

Confort

Designul ușor și vârfurile ce se pot schimba oferă un nivel înalt de confort.

Punctele de presiune sunt minime, iar dacă porți cablurile pe sub urechi, atunci acestea nu vor interfera cu ochelarii.

Cei de la Panasonic par să se fi gândit bine la designul unei alte funcții ce adaugă un nivel de confort – o clemă mică pe spatele tubului în formă de stilou, ce se atașează ușor de un buzunar sau de haină pentru a putea fi cărate mai ușor.

Telecomandă căști Panasonic RP-HC56-K.

Specificații

Panasonic RP-HC56-K folosesc un tub cilindric mic pentru a ține bateria AAA alkaline și componentele electronice de ANC. O baterie nouă poate rezista până la 40 de ore.

Circuitul ANC poate fi activat apăsând pe butonul de on/off de pe partea de sus a tubului in-line. Un LED roșu se aprinde pentru a indica faptul că Panasonic RP-HC56-K  sunt aprinse.

De asemenea, un control al volumului cu slide este localizat pe tub, însă nu există alte opțiuni pentru dispozitivul de redare sau un microfon in-line pentru funcționalitatea TalkBack.

De asemenea, în pachet este inclus și un adaptor de 3.5mm la un jack dual pentru avion. În plus, căștile vin și cu un săculeț din pânză pentru transport.

Sunet

Puriștii audio s-ar putea să nu aprecieze pe deplin calitatea audio a căștilor RP-HC56-K, însă pentru un ascultător normal, acestea se aud destul de bine.

Este foarte ușor să asculți muzică, iar filmele și audiobooks-urile sunt redate foarte clar.

Bass-ul este puțin exagerat, însă aceste căști nu vor scoate niște frecvențe joase zguduitoare pentru iubitorii de bass.

Frecvențele mijlocii și joase sunt balansate pentru o experiență de redare plăcută, ce nu este stridentă sau aspră.

Per total, performanța volumului și a puterii sunt rezonabile, însă o să fie nevoie să te asiguri că nu copleșești aceste căști, deoarece calitatea audio scade la nivelele înalte.

După cum am spus mai devreme, dacă circuitul ANC se strică, cel mai probabil vei auzi un sunet foarte ascuțit din una sau din ambele căști. Aceasta este singura îngrijorare când vine vorba de sunet la aceste căști.

Din moment ce nu sunt o pereche de căști premium și nici nu au o calitate de lux, aceste căști sunt perfecte pentru călătorii amatori sau ca și set de rezervă pentru cei mai experimentați.

Căștile cu noise cancelling Panasonic RP-HC56-K sunt un produs solid la un preț excelent. Oferă ANC de calitate și o experiență de ascultare agreabilă.

Verifică preț Panasonic RP-HC56-K aici!

(Update: Din moment ce acesta este un model mai vechi, s-ar putea să nu mai fie disponibil)

Citește și: