Căști Linner NC50.

Review căști Linner NC50 – Earbuds cu Noise Cancelling

O pereche excelentă de căști in-ear cu noise cancelling pentru ascultătorii ce apreciază mai mult bass.

Sunt una dintre cele mai bune perechi de earbuds wireless Bluetooth cu Noise Cancelling.

Aceste căști in-ear cu Noise Cancelling au un raport calitate-preț excelent. Au un sunet atent la bass, cu protecție IPX4 împotriva apei, au o potrivire sigură și confortabilă, iar aceste lucruri fac din ele una dintre cele mai bune modele de căști de pe piață la momentul actual.

Pro

 • Noise cancelling-ul este peste medie
 • Au un bass mai puternic
 • Au o durată a bateriei bună, 9 ore per încărcare (cu ANC pornit)
 • Conexiunea Bluetooth este stabilă
 • Calitatea construcției și confortul sunt bune (IPX4)
 • Raportul calitate-preț este bun

Contra

 • Când muzica nu este redată sau în jurul tău nu este zgomot se poate auzi un bâzâit slab (cu ANC pornit)
 • La volumele nesănătos de înalte apar tulburări și șuierături

Specificații

Tip: In-ear
Răspunsul frecvenței:  20Hz~20,000Hz
Greutate: 35.2g
Microfon și controale: Built-in
Rezistență la transpirație: IPX4
Bluetooth: V4.1
Durata bateriei: 
Mai mult de 9 ore
Noise-cancelling: 
Da (până la 28dB)
Port de încărcare: 
Micro USB
aptX: Nu

Linner NC50 sunt listate și în review-ul nostru pentru „Cele mai bune căști in-ear cu noise-cancelling” ca unul dintre modelele cu cel mai bun raport calitate-preț.

Accesorii și căști Linner NC50.

Ce vei găsi în cutie?

 • Linner NC50 – Căști cu noise-cancelling
 • Cablu de încărcare Micro-USB
 • 3 perechi de vârfuri din silicon și aripioare pentru urechi (S,M,L)
 • Punguță de transport din pânză
 • Ghidul utilizatorului

Noise Cancellation

Noise cancelling-ul funcționează foarte bine. Se pot compara foarte ușor cu alte modele mai scumpe de căști cu NC.

Este foarte important să alegi vârfurile potrivite pentru tine pentru a avea parte de o izolare fonică pasivă cât mai bună. Doar atunci noise cancelling-ul va fi eficient.

Butonul de pornire al funcției de noise cancelling este mare și ușor de folosit. Potrivit celor de la Linner, această funcție reduce până la 97% din zgomotul de fundal, însă reține că funcționează doar pentru anumite frecvențe. Ține apăsat pe butonul ANC, iar căștile vor intra în “modul normal” (fără ANC).

Dacă tinzi să călătorești mult cu avionul, atunci aceste căști vor fi neprețuite pentru zborurile lungi. NC50 elimină majoritatea sunetelor mai profunde, dar și câteva dintre tonurile înalte.

Doar le pui în urechi, apeși pe buton și imediat te poți bucura de mai multă pace și liniște. Dacă nu îți place să zbori cu zgomot pe fundal, atunci vei adora aceste căști.

Per total, am spune că noise cancelling-ul este peste medie.

O mică problemă o reprezintă faptul că am observat o diferență majoră între modul de monitorizare și modul de noise cancelling. Sunetul devine mult mai puternic.

Acest lucru are sens, deoarece “modul de monitorizare” este făcut pentru ca tu să poți auzi ce se petrece în jurul tău, însă uneori această schimbare este dramatică. În special dacă uiți că ești în modul de monitorizare. Oricum, acest mod funcționează cum trebui, doar că o să trebuiască să te obișnuiești cu el.

O altă problemă, în cazul în care în jurul tău nu este zgomot, vei putea auzi un bâzâit pe fundal.

Multe căști cu noise cancelling au acest bâzâit din cauza tehnologiei folosite, însă aici pare să fie mai observabil. Dacă rulezi muzică, atunci nu va fi o problemă.

Căști Linner NC50.

Durabilitate

Calitatea construcției este bună. Cabluri plate și cauciucate, cu detensionare și earbuds din plastic rezistent inspiră încredere. Părțile cauciucate sunt groase și flexibile. Au o greutate bună și niciuna dintre părți nu se simte ieftină.

De asemenea, primești și o garanție de 18 luni, ceea ce este mai mult decât de obicei. Acestea sunt niște căști rezistente la transpirație, cu clasificarea IPX4, deci le poți folosi și atunci când faci sport.

Confort

Precum ca și cu alte earbuds/căști in-ear, vârfurile joacă cel mai important rol. Primești 3 perechi de mărimi diferite de vârfuri din silicon și 3 perechi de aripioare pentru urechi pentru o stabilitate mai bună. La toate modelele in-ear, noi vă recomandăm mereu să vă luați vârfuri din spumă pentru a îmbunătăți și mai mult confortul.

Forma căștilor este ergonomică și se potrivește bine chiar dacă sunt puțin mai mari ca și mărime. Acum, din cauza mărimii lor, nu vei putea să dormi cu ele, dacă stai pe o parte. Pur și simplu ies prea mult în exterior, însă aceasta este de obicei situația cu toate căștile ANC. Bateria și circuitele pentru ANC trebuie să între undeva.

Per total, poți purta căștile Linner NC50 timp de ore în șir fără a deveni inconfortabile. Singura situație în care nu am recomanda aceste căști este doar atunci când nu suporți căștile in-ear în general.

Căști Linner NC50 în cutie.

Specificații

Durata bateriei este bună, cu aproape 9 ore de redare per încărcare completă și cu ANC pornit. Dacă nu folosești noise cancelling, o să ai parte de puțin mai mult timp de redare (12-13 ore). Nivelul bateriei este indicat de un prompt vocal de fiecare dată când le pornești.

Din păcate, atunci când se încarcă, nu poți asculta la ele. Este păcat, însă acesta este modul în care funcționează, se închid automat.

Bluetooth V4.1 este ușor de conectat și funcționează precum te aștepți. O să ai parte de o arie de acoperire stabilă, la 10 metri, dacă nu sunt obstacole la mijloc.

Am testat cum funcționează conectivitatea când sunt niște zidurile mai groase la mijloc. Inițial am avut parte de distorsiuni, însă acestea au dispărut, iar căștile au mers perfect după. Se descurcă mai bine cu zidurile groase decât alte căști.

Aceste căști noise-cancelling se poartă cu firul la ceafă, iar când nu le mai folosești te poți folosi de magneții din interiorul căștilor pentru a crea un “colier”. Le menține într-un loc, iar acest design este foarte întâlnit la earbudsurile in-ear moderne.

Telecomanda in-line este poziționată pe partea dreaptă și are 3 butoane. Poți controla volumul, melodiile, play/pause și apelurile.

Microfonul funcționează bine, iar cei ce te sună nu își vor da seama că vorbești la căști și nu la telefon.

Sunet

Calitatea sunetului este destul de bună. Nu este pentru audiofili, din moment ce este puțin concentrată pe bass. Semnătura sunetului este axată mai mult spre publicul general, cu un sunet dinamic și fun.

Bass-ul este puternic și poate ajunge destul de profund. Poate deveni tulbure, în special dacă melodiile sunt bogate în bass, însă acest lucru este de așteptat de la căștile noise cancelling. Dacă ești un iubitor de bass și vrei o pereche de căști ANC, acestea sunt o alegere excelentă pentru tine.

Frecvențele mijlocii și cele înalte sunt bune, dar nu ceva nemaipomenit. Atunci când sunt comparate cu alte căști cu noise cancelling, o să fii foarte fericit cu calitatea sunetului lor. Doar să nu le compari cu căști high-end fără ANC.

Nu au suport aptX, ceea ce este păcat. Singurul lucru care ne-a deranjat puțin este schimbarea de volum atunci când noise cancelling-ul este activat.

Modul de monitorizare este eficient, din moment ce schimbă dramatic nivelele de volum pentru ca tu să poți vorbi și să asculți într-un mod normal. Este foarte folositor.

În final, Linner NC50 sunt perfecte pentru persoanele ce vor un noise-cancelling eficient și un bass mai puternic la un preț accesibil. O alegere excelentă în această categorie.

Verifică preț Linner NC50 aici!

Citește și: