Căști Betron YSM1000.

Review Betron YSM1000 – Chiar cele mai bune căști cu bass sub 70 RON?

Sunt aceste căști sub 70 RON o alternativă bună la Beats?

Pasionați de bass din toată lumea, ascultați. Dacă ești în căutare o pereche de căști ieftine cu un bass amplificat, trebuie să citești acest review.

Căștile Betron YSM1000 sunt in-ear, cu un stil strălucitor și bass adânc. Sunt o alternativă bună la Beats (dar mult mai ieftine).

Citește să vezi ce au să ofere căștile astea sub 70 RON.

Pro

 • Un bass adânc, amplificat (foarte bun pentru pasionații de bass)
 • Foarte ieftine
 • Rezistente
 • Un design strălucitor (posibil să fie un dezavantaj pentru unele persoane asta)
 • Accesorii drăguțe considerând prețul

Contra

 • Puțin grele

Căștile Betron YSM1000 sunt listate și în:

Specificații:

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Conectare: 3.5mm (Mufă dreaptă, placată cu aur)
Căștile:
Frecventă de răspuns: 1.8 Hz – 20,000 Hz
Impedanță: 16 ohm
Greutate: (alături de cutie) 118g
Lungime cablu: 1.2m
Microfon și telecomandă: Da
Rezistentă la apă: Nu
Wireless
Bluetooth: Da
Durata bateriei: N/A
Izolate fonic: Nu
Port de încărcare: N/A
aptX: N/A

Ce găsești în cutie?

 • Căști in-ear Betron YSM1000
 • pereche de dopuri din spumă cu memorie.
 • 3 perechi de dopuri din silicon hibrid (S, M, L)
 • 3 perechi de dopuri din silicon (S, M, L)
 • Pungă de transport
 • Clip pentru fir

Căști Betron YSM1000 văzute de aproape.

Confort

Căștile sunt surprinzător de confortabile, chiar dacă sunt din metal și puțin cam grele. Din cauză că au o carcasă din metal, ai crede că sunt foarte reci la atingere, dar acesta nu este cazul.

Să fim sinceri, le poți simți greutatea mai mare, dar nu este prea deranjant.

În plus, pentru a balansa greutatea, poți alege din multe tipuri de dopuri. Probabil vei prefera dopurile din spumă, dar și cele hibride și din silicon sunt bune.

Per total, confortul este mai mare decât te-ai aștepta, dar poți găsi căști in-ear mai confortabile pentru un preț similar.

Potrivire

Căștile Betron YSM1000 stau bine în ureche, pentru folosință zilnică, dar nu sunt la fel de optime pentru a te antrena cu ele.

Carcasa este puțin mai mare decât cu multe alte căști comparative la același preț, așa că ies în afara urechii puțin. Asta le face nepotrivite pentru somn.

În final, se potrivesc destul de bine pentru a merge, a te juca și a face activități normale cu ele. Deși nu le-am recomanda ca fiind căști dedicate pentru antrenamente.

Citește și: Cele mai bune căști pentru antrenament.

Izolare fonică

Ca și cu toate căștile in-ear, izolarea fonică pasivă este destul de bună. Ține minte că aceste căști au izolare fonică pasivă, și nu cum s-ar putea să creadă uni oameni, izolare fonică activă.

Dar și așa, dopurile de silicon în sine oferă destulă izolare fonică pasivă cât să te bucuri de muzică și într-un mediu mai zgomotos. Dacă vrei extra liniște, poți folosi oricând dopurile din spumă.

Doar asigurate că alegi mărimea corectă de dopuri, pentru că dacă nu se potrivesc, vei crede că nu sunt izolate și nu ai bass deloc. O pereche care se potrivește bine este importantă.

Căști Betron YSM1000 conectate la un iPhone.

Durabilitate

Imediat ce scoți căștile Betron YSM1000 din cutie, observi că sunt rezistente.

Materialul pare solid cu carcasă din metal și fire protejate cu cauciuc. Toate punctele slabe au extra protecție pentru tensiune (la mufă și unde firele se conectează cu căștile). Totul pare solid și făcut să reziste.

În plus, după extra cercetare, nu am observat multe cazuri în care căștile au cedat. Se pare că se întâmplă, dar în acest caz poți folosi garanția de un an. Per total durabilitatea se poate numi foarte ușor bună.

Caracteristici

Pentru că aceste căști sunt așa de ieftine, nu te poți aștepta la multe caracteristici speciale, așa că este foarte frumos să primești o telecomandă și microfon pe fir pentru căști sub 70 RON.

Telecomanda și microfonul sunt compatibile cu telefoane Apple și Android, poți controla volumul, următorul / precedentul, play / pauză și să și răspunzi sau să închizi apeluri.

În plus, calitatea microfonului este destul de bună cât să faci apeluri într-un mediu normal. Așa că asigură-te că stai departe de zgomotul ambiental când vrei să suni pe cineva.

În plus, vin cu o mufă de 3.5mm placată cu aur din 24 de carate, care arată bine și se simte ca un lucru de calitate.

Aspectul căștilor este un punct forte sau slab al acestui produs, depinde dacă îți place sau nu un design strălucitor. Căștile Betron YSM1000 sunt sigur pe partea mai “strălucitoare” cu o culoare aurie și părți metalice strălucitoare.

Căști Betron YSM1000 într-o cutie deschisă.

Accesorii

Înăuntru vei găsi:

 • 3 perechi de dopuri din silicon
 • 3 perechi de dopuri hibride
 • pereche de dopuri din spumă
 • pungă de transport
 • Manual de utilizare

În primul rând, primești multe accesorii considerând prețul (sub 70 RON în momentul când acest review este scris).

Sunet

Într-o singură frază: Bass amplificat!

Pasionați de bass, bucurați-vă, dacă vrei un bass foarte puternic care distorsionează alte game, atunci aceste căști sunt pentru tine.

Soundstage-ul este clar accentuat pe bass, cu gamele medii și înalte în umbra grozavelor joase. Aceasta este o calitate audio excelentă pentru iubitori de bass, dar nu pentru oameni care vor ceva mai neutru.

Calitatea și claritatea bass-ului nu este fantastică, și se poate „înfunda” câteodată, dar asta este de așteptat pentru căști așa de ieftine. Mantra este “Putere peste fidelitate”. Dar totuși, considerând prețul plătit, le putem recomanda tuturor entuziasmaților de bass.

În plus, soundstage-ul este destul de mediocru, așa că nu te aștepta la o separare a instrumentelor senzațională. Din fericire, zgomotul de cablu nu este foarte observabil, și nu ar trebui să fie o problemă pentru tine. Același lucru este adevărat și pentru șuierat. Ocazional poate să se audă și să devină enervant, dar de obicei nu este o problemă mare.

În concluzie, dacă iți place bass-ul puternic, și nu ești îngrijorat de claritatea înaltelor, le vei iubi.

Împreună cu un bass puternic, primești și un design rezistent, multe feluri de dopuri și o telecomandă și microfon pe fir, totul sub 70 RON. Căștile Betron YSM1000 sunt o alegere ieftină și clară pentru pasionații de bass.

Verifică preț Betron YSM1000 aici!

Citește și: