Diferite tipuri de caști in-ear.

Cele mai rezistente căști in-ear

Te-ai săturat să tot cumperi căști noi, pentru că cele vechi s-au stricat?

Iată ce îți propunem: Primele 7 căști ”invincibile” in-ear (în ureche), care vor rezista mult mai mult!!!

Toate căștile de mai jos sunt confecționate din materiale de calitate, cum ar fi plastic rezistent și aluminiu, nu au puncte slabe importante și sunt pur și simplu mai potrivite pentru „abuzul intens”.

Oricât de mulți bani ai dori să cheltuiești pentru noile tale căști in-ear, dacă iei pe oricare din cele menționate în acest material, acestea vor avea o rezistență excepțională.

ModelPremiulRatingCarcasăForma mufeiMicrofon+telecomandă
Shure SE215Casti in-ear Shure-SE215Cele mai bune din test4.0PlasticFormă de "L"Review
Sennheiser IE80Căști in ear Sennheiser IE80.Cele mai bune high-end4.2Metal+plasticFormă de "L"Review
RHA MA750Căști in ear RHA MA750.Locul II4.0OțelFormă de "I"Review
Brainwavz M2Căști in-ear Brainwavz M2.Cel mai bun raport preț-calitate4.1MetalFormă de "I"Review
Tweedz EarbudsCască roșie in ear Tweedz Earbuds.Cele mai bune pentru audiobooks3.7PlasticFormă de "I"Review
AudiOHM RNFCăști in-ear AudiOHM RNF verzi.Locul II buget redus3.4MetalFormă de "L"Review
VJJB-V1SCăști in-ear ActionPie VJJB-V1S.Locul I buget redus3.8MetalFormă de "I"Review

Ce anume determină rezistența căștilor?

Materiale de calitate: plasticul tare și rezistent este ușor și oferă o protecție excelentă împotriva lovirilor. Și mai recomandabilă este o carcasă metalică, cum ar fi cea din aluminiu, care oferă și mai multe avantaje. Grosimea cauciucului din jurul firelor este, de asemenea, foarte importantă, pentru că nu toate cauciucurile au aceleași calități.

Nu au puncte slabe: multe căști au fel de fel de puncte slabe, cum ar fi un cablu necorespunzător sau cu o formă ciudată, o formă care conduce ușor la ruperea căștilor. Aceste puncte slabe se dezvăluie,  întotdeauna, după primele săptămâni de utilizare, așa că este imposibil să le știi dinainte.

Rezistența balamalelor: Dacă există balamale, este obligatoriu să fie rezistente, pentru ca să nu se dezmembreze după câteva săptămâni.

Acoperirea cablurilor: Unele cabluri sunt întărite cu Kevlar, iar altele au straturi suplimentare de cauciuc dar, întrucât cablurile sunt, de obicei, unul din punctele slabe, rezistența acestora este esențială.

Rezistența la umezeală: pentru sportivi și cei care practică fitness, căștile rezistente la transpirație sunt obligatorii. Dacă folosești intens căștile, este de dorit ca acestea să reziste la o ploaie, cu care sigur te vei întâlni.

O garanție bună: asistența clienților joacă un rol important în decizia de a cumpăra anumite căști. Dacă știi că ai acces la un service bun pentru clienți, care îți poate înlocui rapid căștile care s-au rupt, atunci este mult mai ușor să cumperi. Mai ales dacă produsul are o garanție pe viață, precum cea oferită de Koss.

Cele mai bune căști din test: Shure SE215

Bine-cunoscutele căști Shure SE215 sunt o alegere nimerită, în ceea ce privește raportul calitate – preț.

Nu vei obține numai căști de înaltă calitate, proiectate robust … dar și o izolare fonică superioară și calitatea sunetului Hi-Fi.

Pro

 • Super rezistente, rezistă la transpirație, potrivite pentru sport sau pentru scenă.
 • Confortabile, după ce faci o reglare bună
 • Extraordinară izolare a sunetului
 • Excelent raport calitate – preț
 • Sunet clar, echilibrat, cu un bass accentuat

Contra

 • Ai nevoie de un anumit timp de acomodare, datorită designului ciudat

Durabilitate

Aceste căști sunt cele mai rezistente, pur și simplu pentru că sunt concepute în acest sens.

Carcasa din plastic, robustă, este făcută pentru a rezista la utilizarea intensă și, în plus, asigură o protecție completă a transpirației, întrucât a transpira este normal.

Firele de la căști sunt detașabile, astfel încât le poți înlocui cu ușurință dacă se strică, dar trebuie să știi că piesele de schimb ale Shure sunt destul de scumpe, dacă le cumperi de pe site-ul firmei lor.

Firele detașabile sunt o soluție excelentă, care nu este disponibilă, de obicei, la alte caști. Această opțiune simplă îți va proteja firele de la împletire și rupere. Shure SE215 au o mufă de conectare în formă de L, ceea ce adaugă o rezistență sporită.

Sunt construite superb și, chiar dacă le utilizezi necorespunzător (te așezi pe ele, le scapi pe jos, le arunci în apă …), ar trebui să le poți folosi cel puțin câțiva ani.

Confort

Din cauza firelor, păstrarea căștilor în urechi este facilă, chiar și atunci când faci sport, trebuie doar să te obișnuiești să le introduci și să le fixezi corect. Ai putea avea nevoie de ceva timp pentru a te obișnui cu această fixare dar, în cele din urmă, vei înțelege cum trebuie să procedezi.

La început, s-ar putea să ai anumite griji legate de confort, deoarece căștile sunt incomode, prima dată când le pui în urechi. Această problemă ar trebui să se rezolve de îndată ce te obișnuiești cu designul Shure și cu modalitatea de fixare.

În cele din urmă, aceste căști in-ear devin la fel de confortabile ca orice alte căști.

Caracteristici

Nu au niciun microfon pentru a răspunde la telefon, dar au o uimitoare izolare fonică, de până la 37 dB, ceea ce, la ora actuală, reprezintă cea mai bună performanță a căștilor in-ear.

Sunet

Calitatea sunetului este uimitoare, având în vedere și prețul. Vei avea un sunet destul de plat, care nu va avea tonalități lipsă, însă nu va fi nici prea accentuat. Cei care nu sunt audiofili adevărați vor sesiza un ușor accent al bass-ului, ceea ce nu este deloc un lucru rău.

Bass-ul face ca muzica să fie distractiv de ascultat, însă fără a fi prea obositor. Reține că aceste căști nu sunt potrivite pentru iubitorii de bass, ci pentru persoanele cu gusturi normale în muzică, fără preferințe în tonalitățile de redare.

Acutele sunt, de asemenea, foarte curate și clare, ceea ce face ca sunetul să fie perfect pentru toate tipurile de muzică, de la pop, rock la clasic.

Calitatea sunetului se poate compara cu cel al căștilor care sunt la preț dublu, iar Shure SE215 sunt un model excelent pentru cei care își doresc să devină audiofili.

În general, dacă dorești căști în ureche, cu o izolare fonică excelentă, confort, rezistență de top și o calitate superioară a sunetului, cu un bass frumos, ar trebui să alegi, cu siguranță Shure SE215.

Verifică preț Shure SE215 aici!

Cele mai bune căști pentru segmentul high-end: Sennheiser IE80

Căști in ear Sennheiser IE80.

Căștile în-ear Sennheiser IE80 sunt unul dintre cele mai bune modele oferite de Sennheiser.

Calitatea impecabilă a aparatului, ergonomia bună și calitatea sunetului tip audiofil fac din aceste căști o alegere excelentă, chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Pro

 • Calitate impecabilă a căștilor (carcasă metalică, cabluri detașabile, detensionare)
 • Ergonomie bună și confort
 • Selecție foarte frumoasă de cupe pentru urechi (silicon și spumă + cârlige pentru urechi)
 • Calitate sonoră de tip audiofil, timbru echilibrat, sunet excelent
 • Chiar și la acest preț, este încă o valoare excelentă pentru bani

Contra

 • Proiectat pentru o fixare peste ureche (poate fi purtat și normal, dar sunt mai puțin stabile)

Durabilitate

Calitatea căștilor este cea mai ridicată, chiar mai bună decât cu IE8, care sunt o versiune mai veche.

Carcasa este confecționată din metal lustruit și plastic de calitate, ceea ce le conferă aspectul premium.

Cablurile pot fi detașate și cauciucul gros poate fi detensionat. Cauciucul este mai flexibil și de calitate superioară, față de celelalte căști de buget mediu.

Lucrul cel mai interesant la cablurile detașabile este că, atunci când se rup, ceea ce se întâmplă deseori cu astfel de căști, le poți înlocui pur și simplu și ai din nou un dispozitiv ca nou, perfect funcțional.

Mufa de plug-in de 3,5 mm este în formă de ”L”, ceea ce îi conferă o rezistență suplimentară la stres.

În plus, beneficiezi de o garanție de 2 ani: dacă nu mai funcționează, ei ți le înlocuiesc cu un model mai nou.

Aceste căști se pot compara cu cele mai bune căști de top, atunci când vine vorba de calitate, deci le poți folosi cu încredere.

Confort

Chiar dacă carcasa este destul de mare și persoanele cu urechi mici vor trebui să se mulțumească cu o fixare destul de superficială, ergonomia și confortul purtării Sennheiser IE80 sunt foarte bune.

Acestea sunt destinate a fi purtate peste ureche, dar pot fi purtate și la fel ca alte căști, sub ureche.

Potrivirea este foarte stabilă, astfel încât să le poți folosi pentru sport și pentru exerciții fizice ușoare. Singurul lucru pe care nu-l poți face: să stai confortabil întins pe o parte, cu aceste căști în ureche. Carcasa este puțin prea mare.

Pentru majoritatea oamenilor, ergonomia căștilor este perfectă și vor uita repede că le poartă.

Caracteristici

Caracteristica specială a Sennheiser IE80 este funcția lor de reglare a bass-ului. Ajustarea sunetului, conform cu ceea ce îți place, se poate face prin rotirea unui șurub mic, pe fiecare dintre căști.

Nu am înțeles utilitatea acestei funcții de reglare, din moment ce poți seta sunetul cu ajutorul unui software, dar funcționalitatea există și este, probabil, pentru cei care folosesc dispozitive muzicale fără egalizare.

De asemenea, vei obține o selecție frumoasă de cupe pentru urechi. În total, cele 10 perechi de cupe pentru urechi te vor răsfăța, pentru a le alege pe cele mai potrivite. Dintre acestea, 8 sunt cupe din silicon, cu design cu flanșă simplă și dublă, în 3 dimensiuni, plus 2 perechi cu un design ușor diferit cu flanșă dublă.

Vârfurile de ureche din spumă sunt disponibile doar în 2 dimensiuni, dar oferă confort deosebit și o bună izolare fonică.

Alte accesorii incluse sunt clema de prindere pe cămașă, cârlige flexibile pentru urechi, cârlige pentru sport și o carcasă clasică din plastic Sennheiser, pentru a transporta căștile și cupele, cu tine.

Sunet

Calitatea sunetului va face ca și audiofilii să fie mulțumiți de sonoritatea echilibrată a căștilor, care produc un sunet detaliat și bogat, în toate tonalitățile.

Aproape că nu există nici un șuierat, iar acutele rămân clare, chiar și cu muzică cu tonalități înalte.

Bass-ul nu este la bun pentru cei care iubesc timbrul grav, dar este mai mult decât suficient pentru a oferi oricărui gen de muzică o sonoritate dinamică și puternică.

Tonalitățile medii nu dezamăgesc, având detalii bogate și claritate, făcând o legătură armonioasă între tonurile înalte și cele joase.

Una dintre funcțiunile cele mai bune ale IE80 este sunetul lor de scenă. Este relativ mai cuprinzător, decât în cazul majorității căștilor în ureche, din acest nivel de preț și chiar poate să se compare cu aparatele care au preț dublu.

Vei auzi clar instrumentele și sunetele, mult mai bine decât cu alte căști.

Microfonia este aproape inexistentă, așa că va trebui să deplasezi cablurile foarte mult, pentru a auzi orice denaturare a sunetului.

Izolarea fonică este bună dar, ca în cazul tuturor căștilor în-ureche, depinde de aripioarele de prindere pe care le folosești. Flanșa dublă funcționează cel mai bine la vârfurile din spumă secundă.

La acest model, valoarea obținută pentru bani este cea din sunet, întrucât va trebui să cheltui suplimentar încă câteva sute pentru a obține un sunet și o claritate comparabile, de la un alt model.

În general, semnătura sonoră este echilibrată și creează o experiență muzicală uimitoare, oriunde te duci.

Pentru căști in-ear cu o calitate audiofilă remarcabilă, rezistente și confortabile, alege Sennheiser IE80.

Verifică preț Sennheiser IE80 aici!

Locul al doilea: RHA MA750

Căști in ear RHA MA750.

Nu întâmplător RHA MA750 sunt unul dintre cele mai populare căști în-ureche de pe piață, la ora actuală.

Pentru un preț care este doar cu puțin peste 100 de dolari, primiți căști care se compară de la egal la egal cu modele care sunt de 5 ori mai scumpe.

Reține că există 2 modele disponibile, MA750 este modelul obișnuit, iar MA750i are un microfon și o telecomandă pe fir, pentru a efectua apeluri și a controla piesele muzicale. De asemenea, costă ceva mai mult.

Pro

 • Cele mai robuste (carcasă metalică, cabluri groase, eliberarea de tensiune a firelor)
 • Confort bun într-un aparat mic și ergonomic
 • MA750i cu microfon și telecomandă, pe fir
 • Calitate excelentă a sunetului, cu bass ușor accentuat
 • valoare excelentă pentru bani, ar putea dubla prețul

Contra

 • Se potrivesc obligatoriu peste ureche, ceea ce nu este neapărat un lucru rău

Durabilitate

Când vine vorba de rezistență, RHA MA750 este un produs de top. Carcasa este din aluminiu, deci nu ruginește, în contact cu apa. De fapt, tot dispozitivul este confecționat din metal, ceea ce îl face să fie plăcut la atingere, astfel că aceste căști par că sunt venite din viitor.

Cablurile care se pot detensiona sunt lungi și groase, fiind făcute din cauciuc. Plug-in-ul de 3,5 mm are forma literei L și sunt foarte rezistente. Cablurile nu sunt detașabile ca în cazul Shure SE215, dar sunt extrem de rezistente, peste tot.

În orice caz, dacă căștile se defectează, au o garanție de 3 ani și îți poți înlocui căștile cu altele noi. Majoritatea căștilor nu au o garanție atât de lungă.

În general, acestea sunt unul dintre cele mai bine construite căști pe piață, la acest moment, iar sunetul lor este foarte bun.

Confort

Deși carcasa metalică le face un pic mai grele, confortul oferit de aceste căști nu este afectat. De fapt, sunt destul de confortabile.

Designul este mic și suficient de ergonomic pentru a se potrivi bine, fără a te deranja. Foarte curând vei uita că porți căști din metal.

Reține că aceste căști necesită o fixare peste ureche, datorită construcției, așadar nu încerca să le porți altfel.

Caracteristici

În pachet, primiți destul de multe accesorii.

Obțineți 9 perechi diferite de vârfuri pentru urechi, 6 vârfuri din silicon cu o singură aripioară și 2 vârfuri din silicon cu două aripioare, dar și 2 perechi de vârfuri din spumă. Aceasta îți oferă o mulțime de opțiuni și cu siguranță vei găsi o fixare potrivită pentru tine.

În plus, veți obține o clemă de prindere și o husă de transport din piele, cu fermoar, pentru a călători cu aceste căști.

Versiunea MA750i are o telecomandă în linie, cu un microfon. Sunt compatibile cu telefoanele iPhone și Android, funcționează așa cum vă așteptați. Microfonul este suficient de bun pentru a face apeluri din mers, doar nu te aștepta că vei avea un sunet de calitate ridicată, ca într-un studio.

Sunet

Calitatea sunetului este o altă forță majoră. Semnătura lor sonoră este cu un bass puternic, dar nu în exces.

Acestea nu sunt căști pentru iubitorii de bass, ci mai degrabă „echilibrate”, cu un bass viu, profund, care se aude foarte adânc. Sunt mai bune la sub-bass, decât la cel de bass mediu.

Tonalitățile de mijloc sunt detaliate și pline de claritate, ceea ce este excelent pentru astfel de căști.

Sunetele înalte și nu rămâi dezamăgit nici cu claritatea și nici cu exactitatea lor, chiar dacă notele înalte sunt ușor retrase. Șuieratul nu pare să fie o problemă majoră, la majoritatea genurilor muzicale, mai ales dacă egalizezi, deși uneori pot fi considerate a fi aspre.

În general, tonalitățile sunt destul de calde, dar fără să fie în exces. Sunt foarte ușor și plăcut de ascultat.

Sunetul de scenă și separarea instrumentelor sunt mai bune decât în cazul altor căști, aflate la prețuri similare. Poți auzi și imagina clar tonalitatea din care provine fiecare sunet.

Izolarea zgomotului este, de asemenea, foarte bună, în special cu vârfurile de urechi din spumă, pe care le primești în pachet, acestea oferind cea mai bună izolare pasivă a zgomotului.

Microfonia este doar o problemă mică deoarece, atâta timp cât nu alergi cu ele, cablurile rămân ferme și nu distorsionează sunetul.

Până la urmă, îți va fi foarte greu să găsești căști cu un raport mai bun între calitate și preț, care să fie la fel de rezistente și să aibă o sonoritate similară cu MA750/MA750i.

Dacă ești în căutarea unor căști extrem de rezistente, cu un confort bun și o calitate a sunetului destul de echilibrată, care poate fi comparată cu modelele care costă 1500+ RON, atunci cumpără RHA MA750.

Verifică preț RHA MA750 aici!

Cele mai bune căști in-ear pentru cărți audio: Tweedz Earbuds

Cască roșie in-ear Tweedz Earbuds.

Tweedz sunt alte căști bine construite, cu fir, ideale pentru ascultarea cărților audio și a podcast-urilor.

Cablul împletit din nailon, cu o întărire specială, face ca aceste căști să fie cele mai bune în ceea ce privește rezistența, în acest moment.

Deși calitatea materialelor este foarte bună, le lipsește un pic calitatea sunetului. Cu o semnătură sonoră foarte strălucitoare, acestea sunt ideale pentru cărți audio și muzică clasică (și alte genuri care nu au un bass pregnant).

Într-un pachet basic primești 3 perechi de vârfuri din silicon, precum și un microfon în linie și o telecomandă, la noul model.

Tweedz poate fi o a doua pereche de căști, destinată pentru ascultarea cărților audio și podcast-uri, pentru că vor rezista mult timp.

Verifică preț Tweedz Earbuds aici!

Cel mai bun raport calitate-preț: Brainwavz M2

Căști in-ear și accesorii Brainwavz M2

Pentru cea mai bună ofertă pentru banii tăi, Brainwavz M2 oferă cele mai multe beneficii.

Pentru un preț cu mult sub 100 de dolari, primești o pereche de căști in-ear, care sunt construite pentru a rezista și, de asemenea, sună excelent.

Acesta este un model care oferă valoare pentru bani tăi și care nu te va dezamăgi.

Pro

 • Calitate excelentă (carcasă din aluminiu, cabluri groase)
 • Confort bun
 • Preț accesibil, cea mai bună valoare pentru bani
 • Calitate excelentă a sunetului pentru prețul lor, puțin bass

Contra

 • Izolarea sonoră medie/la sunetul pentru scenă (este acceptabilă, pentru prețul respectiv)
 • Fixarea căștilor pe stânga și dreapta este mai greu de observat

Durabilitate

Carcasa din aluminiu este ușoară, dar rezistentă. Dispozitivul anti-smulgere este proeminent și își face bine treaba.

Cablurile sunt destul de groase, dar încă flexibile, pentru a nu deveni supărătoare.

Mufa de conectare, de 3,5 mm, este în formă de L și este protejată de materiale plastice groase. Nu sunt rezistente la transpirație sau apă, dar un pic de ploaie și transpirație nu le va strica.

Calitatea materialelor este bună și te poți aștepta ca aceste căști să te servească bine, mult timp.

În orice caz, în cazul în care căștile nu se mai aud sau se rup în primul an, le poți înlocui, din cauza unei garanții de 1 an din partea producătorului.

Confort

Confortul este suficient de bun pentru ascultarea îndelungată, fără disconfort, atât timp cât găsești potrivirea potrivită pentru urechile tale. De la bun început, trebuie să realizezi fixarea corectă, deoarece cablurile sunt destul de robuste și pot face ca montarea să fie instabilă.

Cerceii sunt ușori și mici, pentru a se potrivi în majoritatea urechilor. Nu încerca să dormiți pe partea laterală, deoarece se extind un pic prea mult.

Nu sunt cele mai confortabile căști realizate vreodată, dar totuși se descurcă mai bine decât media.

Caracteristici

În pachet, beneficiați de cupe obișnuite de silicon, cu o singură flanșă, de 3 dimensiuni diferite, plus o pereche de vârfuri premium Aplicați spumă pentru o izolare mai bună a sunetului. În plus, veți obține cupe o clemă de cămașă și o carcasă, pentru a pune totul în ea.

Brainwavz M2 nu are niciun microfon sau telecomandă pe fir.

Singura mică problemă o reprezintă marcajele urechii stângi sau drepte, care sunt puțin mai greu de văzut, în special într-o încăpere mai întunecată.

Sunet

Cel mai surprinzător lucru la căștile Brainwavz M2 este calitatea sunetului acestora, care se poate compara cu căștile care au un preț de 4-500 RON.

Semnătura sonoră este puțin către bass, dar fără a fi în exces, pentru a nu interfera cu celelalte sonorități. Nu este exact un model pentru iubitorii de bass, dar creează un sunet plăcut, dinamic, care se potrivește muzicii din ziua de azi, cu un bass pregnant.

Tonalitățile mijlocii sunt foarte clare și bogate, ceea ce este impresionant pentru acest preț. Sunetele înalte sunt bune, de asemenea, nu prea extinse sau dure, dar sunt suficiente pentru a complimenta celelalte tonalități. Șuieratul este, deci, inexistent, pe majoritatea pieselor.

Sonoritatea de scenă este de calitate medie, ceea ce reprezintă singura zonă în care M2-urile nu se pot compara cu căștile superioare.

Microfonia nu este o problemă importantă, este prezentă în cazul unor mișcări rapide, dar folosind o clemă pentru tricou, poți scăpa complet de acest fenomen.

Izolarea zgomotului este medie, în cadrul căștilor în ureche, ceea ce înseamnă că este destul de bună, dar nu trebuie să te aștepți să ai o izolare fonică similară cu cea a unui model dintr-o clasă superioară.

În general, sunetul este o surpriză foarte plăcută, datorită prețului atât de accesibil, iar căștile sunt ideale pentru un audiofil sau pentru un utilizator ocazional.

Pentru a-ți maximiza valoarea banilor, Brainwavz M2 oferă cea mai bună combinație de rezistență, confort și calitate a sunetului, la un preț accesibil.

Verifică preț Brainwavz M2 aici!

Locul doi la categoria buget redus: AudiOHM RNF

Căști in-ear AudiOHM RNF verzi.

Pentru cele mai robuste căști, la buget redus, aruncă un ochi și la AudiOHM. De fapt, sunt atât de rezistente, încât vă va impresiona.

Pro

 • Ultra-rezistente, carcasă din aluminiu, cabluri de cauciuc de 3 mm, mufă de conectare în formă de ”L”, din silicon și ramificație în Y
 • Foarte ieftin: sub 30 de dolari
 • calitate bună a sunetului la acest preț

Contra

 • Căști mari, care nu oferă cel mai bun confort
 • Sunet neclar, bass-ul este tare, așa că nu se pot compara cu cele mai bune căști

Durabilitate

Pentru aproximativ 100 RON vei obține cele mai solide căști, cu carcasa din aluminiu și cablurile groase de 3 mm, cele mai groase pe care le-am văzut până acum.

Cablurile ar trebui să fie atât de puternice încât să poată susține o greutate de până la 10 kg, dar te sfătuim să nu faci acest test cu setul tău de căști.

Mufa de conectare este în formă de L și are o ramificație de tip Y, ambele protejate suplimentar cu silicon și, fiind împachetate cu câte o pungă de protecție, aceste căști sunt construite pentru a rezista la apocalipsă.

Aceste căști fost numite „ultra-rezistente” și acest lucru este destul de corect.

În cazul în care le spargi, există o garanție pe viață, oferită de Gogroove, care garantează durata lungă de utilizare a căștilor, caz în care vei primi un model de înlocuire.

Confort

Există o ușoară problemă cu căști extra rezistente: acestea sunt grele.

Când le porți în urechi, vei simți că greutatea acestora le trage în jos. Chiar și firele au propria lor greutate și va trebui să le porți mult timp, înainte să te acomodezi cu ele.

Așadar, dacă nu te deranjează să porți căști mai grele, știind că sunt făcute pentru a rezista, atunci acestea sunt o alegere bună. În cazul în care dorești să le folosești pentru exerciții fizice, alege alte modele, deoarece acestea probabil vor cădea.

Caracteristici

Există doar 2 opțiuni de culoare: fie verde de uniformă, fie modelul numit „Rasta”, care este o combinație de cupe roșii pentru urechi, inele galbene și carcase verzi cu cabluri negre. Această combinație de culori iese în evidență, cu adevărat.

Microfonul de pe fir funcționează bine, dar nu este nimic special.

Sunet

Sunetul este, probabil, zona cea mai deficitară a acestor căști. Sunetul are bass-ul foarte puternic, chiar boom, și copleșește timbrul median și cel de acute. Timbrul vocal are o calitate peste medie, doar că nu este nimic special, în comparație cu căștile mai scumpe.

Având în vedere prețul, calitatea generală a sunetului este foarte bună, dar nu te aștepta să fie mai bună decât majoritatea căștilor care costă peste 250 RON.

Dacă dorești, în principal, cea mai bună durabilitate, atunci AudioOHM RNF sunt o alegere excelentă, care va rezista ani de zile.

Verifică preț AudiOHM RNF aici!

Locul I căști pentru buget redus: ActionPie VJJB-V1S

Căști in-ear ActionPie VJJB-V1S.

ActionPie VJJB-V1S sunt cele mai bune căști rezistente, la buget redus, având o calitate excelentă.

Pentru prețul de sub 150 RON, nu te poți aștepta la foarte multe, de la aceste căști dar, cu acest model vei obține o mulțime de beneficii. Ca atare, căștile ar putea avea un preț de cel puțin 50 de dolari.

Pro

 • Sunet excelent pentru preț
 • Rezistență bună, cu carcasa metalică
 • Compatibil cu iPhone și Android
 • Preț ieftin
 • Mare valoare pentru bani

Contra

 • Greu de diferențiat casca din stânga, de cea din dreapta

Durabilitate

Chiar dacă sunt foarte ieftine, calitatea carcasei este foarte bună. Carcasa este metalică, cu reliefuri înfundate și fire flexibile, din cauciuc.

Mufa de conectare, de 3,5 mm, este în forma literei ”L” și, chiar dacă nu acesta nu este cel mai bună variantă, sistemul de ameliorarea tensiunii pare suficient de bun pentru evitarea deteriorării timpurii a firelor.

Căștile nu sunt rezistente la apă sau la sudoare.

În general, pentru prețul pe care îl plătești pentru căști, rezistența căștilor este excelentă. Nu se pot compara cu Shure SE215, iar AudiOHM RNF este mai rezistent, însă primul model este mult mai scump, iar al doilea nu are un sunet chiar atât de bun, ca acest model.

ActionPie VJJB-V1S sunt construite mult mai bine decât căștile obișnuite și, atâta timp cât nu le abuzezi prea mult, ar trebui să le poți folosi ani de zile.

Confort

Designul cu dublă fixare nu inspiră încredere, atunci când vine vorba de confort dar, de fapt, prinderea căștilor este destul de bună.

Le poți purta sub ureche sau peste ureche, din cauza designului în unghi.

Carcasa este mică și suficient de ușoară pentru a se potrivi cu majoritatea urechilor oamenilor și, cu alegerea corectă a cupelor pentru urechi, sigur vei reuși să ajungi la o purtare confortabilă.

Unii oameni le folosesc pentru sport, fără probleme.

Caracteristici

În pachet primești o multitudine de cupe pentru urechi, 6 perechi diferite; în plus, le poți transporta într-o carcasă specială, în formă de scoică sau într-o pungă specială. Obții 3 dimensiuni diferite de cupe de silicon și o varietate de cupe de spumă din silicon, diferite de celebrul tip ”Comply”.

Căștile acestea funcționează atât cu telefoane iPhone, cât și cu Android, trebuie doar să conectezi și poți să le folosești. Telecomanda/microfonul, pe fir, are un singur buton pentru acceptarea apelurilor sau redarea / întreruperea muzicii.

Microfonul funcționează bine pentru a face apeluri din mers, nu are cel mai clar sunet; totuși, este suficient de bun pentru a el utiliza.

Nu există semne pentru care cupa urechii este pentru stânga sau dreapta, așa că trebuie să le fixezi, uitându-te la designul diferit al fiecăruia. Casca pentru urechea stângă are un punct mic pe mufă.

Sunet

Calitatea sunetului este impresionantă, având în vedere prețul.

Semnătura sonoră este echilibrată, putând fi comparată cu căști de multe ori mai scumpe.

Bass-ul nu este tare, dar produce, totuși, un volum important de joase, în așa fel încât muzica să fie plăcută.

Tonalitățile medii și înalte sunt bine reliefate, fără distorsiuni sau sâsâit. În general, nu necesită egalizare, deoarece produc, în mod natural, un sunet echilibrat.

Atâta timp cât nu ești un fan al bass-ului, îți va plăcea sunetul acestor căști.

Există un pic de microfonie, dar nu este prea deranjant, atât timp cât asculți destul de tare și nu te miști. De asemenea, izolarea sonoră este medie și depinde, în principal, de mărimea cupelor pentru urechi, pe care le utilizezi.

Soundstage este redat într-un format mediu, în categoria căștilor cu buget redus, nimic special, chiar dacă au un design cu dublă sonorizare.

În general, nu poți cere mai mult, ActionPie VJJB-V1S oferă o calitate excelentă a sunetului și rezistență, confort și funcții de utilizare de zi cu zi, toate la un preț mai mic de 150 lei.

Verifică preț ActionPie VJJB-V1S aici!