Fată blondă ținând o pereche de căști în mâini.

Cele mai bune căști earbuds sub 250 RON

Dacă doriți căști de calitate la un preț bun, aici le veți găsi pe cele mai bune sub 250 RON pe care le puteți cumpăra astăzi.

Cele mai ieftine căști oferă un raport calitate/preț foarte bun, dar ce faci dacă vrei să cheltui un pic mai mult și totuși să dai sub 250 RON. Verifică lista de mai jos și află care sunt cele mai bune căști sub 250 RON pe care le poți achiziționa.

Contrar părerii populare poți cumpăra căști cu sunet de mare calitate pentru mai puțin de 250 RON, dacă știi unde să cauți. E ok să-ți cumperi o pereche de căști scumpă care să-ți satisfacă gusturile dacă-ți permiți, dar e ok și să îți cumperi o pereche mai ieftină care să facă același lucru pentru mai puțini bani.

Verifica lista de mai jos să găsești ceea ce cauți. Chiar dacă vrei căști cu sunet neutru sau cu bass puternic am acoperit toată gama.

ModelRatingMic + telecomandă
SoundMAGIC E10Căști SoundMAGIC E104.0Review
Brainwavz S0Căști Brainwavz S0.3.9Review
Sennheiser CX 300-IICăști in-ear Sennheiser CX 300 II Precision Enhanced Bass3.7Review
Hi-FiMan RE-400Căști HiFiMan RE-4003.7Review
Advanced M4Căști Advanced M43.8Review
MEE Audio M6 PRO 2nd genCăști MEE Audio M6 PRO 2nd gen.4.2Review
Zero Audio Carbo TenoreCăști Zero Audio Carbo Tenore.4.0Review

Nu găsești ceea ce căutai?

Cele mai ieftine căști in-ear sub 250 RON

Aici găsești topul căștilor in-ear în raza 150RON – 250 RON care oferă cea mai mare valoare când vine vorba de sunet, calitate și confort. Nu sunt chiar cele mai ieftine căști, dar nici cele mai scumpe.

SoundMAGIC E10 – Cele mai bune per total

Căști SoundMAGIC E10

SoundMAGIC E10 sunt cele mai bune căști in-ear sub 250 RON în momentul de față.

Specificații
Tip: căști in-ear
Conexiune: cablu, 3.5mm
Microfon & telecomandă: nu

Ar trebui să le cumperi?

Dacă vrei să ai cea mai bună calitate a sunetului (sunet balansat) și o pereche de căști pe care te poți baza pentru mai puțin de 250 RON, acestea sunt alegerea de top.

Ce ne-a plăcut

Carcasa metalică elegantă arată bine și este confortabilă datorită greutății reduse. În plus, calitatea produsului promite o utilizare îndelungată pentru toate situațiile.

Adaugă pe lângă asta și calitatea audio înaltă, cu o semnătură echilibrată a sunetului și o izolare impresionantă a zgomotului și vei înțelege de ce aceste căști sunt atât de populare.

Că să nu mai zic, costă sub 250 RON ceea ce îți lasă ceva buget pentru a-ți cumpără vârfuri din spumă dacă asta îți dorești.

Ce nu ne-a plăcut

Cei care prefera bass-ul foarte puternic vor fi un pic dezamăgiți. Dacă iubești bass-ul, ar fi mai bine să te orientezi spre alt model. Desi, aceste căști costă sub 250 RON, ar fi fost binevenit să aibă microfon și telecomandă.

Sunetul

Având în vedere prețul redus, Soundmagic E10 au un sunet de care te poți bucura. Cu un echilibru plăcut al înaltelor, mediilor și al bass-ului, te vei bucura să asculți toate genurile de muzică.

Verdict

Sunetul excelent și construcția din metal ușor fac aceste căști să fie preferatele noastre.

Verifică preț SoundMAGIC E10 aici!

Brainwavz S0 – Locul doi

Căști Brainwavz S0.

Brainwavz S0 sunt cele mai bune căști sub 250 RON cu bass amplificat.

Specificații
Tip: căști in-ear
Conexiune: cablu, 3.5 mm
Microfon & telecomanda: da, în linie

Ar trebui să le cumperi?

În cazul în care ai nevoie de microfon și telecomandă, dar vrei totuși căști de înaltă calitate sub 250 de RON, Brainwavz S0 sunt alegerea potrivită.

Ce ne-a plăcut

Au toate calitățile unei pereche de căști in-ear de calitate. Construcție excelentă, carcasă metalică și cabluri plate, dar totuși confortabile de purtat.

Izolare a zgomotului peste medie pentru a bloca vecinii zgomotoși, vârfurile pentru urechi Comply ajută în acest sens. Stabile datorită designului ergonomic, microfon pentru apeluri și mai ales o calitate audio surprinzător de bună.

Ce nu ne-a plăcut

Deși difuzorul are un design învechit asta n-a influențat prea mult alegerea noastră mai ales că se aud mai bine decât majoritatea căștilor mai noi care au aproximativ același preț.

Sunetul

Au o semnătură sonoră oarecum echilibrată, cu bass ușor accentuat. Sunt capabile să reproducă toate tipurile de muzică, în special EDM și Hip Hop.

Verdict

Brainwavz S0 este una dintre căștile sub 250 RON care oferă o durabilitate superioară, confort și o calitate audio echilibrată.

Verifică preț Brainwavz S0 aici!

Sennheiser CX 300-II – Cel mai bun bass

Căști in-ear Sennheiser CX 300 II Precision Enhanced Bass

Sennheiser CX 300-II sunt căștile in-ear cu cel mai bun bass sub 250 RON.

Specificații

Tip: căști in-ear
Conexiune: cablu, 3.5mm
Microfon & telecomanda: nu

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești un entuziast al bass-ului și îți place să asculți muzica cu bass puternic, ar trebui să le cumperi.

Ce ne-a plăcut

Sennheiser este cunoscut pentru fabricarea de produse de înaltă calitate, iar acestea căști nu se dezic. Materiale de calitate, întărirea punctelor slabe – conexiune cu mufă de 3,5 mm – și un bass clasic care accentuează calitatea sunetului. Să mai spunem că mufa AUX este placată cu aur?

Mai mult, aceste căști ieftine sunt comode pentru ședințele de ascultare îndelungate și stau bine în ureche. Pe lângă asta în cutie găsiți și o geantă de transport.

Ce nu ne-a plăcut

Singura îngrijorare ar putea fi speranța de viață, deoarece sunt în totalitate din plastic. Chiar dacă sunt materiale plastice de înaltă calitate, totuși nu se poate compara cu designul celor din metal, țineți cont de acest lucru dacă vă gândiți să le cumpărați.

Sunetul

Au un sunet care vă fi pe placul tuturor iubitorilor de bass. Bass-ul profund depășește alte game și este forța dominantă în toate genurile muzicale. S-ar putea să nu fie pe placul audiofililor din cauza puterii sale, dar unui pasionat de bass îi vă fi pe plac.

Verdict

Sennheiser CX 300-II sunt prima alegere pentru cei cărora prefera bass-ul puternic și au un buget de 250 RON.

Verifică preț Sennheiser CX 300-II aici!

Hi-FiMan RE-400 – Cele mai bune căști cu sunet neutru

Căști HiFiMan RE-400

HiFiMan RE-400 sunt cele mai bune căști sub 250RON cu sunet neutru.

Specificații

Tip: căști in-ear
Conexiune: cablu, 3.5mm
Microfon & telecomandă: nu

Ar trebui să le cumperi?

Dacă vrei să cumperi o pereche de căști in-ear cu sunet neutru (de calitate și confortabile) la un preț accesibil, acestea sunt cele mai bune pentru tine.

Ce ne-a plăcut

HiFiMan este o companie mai puțin cunoscută, dar a creat valva în lumea audiofililor. Motivul este că oferă căști uimitoare pentru o fracțiune din preț. Modelul RE-400 se vindea cu aproximativ 450 RON, dar au fost reduse cu puțin sub 250, deoarece sunt un model mai vechi.

Pentru acest preț, obțineți o calitate a sunetului neutra, cu un design durabil din aluminiu și difuzoare compacte și confortabile. Adăugați o izolare excelentă a zgomotului pasiv și veți obține cel mai bun concurent pentru căști sub 250 RON (chiar și pentru audiofili).

Ce nu ne-a plăcut

Desigur, nu vin fără probleme. Firele suferă de câteva microfonii pe care le puteți remedia purtându-le peste ureche. De asemenea, le lipsește telecomanda și microfonul – deși puteți obține modelul 400i cu microfon și telecomanda. Din păcate, construcția acestuia este slaba.

Sunetul

Calitatea audio este foarte bună, un sunet neutru standard, potrivit pentru audiofilii supremi. Balanța tuturor gamelor e perfecta fără să te obosească în timpul ascultării. Ține cont totuși că e posibil ca semnătura sonoră să nu fie pe placul tuturor.

Verdict

Cele mai bune căști cu sunet neutru sub 250 RON HiFiMan RE-400 oferă o valoare remarcabilă calitate/preț.

Verifică preț Hi-FiMan RE-400 aici!

Advanced M4 – Cel mai bun microfon/telecomandă

Căști Advanced M4

Advanced Sound M4 sunt alegerea potrivită pentru căști in-ear cu microfon și telecomandă sub 250 RON.

Specificații

Tip: căști in-ear
Conexiune: cablu, 3.5mm
Microfon & telecomanda: da, in-linie

Ar trebui să le cumperi?

Dacă sunteți în căutare de căști in-ear echilibrate și accesibile cu microfon și telecomandă, cumpărați-le.

Ce ne-a plăcut

Acestea sunt alte căști pentru audiofili cu o calitate audio superbă, microfon pentru efectuarea de apeluri și o telecomandă simplă pentru reglarea sonorului.

În plus, calitatea construcției este superioară: aluminiu și cabluri împletite.

Pentru a face oferta și mai bună, primiți 10 perechi de vârfuri pentru urechi – o pereche de vârfuri din spumă – și o carcasă robustă.

Ce nu ne-a plăcut

Nu prea avem de ce să ne plângem de căștile M4, dar dacă există un lucru care este deranjant, este amprenta sunetelor înalte. Înaltele sunt un pic aspre și se observă câteodată în anumite melodii, totuși s-ar putea să nu deranjeze pe toată lumea. Acest lucru mai poate fi reglat din egalizator.

Sunetul

Semnătura sonoră generală este echilibrată și neutră. Sunt o alegere excelentă pentru orice audiofil începător sau doar pentru cineva care dorește căști la preț accesibil. Vă puteți bucura de toate genurile de muzică la o claritate și detalii excelente.

Verdict

Advanced Sound M4 oferă o valoare ridicată într-un pachet pentru audiofili, cu microfon și telecomandă în linie.

MEE Audio M6 PRO 2nd gen – Cele mai durabile pentru muzicieni

Căști MEE Audio M6 PRO 2nd gen.

Căștile MEE Audio M6 PRO 2nd gen sunt cele mai durabile căști pentru muzicieni sub 250 RON.

Specificații

Tip: căști in-ear
Conexiune: cablu, 3.5mm
Microfon & telecomanda: da, în linie

Ar trebui să le cumperi?

Dacă doriți căști fiabile, durabile și rezistente la transpirație, care au fost gândite pentru muzicieni, toate acestea la un preț accesibil mai mic de 250 RON, ar trebui să le cumperi.

Ce ne-a plăcut

Construcția și designul sunt superbe. Pot fi purtate peste ureche și au o carcasă rezistentă la transpirație și cabluri care se pot detașa (2 tipuri: stereo și microfon) pentru a rezista la cele mai intense sesiuni. Carcasa solidă este prietenoasă cu urechile, fiind ergonomică oferă o potrivire și un confort excelent.

Zgomotul produs când ești în mulțime nu te va deranja pentru că M6 PRO sunt foarte eficiente în a bloca zgomotul ambiental, mai ales atunci când le combinați cu vârfurile de urechi Comply.

În cele din urmă, IEM-urile oferă o gamă audio completă proiectată pentru scenă, astfel încât să poți performa la cel mai înalt nivel.

Ce nu ne-a plăcut

Deoarece acestea sunt făcute pentru muzicieni, care au nevoie de un sunet clar și natural, nu au prea mult bass. Pentru o persoană care preferă mai mult bass, acestea li s-ar putea părea lipsite de bass, chiar dacă acest lucru nu este adevărat.

De asemenea, puteți experimenta unele microfonii sau zgomot produs de cablu, așa că ar trebui să utilizați o clemă de cămașă.

Sunetul

Este foarte clar și detaliat, astfel încât să puteți auzi toate nuanțele, dar acest lucru vine cu un preț. Semnătura naturală a sunetului este lipsită de bass puternic, chiar dacă puteți schimba acest lucru din egalizator. În cele din urmă, calitatea audio echilibrată este superbă pentru prețul cerut și va face fericiți majoritatea oamenilor.

Verdict

MEE Audio M6 PRO 2nd gen sunt căști excepționale făcute pentru utilizare profesională, cu un preț accesibil sub 250 RON, si pot fi comparate cu căști mult mai scumpe.

Verifică preț MEE Audio M6 PRO 2nd gen aici!

Zero Audio Carbo Tenore – Cele mai balansate

Căști Zero Audio Carbo Tenore.

Zero Audio Carbo Tenore oferă o calitate a sunetului uimitoare la o fracțiune din preț (cele mai bune căști in-ear sub 250 RON cu un sunet echilibrat).

Specificații

Tip: căști in-ear
Conexiune: cablu, 3.5mm
Microfon & telecomandă: nu

Ar trebui să le cumperi?

Dacă doriți cele mai bune căști cu o semnătură echilibrată a sunetului și bass puternic sub 250 RON, cumpărați Carbo Tenore. Citiți recenzia completă.

Ce ne-a plăcut

Zero Audio este o companie japoneză cunoscută în lumea audiofililor pentru că oferă căști de mare valoare. Aceste căști sunt ușoare și comfortabile deși e posibil să vă iasă un pic în afara urechilor dacă încercați să adormiți cu ele la urechi. Zgomotul ambiental este izolat destul de bine, iar aceste căști oferă suficientă izolare încât să vă bucurați de sunetul de înaltă calitate.

Ce nu ne-a plăcut

Singura problemă este cablul periculos de subțire. Firele sunt fragile așa că ar trebui să aveți mare grijă de ele. Nu ar trebui să le folosiți îndelungat în exterior sau în timp ce faceți sport.

Sunetul

Este greu de crezut că aceste căști sub 250 RON pot oferi un echilibru aproape perfect al gamelor audio, chiar și la volume mai mari. Aproape că nu există microfonie și toate sunetele sunt clare și detaliate. Bass-ul este tare și controlat ceea ce face aceste căști plăcute pentru toate genurile de muzică.

Verdict

Zero Audio Carbo Tenore sunt o bijuterie mai puțin cunoscută (pe nedrept) printre căștile in-ear care oferă un sunet impresionant și echilibrat, sub 250 RON.

Verifică preț Zero Audio Carbo Tenore aici!

Ajutor! Telefonul meu nu are mufă pentru căști

Iphone roz culcat pe o masă.

În zilele noastre, multe dintre cele mai noi smartphone-uri vin fără mufa pentru căști, ceea ce reprezintă o problemă dacă nu aveți căști wireless. De aici și întrebarea : „Ce fac cu căștile mele cu fir?”

Există o soluție simplă pentru asta. Nu este optimă, dar este mai bine decât să aruncați căștile actuale.

Trebuie să cumpărați un adaptor. Acesta rezolvă problema schimbând semnalul sonor de la digital (Lightning, USB-C, Micro-USB) la analogic (3,5 mm), astfel încât să puteți conecta căștile cu fir la un smartphone fără mufă pentru căști.

Ce adaptor ar trebui să luați depinde de marca și tipul smartphone-ului.

Iată opțiunile:

Pentru iPhone-urile cu conector Lightning, puteți cumpăra un adaptor Lightning la 3,5 mm.

Pentru cele mai noi smartphone-uri Android care utilizează USB-C, cumpărați acest adaptor.

Vine cu câteva dezavantaje, dar e singura soluție. În general, scade calitatea sunetului și nu puteți încărca bateria atunci când este folosit, plus că e ușor de pierdut.

Cu toate acestea, puteți folosi căști Bluetooth, care au devenit destul de bune în ultimii ani și au o calitate comparabiă cu a celor cu fire.

Căștile mele nu au bass

Egalizator de muzică.

Motivul cel mai frecvent și cel mai obișnuit pentru care nu aveți bass este din cauza poziționării căștilor în urechi.

Trebuie să aveți o poziționare etanșă, altfel căștile in-ear nu vor suna la fel de bine. Pentru a obține poziționarea corectă, trebuie să alegeți vârfurile de ureche potrivite pentru urechea voastră. Majoritatea căștilor au cel puțin 3 dimensiuni, iar altele vin cu mai multe opțiuni și există și alte opțiuni în afara celor cu care vin căștile în mod normal.

Cele mai bune sunt cele din spumă cu memorie, care oferă confort superior și izolare a zgomotului. De obicei pot fi cumpărate doar separat și costă mai mulți bani.

Încercați toate dimensiunile de vârfuri de ureche și vedeți care dintre ele se potrivesc cel mai bine. Sigur unul dintre ele se va potrivi foarte bine și veți avea o izolare bună și un bass mai puternic.

Desigur, trebuie să fiți siguri că modelul vostru de căști are un bass puternic și că nu e redus de producător.

Poți găsi mai multe ghiduri despre căști pe site-ul nostru: