Căști in-ear KZ ZST

Review căști KZ ZST – Ar trebui să cumperi căști sub 100 RON ?

O pereche uimitoare de căști cu o semnătură audio minunată la un preț de sub 100 RON.

Dacă vrei să economisești niște bani dar totuși vrei o pereche de căști de calitate in-ear nu căuta mai departe. Căștile KZ ZST sunt senzaționale pentru prețul lor de sub 100 RON. Pentru toți oameni cărora le place să economisească, acestea ar trebui să fie în topul alegerilor.

Căștile sunt normale, cu fir și telecomandă obișnuite și s-ar putea să nu arate revoluționar, dar ia în considerare audio-ul grozav pentru prețul cerut, și o să vezi că ai obținut un chilipir.

Poți cumpăra aceste căști uimitoare sub 100 RON pentru că KZ ZST au cea mai mare valoare per banii plătiți în această categorie de preț. Nu vei fi dezamăgit cu siguranță.

Pro

  • Audio remarcabil pentru preț (cu o semnătură audio în formă de V)
  • Ieftine, sub 100 RON
  • Rezistente cu fire detașabile
  • Confortabile cu un design ergonomic
  • Microfon și telecomandă pe fir (rar la așa preț)

Contra

  • Problemele tipice pentru căștile ieftine cu firele care nu sunt extrem de rezistente

Căștile in-ear KZ ZST au ajuns în ghidurile noastre

Specificații

Tip: In-ear

Conectare: 3.5mm (mufă în formă de L)

Design: Closed-back

Mărime difuzor: Nespecificat

Frecventă de răspuns: 20-20,000Hz

Impedanță: 16 ohm

Greutate: 19g-24g

Lungime cablu: 1.30m

Microfon și telecomandă: Da (disponibile și fără)

Rezistență la apă: N/A

Ce vei găsi în cutie?

  • Căști in-ear KZ ZST
  • Fire detașabile
  • 3 perechi de dopuri din silicon pentru căști
  • Ghid de utilizare

Căști in-ear KZ ZST

Confort

Pentru început, carcasa este complet din plastic, practic două bucăți lipite împreună, și deși sunt mai mari sunt și ergonomice. Căștile ZST trebuie purtate în spatele urechilor, și exact pentru asta sunt făcute.

Dacă nu ai mai folosit căști de acest gen, s-ar putea să dureze puțin până te obișnuiești, dar odată ce se întâmplă asta este le vei trata ca pe oricare alte căști in-ear. Din fericire carcasa este ușoară și nu trage în jos. Stau bine în urechi, în special cu dopuri din spumă cu memorie (dopuri pe care vi le recomandăm să le folosiți pentru a vă spori confortul)

Per total, poți purta căștile cu orele fără nici un disconfort pentru că sunt ușoare și au un design non obstructiv.

Potrivire

Primești și fire cu memorie pentru fiecare cască. Asta ajută să păstreze stabilitatea și poziția căștilor pentru o perioadă mai îndelungată. Este un concept dovedit și funcționează foarte bine.

Le poți folosi foarte ușor la alergat sau alte sporturi cât timp știi că nu sunt oficial rezistente la transpirație. În testele noastre, le-am folosit în ploaie de câteva ori, și au rezistat bine.

Unde sunt indicatoarele pentru urechea dreaptă și stângă?

Nu există nici un indicator pentru urechea dreaptă și stângă, dar asta este din cauză că design-ul este diferit pentru fiecare. Vei știi foarte repede care cască este pentru care ureche doar uitându-te la ele.

În plus, căștile stau în ureche foarte stabil, și în combinație cu firele decente, zgomotul produs de firul care se atinge de haine nu este o problemă ca la alte căști. Poți auzi când firele se mișcă, dar doar foarte încet, ceea ce este un lucru normal la toate căștile.

Cască neagră KZ ZST cu firul scos.

Izolare fonică

Căștile KZ ZST nu au izolare fonică activă, dar au una pasivă bună.

Ca la majoritatea căștilor in-ear, izolare fonică pasivă este mai bună decât de obicei, și cu dopurile corecte, vei bloca majoritatea zgomotului ambiental. Cel mai bine va fi să cumperi o pereche de dopuri din spumă cu memorie pentru că sunt cele mai bune din punct de vedere al confortului, calități sonore și izolare fonică (am testat cu dopuri din spumă cu memorie T-500).

Durabilitate

Când vine vorba de durabilitate, nu este nimic special. ZST-ul este totuși un model ieftin. După ce am căutat experiențele altor oameni din punct de vedere al fiabilități, par să fie un model extrem de rezistent iar cei care au făcut recenzii despre ele au fost cu toții mulțumiți de rezistența lor.

Carcasa este din plastic, cum am spus și mai sus. Firele sunt anti-încâlcire și protejate cu cauciuc. Nu sunt cele mai rezistente pe care le-am văzut, dar nici cele mai rele. Firele sunt și detașabile, ceea ce este o caracteristică plăcută. Ar fi putut să ceară de 3 ori mai mult și tot ar fi fost chilipir.

În plus, mufa în formă de L din capăt, este întărită pentru a nu se strica ușor. Per total, acestea sunt bine făcute și ar trebui să reziste mai mult decât sugerează prețul.

Caracteristici

Căștile ZST sunt aproape standard. Singura „caracteristică” care merită menționată vine în forma microfonului și a telecomenzi cu un buton de pe fir. Microfonul merge destul de bine, și nu am avut nici o părere negativă despre el în testele noastre. Majoritatea oamenilor cu care vorbești la telefon nu vor ști că folosești căști.

Telecomanda cu 1 buton este simplă. Poți porni/opri muzica cu o apăsare și poți sări la următorul cântec cu două apăsări.

Am observat într-o recenzie că dacă apeși de trei ori se întoarce la cântecul precedent, dar noi nu am reușit să facem asta.

În plus, poți răspunde/închide apelul cu o apăsare când te sună cineva. Și poți ține apăsat pentru a porni Google Assistant. Posibil să funcționeze la fel și pentru Siri pe iPhone dar nu am încercat asta.

Butonul trebuie apăsat cu destul de tare ceea ce ne-a plăcut, pentru ca așa eviți mai ușor apăsatul accidental când ți-e lumea mai dragă. Datorită materialului din care e făcut butonul pare să poată rezista mult timp.

Dar asta nu e tot…

Mai este un lucru care poate fi considerat o caracteristică importantă. Din cauză că ZST-urile au cabluri detașabile, KZ vând și un cablu cu Bluetooth care pot transforma căștile cu fir în unele cu Bluetooth.

Nu l-am testat încă, dar este o opțiune interesantă. Este un lucru comun pentru brandurile mai scumpe să ofere această opțiune, dar KZ o oferă pentru mai puțini bani.

Căști KZ ZST albastre cu firele scoase.

Accesorii

Accesoriile sunt minime. Singurele lucruri pe care le primești sunt 3 perechi de dopuri normale, din silicon. Sunt negre, în 3 mărimi. Recomandăm să le schimbi cu unele din spumă de memorie pentru că au performanțe mai bune.

Sunet

Calitatea audio este unde aceste căști strălucesc. ZST-urile de la KZ au o semnătură sonoră ușor în formă de V, care poate fi comparată cu alte căști mult mai scumpe. Le poți compara cu căști de 500 RON lejer.

Înaltele sunt clare și detaliate, șuieratul tipic al căștilor ieftine nu este o problemă majoră (excepție făcând la un volum foarte ridicat). Per total au o calitate a sunetului superioară care va face orice gen de muzică să sune bine.

Mediile sunt destul de decente chiar dacă câteodată par puțin subjugate, dar nu vei observa asta dacă nu ești un audiofil cu o ureche extrem de fină. O ureche antrenată poate va auzi mici lipsuri în gamele medii, dar este greu de observat altfel.

La final, răspunsul de bass nu dezamăgește nici el. Este adânc și cu impact, vei simți acel „boom” al bass-ului exact când este nevoie. Acum ține minte că nu au o formă V extremă,  și nu sunt pentru extremiștii bass-ului. Dacă îți place bass-ul foarte puternic, ar trebui să încerci alte căști și ar trebui să verifici și review-ul nostru pentru căștile cu cel mai bun bass.

În plus, soundstage-ul este bun. Nu uimitor de spațios, dar mai bun decât media căștilor ieftine. Poți auzi separarea instrumentelor și să te bucuri de fiecare acord. O caracteristică destul de rară pentru o pereche de căști ieftine.

„Sună mult mai bine decât majoritatea căștilor de 100 RON de pe piață”

Acum, chiar ne plac aceste căști, și credem că sunetul e grozav pentru preț cerut. Dacă ești un audiofil vei găsi probleme, dar dacă vrei doar să te bucuri de niște muzică cu o calitate bună, vei fi foarte fericit pentru banii dați.

Te poți bucura de toate genurile de muzică, fie clasică, fie hip-hop bassic. Vei primi o calitate consistentă cu sunetul într-o formă ușoară de V, care este plăcută și neobositoare. Vei putea asculta liniștit ore în șir fără sa te saturi de ele.

ZST-urile de la KZ sunt una dintre cele mai bune alegeri când vine vorba de căști sub 100 RON. Dacă vrei o valoare bună pentru banii dați, cu o semnătură audio bună, trebuie să le cumperi.

Verifică preț KZ ZST aici!


Citește și: