Fată la metrou ascultând muzică în căști.

Cele mai bune căști earbuds wireless sub 150 RON

Cumpără cele mai bune căști earbuds wireless sub 150 RON.

Am inclus câteva căști in-ear care s-ar putea să fie puțin mai scumpe de 150 RON acum, din cauză că prețurile se schimbă cu timpul. Toate căștile wireless de aici au fost listate pentru 150 RON sau mai puțin în ultimele câteva luni (dar s-ar putea să fie puțin mai scumpe acum).

Vei găsi căști earbuds de calitate, foarte ieftine cu performanță Bluetooth de încredere.

ModelRatingBaterieProtecție împotriva apei
Anker SoundBuds Slim+Căști Bluetooth Anker SoundBuds Slim +3.9Până la 7 oreIPX5Review
SENSO Bluetooth WirelessCăști Senso ActivBuds S-255.3.9Până la 8 oreIPX7Review
VAVA Moov 28Căști Bluetooth VAVA Moov 283.9Până la 9 oreIPX6Review
Origem HS-1Căști Bluetooth Origem HS-14.1Până la 10 ore
(încărcare rapidă)
IPX7
(IP67)
Review
Monoprice Bluetooth EarphonesCăști wireless Bluetooth Monoprice.3.9Până la 5 oreFără protecțieReview
MEE Audio M9BCăști MEE Audio M9B.3.6Până la 7 oreFără protecțieReview

Citește și:

Cele mai bune căști earbuds wireless sub 150 RON

Căști Anker SoundBuds Slim+

Căști Bluetooth Anker SoundBuds Slim +

Anker SoundBuds Slim+ este un model de căști care oferă o tonă de valoare pentru 150 RON.

Review complet Anker SoundBuds Slim+.

Ar trebui să le cumperi?

Căștile SoundBuds Slim+ sunt ușoare și ergonomice ceea ce le face confortabile și ușor de purtat. Acesta este un lucru foarte apreciat de către sportivi.

Ce ne-a plăcut

Carcasa IPX5 protejează bine împotriva lichidelor în timp ce Bluetooth 4.1 oferă o conexiune constantă. Viața bateriei este de 7 ore. Durează aproximativ 90 de minute să se încarce complet, ceea ce este destul de bine.

Comparativ cu versiunea precedentă de căști Slim, Slim+ are și un codec aptX care suportă sunet de înaltă calitate prin Bluetooth.

Oferă o potrivire sigură care este bună pentru sporturi sau folosință zilnică.

Ce nu ne-a plăcut

Deși sunetul este destul de bun, nu te poți aștepta la foarte mult. Înaltele pot fi prea prezente, chiar distorsionate la volume mari. Din fericire, volumul prea mare nu este sănătos așa că nu face asta.

Slim+ se aud bine, pentru toate genurile de muzică, atâta timp cât nu ai așteptări prea mari.

Sunet

Calitatea sunetului este destul de solidă pentru această gama de prețuri. Bass-ul este neted și puțin accentuat, în timp ce înaltele și mijlociile sunt prezente și clare. Au o semnătură audio aproape în formă de V.

Verdict

Per total, căștile Anker SoundBuds Slim+ sunt wireless, rezistente la apă, cu o construcție excelentă și un preț și mai bun. Cele mai bune căști cu dopuri sub 150 RON.

Verifică preț Anker SoundBuds Slim+ aici!

Căști SENSO Bluetooth Wireless

Căști Senso ActivBuds S-255.

Căștile wireless SENSO Bluetooth sunt cele mai populare căști cu cârlig sub 150 RON.

Review complet al căștilor SENSO Bluetooth Wireless.

Ar trebui să le cumperi?

Design-ul atractiv (copiat de la Powerbeats) alături de cârlige de ureche ajustabile, și un sunet ferm, face căștile SENSO o alegere respectată, în special pentru sport.

Ce ne-a plăcut

Căștile wireless SENSO sunt echipate cu Bluetooth 4.1 și tehnologie de izolare fonică CVC 6.0. Asta în combinație cu IPX7, poți fi sigur că vor funcționa în aproape orice mediu.

Bateria litiu-ion poate rezista până la 8 ore, și durează cam 90 de minute să se reîncarce complet.

Ce nu ne-a plăcut

Cârligele de urechi ajustabile se vor potrivi pe aproape toate urechile, și deși par destul de ușoare și moi, tot pot fi neplăcute. În special dacă le porți cu orele.

Sunet

Per total, are un audio clar. Joasele sunt bine rotunjite și calde în timp ce înaltele nu sunt prea strălucitoare. Nu distorsionează la un volum mai ridicat ceea ce este cu adevărat un plus.

Verdict

Căștile wireless prin Bluetooth SENSO combină un audio bun, un model ergonomic solid, și o viață de baterie excelentă ceea ce le dă o valoare minunată pentru preț.

Verifică preț Senso ActivBuds S-255 aici!

VAVA Moov 28

Căști Bluetooth VAVA Moov 28

Căștile rezistente la apă VAVA se potrivesc bine, au Bluetooth și un audio decent pentru un preț mic.

Review-ul complet VAVA Moov 28 – LINK

Ar trebui să le cumperi?

Sunt mici și ușoare, ceea ce le face bune pentru activitățile sportive. Izolarea fonică pasivă este decentă, în special când găsești vârfurile perfecte pentru forma urechii.

Ce ne-a plăcut

Căștile VAVA Moov 28 au un rating de IPX6 și sunt echipate cu tehnologie Bluetooth 4.2. Cei 120mAh oferă până la 9 ore de ascultare și se pot încărca complet în două ore. Sunt făcute din materiale de calitate, ceea ce le face rezistente.

Per total, acestea sunt căști wireless, ieftine care oferă o tonă de valoare.

Ce nu ne-a plăcut

Chiar dacă sunetul este destul de bun, are și câteva limitări, ceea ce nu este chiar o surpriză considerând prețul. La volume mai ridicate, înaltele devin dure și puțin sâsâite. Bass-ul, pe cealaltă parte, poate suna puțin cam slab fără o potrivire perfectă.

Vezi și: Cele mai puternice căști in-ear pentru bass.

Sunet

Căștile VAVA Moov 28 au suport pentru aptX pentru o calitate audio mai bună prin Bluetooth wireless. Având în vedere că sunt căști cu dop foarte ieftine, poți spune că sunetul este destul de solid. În plus, se pot da destul de tare, cu înalte clare la volumele mai mici, mijlocii decente și niște bass.

Verdict

Per total, rezistența, confortul, potrivirea și sunetul bun face VAVA Moov 28 unul dintre cele mai bune modele de căști wireless sub 150 RON.

Verifică preț VAVA Moov 28 aici!

Origem HS-1

Căști Bluetooth Origem HS-1

Origem HS-1 sunt căști Bluetooth complet impermeabile la un preț rezonabil.

Review-ul complet Origem HS-1. – LINK

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești un om activ, căruia îi place să asculte muzică indiferent de vreme și nu ești dispus să plătești un preț premium pentru căști wireless, ar trebui să te uiți și la căștile Origem HS-1.

Ce ne-a plăcut

Căștile Origem HS-1 au un preț acceptabil și tehnologie recentă ce permite încărcarea rapidă. Odată ce sunt complet încărcate, poți asculta muzică până la 10 ore cu difuzoare dinamice, de mare putere cu tehnologie aptX. Asta este o durată lungă a bateriei în această categorie.

Este adevărat că de obicei căștile cu dopuri prin Bluetooth sunt puțin mai scumpe de 150 RON, dar și așa ar trebui să le consideri pentru că oferă o valoare foarte bună. Când combini toate specificațiile cu un design impermeabil și un preț decent, obții o pereche de căști cu wireless foarte bună.

Ce nu ne-a plăcut

Căștile sunt destul de mari, ceea ce poate să fie neplăcut, și chiar și să cadă din urechi ocazional.

Sunet

Considerând prețul, HS-1 are un sunet foarte frumos în formă de V (înalte accentuate și bass adânc) ceea ce le face perfecte pentru sală.

Înaltele sunt clare și precise, și au și bass suficient. Este un sunet popular care va satisface mulți utilizatori.

Verdict

Dacă vrei căști ieftine cu un sunet activ, rezistente la apă, și Bluetooth de încredere, atunci ar trebui să consideri Origem HS-1.

Căști wireless Bluetooth Monoprice

Căști wireless Bluetooth Monoprice.

Căștile Bluetooth Monoprice oferă calitate la un preț foarte ieftin.

Ar trebui să le cumperi?

Cu o structură foarte ușoară, și audio neted, căștile wireless Monoprice se potrivesc perfect utilizatorilor care caută calitate bună și ieftină.

Ce ne-a plăcut

Difuzoarele de 11mm pot oferi o calitate respectabilă de sunet în timp ce bateria oferă 5 ore de muzică. Designul ușor și incintele din aliaj metalic permit sunetului să rezoneze și să devină mai tare natural înainte să ajungă la urechi.

Modulele integrate includ microfon, pentru a putea face apeluri hands-free și o telecomandă care îți permite să pornești, să oprești și să sari peste melodii.

Ce ne-a plăcut

Bass-ul poate suna puțin cam slab, așa că s-ar putea să nu fie cele mai potrivite căști pentru cei pasionați de bass. Calitatea structurală nu este nici ea cea mai bună, dar hei, sunt ieftine.

Sunet

Considerând prețul, căștile Monoprice au o calitate audio destul de plăcută. Difuzoarele relativ mari fac ca mediile și înaltele să fie clare și rotunjite în timp ce bass-ul este ocazional cam slab. Este un sunet mai natural.

Verdict

Design ușor, sunet solid, și un preț mic fac căștile Monoprice una dintre cele mai bune alegeri care costă sub 150 RON.

Verifică preț Monoprice Bluetooth Earphones aici!

MEE Audio M9B

Căști MEE Audio M9B.

Un set complet de căști wireless într-un design compact și ușor. Căștile MEE Audio M9B sunt sub 150 RON și merită cumpărate.

Ar trebui să le cumperi?

Un design ușor și per total ergonomic, face căștile M9B perfecte pentru folosință în timp ce ești plecat. Asta le face adecvate pentru utilizatori activi care vor ceva ieftin.

Ce ne-a plăcut

Tehnologia Bluetooth 4.0 cu funcționalitate multipoint îți permite să organizezi apelurile și melodiile din două telefoane simultan. Magneții integrați țin vârfurile de urechi la o parte când nu le folosești.

Seturile multiple de vârfurile și cârlige asigură o potrivire personalizată care blochează zgomotul din exterior și ajută căștile să stea în urechi. O potrivire confortabilă este foarte importantă pentru orice căști.

Ce nu ne-a plăcut

Durata bateriei ar putea să fie mai lungă de 5 ore ceea ce ar fi mai bine. Nu au rezistență la apă.

Sunet

Sunetul iese în evidență. Difuzoarele de 9 mm trimit un sunet puternic și clar cu un bass îmbunătățit. Lucru pe care ascultătorii de hip-hop și pasionații de bass îl vor aprecia.

Verdict

Căștile MEE Audio M9B oferă audio bun, construcție solidă și rezistentă. Dacă adaugi și prețul de sub 150 RON ai o pereche de căști wireless Bluetooth bună.

Verifică preț MEE Audio M9B aici!

De ce nu există căști cu adevărat wireless sub 150 RON?

150 RON este un preț atât de mic încât nu vei găsi nici o pereche de căști cu adevărat wireless decente. S-ar putea să găsești și la acest preț, dar ar trebui să fii atent să nu cumperi căști proaste.

Căști cu adevărat wireless decente încep de la 250 RON în sus, și până și acelea sunt de o durabilitate discutabilă. Pentru un set de căști cu adevărat wireless de lungă durată ar trebui să te aștepți să plătești peste 500 RON.

Citește și: